När det kommer till kappor så tycker jag att Max maras kappor vinner överlägset över konkurrenterna. De passar verkligen till de flesta tillfällen, både klä upp och klä ner. Allra helst hade jag velat ha en i varje färg men med tanke på prislappen fick jag slå till på en i år, vilket blev den svarta. Jag tror att jag kommer slå till på en beige nästa år om jag kan hålla mig så länge.

Likes

Comments

​Alltså denna dionysus väskan, hur fin? Jag är verkligen sås sugen på att slå till på en. Jag har inte helt bestämt mig för vilken färg man vill ha bara, denna blommiga är ju underbar men det står nog mellan en med beige mocka eller svart. Var på NK senast igår för att kolla om det kommit in någon men tyvärr inte och kommer det så lär den gå fort. Det går ju att beställa men känslan av att lämna butiken efter ett sånt köp är ju oslagbar. 

Likes

Comments

Jag har kollat in denna tröjan lite men varit osäker på om jag ska slå till eller ej, efter att ha sätt den på @MariaKragmann så undrade jag vad jag funderade på och la en beställning direkt. Den är tyvärr slut på nätet men om ni har tur hittar ni den i butik för 299:- annars finns en liknande på H&M.

Likes

Comments