Alltid när jag får frågan "vilken årstid tycker du om bäst ?" Så har jag inget svar på frågan men när man ligger på klipporna vid havet i värmen är det svårt att jämföra sommaren med de andra årstiderna !
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varje gång jag tror allt kommer bli bra igen att jag kommer bli bra igen så faller allt isär och jag får börja om från ruta ett igen och försöka klättra mig uppåt, men får alltid börja om från samma ruta om och om igen !

Likes

Comments

Jag mår så bra just nu !!

Känns som om ungefär hela mitt liv har jag alltid haft något dåligt att tänka på som tagit upp all plats i skallen !

Såklart finns det fortfarande dåliga grejer där men för de mesta är de positivt !! För jag har hur bra vänner som helst som finns här som man kan ha roligt med men ändå också snacka allvar ! De va ett tag dock som de kändes som om jag och min bästa vän gled isär varandra, vi hade liksom inte lika mycket att prata om och vi träffades inte alls lika ofta men nu är allt bra igen !

Nu efter jag börjat på gymnasium så känns det bättre med klassen iaf för det känns som om man kan prata med .. Nästan alla ,kanske inte om vad som helst men ändå !

Är iallafall glad och de är väll det som räknas?

Likes

Comments

Ifall någon kommer krossa mitt hjärta kommer jag kanske bli helt förstörd och falla men jag kan lova dig jag kommer ställa mig på fötterna igen och vara starkare än innan , ge mig bara en chans

Likes

Comments

Det känns som om livet vore så mycket enklare om man va i ett förhållande ! De känns som om man har en bästa vän som älskar en genom allt !

Men jag har ju ingen så då börjar jag undra varför ? Är det för att jag är för ful? För tråkig? För lång? För tjock? För okurvig? För blyg? Ler inte tillräckligt? Jag har då ingen aning men de känns som om de är mitt fel... Att de är fel på mig !

För varför annars skulle jag inte ha ett förhållande? Har aldrig haft och känns som om jag inte kommer får på ett tag!..

Eller så kanske jag bara gillat fel kille inte vet jag men vad jag vet så är de ingen kille som pratat med mig som verkar intresserad!

Likes

Comments

Det finns folk som ärligt talat tycker de är fel om man aldrig varigt tillsammans med nån och man är sexton år , men liksom vad är det som är så fel med det ? Egentligen ?

Jag har varigt en av dom under inprincip hela mitt liv och ... Alltså tyckte jag de va något fel med mig ! På ett sätt skäms jag fortfarande lite över att jag aldrig varit tillsammans med nån , men egentligen vem ska jag imponera på ? Att man har haft många förhållanden är väll inget direkt att skryta med ? Speciellt inte om man är sexton år !! Okej nu ska jag inte säga att det är något fel med de .. Men ändå så är de lite så jag menar .!!

Jag väter bara på att de ska kännas rätt speciellt med mitt första förhållande så får man se va man tycker sen ! .. Och kanske lite också för att personerna jag gillat aldrig gillat mig tillbaka eller redan är på "G "med någon.

Alla äldre tycker inte de är något fel med att man inte haft något förhållande liksom man har knappt börjat leva så va är de alla tjafsar om egentligen ??

Jag trodde att det va något fel på mig att jag va för onormal .. Men egentligen var jag bara mig själv för alla andra va upptagna och det är inte direkt så kul att känna två exakta kopior liksom de räcker med en av varje , det får inte bli för mycket av de goda !


Den som väntar på nåt gått väntar aldrig för länge ...

Likes

Comments

Just nu kollar jag mer på serier än film för just nu har jag några serier jag kollar på som jag verkligen älskar !

Pretty little liars
Teen wolf
Twisted
One three hill
Hart of Dixie
&
Vampire diaries

Det är så skönt att veta exakt vad man ska kolla på efter en film så är den liksom slut ! Eller så kommer de en uppföljare men dom är sällan bra ! Så serier är de bästa !, så skönt med serier ofta reflekteras de över mitt liv eller aa jag jämför en hel del ! Också de att man glömmer av sitt liv för ett tag det känns istället att man själv är med i serien ! När man inte tänker på sitt eget liv sina egna problem för stunden och bara funderar över serien , då vet man att man hittat en helt amazing serie!!

Likes

Comments

Jag känner mig i vägen ...
Det känns som om jag står i vägen för vad andra människor tänker och vill för att jag inte kan leva i nuet utan jag bara finns där, "andas men lever inte ", jag har läst den meningen flera gånger utan att riktigt tänka på vad det betyder såklart att man kanske inte går runt och tänker på varenda mening man läser eller hör men denna meningen passar så bra in på mitt liv , jag finns här jag andas men lever inte riktigt ...

Jag "lever" aldrig i nuet jag tänker alltid på det som redan hänt eller framtiden, det finns alltid ånger i mig jag ångrar alltid det jag gjort jag tänker alltid att om jag gjort detta istället skulle detta hänt och då hade allt varigt så mycket bättre, så då mår jag dåligt för de men varför egentligen ? Hur kan jag vara så säker på att mitt liv varigt så mycket bättre då ? De kan jag ju inte veta eftersom jag inte upplevt de ! Allt kanske hade varit sämre ?

Eftersom jag inte är nöjd över mitt liv eller det dom hänt så tänker jag en hel del över framtiden , jag föreställer mig alla möjliga situationer som jag vet exakt hur jag ska hantera, bara det att jag förbereder mig så mycket att jag missar det .

Eller så förbereder jag mig på saker dom jag förväntar mig ska hända för jag varit så "duktig" att jag förtjänar en del saker bara det att allt kommer inte bara falla ner från himlen ! En del stunder måste man fixa fram själv , man kan inte bara sitta där och vänta på att det rätts tillfället ska komma man måste skapa de "rätta" tillfället !!

Så alltså , eftersom jag aldrig lever i nuet känner jag mig i vägen ...

Likes

Comments

  • Hej ! första inlägget här då, Detta är inte min första blogg har haft några innan men med denna hade jag tänkt göra några grejer annorlunda!

Jag hade inte tänkt skriva så mycket om händelser under varje dag utan med tankar och en del bilder istället jag hoppas det fungerar bättre såhär än va de tidigare bloggar gjort .

Jag har aldrig använt nattstad innan utan bara blogg.se men nu är jag riktigt trött på allt de gammla de är liksom som om livet upprepas på nytt men bara för att jag inte ska tänka så mycket på att allt upprepas händer små ändringar och eftrersom jag är så van vid upprepningar och bara små ändringar så tycker jag inte om stora förändringar eller när cirkeln buter håll eller spår ändå så klagar jag över mitt liv och att allt återupplevs .

Eftersom jag är ny på nattstad kommer jag ta små steg och eftersom denna datan är seg just nu när jag behöver den så tror jag att jag ska publicera texten utan någon bild men mer bilder kommer det kan jag lova bilderna kommer antagligen komma en hel del från weheartit men också mina eget tagna bilder

Likes

Comments