View tracker

Swedish: idag är först advent men dom har ju inte riktigt det här så jag fick införa lite nya traditioner! Vi fixade en adventsljusstake och tände första ljuset idag med barnen! Vi gjorde varm choklad vilket dom tyckte va jätte roligt att göra sen så kollade vi på en jul film resten av kvällen, väldig mysig första advent!

English: today is first advent, but they don't really celebrate it here so I brought some traditions from home like advent candles. It's basically that you light a candle every Sunday until Christmas! We also did hot chocolate and watched a Christmas movie, it was a good first advent.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 50 readers

Likes

Comments

View tracker

Swedish: asså idag så kommer en av mina bästa vänner och hälsar på! Har inte riktigt fattat att hon kommer snart, hon sitter liksom på flyget påväg hit NU! Vi har även köpt biljetter till en basket match så det ska blir kul att se ett riktigt NBA lag spela! Vi får se vad mer vi hittar på men jag är bara så glad att hon kommer för nu efter 3 månader börjar man verkligen sakna många där hemma!

English: today one of my best friends is coming to visit, I'm so excited and I can't believe she almost here! We also got some basketball tickets so It going to be fun to see a real NBA team play but I'm most happy that she's coming because after 3 months I really start missing people from home!

We miss one girl though😕 💁🏻💁🏼🙋🏼

  • 132 readers

Likes

Comments

View tracker

Swedish: jag har spenderat min helg i Chicago med mina värdföräldrar! Hade verkligen jätte roligt och sån cool stad ändå!
Idag är det halloween så ikväll ska barnen ut och säga bus eller godis, ska bli så kul!!

English: this weekend I was in Chicago with my host parents. It was so much fun and it's a really cool city!
Today is Halloween so that means trick or treat for the kids, I'm excited to spend Halloween here this year!

  • 109 readers

Likes

Comments

Swedish: det var ett tag sedan jag bloggade så jag har mycket att berätta men jag tänkte att mina bilder får prata istället!

English: long time sense I blogged now, so I have much to tell you guys but I'm going to let my pictures talk instead!

Asså de bästa hamburgarna finns verkligen här, har ätit så många goda burgare sen jag kom hit

  • 162 readers

Likes

Comments

Swedish: detta har varit en riktigt bra helg. I fredags åkte jag till flygplatsen för att hämta Elin, sen så gjorde vi manikyr och pedikyr och bara tog det lugnt hela kvällen. På lördagen så åkte vi och kollade när Landon spelade footballs match, sen solade och badade vi fram tills kvällen då vi gick och åt och till en bar, jätte roligt va det. Söndag så åkte vi till kyrkan på morgonen sen bada och lekte med barnen, sen åkte vi och kollade på bio. Elin är här tills onsdags så vi får se vad vi hittar på.

English: this has been a great weekend. I went to pick up Elin at the airport and then we did manicure and pedicure, on Saturday we went to Landon's football game and then we where by the pool until the night when we went out with my host parents and Carrie (the neighbor) it was a lot of fun. On Sunday we went to church then we played with the kids and then we went to the movies. Elin is here to Wednesday so maybe we will go to the Fair or something! 😊

Likes

Comments

Swedish: igår va jag på ett ställe som heter state fair och det är lite svårt att förklara men det är som en nöjespark som kommer 1 gång om året i 1 månad. Barnen var lediga från skolan så vi åkt dit på morgonen, det var jätte roligt, framförallt för barnen! Provade olika mat saker som corndog, turkeyleg och friterad oreo, de va gott men hade ont i magen hela kvällen 😁 idag ska jag åka å shoppa med Petronella och imorgon kommer Elin Svensson hit från Boston, ska bli så kul 😆

English: we where at state fair yesterday, it was my first time and it was so much to see and so much to try, I tried corndog, turkey leg and fired Oreo. Everything was good but my stomach was hurting after all of that 😅 today while the kids are in school am going to meet up with a friend for some shopping, and tomorrow my friend from home (she is an aupair in Boston) is coming here, so much fun!

  • 181 readers

Likes

Comments

Swedish: okej så jag har haft många som har frågat om jag kan skriva på engelska istället så tänkte försöka göra båda! Denna helgen har varit as bra, på fredag körde jag killarna till skolan sen åkte jag och min värdmamma och tränade och sen shoppade, på kvällen träffa jag svenskarna och så åt vi middag i Dallas! Lördag gick jag på Vivians fotbollsmatch sen gick jag på Londons football match, sen på kvällen av jag tvungen att jobba för mamman å pappan skulle iväg på något! Idag (söndag) är det Josh födelsedag så vi har varit och ätit brunch, nu kollar jag football och ikväll ska vi ut å äta på resturang! Är trött men de ska bli kul!

English: it's been a good weekend, on Friday I first drop of Landon and crew at school then me and my hostmom went to workout and we also did some shopping, at Friday night me and the swedes went to downtown Dallas to eat. On Saturday I went to Vivian's soccer game and then to Landon's football game, on Saturday night I was working. Today (Sunday) it's Josh birthday so I woke him up this morning with breakfast in bed, then we went to church and had brunch after, now I'm watching some football and tonight we're going out to eat!

Btw my host mom is actually a dude....

  • 237 readers

Likes

Comments

Idag så gick jag upp kl 6:30 och väckte ett av barnen, sen gjorde jag lunchlådor till dem, sen vaknade de två andra killarna och idag körde mamman dom till skolan så jag passade på att träna när de gick! Vid halv 11 åkte jag till shopping centret å möte Petronella och Janina så shoppa vi lite innan Amanda och Alexandra kom så åt vi alla lunch tillsammans! Sen åkte jag hem och hämtade en av pojkarna! Nu är det snart läggdags för dom! Imorgon ska jag gå å träna med min värdmamma å sen göra manikyr & pedikyr och sedan hämta flickorna från Dallas! Hörs snart igen! ☺️

  • 237 readers

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Ligger nu och kollar på serie, har precis varit på en fotbollsmatch med mina värdföräldrar, älskar verkligen att jag kan umgås med dom! Under matchen träffade vi även pappans döttrar som är hos mamman denna helgen! 💕

I torsdags var jag med Petronella och vi såg på en bio som var en resturang också så vi kollade på suicide squad I och åt hamburgare, jätte coolt va det.

Söndag ska vi fira Amanda sen ska jag på party hos grannen och på kvällen är det FOTBOLL 🏈 älskar verkligen söndagar 😍

  • 231 readers

Likes

Comments

Jag trodde aldrig detta skulle hända mig men jag lever verkligen i min egna dröm! Nä förresten detta är så mycket bättre än vad jag kunde drömma om. Jag har drömt så länge om att vara aupair och att jag har fått en sån underbar familj som bryr sig om mig är helt fantastisk. Det jag älskar med mitt jobb är när man skojar med barnen och man ser deras stora leende, eller när dom somnar i min famn och de ser så fridfulla ut. Älskar även när jag bara kan sitta å prata med min värdmamma i timmar eller skojar med min värdpappa, att jag får se och upptäcka nya saker är bara en stor bonus till min dröm. Jag säger inte detta för att skryta eller något utan för att jag är såå tacksam för att jag får göra det jag har drömt om så länge, har alltid älskat att jobba med barn och det är något jag vill fortsätta att göra när jag kommer hem till Sverige.

Är även så tacksam för alla människor som stöttar mig, även om det är min dröm så kan det var väldig svårt och jobbig i bland. Tack till alla er.

PS: var inte rädd att uppfylla din dröm! 😘

  • 294 readers

Likes

Comments