Header

Historien om en lille pige der drømmer om, at blive cirkusprinsesse - flotte dyr, både bitte små gravhunde og prægtige elefanter. Smukke damer, stærke mænd, seje drenge og en hel fantastisk Motor Mille. Det er hvad du kan opleve i dette års Cirkus Arena, som havde premiere i går aftes på Bellahøj. Testfamilien var med på allerforreste række og Anna på 8 år og Magnus på 4 år havde en FEST - og det havde mor og far også - for cirkus er nemlig for hele familien.

Vi ankom til pladsen i god tid. Der var lavet et overdækket fortelt, hvor der kunne købes popcorn, pølser, brændte mandler, pandekager mv. Vi startede derfor med at spise en pandekage til aftensmad (:

Vi gik en tur rundt om teltet - og pludselig kommer en ung dame gående forbi. Magnus siger helt cool "Hej Motor Mille", og skynder sig over og giver hende et kram. Vi havde fortalt, at det var Motor Mille, der skulle være cirkusdirektør i dag - og det var noget ungerne kunne forholde sig til. Storesøster ville også gerne lige være med på et billede.

Tanket op med popcorn og Candyfloss og på allerforreste række kunne forestillingen begynde.

Motor Mille byder velkommen og en perlerække af flotte cirkusnumre går i gang.

Forestillingen har ALT, hvor et cirkus skal have. En drillesyg klovn, smukke og dygtige akrobater, en smuk cirkusprinsesse, en stærk mand og en masse dygtige og meget velopdragne dyr. Undervejs synger Motor Mille passende sange, som gør, at især ungerne bliver draget med ind i fortællingen. Forestillingen varer ca. 2,5 time inkl. pause - tiden flyver afsted og man er helt opslugt. Magnus synes, at klovnen var det bedste ved forestillingen - og Motor Mille selvfølgelig. Anna synes, at dyrere og cirkusprinsessen var det bedste. De voksne var meget imponeret over især den stærke mand og tryllekunstneren var også super dygtig. Vil ikke afsløre hele forestillingen - for I skal selv tage ind og se den. I kan se turneplanen her. Billetterne koster mellem 170 - 360 kr.

Forestillingen får 5 ud af 5 stjerner her fra. Tak for et forrygende show - Cirkus Arena.

Husk, at du stadig kan nå at deltage i konkurrencen om 4 billetter til en valgfri forestilling i København. Deltag på vores Facebookside her.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

#annonce

I Disneyland Paris kan du opleve magiske øjeblikke som ingen andre steder

Disneys magiske eventyr og figurer vækkes til live.

Disneyland i Paris er Europas største og mest populære forlystelsespark som byder på fortryllende og unikke oplevelser i de mange forlystelser og attraktioner, Disney-parader og Disney-shows med alle de kendte og elskede Disney figurer.

Friferie tilbyder frem til d. 28. marts 2017 op til 30% inkl. halvpension - kvit og frit. Bestil HER.

Der findes 7 temahoteller i Disneyland Paris

Alle hoteller ligger ved parken og der er gratis shuttlebus (Davy Crockett undtaget) til og fra parken. Hvert hotel her sit eget helt unikke tema, men er alle med Disney's høje service og specielle gæstfrihed. Læs og vælg hotel nedenfor.

Disneyland® Hotel

Disney's Newport Bay Club®

Disney's Hotel New York®

Disney's Sequoia Lodge®

Disney's Hotel Cheyenne®

Disney's Hotel Santa Fe®

Disney's Davy Crockett Ranch®

Fra på søndag den 26. marts 2017 vil Disneyland® Paris funkle i anledningen af parkens 25 års jubilæum og give både dig og børnene en oplevelse for livet. Disneyland® Paris har brugt de sidste 25 års erfaring til at sammensætte et helt specielt og ekstraordinært show, hvor parken forvandles til en fantastisk glitrende overraskelse. Lad dig fortrylle med de klassiske fortællinger som stråler som aldrig før og nye eventyr får glød i dette ny og storslåede show som kun kan opleves i Disneyland® Paris. Det store 25 års jubilæumsshow er en unik chance for at opleve magien som aldrig før.

Likes

Comments

To af vores testfamilier har testet en køkkenkværn af mærket kitchenfriend fra http://www.kokkenkvarnen.dk

Maria fortæller:

Vi modtog en kasse med maskineriet, og havde igennem hele processen en rigtig god dialog med medarbejderne fra Køkkenkværnen, de er super søde, hjælpsomme og yderst engagerede.

Vi fik vores VVSér til at tilslutte kværnen i forbindelse med vores køkken blev monteret, men man må gerne montere den selv, og der er en grundig vejledning med, så det bestemt skulle være muligt.

Vi valgte i sammenråd med køkkenkværnenes personale en knap der sidder vi vasken, og det fungere perfekt! (nogle vælger at den skal sidde i skabet under vasken, men knappen i vasken fungerer så fint for os.) Det kræver lidt plads under vasken, hvilket vi havde taget højde for da vi tegnede køkkenet, så vores skraldespand er i stedet placeret i en skuffe lige ved siden af vasken.

Det tog lige lidt tid før vi kom ordenligt igang med at bruge køkkenkværnen. Ikke fordi der er noget som helst bøvlet ved det, mere fordi at vanens magt er stor. Og man i starten er lidt usikker på om den virkelig kan “klare” alt det der står den kan. (det kan jeg afsløre at den kan)

Køkkenkværnen kan tage stort set alt organisk affald, hvilket betyder at du ikke har madrester der ligger og lugter og fylder i skraldespanden. Vi elsker fx. pil selv rejer herhjemme, men resterne er aldrig så lækre, og lugter meget hurtigt i en skraldespand, dem klare kværnen på 0,5, og sådan er det med rigtig mange ting (ja selv æggeskalder! Vildt ikke).

Fra at vi normalt har en over fyldt skraldespand, kan vi nu tydeligt mærke at mange af vores madrester ikke ligger i den mere, der er ligefrem plads nu når den bliver hentet.

Køkkenkværnen skal nærmest ikke vedligeholdes eller renses. Den skal heller ikke tømmes som en del har spurgt mig om.

Jeg var noget nervøs for fingerne og ikke mindst mine pigers fingre.. Men igen har personalet for køkkenkværnen været yderst behjælpelige og gjort min frygt lidt til skamme, se hvad de skriver:

"Ved hjælp af kværnens svingklodser og rivejern bliver det organiske affald findelt til partikler på 2-5 mm størrelse. Med vandet som transportmiddel løber affaldet gennem kloaknettet til rensningsanlægget. Samme princip anvendes i dag til toiletaffald”

Fordelene er virkelig mange, og at det også er en miljørigtig løsning gør det jo kun bedre. Ved at bruge kværnen, sortere man jo det organiske affald fra sit normale affald. Det organiske affald kan omdannes til biogas hos rensningsanlægget (der kan læses meget mere om detaljerne mm hos http://www.kokkenkvarnen.dk)

Det er så utrolig lækkert bl.a når man har gæster at madresterne bare kan skrabes i vasken og 30 sek efter er de væk..

“Fakta om køkkenkværnen fra køkkenkværnens hjemmeside

Levetid

En køkkenkværn har en typisk levetid på 10-20 år.

Prisleje

Prisen på en køkkenkværn ligger mellem 3.000 kr. - 10.000 kr. inkl. moms.

Årligt elforbrug

En køkkenkværn anvender omkring 5-6 KWh årligt pr. bolig, et elforbrug svarende til ca. 15 kr. årligt.

Årligt vandforbrug

Køkkenkværnen har et vandforbrug svarende til ca. 1.100 - 2.200 liter årligt pr. bolig. Det svarer til en årlig vandafgift på ca. 88 kr.

Strømforsyning

Køkkenkværnen kræver en strømforsyning på 220-240 V samt jordforbindelse og kobling til kloaknettet. Det er samme betingelser, som en opvaskemaskine kræver."

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi/Leg: Meget God – som skrevet fylder den lidt, men er man OBS på det, er det intet problem, nem at bruge, man skal have hånden langt ned i og bøjefingrene ud i kanten før der kan ske noget, ellers får man bare et lille knald over fingrene med en lille hammer/klods som knuser affaldet. (Køkkenkværnen er blevet en ting vi ikke vil undvære i vores køkken)

Holdbarhed: Meget God – Den kræver stort set ingen rengøring. Kvaliteten virker lækker, så forstiller mig de holder længe. (der har ingen problemer været i testperioden) De skriver på hjemmesiden at dens levetid typisk er 10-20 år, hvilket jeg synes er rigtig flot. Mange elektriske apparater i dag holder ikke meget mere end 3-5 år.

Pris: Meget God – Pris og kvalitet hænger så fint sammen, den koster koster mellem 3-10.000 kr alt afhængig af model. Jeg synes er en rigtig fin pris. På ingen måde noget jeg selv ville spare væk i et køkken.

Kvalitet: Meget god. - Som tidligere skrevet er jeg yderst begejstret for kvaliteten

Maria fortsætter:

"Jeg har testet en køkkenkværn fra køkkenkværnen.dk, som er et elektrisk køkkenapparat, der findeler organisk affald fra madlavningen. Men rent faktisk så er den meget mere end det. I hvert fald i en travl børnefamilie, hvor alle praktiske gøremål bare skal overstås, så der er mere tid til at være sammen. Køkkenkværnen kværner selvfølgelig alt organisk affald, men har mange sidegevinster, som har vist sig at være guld værd for os i hverdagen. Rent faktisk tror jeg, at vi bruger den mindst 5 gange dagligt og har man først prøvet at have en, så vil jeg garantere at man ikke vil være den foruden”.

Vores førstehåndsindtryk af køkkenkværnen er, at den slet ikke fylder så meget som forventet. Den leveres hjemme hos os i en pakke, hvori der udover køkkenkværnen også er en udførlig brugsanvisning. Vi er af firmaet køkkenkværnen.dk oplyst, at man sagtens selv kan efter-installere den i vores køkken og at køkkenet således ikke behøver at være født med den, hvilket helt klart er en fordel for produktet. Brugsanvisningen er lige til at gå til og følges den, så burde man relativt hurtigt selv kunne installere køkkenkværnen. Vores installering af køkkenkværnen er dog udfordret af, at vi i forvejen har en quooker og skraldespandssystem installeret i selvsamme skab, så her tager det lige en nabo og et par øl eller tre, før alt spiller.

Så snart køkkenkværnen er installeret, er det bare i gang med at bruge den. Og her kræves der ingen betjeningsvejledning eller lignende. Den tændes blot på en knap og slukkes på selvsamme knap. Knappen er desuden så tilpas hård at trykke ind, at små børn ikke vil kunne tænde den. Ligeledes sidder knappen gemt under vasken, hvilket betyder, at man ikke med det blotte øje (medmindre man er køkkensælger eller lignende) kan se, at ens vask har en køkkenkværn installeret. Og netop det ser jeg faktisk, som et stort plus for produktet, da jeg personligt aldrig ville installere noget i køkkenet, som stak ud i forhold til dets æstetiske udtryk eller som måske ikke passede ind i farve eller linjer.

Og hvad er så det smarte ved at have en køkkenkværn. Det smarte er først og fremmest at alt ens organiske affald kan kværnes ud gennem dem – ja det forsvinder bare ud gennem afløbet. Næsten uanset størrelse og form. Kværnen kan kværne alt fra avokadosten til kyllingeskrog og fordelene er mange og sidegevinsterne endnu større. Disse er:

  • Vi slipper for lugtende og evt. dryppende madrester i skraldespanden.
  • Vi slipper for at skulle røre ved kartoffelskræller og andre skræller, hvor især gulerødder kan give orange stænk på skabe, som skal tørres af efterfølgende.
  • Vi kan smide alle madrester ud i vasken og skal ikke stå og forsøge at ramme en skraldespand med evt spild på gulv eller skab tilfølge.
  • Vi får mindre rigtigt affald, idet alt organisk affald kværnes, hvilket betyder, at ens skraldespand kun er fyldt med plastisk, pap etc.
  • Vi laver hurtigere mad og rydder også hurtigere op efter måltiderne, idet alt bare skal ud et sted.
  • Vi har løst udfordringen med kaffegrumsrester fra vores indbyggede kaffemaskine, som kværner bønner med en masse kaffegrums tilfølge, som nu bare ryger direkte i vasken i stedet for at skulle bæres udenfor i den store skraldespand.

Ja jeg kunne blive ved. Men for at gøre det kort, så er det en kæmpe hjælp i dagligdagen. Tror desuden også vores skraldemand er ret glad for det, da jeg før køkkenkværnen konstant havde en overfyldt affaldssæk i stativet, også selvom vi altid lige prøvede at mase det så meget ned til stregen som muligt – ja så er den altså hurtigt fyldt i en børnefamilie som vores. Efter køkkenkværnens ankomst er billedet vendt rundt, idet vi ikke længere har organisk affald – ja så har vi nu hver uge rigeligt plads i affaldssækken og en glad skraldemand :-)

Nytteværdi: Meget god. Jeg vil tilmed sige uundværlig ved nærmere bekendtskab. Den kværner alt organisk affald til UG. Plus har så mange andre fordele og sidegevinster i hverdagen, at dens nytteværdi højnes over tid og ved nærmere bekendtskab, idet man finder ud, hvor meget den egentligt kan kværne.

Holdbarhed: Meget god. Holdbarhed er jo næsten uendelig her. Den er let at rengøre og virker ikke til at kunne gå i stykker.

Pris: Meget god. Prisen ligger rundt 5000 kr. og er således væsentligt billigere end fx en quooker. Jeg vurderer prisen som rigtig god. Set i forhold til at køkkenkværnen bruges mindst 5 gange dagligt så vil jeg karakterisere den som værende et rigtig godt køb.

Kvalitet: Meget god. Kvalitetsmæssigt fornemmer man hurtigt, at dette er et kvalitetsprodukt.

Likes

Comments

#annonce

Ellos.dk har fået ny og lækker hjemmeside. Dette fejres med et åbningstilbud, som giver dig 40% i rabat på din dyreste vare. Husk at aktiver tilbuddet når du besøger siden.

Har du fx. forelsket dig i det lækre populære Rya tæppe, som er super moderne - så kan du få det for under 1000 kr. lige her. Men der er også et kæmpe udvalg til dame, herre, børn, bolig, skønhed mv. og et fedt udsalg. Se her, hvad Mammarose fik for kun 100 kr. til datteren.

God shoppelyst (:

Likes

Comments

4 af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra Alfabetdyr.

Tessa fortæller:

"For ca. 3 uger siden modtog jeg en fin pakke fra Alfabetdyr med 2 ”Din Historie” og en højdemåler. Jeg skulle egentlig kun have modtaget en bog, men søde Anne (som står bag Alfabetdyr) ringede til mig personligt og spurgte om jeg ikke ville have 2, nu når jeg har tvillinger – og jeg sagde hurtigt pænt JA TAK. Hvor god service er det lige?

"Bøgerne og højdemåleren var lige så smukke som jeg havde forventet. ”Din Historie” er en smuk, personlighed og helt igennem gennemført bog. Kan ikke komme i tanke om et punkt der mangler i bogen eller burde være der. I min optik indeholder den alt hvad sådan en bog skal kunne. Bogen er fyldt med en masse smukke tegninger som gør den unik. Hvad der er ekstra godt ved den i forhold til mange andre bøger i samme genre, er at der er gjort plads til at der kan blive sat en masse billeder og andre minder fra barnets barndom ind i den, uden at den bliver så tyk at bogen enten er svær at lukke, eller mister sin facon."

Højdemåleren er sød og praktisk – nem at sætte op, og så kan man skrive mål på den hvis man har lyst. Den bliver helt sikkert et stort hit herhjemme når begge piger er så store at de kan stå stille op af væggen og lade den være!

Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Det er efterhånden de færreste som har børn der ikke ejer en ”Barnets Bog” og det kan jeg godt forstå. Det er fantastisk og næsten uundværligt at have et sted hvor de bedste minder med barnet kan blive skrevet ned og gemt. Her er ”Din Historie” fra Alfabetdyr et rigtig godt bud på sådan en bog.

Holdbarhed: MEGET GOD. Bogen er hård udenpå og er derfor svær at ødelægge (selv for 2 små på 1,5 år) og kan ikke se hvordan den med tiden skulle miste sin facon – som sagt er der gjort plads til at den kan blive ”fyldt op” med en masse billeder og andet.

Pris: GOD. Det er ikke en billig bog og der findes mange andre bøger i samme genre til færre penge. MEN, den her bog er altså lækker og pengene værd. Når man tænker på at det er en bog der skal holde livslangt, så synes jeg ikke at det er dyrt.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækker lækker kvalitet. Fra start til slut. Hvilket jeg synes er super vigtigt, da det som sagt er en bog som skal holde livslangt!

Pernille fortæller:

Jeg har igennem de sidste tre uger været så heldig at få lov til at teste 2 produkter fra Alfabetdyr: en fin navneplakat og en din historie bog.

Navneplakaten findes med mange forskellige dyr og stort set dem alle samme passer til begge køn. Man kan selv vælge baggrundsfarve og tekst på plakaten hvis man ønsker en tekst.

Din historie bogen er en super fin bog som også findes i mange forskellige designs. En fin og meget detaljeret bog, med mulighed for at købe ekstra sider så man kan skrive alt det man vil og sætte så mange billeder i man har lyst til. En fin detalje, da man kan tilpasse produktet efter ens behov.

Mit første håndsindtryk af produkterne var meget positivt, da jeg modtog dem var de pakket så fint, med silkepapir, små fine kort og en personlig hilsen. Designet er meget stilrent og elegant, i lækre lyse farver med de sødeste motiver i en rigtig lækker kvalitet.

Et plus for mig er at flere af produkterne udover at pynte på børneværelserne også indbyder til læring. Plakaterne med dyr som Willian var så heldig at få en af, har givet os mange gode snakke om hvilket dyr der er på plakaten, hvad isbjørnen siger og hvad farve den er. Stod det til mig havde Willian en af hvert dyr. Derudover kan man også få en plakat med bogstaver og en med tal som hjælper barnet til at lære alfabetet og tallene.

Begge produkter har overrasket mig med deres lækre kvalitet og muligheder. Specialt din historie bogen er super god med mange detaljer, fine små billeder på mange af siderne, stamtræ, mulighed for at fortælle om alt fra fødsel, til hvor meget barnet vokser og hvornår de første tænder dukkede op. Ligeledes er der gode muligheder for at sætte billeder i bogen, af alt lige fra det første mavebillede til den første skoledag.

Min vurdering af alfabetdyr navneplakat og din historie bliver:

Nytteværdi: MIDDEL - for mig er det bare super hyggeligt at have noget fint og dekorativt på min søns værelse. Derudover er det vigtig for mig at kunne samle gode minder fra hans barndom og det er "din historie" en super måde at gøre det på.

Holdbarhed: MEGET GOD - efter 3 ugers brug der produkterne ud ligesom nye, farverne er stadig fine og der er intet at sætte en finger på.

Kvalitet: MEGET GOD - plakaterne kommer i en super god kvalitet, der gør det muligt at sætte den direkte op på væggen eller i en ramme. Din historie bog er god solid og med mulighed for at tage hver enkelt side ud eller sætte flere i.

Pris: GOD - produkterne er i en prisklasse hvor de både kan bruges som barselsgave, fødselsdagsgave eller bare forkælelse. Der er mulighed for at vælge billederne i forskellige størrelse, hvilket er super fint så man kan få det til at passe med pengene.

Alt i alt kan jeg til hver en tid anbefale produkter fra Alfabetdyr, man får simpelt hen det bedste hele vejen igennem - lækre produkter i lige det design og farve man ønsker dem i, den fineste indpakning og en kvalitet i top.

Frederikke fortsætter:

I 3 uger har vi været heldige at få lov til at teste to produkter fra Alfabetdyr.

Vi valgte at teste ”Min historie” samt ”Milepælskortene”. Vi fik tilsendt serien med Pandaen, og den er bare så fin. Jeg er helt vild med alle dyrene, der pryder de forskellige produkter, så vi var spændte på at se, hvilket der ville blive sendt til os. Bogen er holdt i en fin lysegrøn farve, og ud over pandaen, er der også hvide prikker på. Et super fint design som passer helt perfekt på vores bogreol.

Undervejs i testen skulle vi på vores første ferie som en lille familie, og dermed også vores søns første ferie. Derfor var det helt ideelt at få bestilt billeder derfra - og allerede 2 dage efter hjemkomsten, kunne jeg udfylde siderne i Williams ”Min historie”-bog. Jeg synes selv, at det var super fint, og jeg er så glad for at kunne mindes dette i fremtiden.

Jeg havde egentlig fra fødslen fået en anden bog, hvor jeg kunne skrive minder og noter ned fra Williams første 7 måneder, men har allerede nu valgt at skifte over til Alfabetdyrs udgave i stedet.

Samtidig har vi også haft god gavn af de fine milepælskort, som vi også skulle teste. Så snart vi modtog dem, lagde jeg de kort frem som jeg regnede med, at vi ville få brugt inden for det nærmeste stykke tid. Eksempelvis lader Williams tænder dog virkelig vente på sig, men jeg er glad for at der stadig er en masse kort, der ligger og venter på os, så vi kan mindes alle hans ”første” ting i fremtiden

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Nytteværdien er simpelthen fantastisk! Jeg har altid selv elsket at kigge i mine egne gemmer, på billeder, videoer og andre ting fra min barndom. Med ”Min Historie” og milepælskortene kan jeg selv være med til at skabe de samme minder til min søn.

Holdbarhed: GOD – Har haft mine udfordringer med at få William til at sidde med milepælskortene, så han selv kunne fremvise ex. ”7 måneder” eller ”I dag sad jeg selv”. Han er dog på et stadie, hvor han putter alt i munden, og undersøger alt. Derfor blev nogle af kortene en smule krøllede, fordi han selv var så ivrig efter at undersøge kortene.

Pris: MEGET GOD – Prisen er fin og er på et niveau, hvor alle kan være med. Jeg synes prisen er helt i orden, og ville gerne betale produkternes priser både til mig selv og som gaveidéer til veninder og familie

Kvalitet: GOD – Er vild med bogens hårde omslag og generelt bare selve designet. Jeg ved, at ejeren af Alfabetdyr kredser meget om de enkelte detaljer, fx er ringene inde i bogen hvide, i stedet for metalfarvede. Dette er for at skabe et enkelt og smukt udseende. Man kan derudover købe ekstra sider til bogen, hvis der er noget, man gerne vil have med også. Det eneste jeg kunne tænke mig var, at milepælskortene måske var en anelse tykkere.

Melike afslutter:

Vi har testet de fineste børneplakater fra alfabetdyr.

Da jeg åbnede pakken, lå de godt pakket ind så de var beskyttet for fugt, skidt mm.
Jeg er meget glad for grå, hvid og sorte farver i mit hjem og var derfor en anelse nervøs for hvordan det ville se ud når der nu var farver på, men da jeg fik dem i hånden var farverne meget dæmpede og rolige og alligevel totalt børnevenlige! Jeg blev ihvertfald glad da de kom op og hænge.

Vi har fået en plakat med tal og en med bogstaver, begge i A3 størrelse.

Vi tager dem ned dagligt og kigger dem igennem. Min søn synes, at det er så sjovt og siger dyrelyde og samtidig prøver han at sige efter mig, når vi siger bogstaverne eller lyde med bogstaverne i.

Det er blevet til en god leg som vi hygger os med. Tænk at man kan få så meget ud af plakater! Jeg er meget positivt overrasket.

Kvaliteten er også rigtig lækker. Det er trykt på tykt papir og man kan virkelig fornemme at det er holdbart. Solen skinner direkte ind på plakaterne hver dag og de er på ingen måde falmet.

Jeg anbefaler alfabetdyrs produkter og vi skal uden tvivl have mere derfra!

Nytteværdi: MEGET GOD - ja plakater er plakater og det pynter og ser fint ud. Men helt ærligt. Plakater man kan lære noget af? Det er jo en ret fantastisk ting at man får 2 i én.

Pris: GOD. Plakaterne koster 300 kr stk for en A3. Jeg syns faktisk det er fint i forhold til kvaliteten og designet.

Kvalitet: MEGET GOD. Plakaterne er trykt på tykt papir/karton, og jeg synes de virker til at være virkelig god kvalitet. For mig er det vigtigt at plakater ikke falmer når solen står ind på dem, for hos mig står stolen direkte ind hele dagen. Det synes jeg ikke de har gjort indtil videre og det er jo gode tegn

Likes

Comments

Hos MollyogMy.dk finder du lækre ting til badet til din baby eller barn. De forhandler bl.a. Milk & co., Jack N’ Jill, Happy Soap, Cool Kids og flere.

SHOP ting til badeværelset med 20% i rabat her. Brug koden testfamilien og rabatten fratrækkes når du checker ud i indkøbskurven.

Hos MollyogMy.dk prøver de hele tiden på, at finde nye lækre og unikke ting til børneværelset. Tingene skal helst fremstå lidt anderledes og unikke, som kan sætte sit særpræg på netop dit barns pigeværelse og/eller drengeværelse!

SHOP ting til værelset med 20% i rabat her. Brug koden testfamilien og rabatten fratrækkes når du checker ud i indkøbskurven.

Du kommer til at finde design og mode til børneværelset, som du ikke finder alle andre steder.

De har bl.a. fine vågelamper formet som enhjørning, drage og hval, børnebøjler i flagermus design, lækre tæpper, det blødeste sengetøj, kaninhylder, sjove spejle og meget mere!

De forhandler lækre mærker som NocNoi, That’s Mine, Gamcha, By Mushroom, En Fant mfl.

GOD SHOPPELYST.

Koden gælder på kategorierne badeværelset og værelset og frem til og med d. 10/3-2017.

Likes

Comments

#annonce

Vores tester Mie, som netop er flyttet i nyt hus har lavet en anmeldelse af hele processen omkring det at købe et nyt køkken hos AUBO i Valby . Køkkenet har testfamilien selv betalt dog er der indgået en rabataftale.

Mie fortæller:

"Da vi så huset for første gang, var vi begge enige om, at køkkenet trængte til en opfriskning. Det var meget mørkt og dystret. Så nu var spørgsmålet blot, hvilken slags køkken vi skulle have. Der var en murstensindsats, hvori kogepladen er installeret - og den ville vi gerne beholde. Vi tog ind i butikken i Valby, hvor der er virkelig mange fine udstillinger - men vi faldt begge hurtigt over det simple hvide look og den smukke hvide bordplade".

"Vi aftalte en dag, hvor Kenneth og Mie fra AUBO Valby kunne komme ud og måle op, således at Mie derefter udfra vores ønsker kunne tegne køkkenet, præcis som vi gerne ville have det. Vi ville rigtig gerne have en integreret spiseplads til ungerne, så det blev der selvfølgelig taget højde for. Kort tid efter modtog vi de FLOTTESTE tegninger, som så MEGET ægte ud og vi kunne slet ikke vente med at komme igang. Køkkenet blev bestilt og da vi havde fået nøglen til huset, kom håndværkeren og satte det op - det tog 2 dage."

"Vi modtog skitserne fra forskellige vinkler og to af dem så således ud. Nedenunder har jeg indsat det færdige resultat, så man kan se ligheden".

"Vi er superglade for den hvide bordplade - den giver et super fint look - og vi har så valgt at bryde det hvide med en træbordplade ved ungernes spiseplads"

"For os er det rigtig vigtigt, at der hele vejen igennem bliver lyttet til kunden og at de kan omdanne vores ønsker til virkelighed. Selve kvaliteten på køkkenet er også i top - vi har nu haft køkkenet i ca. 1 måned og det er stadig som nyt. Den hvide vask og bordplade kræver lige, at man husker at give den en tur med kluden eller børsten - men det vender man sig hurtigt til."

Vurdering:

"En proces, der gør det utrolig nemt, som kunde at få et nyt køkken, som egentlig er en ret stor beslutning og der er rigtig mange muligheder.

Utroligt kompetent personale hos AUBO Valby og SÅ mange fine modeller af køkkener. Noget for enhver smag - i øvrigt, har de også badeværelsesløsninger, garderobe og bryggersløsninger. Vi har allerede besluttet os, at når vi skal have renoveret bryggers og badeværelse - så bliver det ligeledes en AUBO løsning.

Vi giver 5 ud af 5 stjerner."

Likes

Comments

Tre af vores testfamilier med forskellige behov har testet indlægssåler fra AlignFootwear.

Louise fortæller:

"Jeg har været så heldig at få lov til at teste et par indlægssåler fra Align-Footweear. Inden testen kendte jeg ikke til sålerne, og havde derfor intet bekendtskab til hverken funktioner og ej heller ingen store forventninger dertil.

Der var lynhurtig levering og pakken overraskede meget positivt. Ud over sålerne, havde Align medsendt et personligt brev, hvori de gav en grundig forklaring på sålernes funktion. Ydermere havde de vedlagt diverse brochurer omkring sålerne, udviklingen af dem samt anmeldelser fra andre brugere.

Det giver et stort plus hos mig, når der medfølger materialer som gør, at man har mulighed for at sætte sig 100% ind i produktet førend man tager det i brug – især når det handler om et produkt som skal bruges sundhedsmæssigt og man derfor ved hvad man kan have af forventninger til produktet."

"Jeg var for lidt over 4 år siden ude for en cykelulykke hvor jeg brækkede min højre ankel og mit højre håndled. Siden ulykken har jeg været igennem 11 operationer, hvoraf de 5 var i foden, 5 i armen og en i hoften. Operationerne har sat sine spor i form af kroniske smerter i både fod og arm, men særdeles også i min hofte, bækken, ryg og skuldre. Især min hofte og min venstre side er presset idet jeg dagligt bruger en krykke for at mindske smerterne i min højre fod. Jeg har bl.a. fået stivgjort min ankel, hvilket kort fortalt betyder, at jeg ingen bevægelse har i mit højre fodled. Dette betyder, at jeg har mistet en stor del af den ”normale” gangfunktion da min fod ikke kan afvikle en naturlig fodafvikling under gang.

Efter to stivgørende operationer sidder min fod i spidsfodstilling, hvilket betyder, at min fod hele tiden svæver over sålen i en almindelig sko. I praksis betyder det, at jeg går meget på tæerne, hvis ikke jeg har min krykke. Jeg har derfor prøvet mange forskellige indlægssåler, samt fået lavet specialindlæg hos en bandagist. Ingen af sålerne har dog ikke haft den store ønskede effekt, ud over at kunne udligne lidt af den spidsfodstilling som jeg bøvler med."

"Så da jeg modtog mine såler fra Align-Footwear var jeg meget spændt og ikke mindst skeptisk overfor de mange lovende ”salgsargumenter” der fulgte med sålerne.

Bl.a. beskriver Align-Footwear deres såler som værende medvirkende til, at kunne forøge kroppens bevægelighed, komfort og ydeevne. De kan hjælpe med at fremme en bedre kropsholdning og derved skabe mere velvære og velbefindende. Dette sker ved, at kroppen via fodsålerne, kommer til at gå mere korrekt i en naturlig stilling, og den belastning kroppen oplever ved hvert gående skridt derved bliver mere jævnt fordelt.

Efter at have læst al materialet om sålerne, var jeg spændt på at få dem ned i mine sko. En tanke der hurtigt slog mig, var om sålerne mon kunne være i en almindelig kvindesko. Min erfaring er nemlig, at indlægsåler ofte er for brede til de lidt mere feminine ankelstøvler. Men her overraskede Aligns såler. De kunne godt komme ned i mine ankelstøvler og selvfølgelig også i mine sneakers.

Det eneste det kræver er, at man tager den eksisterende sål ud af sine sko, ellers er der ikke plads. Bonusinfo omkring sålerne er, at de kan vaskes på 40grader på uldprogram og derefter lufttørres med bunden opad."

"Det store spørgsmål er så, virker de? Og her vil mit svar nok være ”både og”. De har ikke haft nogen virkning på smerterne i min fod og ej heller på vinklingen af min fod i skoen. Men jeg har kunne mærke en form for velvære i min krop når jeg har brugt dem. Jeg mærker tydeligt, at belastningen af hvert skridt mindskes, og at man får følelsen af, at blive rettet mere ud når man går. Især min raske venstre fod har nydt godt af sålerne. Der kan jeg især føle effekten i form af, at den støtter foden godt i skoen samt at puden i hælregionen og i forfoden er med til, at få min fod mere rettet ud.

Jeg er ikke i tvivl om, at sålerne har en positiv effekt på kroppens stilling i og med at man hurtigt får fornemmelsen af, at man ”tvinges” at gå og stå som foden naturligt er indrettet til. Det er som om, at sålerne fastholder foden i en stilling og dermed sikrer, at man ikke laver diverse vrid i skoen når man går."

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Align-Footwear sålerne bliver:

Nytteværdi: GOD. De er nemme at anvende og effekten viser sig relativ hurtigt efter at man får sålerne i brug.

Holdbarhed: MEGET GOD. Et kæmpe plus at de kan vaskes samt nemt byttes rundt i de forskellige sko man måtte ønske at bruge dem i.

Kvalitet: MEGET GOD. Det fornemmes hurtigt, at sålerne er af god kvalitet. Har brugt dem skiftevis i to par sko i 4 uger, og det ses ikke at de er blevet brugt.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 399kr for et sæt indlægssåler, hvilket efter min mening er meget billigt. Man får et sæt unikke såler der er velafprøvet, og som er med til at rette hælen op. Ydermere giver Align 60 dages returgaranti, hvilket betyder, at såfrem man ikke kan mærke en forskel/en forbedring, kan man returnere sålerne og få sine penge refunderet.

Min samlede vurdering er, at jeg er imponeret over sålerne og absolut vil fortsætte med at gøre brug af dem. At de ikke har kunne afhjælpe smerterne i min dårlige fod, ser jeg ikke som et minus da det ej heller var forventeligt. De har haft en gavnlig effekt for mig i min venstre fod samt andre steder i kroppen, og det er klart et stort plus. Min kæreste som er en habil løber, er efter min test heller ikke afvisende overfor at prøve sålerne af og se om de kan have en gavnlig effekt for hans løb.

Vores tester Linda har sammen med hendes mand Jan, bonusdatter Majka på 15 år og bonusdatter Fenja på 11 år testet indlægssåler fra alignfootwear.dk

Linda fortæller:

"Vi har testet indlægssålerne som minder om almindelige såler og så alligevel ikke.

De er formet på en helt speciel måde og med deres patenteret tre-punktsteknologi giver de støtte de helt rigtige steder og kan lindre smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakke samt rette op på når man går ”skævt” på fødderne, indad eller udad.

Vi var alle meget spændte på at modtage indlægssålerne fra Align Footwear.

Da de kom med posten blev de grundigt undersøgt, følt på og der blev snakket om hvordan et par såler kunne gøre noget ved vores kropsholdning og smerter, men alle var klar parat til at give dem et forsøg."

Majka, 15 år. Skolepige og meget aktiv i fritiden.

Hun cykler, går rigtig meget hver dag og rider så hun har virkelig kunne teste igennem.

Majka går meget skævt på hendes fødder, så skævt at specielt hendes højre sko er slidt helt skæve efter kort tid og så lider hun meget af daglig hovedpine.

I starten fik hun lidt mere hovedpine end normalt men det blev hurtigt bedre, den er ikke forsvundet helt men der er en klar forbedring.

Efter 1 uges test fik Majka meget ondt i det højre ben (det hun går mest skævt på) så ingen tvivl om at sålerne var begyndt at "rette" hende op.

Hun kæmpede videre og smerterne hun havde fået blev langsomt bedre og nu efter 3 uger er de helt væk.

Fenja 11 år, går til og fra bussen hver dag samt går på en natur friskole og er derfor meget ude i løbet af en dag. Hun er tit træt og hun får altid ondt i hendes knæ hver gang hun går “langt”.

Efter hun har fået indlægssålerne i har hun ingen smerter i knæene haft og vi voksne syntes at kunne mærke en bedring i forhold til hendes overskud.

Far Jan, arbejder som selvstændig tømrer/snedker og skater i fritiden.

Han har skæv ryg og dermed en del smerter.

Han var lidt skeptisk men har måtte erkende at de gør “noget”. Han har ikke så ømme fødder efter en lang og hård dag på arbejdet dog har de ikke kunne gøre noget ved hans smerter i ryggen.

Mor Linda, sekretær derhjemme og husmor. Lider af bækkendysfunktion hvilket betyder mange smerter konstant og lav udholdenhed.

Det er begrænset hvor mange timer jeg bruger sko på en dag men jeg er ude og gå tur eller på legeplads med min søn hver eneste dag.

Fra første dag jeg prøvede sålerne var jeg ikke i tvivl om at de gør noget udefinerbart.

Jeg er ekstremt meget i kontrol og mærker alt i min krop og kunne mærke en underlig følelse i min krop med det samme jeg fik foden i sålerne. Jeg blev helt svimmel men efter lidt tid forsvandt det. De første 4-6 gange jeg tog sko på med sålerne i fik jeg det sådan men nu er der intet at mærke.

De har ikke hjulpet på mine ryg/bækkensmerter men der er ingen tvivl om at de gør noget godt for min krop. Jeg får ikke ondt i mine knæ længere når jeg går tur og min gang er blevet anderledes, altså bedre.

Jeg vil virkelig anbefale at alle med de mindste smerter at i giver deres krop den glæde at prøve dem.

De kan ingen skade gøre og tænk hvis de kunne fjerne din smerte helt eller i hvert fald minimere smerten.

Desuden tilbyder Align Footwear at du får dine penge retur inden 60 dage hvis de slet ingen effekt har hviket jeg syntes er en kæmpe og virkelig flot service at tilbyde.

De passer i næsten alle sko. - Vi har erfaret at de ikke passer i vores “modesko" der er lidt smalle og heller ikke i skatesko der er ret bredde, men i helt almindelige sko og støvler passer de perfekt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: - GOD: Kan bruges til både børn og voksne.

Holdbarhed - MEGET GOD: Udfra vores test og brug af sålerne virker de til at være i så god kvalitet at de kan holde deres oplyste levetid på op til 8 mdr.

Pris - MEGET GOD: Prisen ligger på kr. 399,- hvilket jeg synes er en rigtig fair pris. De holder i op til 8 mdr. så i forhold til andre “specialsåler” er de billige.

Kvalitet - MEGET GOD: Jeg er slet ikke i tvivl om at det er kvalitetssåler. De beholder formen og sidder som syet i de fleste sko.

Dan er den sidste tester og han fortæller:

”Jeg har gennem de sidste 3 uger testet indlægssåler fra Align Footwear. Indlægssålerne er skabt til at rette op på fodstillingen og kropsholdningen og derved også lindre smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakke.

Det var med stor spænding jeg gik ind til denne test, da jeg igennem det sidste år har døjet rigtig meget med smerter i ryg, skuldre og nakke hver dag. Læge og fysioterapeut har meddelt, at det er kropsholdningen den er gal med, og derfor var jeg meget spændt på at prøve disse såler af.

Førstehåndsindtrykket af sålerne var rigtig godt. Sammen med sålerne var der vedlagt papirer med oplysninger. Det virker meget professionelt og troværdigt. Det fremgår af oplysningerne, at sålerne er noget helt specielt, da Align Footwear har verdenspatent på en sål der retter op på hælen ved hjælp af tre støttepunkter. Desuden er der udtalelser fra en fysioterapeut, som følger med i, hvad det er sålerne gør og kan.

Sålerne var nemme at komme i gang med at bruge – jeg skulle blot tage de gamle såler ud af mine almindelige sko, og udskifte dem med sålerne fra Align Footwear. Sålerne er meget lig almindelige skostørrelser. Jeg har valgt en str. 41, som også er den størrelse jeg bruger normalt. Der står i papirerne der følger med, at man måske kun skal bruge sålerne kort tid de første dage, da man godt kan få ondt i starten. Det har jeg dog ikke oplevet. Jeg har kunne bruge dem hele dagen fra start.

Jeg har gået i dem hver dag de sidste tre uger, og jeg har også brugt dem ved løb – her har det også været meget let bare at skifte sålerne ud, til den sko jeg nu har brugt.

Jeg har gennem testperioden ikke oplevet at få færre smerter, men jeg har oplevet at jeg har fået en mere ret kropsholdning, så måske smerterne bliver bedre med tiden.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: GOD – Hvis man har problemområder, med daglige smerter vil et par gode såler være meget nyttigt.

Holdbarhed/kvalitet: - MEGET GOD – selvom jeg har brugt sålerne hver dag i 3 uger, kan man ikke se på dem de er brugte.

Pris: MEGET GOD – sålerne koster 399, hvilket måske lyder som mange penge for et par såler, men Align Footwear tilbyder 60 dages prøvetid, hvorefter man kan få pengene tilbage, hvis ikke man kan mærke en forskel/forbedring. På den måde kan man let finde ud af, om man synes det er pengene værd, hvis man kan blive fri for smerter i hverdagen er det en billig pris.

Likes

Comments

#sponsoreret indlæg (inviteret på pressetur)

Tre af vores testfamilier, har været på besøg i LEGO World 2017 i Bellacentret.

Lego World løber i år fra d. 16. februar til og med d. 19. februar og har således netop slået dørene op til mere end 30 aktivitetscentre fordelt på 18.000 m2. Det er en storslået lege-/ byggeplads fyldt med legoklodser og -modeller, som er blevet fragtet fra Billund i 20 lastbiler.

Vores tester Jelena har sammen med sønnerne Philip på 4,5 år og Alexander på 6 år samt med sin mand Rune testet oplevelsen.

Mie og Charlotte og veninden Charlotte havde børnene Nicklas på 1 år, Magnus på 4 år, Natalie på 6 år, Elias på 7 år, Anna på 8 år og Jennifer på 9 år med:

Det var nogle MEGET spændte børn, da vi ankom ude foran det store Bella Center.

Vi er så heldige at møde to KÆMPE LEGO figurer på vej ind - og da vi kommer ind kommer der også en robot kørende. Dagen starter på ALLERBEDSTE vis - og ungerne er ellevilde. Vi får et kort udleveret i døren og det virker RET stort - hvilket det virkelig også er. Men det er et plus, for der er også ret mange mennesker. Vi starter med at gå ind forbi LEGO friends pigerne - hvor der også er opstillet en rigtig karussel, som pigerne hurtigt snuppede en tur i - imens drengene gik igang med at bygge og lege med LEGO.

Vores indtryk er, at det hele er meget stort og gennemført. Det er skønt at se, hvordan alle aldersgrupper bliver revet med i leg og sammensætning af LEGO klodserne, gamle som unge. Vi er alle blevet rige på oplevelser og selvom der var RIGTIG mange mennesker følte vi stadig, at der var plads og luft.

Nichlas på 1 1/2 år elskede tegnestederne og dublo områderne

Magnus på 4 år, synes at de tre fedeste områder var MINDCRAFT, der hvor det regnede med LEGO og så hele den kæmpe store LEGO udstilling, hvor han kunne have brugt timer.

Natalie på 6 år elskede at man kunne få sine egne LEGO klodser med hjem hvor man kunne få sit navn på og vandfaldet med LEGO. Hun synes også, at det var sjovt, at få taget billeder sammen med Power Puff pigerne.

Elias på 7 år var mest vild med "bygge stationerne" i de forskellige områder/temaer. Det store DFDS skib var vildt (citat Elias 😉)

Anna på 8 år og Jennifer på 9 år var begge enige om, at karrusellen og de røde legeklodser var et HIT

Generelt var det bare super hyggeligt derinde. Der var rigtig mange fine LEGO figurer, som ungerne kunne få taget billeder sammen med og en KÆMPE Lego Helikopter. Gode muligheder for at handle mad og nok toiletter. Det var et plus, at der var skamler og bænke rundt omkring byggestationerne (der kunne dog godt have være lidt flere…☺️).

LEGO Wolrd 2017 får de varmeste anbefalinger med herfra. Alle ungerne fik endda udleveret en fin goodiebag i udgangen og der var selvfølgelig også rig mulighed for at shoppe LEGO med hjem i den store LEGOshop på vej ud.

Jelena fortæller:

Det er ikke fordi jeg - i selskab med mine tre Lego entusiaster - var nervøs for, om vi kunne få tiden til at gå. Tværtimod var jeg bekymret over de høje besøgstal, som vi havde hørt, at vi kunne forvente. Og rigtig nok var der virkelig mange mennesker. Heldigvis gjorde de store lokaler, at der altid var mulighed for at trække sig væk, hvis det blev for meget. Der var en del spise- og hvileområder, hvor der var god plads og mindre støj. Vi frygtede også ventetiden, da vi stillede os i kø til at prøve en sjov aktivitet, hvor det regner med Lego, og da vi linede op til at få graveret vores navne på vores helt personlige Lego klodser. Begge steder var køerne lange, men det tog ikke mere end et kvarter, inden det blev vores tur.

Det er svært at beskrive, hvor stort det egentlig er. Jeg vil hellere sige, at vi på de 5 timer, som vi tilbragte derinde, nåede måske kun 1/10 af aktivitetscentrene og oplevelserne. Derfor vil jeg klart anbefale, at man reserverer hele dagen til det og er der fra kl. 10 til kl. 17, hvor der er åbent.

Der var en masse forskellige aktiviteter, og ud over ovennævnte prøvede Philip også Lego Ninjago spinjitsu skole. Derudover prøvede både han og Alexander at køre i elbiler og spille et spil på iPad, hvor man kunne vinde en masse lækre præmier.

Det, som vi gjorde mest, var dog at samle og lege med Lego - først med almindelige brikker i alverdens farver og siden hen med både Nexo Knights og køretøjer. Især det sidste var et kæmpe hit, ikke mindst hos min mand, som til drengenes store fornøjelse gav sig til at samle nogle temmelig avancerede biler. Det var også her, at lillebror på et tidspunkt blev lidt utålmodig og blev væk. Vi fandt ham, lige som han var ved at vise en venlig fremmed dame sit armbånd med mors telefonnummer på. Et armbånd, som både han og Alexander havde fået på ved indgangen, da de var stillet til rådighed i samarbejde med Tryg. De kan varmt anbefales pga. lokalernes størrelse, mængden af besøgende og de mange forskellige aktiviteter, som kan friste de små Lego-glade børn væk fra forældrene. Oplevelsen i sin helhed er også anbefalingsværdig. Med en indgangspris på 149 kr. per person (119 kr., hvis man er i god tid og bestiller allerede to måneder i forvejen) er Lego World ikke meget dyrere end en tur i biografen, og man er underholdt i væsentlig flere timer end af fx en film. Bemærk dog venligst, at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer, og at priserne i Bella Center er i den høje ende. Alt i alt en skøn oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

Likes

Comments

4 af vores testfamilier har testet Braidpillows fra Livink.

Frederikke fortæller

"Vi har været så heldige at skulle teste en Braidpillow fra Livink. Puden er består af 70% uld og 30% viskose. Viskose er kendt for at være et endnu blødere materiale end uld. Især dette fandt jeg spændende, da de puder vi pt. har i vores sofa ikke er særlig behagelige men derimod pæne at se på. Vi valgte farven ”Dusty Green”, da vi vurderede at den ville passe bedst hjemme hos os. Vores stue indeholder ikke mange farver, og jeg er generelt ikke så vild med for mange pangfarver samlet på et sted. Derfor var jeg spændt på, hvordan denne pude ville passe ind hos os.

Vi modtog puden i en fin indpakning sammen med en æske chokolade. Allerede her blev man mødt af en vis form for kvalitet, hvilket gjorde forventningerne endnu større. Den medfølgende chokolade var også god, og blev spist samme dag."

Med en lille én på 6 måneder i hjemmet er det ikke kun os voksne, der har haft glæde af puden. William har også brugt den bl.a. til at træne sin nakke.

Alt i alt har vi været meget begejstret for puden i testperioden, og vi er nok nødt til at eje et par stykker også i andre farver. Da puden er meget mere funktionsmæssig og behagelig at bruge i forhold til dem vi har i forvejen, kan de virkelig anbefales. Designmæssigt er de lækre at se på, på grund af det flettede look. Det giver et fint spil til en ellers småkedelig grå sofa.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Rating

Lege/nytteværdi: GOD – Kan bruges af alle i familien, også til sjov og leg. Samtidig enormt fin med dens flettede detaljer, som pynter flot i stuen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt den meget i løbet af testperioden, både i ryggen, under nakken og bare til at flyde på. Puden har stadig helt samme pasform og lækre udseende.

Pris: GOD – Prisen er fin og ligger sig meget op ad andre designerpuder der findes på markedet. Med den kvalitet som puden har, synes jeg prisen er fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Blandingen af uld og viskose er super lækker, og via den skjulte lynlås bag på puden, har man endda mulighed for at vaske betrækket

Trine fortsætter:

"Jeg modtog en super fin pakke med posten fra Livink. I pakken var en smuk Braid Pillow i dusty green med sort silkebånd bundet omkring den som sløjfe. Virkelig fint og meget indbydende at modtage. Og som prikken over i'et, lå der også en æske med de lækreste små chokolader der smagte himmelsk. Det er længe siden jeg har modtaget så fin en pakke som denne."

Puden blev med det samme slæbt med ind i stuen af mine børn, der alle gerne ville sidde med den, hvilket man jo godt kan forstå.

Jeg lagde ret hurtigt mærke til at kvaliteten var helt i top. Den er lavet i nogle meget lækre materialer, hvilket tiltaler os i et hjem med meget aktivitet og leg. Her skal tingene gerne kunne holde til lidt af hvert med 3 børn og en hund.

Efter nu 3 ugers brug herhjemme er puden stadig pæn og vi har snildt kunne tørre den af med en fugtig klud, hvis der skulle have været kommet en lille plet. Puden har desuden en lynlås, hvilket gør det meget nemt at tage betrækket af og på ved en evt. vask. Den har en smuk farve og passer godt ind i vores stil. Vi er meget glade, og vil bestemt ikke afvise at der kunne flytte et par stykker til ind hos os af samme slags!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: GOD - Det er noget vi bruger meget. Både visuelt som pyntegenstand i seng/sofa mm. Men også fysisk når man ligger med den og ser fjernsyn f.eks.

Holdbarhed: MEGET GOD - Kvaliteten gør at puden holder sig pæn og kan tåle at blive brugt.

Pris: GOD - Igen syntes jeg at kvaliteten og ikke mindst udseendet gør den alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD - Materialerne denne pude er lavet af er helt i top.

Tessa fortæller:

"Vi har her i hjemmet haft fornøjelsen af at teste Braid pillow i farven dusty Green fra Livink. Da jeg modtog puden blev jeg glad. Den var pakket super flot ind med en sort silke sløjfe omkring, og så var der et sødt kort og lidt sødt til ganen. Farven var som jeg havde forventet og som set på billeder – støvet grøn, rigtig fin og passede lige til hjørnet i vores sofa."

Puden har en dejlig blød overflade og kradser eller klør ikke. Den er rar at ligge med hovedet på, hvilket jeg har gjort en del siden jeg modtog den, hehe. Kunne dog godt have ønsket at den var noget større, specielt når man sidder med ryggen op af den.

Endnu et plus er at betrækket kan lynes op og tages af og vaskes. Herhjemme med 2 små på 1,5 år, er det næsten et must. Der er allerede kommet lidt baby-snask på – har dog ikke haft betrækket vasket endnu, så det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke komme med en tilbagemelding på, men tænker at det sagtens kan tåle en tur på uldprogram.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL. En ”pynte-pude” i sofaen er for de fleste nok ikke en livsnødvendig ting og slet ikke når man kommer op i de højere prisklasser. Men når det er sagt, så synes jeg at denne her pude er lækker og meget brugbar. I en sofa hører der puder til, så man kan ligge godt og se TV og der er den her pude fra Livink et godt bud! Jeg har i hvert fald brugt den siden den kom ind af døren – og man ligger bare skide godt med hovedet derpå.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD. Ingen tvivl om at puden er af super lækker kvalitet og min umiddelbare vurdering er at den holder til ret meget – selv med to små i huset. Udover lidt pletter fra babyfingre, kan man slet ikke se at den er blevet brugt – og det er den! Faconen holder og ja, så kan betrækket vaskes.

Pris: GOD. Det er ikke en billig pude (549 kr.), men det er ingen puder hvis man vil have en ordentlig kvalitet. Når man sammenligner med kvaliteten af puden, er prisen helt klart fair.

Synes at puden lever op til ens forventning og hvad den ”lover”. Det er helt klart en pude af lækker kvalitet, men prisen er også derefter. Vil klart anbefale andre at købe den.

Nina afslutter:

Vi har testet den meget fine og populære Braid Pillow fra LIVINK, som jeg har luret lidt på, på Instagram siden den kom.

Vi modtog pakken fra LIVINK og det hele var simpelthen så gennemført! Fin indpakning, brochuren, chokoladen og den store sorte sløjfe om puden, som virkelig fremhævede den flotte gule farve. Jeg kunne med det samme se og mærke, at der var tale om god kvalitet.

Den passer perfekt ind i vores hjem og den bliver flyttet rundt på jævnligt, fordi den pynter alle steder og det store farveudvalg hos LIVINK gør, at den snildt kan passe ind i alle hjem. Her står den både i stuen, spisestuen og i sofaen. Vores søn elsker at bruge den som hovedpude, når han ligger og slapper af med sin iPad - og selvom den primært er lavet af uld, kradser den absolut ikke.

Puden er blød, utroligt flot lavet og der er tænkt over detaljerne - jeg kan virkelig anbefale andre den og har også allerede lokket et par veninder til at investere i den.

Da jeg i starten så prisen, tænkte jeg at det var mange penge for en pude (i forhold til dem fra H&M Home jeg har smidt i min sofa) - men det trækker jeg i mig igen. Både på grund af design, kvalitet og holdbarhed! Man kan sidde op af den i timevis uden at den mister formen, hvilket jeg altid synes at mine puder gør.

Vi har både en hund og en kat herhjemme, så jeg var nervøs for om den ville suge alle hårene til sig. Det gør den IKKE. Vores hund Wilma, har det med at tippe den ned på gulvet for at ligge på den (når vi ikke ser det) og det kan man ikke hverken se eller mærke på den. Jeg var ellers pænt nervøs for, om den blev fuldstændig behåret og uformelig.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - den er alle pengene værd og den kan holde i MANGE år - og så er designet tidløst.

Holdbarhed: MEGET GOD - den holder formen og suger ikke støv og hår til sig.

Pris: GOD - prisen kan måske for nogle være ret mange penge, men i forhold til de andre punkter, synes jeg at prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD - Den er lavet af 70% uld og 30% viskose, så den kradser ikke og viskose er et lækkert naturprodukt. Så kun de bedste materialer er brugt her.


Likes

Comments