Header

Tre af vores testfamilier med forskellige behov har testet indlægssåler fra AlignFootwear.

Louise fortæller:

"Jeg har været så heldig at få lov til at teste et par indlægssåler fra Align-Footweear. Inden testen kendte jeg ikke til sålerne, og havde derfor intet bekendtskab til hverken funktioner og ej heller ingen store forventninger dertil.

Der var lynhurtig levering og pakken overraskede meget positivt. Ud over sålerne, havde Align medsendt et personligt brev, hvori de gav en grundig forklaring på sålernes funktion. Ydermere havde de vedlagt diverse brochurer omkring sålerne, udviklingen af dem samt anmeldelser fra andre brugere.

Det giver et stort plus hos mig, når der medfølger materialer som gør, at man har mulighed for at sætte sig 100% ind i produktet førend man tager det i brug – især når det handler om et produkt som skal bruges sundhedsmæssigt og man derfor ved hvad man kan have af forventninger til produktet."

"Jeg var for lidt over 4 år siden ude for en cykelulykke hvor jeg brækkede min højre ankel og mit højre håndled. Siden ulykken har jeg været igennem 11 operationer, hvoraf de 5 var i foden, 5 i armen og en i hoften. Operationerne har sat sine spor i form af kroniske smerter i både fod og arm, men særdeles også i min hofte, bækken, ryg og skuldre. Især min hofte og min venstre side er presset idet jeg dagligt bruger en krykke for at mindske smerterne i min højre fod. Jeg har bl.a. fået stivgjort min ankel, hvilket kort fortalt betyder, at jeg ingen bevægelse har i mit højre fodled. Dette betyder, at jeg har mistet en stor del af den ”normale” gangfunktion da min fod ikke kan afvikle en naturlig fodafvikling under gang.

Efter to stivgørende operationer sidder min fod i spidsfodstilling, hvilket betyder, at min fod hele tiden svæver over sålen i en almindelig sko. I praksis betyder det, at jeg går meget på tæerne, hvis ikke jeg har min krykke. Jeg har derfor prøvet mange forskellige indlægssåler, samt fået lavet specialindlæg hos en bandagist. Ingen af sålerne har dog ikke haft den store ønskede effekt, ud over at kunne udligne lidt af den spidsfodstilling som jeg bøvler med."

"Så da jeg modtog mine såler fra Align-Footwear var jeg meget spændt og ikke mindst skeptisk overfor de mange lovende ”salgsargumenter” der fulgte med sålerne.

Bl.a. beskriver Align-Footwear deres såler som værende medvirkende til, at kunne forøge kroppens bevægelighed, komfort og ydeevne. De kan hjælpe med at fremme en bedre kropsholdning og derved skabe mere velvære og velbefindende. Dette sker ved, at kroppen via fodsålerne, kommer til at gå mere korrekt i en naturlig stilling, og den belastning kroppen oplever ved hvert gående skridt derved bliver mere jævnt fordelt.

Efter at have læst al materialet om sålerne, var jeg spændt på at få dem ned i mine sko. En tanke der hurtigt slog mig, var om sålerne mon kunne være i en almindelig kvindesko. Min erfaring er nemlig, at indlægsåler ofte er for brede til de lidt mere feminine ankelstøvler. Men her overraskede Aligns såler. De kunne godt komme ned i mine ankelstøvler og selvfølgelig også i mine sneakers.

Det eneste det kræver er, at man tager den eksisterende sål ud af sine sko, ellers er der ikke plads. Bonusinfo omkring sålerne er, at de kan vaskes på 40grader på uldprogram og derefter lufttørres med bunden opad."

"Det store spørgsmål er så, virker de? Og her vil mit svar nok være ”både og”. De har ikke haft nogen virkning på smerterne i min fod og ej heller på vinklingen af min fod i skoen. Men jeg har kunne mærke en form for velvære i min krop når jeg har brugt dem. Jeg mærker tydeligt, at belastningen af hvert skridt mindskes, og at man får følelsen af, at blive rettet mere ud når man går. Især min raske venstre fod har nydt godt af sålerne. Der kan jeg især føle effekten i form af, at den støtter foden godt i skoen samt at puden i hælregionen og i forfoden er med til, at få min fod mere rettet ud.

Jeg er ikke i tvivl om, at sålerne har en positiv effekt på kroppens stilling i og med at man hurtigt får fornemmelsen af, at man ”tvinges” at gå og stå som foden naturligt er indrettet til. Det er som om, at sålerne fastholder foden i en stilling og dermed sikrer, at man ikke laver diverse vrid i skoen når man går."

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Align-Footwear sålerne bliver:

Nytteværdi: GOD. De er nemme at anvende og effekten viser sig relativ hurtigt efter at man får sålerne i brug.

Holdbarhed: MEGET GOD. Et kæmpe plus at de kan vaskes samt nemt byttes rundt i de forskellige sko man måtte ønske at bruge dem i.

Kvalitet: MEGET GOD. Det fornemmes hurtigt, at sålerne er af god kvalitet. Har brugt dem skiftevis i to par sko i 4 uger, og det ses ikke at de er blevet brugt.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 399kr for et sæt indlægssåler, hvilket efter min mening er meget billigt. Man får et sæt unikke såler der er velafprøvet, og som er med til at rette hælen op. Ydermere giver Align 60 dages returgaranti, hvilket betyder, at såfrem man ikke kan mærke en forskel/en forbedring, kan man returnere sålerne og få sine penge refunderet.

Min samlede vurdering er, at jeg er imponeret over sålerne og absolut vil fortsætte med at gøre brug af dem. At de ikke har kunne afhjælpe smerterne i min dårlige fod, ser jeg ikke som et minus da det ej heller var forventeligt. De har haft en gavnlig effekt for mig i min venstre fod samt andre steder i kroppen, og det er klart et stort plus. Min kæreste som er en habil løber, er efter min test heller ikke afvisende overfor at prøve sålerne af og se om de kan have en gavnlig effekt for hans løb.

Vores tester Linda har sammen med hendes mand Jan, bonusdatter Majka på 15 år og bonusdatter Fenja på 11 år testet indlægssåler fra alignfootwear.dk

Linda fortæller:

"Vi har testet indlægssålerne som minder om almindelige såler og så alligevel ikke.

De er formet på en helt speciel måde og med deres patenteret tre-punktsteknologi giver de støtte de helt rigtige steder og kan lindre smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakke samt rette op på når man går ”skævt” på fødderne, indad eller udad.

Vi var alle meget spændte på at modtage indlægssålerne fra Align Footwear.

Da de kom med posten blev de grundigt undersøgt, følt på og der blev snakket om hvordan et par såler kunne gøre noget ved vores kropsholdning og smerter, men alle var klar parat til at give dem et forsøg."

Majka, 15 år. Skolepige og meget aktiv i fritiden.

Hun cykler, går rigtig meget hver dag og rider så hun har virkelig kunne teste igennem.

Majka går meget skævt på hendes fødder, så skævt at specielt hendes højre sko er slidt helt skæve efter kort tid og så lider hun meget af daglig hovedpine.

I starten fik hun lidt mere hovedpine end normalt men det blev hurtigt bedre, den er ikke forsvundet helt men der er en klar forbedring.

Efter 1 uges test fik Majka meget ondt i det højre ben (det hun går mest skævt på) så ingen tvivl om at sålerne var begyndt at "rette" hende op.

Hun kæmpede videre og smerterne hun havde fået blev langsomt bedre og nu efter 3 uger er de helt væk.

Fenja 11 år, går til og fra bussen hver dag samt går på en natur friskole og er derfor meget ude i løbet af en dag. Hun er tit træt og hun får altid ondt i hendes knæ hver gang hun går “langt”.

Efter hun har fået indlægssålerne i har hun ingen smerter i knæene haft og vi voksne syntes at kunne mærke en bedring i forhold til hendes overskud.

Far Jan, arbejder som selvstændig tømrer/snedker og skater i fritiden.

Han har skæv ryg og dermed en del smerter.

Han var lidt skeptisk men har måtte erkende at de gør “noget”. Han har ikke så ømme fødder efter en lang og hård dag på arbejdet dog har de ikke kunne gøre noget ved hans smerter i ryggen.

Mor Linda, sekretær derhjemme og husmor. Lider af bækkendysfunktion hvilket betyder mange smerter konstant og lav udholdenhed.

Det er begrænset hvor mange timer jeg bruger sko på en dag men jeg er ude og gå tur eller på legeplads med min søn hver eneste dag.

Fra første dag jeg prøvede sålerne var jeg ikke i tvivl om at de gør noget udefinerbart.

Jeg er ekstremt meget i kontrol og mærker alt i min krop og kunne mærke en underlig følelse i min krop med det samme jeg fik foden i sålerne. Jeg blev helt svimmel men efter lidt tid forsvandt det. De første 4-6 gange jeg tog sko på med sålerne i fik jeg det sådan men nu er der intet at mærke.

De har ikke hjulpet på mine ryg/bækkensmerter men der er ingen tvivl om at de gør noget godt for min krop. Jeg får ikke ondt i mine knæ længere når jeg går tur og min gang er blevet anderledes, altså bedre.

Jeg vil virkelig anbefale at alle med de mindste smerter at i giver deres krop den glæde at prøve dem.

De kan ingen skade gøre og tænk hvis de kunne fjerne din smerte helt eller i hvert fald minimere smerten.

Desuden tilbyder Align Footwear at du får dine penge retur inden 60 dage hvis de slet ingen effekt har hviket jeg syntes er en kæmpe og virkelig flot service at tilbyde.

De passer i næsten alle sko. - Vi har erfaret at de ikke passer i vores “modesko" der er lidt smalle og heller ikke i skatesko der er ret bredde, men i helt almindelige sko og støvler passer de perfekt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: - GOD: Kan bruges til både børn og voksne.

Holdbarhed - MEGET GOD: Udfra vores test og brug af sålerne virker de til at være i så god kvalitet at de kan holde deres oplyste levetid på op til 8 mdr.

Pris - MEGET GOD: Prisen ligger på kr. 399,- hvilket jeg synes er en rigtig fair pris. De holder i op til 8 mdr. så i forhold til andre “specialsåler” er de billige.

Kvalitet - MEGET GOD: Jeg er slet ikke i tvivl om at det er kvalitetssåler. De beholder formen og sidder som syet i de fleste sko.

Dan er den sidste tester og han fortæller:

”Jeg har gennem de sidste 3 uger testet indlægssåler fra Align Footwear. Indlægssålerne er skabt til at rette op på fodstillingen og kropsholdningen og derved også lindre smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakke.

Det var med stor spænding jeg gik ind til denne test, da jeg igennem det sidste år har døjet rigtig meget med smerter i ryg, skuldre og nakke hver dag. Læge og fysioterapeut har meddelt, at det er kropsholdningen den er gal med, og derfor var jeg meget spændt på at prøve disse såler af.

Førstehåndsindtrykket af sålerne var rigtig godt. Sammen med sålerne var der vedlagt papirer med oplysninger. Det virker meget professionelt og troværdigt. Det fremgår af oplysningerne, at sålerne er noget helt specielt, da Align Footwear har verdenspatent på en sål der retter op på hælen ved hjælp af tre støttepunkter. Desuden er der udtalelser fra en fysioterapeut, som følger med i, hvad det er sålerne gør og kan.

Sålerne var nemme at komme i gang med at bruge – jeg skulle blot tage de gamle såler ud af mine almindelige sko, og udskifte dem med sålerne fra Align Footwear. Sålerne er meget lig almindelige skostørrelser. Jeg har valgt en str. 41, som også er den størrelse jeg bruger normalt. Der står i papirerne der følger med, at man måske kun skal bruge sålerne kort tid de første dage, da man godt kan få ondt i starten. Det har jeg dog ikke oplevet. Jeg har kunne bruge dem hele dagen fra start.

Jeg har gået i dem hver dag de sidste tre uger, og jeg har også brugt dem ved løb – her har det også været meget let bare at skifte sålerne ud, til den sko jeg nu har brugt.

Jeg har gennem testperioden ikke oplevet at få færre smerter, men jeg har oplevet at jeg har fået en mere ret kropsholdning, så måske smerterne bliver bedre med tiden.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: GOD – Hvis man har problemområder, med daglige smerter vil et par gode såler være meget nyttigt.

Holdbarhed/kvalitet: - MEGET GOD – selvom jeg har brugt sålerne hver dag i 3 uger, kan man ikke se på dem de er brugte.

Pris: MEGET GOD – sålerne koster 399, hvilket måske lyder som mange penge for et par såler, men Align Footwear tilbyder 60 dages prøvetid, hvorefter man kan få pengene tilbage, hvis ikke man kan mærke en forskel/forbedring. På den måde kan man let finde ud af, om man synes det er pengene værd, hvis man kan blive fri for smerter i hverdagen er det en billig pris.

Likes

Comments

#sponsoreret indlæg (inviteret på pressetur)

Tre af vores testfamilier, har været på besøg i LEGO World 2017 i Bellacentret.

Lego World løber i år fra d. 16. februar til og med d. 19. februar og har således netop slået dørene op til mere end 30 aktivitetscentre fordelt på 18.000 m2. Det er en storslået lege-/ byggeplads fyldt med legoklodser og -modeller, som er blevet fragtet fra Billund i 20 lastbiler.

Vores tester Jelena har sammen med sønnerne Philip på 4,5 år og Alexander på 6 år samt med sin mand Rune testet oplevelsen.

Mie og Charlotte og veninden Charlotte havde børnene Nicklas på 1 år, Magnus på 4 år, Natalie på 6 år, Elias på 7 år, Anna på 8 år og Jennifer på 9 år med:

Det var nogle MEGET spændte børn, da vi ankom ude foran det store Bella Center.

Vi er så heldige at møde to KÆMPE LEGO figurer på vej ind - og da vi kommer ind kommer der også en robot kørende. Dagen starter på ALLERBEDSTE vis - og ungerne er ellevilde. Vi får et kort udleveret i døren og det virker RET stort - hvilket det virkelig også er. Men det er et plus, for der er også ret mange mennesker. Vi starter med at gå ind forbi LEGO friends pigerne - hvor der også er opstillet en rigtig karussel, som pigerne hurtigt snuppede en tur i - imens drengene gik igang med at bygge og lege med LEGO.

Vores indtryk er, at det hele er meget stort og gennemført. Det er skønt at se, hvordan alle aldersgrupper bliver revet med i leg og sammensætning af LEGO klodserne, gamle som unge. Vi er alle blevet rige på oplevelser og selvom der var RIGTIG mange mennesker følte vi stadig, at der var plads og luft.

Nichlas på 1 1/2 år elskede tegnestederne og dublo områderne

Magnus på 4 år, synes at de tre fedeste områder var MINDCRAFT, der hvor det regnede med LEGO og så hele den kæmpe store LEGO udstilling, hvor han kunne have brugt timer.

Natalie på 6 år elskede at man kunne få sine egne LEGO klodser med hjem hvor man kunne få sit navn på og vandfaldet med LEGO. Hun synes også, at det var sjovt, at få taget billeder sammen med Power Puff pigerne.

Elias på 7 år var mest vild med "bygge stationerne" i de forskellige områder/temaer. Det store DFDS skib var vildt (citat Elias 😉)

Anna på 8 år og Jennifer på 9 år var begge enige om, at karrusellen og de røde legeklodser var et HIT

Generelt var det bare super hyggeligt derinde. Der var rigtig mange fine LEGO figurer, som ungerne kunne få taget billeder sammen med og en KÆMPE Lego Helikopter. Gode muligheder for at handle mad og nok toiletter. Det var et plus, at der var skamler og bænke rundt omkring byggestationerne (der kunne dog godt have være lidt flere…☺️).

LEGO Wolrd 2017 får de varmeste anbefalinger med herfra. Alle ungerne fik endda udleveret en fin goodiebag i udgangen og der var selvfølgelig også rig mulighed for at shoppe LEGO med hjem i den store LEGOshop på vej ud.

Jelena fortæller:

Det er ikke fordi jeg - i selskab med mine tre Lego entusiaster - var nervøs for, om vi kunne få tiden til at gå. Tværtimod var jeg bekymret over de høje besøgstal, som vi havde hørt, at vi kunne forvente. Og rigtig nok var der virkelig mange mennesker. Heldigvis gjorde de store lokaler, at der altid var mulighed for at trække sig væk, hvis det blev for meget. Der var en del spise- og hvileområder, hvor der var god plads og mindre støj. Vi frygtede også ventetiden, da vi stillede os i kø til at prøve en sjov aktivitet, hvor det regner med Lego, og da vi linede op til at få graveret vores navne på vores helt personlige Lego klodser. Begge steder var køerne lange, men det tog ikke mere end et kvarter, inden det blev vores tur.

Det er svært at beskrive, hvor stort det egentlig er. Jeg vil hellere sige, at vi på de 5 timer, som vi tilbragte derinde, nåede måske kun 1/10 af aktivitetscentrene og oplevelserne. Derfor vil jeg klart anbefale, at man reserverer hele dagen til det og er der fra kl. 10 til kl. 17, hvor der er åbent.

Der var en masse forskellige aktiviteter, og ud over ovennævnte prøvede Philip også Lego Ninjago spinjitsu skole. Derudover prøvede både han og Alexander at køre i elbiler og spille et spil på iPad, hvor man kunne vinde en masse lækre præmier.

Det, som vi gjorde mest, var dog at samle og lege med Lego - først med almindelige brikker i alverdens farver og siden hen med både Nexo Knights og køretøjer. Især det sidste var et kæmpe hit, ikke mindst hos min mand, som til drengenes store fornøjelse gav sig til at samle nogle temmelig avancerede biler. Det var også her, at lillebror på et tidspunkt blev lidt utålmodig og blev væk. Vi fandt ham, lige som han var ved at vise en venlig fremmed dame sit armbånd med mors telefonnummer på. Et armbånd, som både han og Alexander havde fået på ved indgangen, da de var stillet til rådighed i samarbejde med Tryg. De kan varmt anbefales pga. lokalernes størrelse, mængden af besøgende og de mange forskellige aktiviteter, som kan friste de små Lego-glade børn væk fra forældrene. Oplevelsen i sin helhed er også anbefalingsværdig. Med en indgangspris på 149 kr. per person (119 kr., hvis man er i god tid og bestiller allerede to måneder i forvejen) er Lego World ikke meget dyrere end en tur i biografen, og man er underholdt i væsentlig flere timer end af fx en film. Bemærk dog venligst, at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer, og at priserne i Bella Center er i den høje ende. Alt i alt en skøn oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

Likes

Comments

4 af vores testfamilier har testet Braidpillows fra Livink.

Frederikke fortæller

"Vi har været så heldige at skulle teste en Braidpillow fra Livink. Puden er består af 70% uld og 30% viskose. Viskose er kendt for at være et endnu blødere materiale end uld. Især dette fandt jeg spændende, da de puder vi pt. har i vores sofa ikke er særlig behagelige men derimod pæne at se på. Vi valgte farven ”Dusty Green”, da vi vurderede at den ville passe bedst hjemme hos os. Vores stue indeholder ikke mange farver, og jeg er generelt ikke så vild med for mange pangfarver samlet på et sted. Derfor var jeg spændt på, hvordan denne pude ville passe ind hos os.

Vi modtog puden i en fin indpakning sammen med en æske chokolade. Allerede her blev man mødt af en vis form for kvalitet, hvilket gjorde forventningerne endnu større. Den medfølgende chokolade var også god, og blev spist samme dag."

Med en lille én på 6 måneder i hjemmet er det ikke kun os voksne, der har haft glæde af puden. William har også brugt den bl.a. til at træne sin nakke.

Alt i alt har vi været meget begejstret for puden i testperioden, og vi er nok nødt til at eje et par stykker også i andre farver. Da puden er meget mere funktionsmæssig og behagelig at bruge i forhold til dem vi har i forvejen, kan de virkelig anbefales. Designmæssigt er de lækre at se på, på grund af det flettede look. Det giver et fint spil til en ellers småkedelig grå sofa.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Rating

Lege/nytteværdi: GOD – Kan bruges af alle i familien, også til sjov og leg. Samtidig enormt fin med dens flettede detaljer, som pynter flot i stuen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt den meget i løbet af testperioden, både i ryggen, under nakken og bare til at flyde på. Puden har stadig helt samme pasform og lækre udseende.

Pris: GOD – Prisen er fin og ligger sig meget op ad andre designerpuder der findes på markedet. Med den kvalitet som puden har, synes jeg prisen er fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Blandingen af uld og viskose er super lækker, og via den skjulte lynlås bag på puden, har man endda mulighed for at vaske betrækket

Trine fortsætter:

"Jeg modtog en super fin pakke med posten fra Livink. I pakken var en smuk Braid Pillow i dusty green med sort silkebånd bundet omkring den som sløjfe. Virkelig fint og meget indbydende at modtage. Og som prikken over i'et, lå der også en æske med de lækreste små chokolader der smagte himmelsk. Det er længe siden jeg har modtaget så fin en pakke som denne."

Puden blev med det samme slæbt med ind i stuen af mine børn, der alle gerne ville sidde med den, hvilket man jo godt kan forstå.

Jeg lagde ret hurtigt mærke til at kvaliteten var helt i top. Den er lavet i nogle meget lækre materialer, hvilket tiltaler os i et hjem med meget aktivitet og leg. Her skal tingene gerne kunne holde til lidt af hvert med 3 børn og en hund.

Efter nu 3 ugers brug herhjemme er puden stadig pæn og vi har snildt kunne tørre den af med en fugtig klud, hvis der skulle have været kommet en lille plet. Puden har desuden en lynlås, hvilket gør det meget nemt at tage betrækket af og på ved en evt. vask. Den har en smuk farve og passer godt ind i vores stil. Vi er meget glade, og vil bestemt ikke afvise at der kunne flytte et par stykker til ind hos os af samme slags!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: GOD - Det er noget vi bruger meget. Både visuelt som pyntegenstand i seng/sofa mm. Men også fysisk når man ligger med den og ser fjernsyn f.eks.

Holdbarhed: MEGET GOD - Kvaliteten gør at puden holder sig pæn og kan tåle at blive brugt.

Pris: GOD - Igen syntes jeg at kvaliteten og ikke mindst udseendet gør den alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD - Materialerne denne pude er lavet af er helt i top.

Tessa fortæller:

"Vi har her i hjemmet haft fornøjelsen af at teste Braid pillow i farven dusty Green fra Livink. Da jeg modtog puden blev jeg glad. Den var pakket super flot ind med en sort silke sløjfe omkring, og så var der et sødt kort og lidt sødt til ganen. Farven var som jeg havde forventet og som set på billeder – støvet grøn, rigtig fin og passede lige til hjørnet i vores sofa."

Puden har en dejlig blød overflade og kradser eller klør ikke. Den er rar at ligge med hovedet på, hvilket jeg har gjort en del siden jeg modtog den, hehe. Kunne dog godt have ønsket at den var noget større, specielt når man sidder med ryggen op af den.

Endnu et plus er at betrækket kan lynes op og tages af og vaskes. Herhjemme med 2 små på 1,5 år, er det næsten et must. Der er allerede kommet lidt baby-snask på – har dog ikke haft betrækket vasket endnu, så det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke komme med en tilbagemelding på, men tænker at det sagtens kan tåle en tur på uldprogram.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL. En ”pynte-pude” i sofaen er for de fleste nok ikke en livsnødvendig ting og slet ikke når man kommer op i de højere prisklasser. Men når det er sagt, så synes jeg at denne her pude er lækker og meget brugbar. I en sofa hører der puder til, så man kan ligge godt og se TV og der er den her pude fra Livink et godt bud! Jeg har i hvert fald brugt den siden den kom ind af døren – og man ligger bare skide godt med hovedet derpå.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD. Ingen tvivl om at puden er af super lækker kvalitet og min umiddelbare vurdering er at den holder til ret meget – selv med to små i huset. Udover lidt pletter fra babyfingre, kan man slet ikke se at den er blevet brugt – og det er den! Faconen holder og ja, så kan betrækket vaskes.

Pris: GOD. Det er ikke en billig pude (549 kr.), men det er ingen puder hvis man vil have en ordentlig kvalitet. Når man sammenligner med kvaliteten af puden, er prisen helt klart fair.

Synes at puden lever op til ens forventning og hvad den ”lover”. Det er helt klart en pude af lækker kvalitet, men prisen er også derefter. Vil klart anbefale andre at købe den.

Nina afslutter:

Vi har testet den meget fine og populære Braid Pillow fra LIVINK, som jeg har luret lidt på, på Instagram siden den kom.

Vi modtog pakken fra LIVINK og det hele var simpelthen så gennemført! Fin indpakning, brochuren, chokoladen og den store sorte sløjfe om puden, som virkelig fremhævede den flotte gule farve. Jeg kunne med det samme se og mærke, at der var tale om god kvalitet.

Den passer perfekt ind i vores hjem og den bliver flyttet rundt på jævnligt, fordi den pynter alle steder og det store farveudvalg hos LIVINK gør, at den snildt kan passe ind i alle hjem. Her står den både i stuen, spisestuen og i sofaen. Vores søn elsker at bruge den som hovedpude, når han ligger og slapper af med sin iPad - og selvom den primært er lavet af uld, kradser den absolut ikke.

Puden er blød, utroligt flot lavet og der er tænkt over detaljerne - jeg kan virkelig anbefale andre den og har også allerede lokket et par veninder til at investere i den.

Da jeg i starten så prisen, tænkte jeg at det var mange penge for en pude (i forhold til dem fra H&M Home jeg har smidt i min sofa) - men det trækker jeg i mig igen. Både på grund af design, kvalitet og holdbarhed! Man kan sidde op af den i timevis uden at den mister formen, hvilket jeg altid synes at mine puder gør.

Vi har både en hund og en kat herhjemme, så jeg var nervøs for om den ville suge alle hårene til sig. Det gør den IKKE. Vores hund Wilma, har det med at tippe den ned på gulvet for at ligge på den (når vi ikke ser det) og det kan man ikke hverken se eller mærke på den. Jeg var ellers pænt nervøs for, om den blev fuldstændig behåret og uformelig.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - den er alle pengene værd og den kan holde i MANGE år - og så er designet tidløst.

Holdbarhed: MEGET GOD - den holder formen og suger ikke støv og hår til sig.

Pris: GOD - prisen kan måske for nogle være ret mange penge, men i forhold til de andre punkter, synes jeg at prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD - Den er lavet af 70% uld og 30% viskose, så den kradser ikke og viskose er et lækkert naturprodukt. Så kun de bedste materialer er brugt her.


Likes

Comments

4 af vores testfamilier testet produkter fra det nye danske brand HUMDAKIN.

Maria fortæller:

"Vi har testet de meget lækre produkter fra Danske HUMDAKIN"

"Vi modtog en stor lækker kasse, inden i var de fineste økologiske viskestykker og karklude, opvaskemiddel, håndsæbe og lotion samt en børste."

"Indpakningen var så utrolig fin, sjældent ser man at der er gjort så meget ud af det, små fine pakker alt lå så ordenligt, virkelig lækkert. (sådan en pakke man bare drømmer om at få)

Designet er enkelt og pænt, og farverne er afdæmpet. Sæbe og lotion kommer i plastikflasker, det ser fint, rent og lækkert ud når man stiller det op."

"Normalt er vi faktisk ikke fan af nye viskestykker herhjemme, eller bare viskestykker i almindelighed, vi har måske 2 der suger ordenligt, og resten suger bare ikke godt lige meget hvor mange gange de bliver vasket..

Men dem her kan suge, også allerede efter første vask! (det samme gælder karkludene)

Der står at grundlæggeren Camilla har hentet inspiration hos sin gamle farmor, og det tror jeg gerne.

Viskestykkerne er nemlig bløde og lækre, og minder om dem mine bedsteforældre har, som virkelig bare kan suge, og nok er blevet vasket de første 500 gange;0) De har en fin lille læder detalje som strop, og skiltet er også i læder.

De er økologiste og dæmpede i farverne. - Et lille ønske kunne være andre farver (dem vi testede var gule og grønne, ikke farver jeg normalt ville gå efter, men de var trods alt meget afdæmpet)"

"Opvaskemiddel, sæbe og lotion har en dejlig afdæmpet duft, og det hele virker super til det det skal."

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi/Leg: Meget God – Tekstilerne er lækker øko kvalitet, rigtig god sugeevne. de forskellige sæber og lotion er skønne i duften og et flot udsende.

Holdbarhed: God – De bliver ikke nulret eller nusset at se på men mærket mister lidt farve efter vask

Pris: Meget God – Pris og kvalitet hænger så fint sammen.

Kvalitet: Meget god.

Pia fortsætter: "Jeg takkede med det samme ja tak da jeg blev spurgt om jeg ville teste Humdakins økologiske tekstiler og vaskemiddel, da jeg havde fulgt med på deres Instagram profil og var faldet for deres design og farver."

"Jeg har testet viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude som alle sammen er vasket i Humdakins eget skyllemiddel og vaskemiddel, og dufter fantastisk. Produkterne er alle sammen i testperioden blevet brugt flittigt og vasket flere gange ved 40 grader i vaskemaskinen samt tørret i tørretumler. Ifølge vaskevejledningen tåler produkterne ikke tørretumbler, dette har jeg dog alligevel benyttet mig af da det fungere bedst i vores travle hverdag. Brug af tørretumbler har ikke ændret på kludenes, køkkenhåndklædernes eller viskestykkernes farve eller facon."

"Kludene er bla. brugt til at tørre kødsovs op, hvilket er forsvundet efter en tur i vaskemaskinen."

"Alle produkter var super absorberende efter første vask. Produkterne er gjort moderne og hjemme hos os hænger viskestykkerne fremme samt kluden bliver ikke længere gemt væk, for nu er det flot at se på. Læderet på produkterne passer godt ind i vores nye køkken."

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD - Alle testede tekstiler er tykke i kvaliteten og med virkelig god sugeevne.

Holdbarhed: MEGET GOD - Tekstilerne holder facon og farve efter både vaskemaskine og tørretumbler. Madvarer som er smittet af på kluden, er gået væk efter vask.

Pris: GOD - Prisen ligger på 199 kr for en 3 pak karklude samt viskestykker, og 349 kr for 3 køkkenhåndklæder som er en fin pris, da pris og kvalitet hænger fint sammen.

Kvalitet: MEGET GOD - Meget imponeret over sugeevnen på tekstilerne.

Trine fortæller:

"Vi har her hjemme testet produkter fra Humdakin.

Humdakin laver produkter til den moderne husholdning, økologiske gots certificerede tekstiler og skin care. Vi har testet deres babyroom Cleaner, Knitted Dishcloth, Knitted kitchen towel og organic tea towels. Jeg kendte ikke rigtig til det, da det er rimelig nyt, så vidste heller ikke helt hvad jeg kunne forvente! Dog skal jeg love for at jeg blev meget posetiv overrasket! Bare det at modtage og få åbnet pakken var en lille 'ekstra' gave i sig selv - produkterne var smukt pakket ind og med de fineste detaljer!

Elsker at der er gjordt noget ekstra ud af pakkerne når man køber over nettet, så sidder man tilbage med et rigtig godt førstehåndsindtryk, som man husker og gerne fortæller andre om."

Må også sige at det lykkes Humdakin at ramme plet med deres produkter til det moderne hjem! Produkterne passer så fint her hjemme, med deres flotte neutrale natur farver og bestemt ikke noget jeg har imod ligger fremme! Kludende suger godt og ligger allerede som fast inventar ved siden af vandhanen i køkknet. Det var også dem vi brugte da Olivers værelse fik hele turen med Humdakin's Babyroom Cleaner, istedet for de billige karklude i forskellige farver.

Klude, viskestykker - både alm og hæklede, fungere helt som forventet, de har god sugeevne og er af god kraftig kvalitet! Som plus pynter de med deres fine faver og deres flotte detaljer med Humdakin logo/mærke. Viskestykkerne har to hanke, så man får to måder at hænge dem på. De alm viskestykker har vi udelukkende brugt i kores køkken, men de hæklende viskestykker har jeg faktisk brugt ude på vores gæste toilet. Det er nemlig helt hvid, kun med sort spejl - men ved at hænge de natur farvede knitted towel op derude får rummet mere 'varme'.

Humdakin har også lavet et universal rengørings middel, som er udviklet til børneværelset - Babyroom Cleaner!

Den er fri for parabener, uden tilsat farve og puttet i pæn flaske, som ikke skriger lagt væk af rengørings middel. Vi brugte den til at få gjordt Oliver's værelse godt og grundigt rent. Den er effektiv og tog nemt pletter og støv på hans værelse. Vi brugte den til alt fra vinduskarm til gulvet og den fungerede så fin på alle overflader - dejligt når tiden noglegange er lidt knap, ikke at skulle tænke på at få brugt det rigtige rengørings middel, til de forskellige overflader.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD - det er produkter som man altid har brug for i sin hverdag.
Holdbarhed: GOD - Når man tænker på at det er produkter der bliver brugt meget og vasket ofte, synes jeg de holder godt. Og hvis man self ikke tørre tumpler kulde og viskestykker, så holder de fine mærker/logoer også meget bedre.
Pris: GOD - Produkterne er lidt til den dyre side, dog synes jeg bestemt man får hvad man betaler for.
Kvalitet: MEGET GOD - Kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Det er lækre produkter og i god kvalitet.

Mie afslutter:

Jeg har også testet samme sæt med karklude, viskestykker, køkkenhåndklæde og vaske- samt skyllemiddel. Og jeg er HELT enig i, at det er den fineste pakke at modtage og det er altså det halve af oplevelsen.

Jeg har altid synes, at det har været lidt bøvlet at dosere vaske og skyllemiddel - men med disse i en størrelse, der gør at den faktisk er til at håndtere med en enkelt hånd - så går det som en leg. Vaskemidlet gør hvad det skal - tøjet bliver rent - det dufter fantatisk.

Viskestykker og karklude har et utroligt lækkert design, så man har lyst til at have det hængende fremme i køkkenet. Håndklædet er simpelthen så blødt - og en dag opdagede jeg, at Magnus havde taget det med op i seng, som en form for nusseklud. Det siger bare lidt om hvor lækkert det er.

Der fulgte også en lækker "mulepose" med i pakken. Den har vi flittigt brugt. Kan godt lide at den er så neutral at se på. Vores store pige bruger det ofte som taske til svømmetøjet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - eksklusive hverdagsprodukter

Holdbarhed: GOD - drøjt i brug.

Pris: GOD - Det er produkter, hvor man betaler for eksklusiviteten og den høje kvalitet. Derfor lidt i den høje ende, men bestemt prisen værd.

Kvalitet: MEGET GOD - Man er ikke i tvivl om, at der er kræset for kvaliteten

Likes

Comments

I samarbejde med Bella Sky har vi fået lov at forkæle en af jer med et gavekort til et spaophold på Bella Sky.

Du deltager på vores Facebook side her.

Likes

Comments

4 af vores testfamilier har testet produkter af mærket My Moments By Matas

Pernille fortæller:

Jeg har igennem de sidste tre uger været så heldig, at få lov til at teste seks lækre produkter fra serien "My moments". Serien kan købes hos Matas.dk og er 3 serier bestående af 13 lækre produkter. Hver serie har sin egen farve, farven indikerer hvor på kroppen produktet skal bruges, dejlig nemt at finde ud af.

Jeg har fået lov til at teste produkter fra 2 serier.

"Relaxing Body Care" bestående af:

No stress shower gel: En blid shower gel der plejer tør hud og tilfører huden beskyttende antioxidanter samt mineraler.

Oil therapy body scrub: Tilfører huden en masse gode vitaminer og gør huden blød og smidig.

Mindful deluxe body oil: En blød og luksuriøs olie der forkæler huden og giver den elasticitet og forebygger ældningstegn.

"Face Care" bestående af:

Silky softening cleaning foam: En blid renseskum der giver din hud fugt og render huden effektivt uden at lade den udtørre.

Boosting vitamin gel mask: Som har en dybdevirkende effekt, tilfører din hud en masse gode vitaminer, modvirker ældningstegn og booster din hud.

Rich hydrating face cream: En fugtgivende creme der modvirker ældningstegn, beskytter og beroliger stresset hud.

Mit første håndsindtryk af produkterne var meget positivt, designet er meget stilrent og elegant. Et produkt man virkelig får lyst til at bruge med det samme og så pynter det også rigtig fint når man ikke bruger det.

Et plus for mig er at produkterne ikke indeholder en masse parfume, phthalater og parabener og er rig på naturligt indhold. Produkterne kan bruges med god samvittighed, med fokus på at give huden den bedst mulige pleje.

Ansigtscremen var den der overraskede mig mest, normalt er jeg ikke til fede cremer da de tit fedter meget og gør at der går lang tid inden man kan lægge make-up eller røre ved sit ansigt uden at blive helt fedtet ind. Men cremen er trods den er meget fed hurtig til at trænge ind i huden og på bare få minutter efterlader den huden super blød og klar til at få lagt make-up.

Generelt for produkterne er at de alle dufter rigtig godt, er lette at anvende og er noget man kan gøre på få minutter. Et stort plus for mig, da jeg i en travl hverdag ikke har tid til at stå foran spejlet i flere timer.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af My moments serien bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD - for mig er det meget nødvendigt med nogle gode plejende produkter til min hud, der får du med My moments serien.

Holdbarhed: GOD - produkterne er forholdsvis drøje i brug, der er derfor til mange gange i en bøtte/ tube.

Kvalitet: MEGET GOD - kvaliteten er super god til prisen og efterlader ens hud betydeligt mere blød og sund, lige som det fremgår af produktet beskrivelsen.

Pris: GOD - produkterne er i en prisklasse hvor de fleste kan være med, de sælges både i fysiske butikker og på nettet og er derfor nemt tilgængelige.

Alt i alt kan jeg til hver en tid anbefale My moments serien uanset om du skal bruge en værtindegave, fødselsdagsgave eller bare trænger til at forkæle dig selv, så er det et super lækkert produkt til pengene.

Rikke fortsætter:

Den lækreste pakke fra Matas ankom og jeg pakkede det ene fine produkt efter det andet ud.

Det første der slog mig, var de lækre farver produkterne var i, og at alt virkelig var relevant i min hverdag.

Jeg fik en total luksus følelse og kunne slet ikke vente med at komme igang med at teste.

Det første jeg testede var SILKY SOFTENING CLEANSING FOAM, den var dejlig frisk og fjernede min make up inkl. tårefast mascara så let som ingenting.

Efterfølgende lagde jeg en ansigtsmaske med BOOSTING VITAMIN GEL MASK, som jeg lod sidde i 15 min. inden jeg hoppede under brugseren.

Jeg rensede ansigtsmasken af og sæbede hele kroppen ind i NO STRESS SHOWER GEL, og skrubbede efterfølgende OIL THERAPY BODY SCRUB på lår og overarme med en hamp skrubbesvamp.

Efter badet smurte jeg mig ind i MINDFUL DELUXE BODY OIL.

Sjældent har min hud føles SÅ blød og lækker, og det fedeste af det hele - min hud blev ved med at føles blød trods dage uden brug af MY MOMENTS produkter.

Til at toppe den total velværes følelse sluttede jeg af med RICH HYDRATING FACE CREAM.

Det var simpelthen en fantastisk følelse, og meget luksus-agtig på en helt almindelig onsdag på mit helt eget badeværelse :-)

I dette tilfælde bliver vurderingen:


Nytteværdi: MEGET GOD - Det er en god ide at passe godt på sin hud, især i den kolde tid.

Holdbarhed: MEGET GOD - Jeg oplever produkterne som drøje i brug, og du løber ikke tør sådan lige med det samme.

Pris: MEGET GOD - Jeg synes kvalitet og produkt i den grad hænger godt sammen her, og jeg føler virkelig man får noget hverdags luksus for pengene :-)

SÅ alt i alt, jeg kan VARMT anbefale Matas´ MY MOMENT serie - og jeg kommer helt klart til at bruge det fast fremover!

Mia har også haft fornøjelsen af at teste produkter fra serien MY MOMENTS fra Matas.

Da jeg først så produkterne, glædede jeg mig til at komme igang med at bruge det. Produkterne stråler af feminitet og selvforkælelse og indholdet levede også op til sit ydre. Fik en brochure med, om produkterne da jeg modtog dem, men der er også en fin beskrivelse på hvert enkelt produkt om anvendelse og om hvad det indeholder. Mange af produkterne er økologiske og jeg har følt mig tryg ved at bruge dem. Duften er utrolig skøn, hverken for kraftig eller for mild og kan duftes flere timer efter brug. De er også nemme at have med på farten, har f.eks. haft nogle af produkterne med til babysvømning til at vaske mig og smøre mig i creme bagefter.

Efter de her 3 ugers brug, er min hud blevet blødere og glattere og det er dejligt behageligt at benytte. Serien er perfekt både til dagligt brug, men helt bestemt også hvis man har brug for lidt selvforkælelse (i mit tilfælde mortid), hvor man bare kobler af og forkæler sig selv.

Min vudering af "MY MOMENTS" bliver:

Nytteværdi: GOD. Passer perfekt til daglig brug, men også til en lækker omgang selvforkælelse 1-2 gange om ugen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Alle produkterne kan holde sig 6 mdr. fra åbning og der er ikke behov for at bruge meget af gangen, da det er nemt at smørre ud og/eller skummer nemt.

Kvalitet: MEGET GOD. Der står på hvert produkt hvor mange procent der er i af naturlig oprindelse og hvor mange procent der er økologisk dyrket.

Pris: GOD. Priserne er overkommelige for alle og i mine øjne får man det, som man betaler for.

Alt ialt er jeg meget tilfreds med produkterne og kunne sagtens finde på at fortsætte med at benytte det.

Karina har som den sidste testet de 6 produkter fra serien MY MOMENTS BY MATAS.

Karina fortæller: det har virkelig været en fornøjelse at teste de meget lækre produkter. Jeg har kigget på dem længe, men har ikke rigtig fået dem købt, så da jeg fik tilbuddet om at teste produkterne var jeg ikke længe om at sige JA. Jeg har i alt testet 6 produkter, fra 2 forskellige serier: RELAXING BODY CARE og FACE CARE.

Serien FACE CARE består af i alt 5 produkter, jeg har været så heldig at teste 3 af dem. serien er rig på naturlige aktiver, der forebygger ældningstegn og styrker huden. Den indeholder b.la. vitaminekstrakter, alger, aloe vera og rosen - kamilleekstrakt.

Alle 3 produkter dufter virkelig godt, på en måde så det ikke er helt overvældende. Jeg har nu brugt serien i ca. 3 uger og kan tydeligt mærke en forskel på min hud, den holder sig fugtig hele dagen og føles mere "glat" og lækker.

De 2 af produkterne fra FACE CARE serien har været en del af min aften/morgen rutine.

SILKY SOFTENING CLEASING FOAM, er en lækker og meget blød skum, som kommes på fugtet hud, det føles rigtig lækkert at vaske make up af hver aften, da den dufter skønt og er silkeblød på huden. Det giver en stor følelse af rent velvære og jeg er nu begyndt at glæde mig til jeg skal i seng.

RICH HYDRATING FACE CREAM har jeg brugt hver aften efter jeg har renset min hud. Den er meget nærende og indeholder hvedekim- og rapsolie, sheanødsmør, mandelolie, ekstrakt fra alger og meget mere. Jeg har normalt ret sart og tør hud, men den har givet min hud den fugt den har brug for. Jeg er fan af at den trænger hurtigt ind i huden, så jeg kan lægge make up, kort efter jeg har brugt cremen.

BOOSTING VITAMIN GEL MASK har jeg brugt ca. 1 gang om ugen, jeg har brugt den på renset hud og har ladet den sidde I ca. 10 minutter, hvor efter jeg har skyllet den af med lunket vand. Det føles virkelig lækkert når den er på huden og man føler faktisk den giver et ekstra pust af energi til huden, da den virker en anelse kølende.

RELAXING BODY CARE serien, består af i alt 4 produkter, hvoraf jeg har testet 3 af dem. kendetegnene for serien er at den skal give ro og afslapning til krop og sind, hvilket jeg bestemt har følt medbrug af produkterne.

NO STRESS SHOWER GEL er en luksuriøs gel, som b.la. indeholder havtang, honningekstrakt. Den er meget fugtgivende, jeg har meget tør hud på benene og om morgnen har jeg desværre ikke altid tid til at smøre mig ind i en body lotion efterfølgende, men det har heller ikke været nødvendigt, efter jeg er begyndt at bruge denne gel. Den giver virkelig meget fugt til huden.

OIL THERAPY BODY SCRUB, har jeg brugt ca. 2 gange om ugen, allerede når man åbner låget, kan man se hvor lækker og blød den gør huden. Den er nem at have med at gøre og den skrubber huden, uden det bliver alt for ubehageligt. Efterfølgende er huden mega lækker og blød. Et produkter jeg kommer til at have fast på hylden.

MINDFUL DELUXE BODY OIL, er en let olie, der virkelig forkæler huden, jeg har især brugt den efter badet på fugtet hud, den trænger hurtigt ind I, og efterlader huden lækker blød og skinnende.

Jeg er vild med emballagen og vil meget gerne have dem stående fremme på badeværelset, de minder mig om lækker forkælelse og ro/afslapning, samtidig med de ser eksklusive ud, uden at koste en formue.

Min vurdering bliver.

Nytteværdi: GOD -for at passe på sin hud, er det vigtigt at man bruger hudpleje produkter, der kan mere endbare at give fugt til huden.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD -kvaliteten er i top og produkterne er meget drøje i brug.

Pris: MEGET GOD - Jeg er dybt imponeret over hvor meget luksus man får for relativt få penge, produkterne koster fra 99 kr. og op til 199 kr.

Likes

Comments

Lyserøde fastelavnsboller er lige noget for vores tester Lalani, som er pjattet med alt kage som indeholder noget med bær, jordbær, hindbær, brombær eller jordbær. Hun har lavet disse med både jordbær og hindbær, men andre eller blandede smager sikkert lige så godt. Opskriften kommer her:

Dej til 12 boller:

75 g smeltet smør
1 dl mælk
25 g gær
1 pisket æg
1 spsk. sukker
250 g hvedemel
(evt lidt kardemomme)

Fyld:
½ dl appelsinjuice
1 tsk. vaniljesukker
50 g sukker
150 g jordbær eller andre bær (må gerne være frosne)
1 sammenpisket æg til pensling

Skum:
1/4 liter piskefløde
50 g revet marcipan

Rør gæren ud i lun smeltet smør blandet med mælk og pisk æg samt sukker i. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen, til den er smidig. Lad dejen hæve i 30 minutter.

Fyld: Kog appelsinsaft, vaniljesukker og sukker ind til sirup og hæld det over jordbærrene. Lad det trække til det er helt koldt.

Vej dejen og divider med 12.

Læg 1 tsk. bærfyld på hvert kvadrat, og gem lagen til senere. Klem dejhjørnerne godt sammen og form til boller. Læg bollerne med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir.

Pensl bollerne med sammenpisket æg og lad dem hæve lunt i 30-45 minutter. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200° C.

Skum: Pisk 1/4 liter fløde til skum og bland med 50 g revet marcipan. Smag til med lidt af jordbærlagen.

Pynt bollerne med jordbærglasur og flæk dem. Kom marcipanskum i og servér straks.

Likes

Comments

4 af vores testfamilier har testet tøj fra det danske Brand HAPPY little FACE. Testen er udført af den tidligere kollektion - der er nu kommet nye flotte farver i kollektionen - kvaliteten er stadig den samme.

Vores tester Stephanie har sammen med datteren Lærke på 1 år testet tøj fra HAPPY little FACE.

Stephanie fortæller:

”Lærke har været så heldig at teste tøj fra HAPPY little FACE som er et dansk baseret børnetøjsmærke til børn fra 3-24 måneder. Tøjet findes i flere forskellige farver, som alle kan kombineres. Lærke har testet et par leggings i dusty rose og en body i dusty green. Farverne er vildt gode sammen, og sådan nogle sarte farver passer bare til de fleste børn.

Førstehåndsindtrykket af HAPPY little FACE var rigtig godt! Vi modtog en fin indpakket lille pakke, med bånd omkring og det søde logo på et klistermærke. I pakken lå det blødeste sæt tøj og en lille note om tøjet."

"Tøjet er i GOTS certificeret økologisk bomuld, og uden nogle generende mærker i nakken. Det er et kæmpe plus."

"Pasformen på tøjet er god. Lærke er ikke den største af sin alder, og bodyen i en str. 80 har god vokseplads. Der er noget at give af i bunden og også på ærmerne. Det fungerer dog rigtig fint med at lille ombuk på ærmerne. Bukserne har en god elastik i kanten, så de har siddet rigtig godt på vores slanke model.

Farverne holder sig flotte efter vask. Tøjet kan klare at blive vasket på 60 grader og tørret i tørretumbler, men på tøjet står der, at man skal stoppe og tænke sig om. At man skal være god mod miljøet og vaske ved lavere temperatur og undgå tørretumbler. Vi har vasket tøjet på 40 grader og det har kun tørret på stativ, sammen med alt vores andet vasketøj. Vi har brugt tøjet flittigt over den sidste tid, og det er blevet vasket en del gange. Det ses ikke på tøjet. Lærke kravler stadig, og knæene på bukserne har ikke taget skade af det.”

”Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD - man har brug for tøj, og så er det bare et plus at det er lækkert at se på og ikke mindst at have på.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD - tøjet er vasket mange gange og farverne har ikke ændret dig. Tøjet kan holde til at blive brugt og har ikke fået kravlemærker på knæene.

Pris: GOD - en body koster 179,- og et par leggings koster 159,- . Prisen hænger godt sammen med kvaliteten.

Sophie har med sønnen Noor på 1 år testet en natdragt og sød lille hue fra mærket HAPPY little FACE.

Sophie fortæller: "Er der noget skønnere end at modtage et lækkert produkt til ens barn hvor man ved at der er tænkt på alt, lige fra bæredygtighed til barnets behov og velbefindende. Nej vel ?! Alt HAPPY little FACE tøj er lavet af økologisk bomuld og godkendt af det internationale GOTS certifikat. GOTS betyder Global Organic Textiles Standard og er forbrugerens garanti for, at hele processen fra høst til efterbehandling, har været økologisk og uden pesticider eller kemikalier. Mange mærker markerer deres produkt med "økologisk" eller "økologisk bomuld", selv om produktet kun indeholder 5% økologisk bomuld! Ved HAPPY little FACE mærker de kun produkter som økologiske, hvis produktet indeholder mindst 95% økologisk bomuld.

Desuden har de valgt ikke at benytte dem af påsyede mærkater i deres tøj, som kan genere og irritere vores børns sarte hud !! Men i stedet har de printet alle oplysninger direkte på tøjet.

Desuden kan det meste af HAPPY little FACE tøj tåle at blive maskinvasket ved helt op til 60 grader, dog fraråder de at man benytter sig af denne mulighed hvis ikke tøjet er ekstraordinært beskidt, da man derved både skåner miljø og slitagen på tøjet. Jeg syntes det er fantastisk dejligt når firmaerne på den måde går ind og minder os at vi skal huske at passe på miljøet.

Da Noor første gang skal have dragt og hue på valgte jeg for første gang at iklæde ham det, uden at vaske det først, det kan man nemlig med god samvittighed gøre med HAPPY little FACE tøjet, da det ikke indeholder nogen form for kemikalier eller skadelige stoffer - dog har vi vasket det en del gange i løbet af testen for at kunne vurdere hvordan tøjet holder i facon, farve og print. Vi har vasket dragten 9 gange - og jeg må indrømme jeg ikke kan se nogen synderlig forskel jeg syntes den holder sig super flot !! huen er vasket 3 gange og er også uændret.

Dragt og hue har en skøn pasform til vores runde dreng, det er til den store side i størrelsen.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Meget god (barnet kan bevæge sig 100% frit, der er intet der irriterer eller snærer)

Holdbarhed: Meget god (farven, facon og tryk er uforandret)

Pris: Meget god (Kvaliteten og prisen hænger sammen på dette produkt)

Kvalitet: Meget god (vi er meget tilfreds)

Christine fortsætter: "Vi modtog den fineste pakke fra HAPPY little FACE, selve indpakningen gjorde allerede et godt førstehåndsindtryk. Josephine på 3 år har testet både heldragt og hårbånd fra HAPPY little FACE. Det vi har testet er i den fineste rosa farve. Heldragten har små fine detaljer med sygninger i glimmer og den fine stolpelukning ved halsen. Hårbåndet har små guld bomber. Desuden er det lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld. Både Josephine og jeg var vilde med farverne og blødheden af begge dele."

Heldragten er str 92. Josephine bruger str 92/98. Jeg vil sige den er lidt til den store side, men ellers meget aldersvarende. Heldragten lukkes med små knapper langs benene og har en stolpelukning ved halsen. Hårbåndet er i bomuld med 5% elastan. Indeni pakken var der, en fin heldragt og et hårbånd. Begge i en fin rosa farve.

Den indeholdte også en lille seddel, som er en god intro til, hvad HAPPY little FACE har lagt vægt på, ved deres tøj.

Normalt bruger Josephine ikke længere heldragter men todelt nattøj. Hun syntes dog alligevel om heldragten nok mest pga. den fantastiske farve. :) Hun følte sig tilpas i den og pasformen var rigtig god, så hun frit kunne bevæge sig.

Hårbåndet syntes Josephine var super sejt. De små guld bomber giver et super fint look. Hun har brugt hårbåndet i børnehaven en del gange. Det er tilpas elastik-agtigt så det sidder rigtig godt på hendes hår

Heldragten har været vasket en del gange og den er stadig lige så blød som da vi fik den. Det er jeg positivt overrasket over. Jeg er overbevist om, at det er den økologiske bomuld der gør, at det forbliver blødt og lækkert.

Normalt går jeg ikke så meget op i, om de ting jeg køber til mine børn, er GOTS certificeret, i økologisk bomuld eller lignende. Men når det så er sagt, har jeg fået endnu en god erfaring med, at blødheden altså beholdes og det betyder meget for mig.

Det der nemlig betyder noget for mig, er at mine børn kan bevæge sig frit i deres tøj uden der er noget der kradser, strammer eller irritere på nogen måde.

Jeg syntes HAPPY little FACE, vinder på deres materialevalg - blødheden er SÅ lækker.

Nytteværdig: GOD - de fleste børn skal have nattøj og de mindre børn kan jo også benytte heldragten i dagtimerne.

Holdbarhed: MEGET GOD - Jeg er overrasket over blødheden efter vask og generelt uændret udsende.

Pris: GOD/MIDDEL. Heldragt 249,- Man får kvalitet for pengene og et produkt der kan bruges igen og igen. Hårbånd 119,- Stadig kvalitet, men her syntes jeg måske prisen er i den høje ende for et hårbånd.

Kvalitet: MEGET GOD - Lækkert blød materiale, flotte farver, fine detaljer og god pasform.

Trine afslutter: "Vi har været heldige at teste noget rigtig lækkert nattøj fra HAPPY little FACE. Det er smør blødt, lækkert og god kvalitet! Blusen koster 149,- og bukserne 159,- ! Priser alle kan være med på! HAPPY little FACEs tøj er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld, hvilket bare er et kæmpe plus når man er på udkig efter nyt til sine guldklumper! Oliver på 2,5 år som var den glade tester herhjemme, har massere af krudt der skal brændes af hverdag - derfor er det for mig bare endnu mere vigtig at et tøj han har på, er noget der er blød og kan følge hans leg og krops bevægelser. Her lever tøjet helt op til mine forventninger, det er elastisk og giver sig efter barnet, uden at gå ud af form ved knæ, ærmer osv. Det kan bestemt kun anbefales!"

Likes

Comments

ANNONCE

Vores tester Charlotte og sønnen Nichlas har været ude og teste en rigtig smart kombivogn af mærket Anex Sport, der er perfekt til en moderne sund og aktiv livsstil.


Vognen er det første produkt hos det helt nye webunivers til mødre mamaspace.com.

mamaspace.com er et livsstils- og shoppingunivers for mødre med de absolut bedste produkter og brands. I de kommende måneder lanceres yderligere produkter og tjenester.

Om Anex Sport Kombivognen
Den er anbefalet til børn imellem 0-36 måneder – liggemålet er på 76 cm. Den er udført i UV 50 materiale, der beskytter dit barn mod solen.

Nichlas på ca. 1,5 år kunne stadig ligge i barnevognsdelen, men det varer ikke længe før at det er klapvognsdelen der skal tages i brug til middagsluren, hvilket den bestemt også er velegnet til i den tid vi går i møde.

Det er super smart med barnevognskassen, som kan tages af og bruges som lift/vugge.

Det er en kombivogn, så den kan nemt laves om til klapvogn og det sker nemt ved et klik på siden af vognen. Til klapvognsdelen medfølger også en lækker matchende fodpose.

Af ekstraudstyr medfølger Pusletaske, Shopping bag, Regnslag, Myggenet, Madras af kokosfibrer, der former sig efter dit barn.

Den er udført i miljøvenlige materialer og der er brugt Innovative teknologier, der gør barnevognen sikker og nem at håndtere.

Charlottes vurdering af barnevognen er, at den er utrolig let og nem manøvre rundt med, den er helt perfekt til mennesker som bor i storbyen eller til dem som ikke har særlig meget plads både i bolig og bilen.

Charlotte synes, at man får en rigtig fin vogn til pengene. Det er utrolig nemt at skifte barnevognsliften ud med klapvognsliften. Eneste minus er, at hjulene ikke er punkterfrie. Så en god ide at have en pumpe med i tasken - just in case (-:

Alt i alt får den 4 ud af 5 stjerner.

Prisen på vognen er kun 6.400 kr. og den kan bestilles her.

Følg med hos Mamaspace.com enten på Facebook eller Instagram.

Likes

Comments

Vores tester Camilla, som også er kvinden bag bloggen Fit n' run har lavet en lille guide til hvordan kan lave hjemmetræning med dine produkter fra bObles.

Læs hendes indlæg her.

Likes

Comments