Framtiden är något vi alltid kommer att komma till men aldrig kommer hinna ifatt. Jag kan planera minsta handling jag skq göra för att sedan fullfölja de handlingarna i framtiden men, det kommer alltid finnas ny tid, mer tid, en framtid.

Just nu kommer gymnasievalet direkt upp i mina tankar när jag tänker på framtiden och vad den innebär. Men on bara några månader kommer beslutet om gymnasiet vara något högst aktuellt och kanske till och med passerat. HELT SJUKT.

I en annan tid av framtiden kanske jag skaffat mig engagemang nog att börja lägga in bilder till mina otippade inlägg, men det får dröja ett tag. Skriv suget jag kände är nu belåtet.

Jag tänkte att en kategori jag kan ha på denna blogg är just tankar och drömmar om framtiden. Vad den erbjuder som skrämmer mig och vad den lockar mig med. Hur den kan verka alldeles för långt borta men hur den också verkar storma mot mig, i rasande fart. Framtiden är ju ändå något som vi alla tvingad möta varje dag och som vi alla kan handskar med på olika sätt. Tänker mig att det kan vara ett intressant ämne, jag vet att jag iallafall unnas och skräms av att tänka på den. Allt som väcker motsatta känslor är väl ändå intressant? Det tycket jag.

Tack och hej, det var trevligt att dela lite tankar med dig. Vi hörs i framtiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta med att blogga, vad innebär det egentligen? Varför har jag bestämt mig för att ta fram datorn och skapa en blogg från ingenstans? Inte skulle jag igår trott att jag, Hanna, skulle sitta här idag och skriva detta. Men hejsan hoppsan, nu knappar jag in tangenterna på mitt skrivbord i en rasande fart.

Detta känns annorlunda. Det enda tillfället jag annars skriver är i samband med skolan. Jag går i 9:an föresten, I Stockholm så jag är bara en naiv 02:a men även en förvirrad 08:a som sitter sitt rum och prokrastinerar att plugga de där irriterande glosorna som inte känns som något vettigt att lära sig.
Just nu, denna helg jag har framför mig, är det inte mycket plugg som behöver göras för min del. Jag ha inga prov eller stora projekt framför mig. Fast i och för sig, nu när jag tänker på det är det kanske mer så saker än vad jag tror. Engelskglosor, tyskläxa, en pjäs i engelskan, pianospel, mattetest, läsläxa och så sedan vill jag såklart plugga lite extra i ett ämne jag inte har någon läxa i. Men det är bara småsaker, inget stort.

Men ja, nu sitter jag här och skriver ord efter ord, mening efter mening utan att egentligen skriva något. Det känns bara som ytligt småprat man utbyter med någon man träffat på bussen. Ingen mening, ingen känsla, endast tid som tickar förbi utan att bidra till något vettigt.
När jag känner mig på skrivhumör, då kommer jag komma rusande tillbaka till mitt tangentbord och skriva ned något som jag inte behöver se som slösade ord som förvandlas till slösad tid. All den tid som en ständigt måste fylla. TIden som bara rinner iväg när en gör något av värde men bara bekymrar en när man inte använder den rätt.

Kul om du tog dig hit! Vi kanske hörs igen, jag kanske spiller ut mina känslor i text för dig att läsa, världen kanske hamnar i krig (jag menar kalla kriget är ju här igen) jag kanske blir överrumplad av prov, jag kanske aldrig slutar skriva detta avslut. Kanske kanske aldrig får ett stop för sig.

Likes

Comments