Header

(opholdet er sponsoreret med henblik på test - det har dog ingen indflydelse på indholdet i anmeldelsen, det er testfamiliernes 100% ærlige vurdering).

I weekenden drog to testmødre og deres 4 børn i alderen 4-8 år afsted mod Billund for at bo i NINJAGO ninjaernes hemmelige træningshytte. Det er en hel ny slags temahytte, som er åbnede d. 1. april 2017 i Legoland Holiday Village.

Hytterne er super gennemførte og indrettet med en masse fine LEGO detaljer som kastestjerner, krystaller og Master Wus hat. Hytterne er placeret i Legoland Holiday Village , som er en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg. Her kan der vælges mellem overnatning i LEGO NINJAGO hytter, Wild West hytter, pirat-familieværelser, Wilderness tønder, ægte indianertelte eller camping.

Det er selvfølgelig oplagt at kombinere opholdet med en tur i LEGOLAND parken. Netop nu og frem til d. 20/5-17 er der et "Kids go free tilbud" - dvs. at hvis man skal i LEGOLAND i 2 på hinanden følgende dage og ønsker en overnatning i en NINJAGO hytte - så giver man faktisk kun 334 kr. for selve hytten og det er inkl. gratis parkering - så den oplevelse bør man simpelthen give sig selv og sine børn.

Man skal huske, at det er en hytte man bor i - og derfor kan man selv medbringe håndklæder, sengetøj og lidt madvarer til køleskabet. Der er diverse tilvalgsmuligheder, fx. kan man medbringe husdyr, man kan bestille sengelinned og håndklæder, en startpakke til opvasken samt andre praktiske ting. Der er et lille supermarked tilknyttet til LEGOLAND holiday village - så man kan også købe det mest nødvendige der. Derudover er der en restaurant, hvor man kan købe både morgenmads- og aftenbuffet. (priseksempel på en to dage i maj 2017 for 2 voksne og 2 børn).

NINJAGO HYTTERNE

Ungerne havde glædet sig mindst ligeså meget til at skulle bo i de fede hytter, som til at skulle i selve LEGOLAND. Vi havde valgt tidligt tjek-in - så vi i ro og mag kunne tjekke ind i hytten og smide vores bagage af. Der er også bagagerum bag receptionen, hvis man ønsker den mulighed og først vil tjekke ind kl. 15.

Der er et lille børneværelse, et forældresoveværelse, et dejligt køkken/alrum og i denne en super lækker sovesofa (lækker i den forstand, at man IKKE kan mærke, at det er en sovesofa man sover i, idet der gemmer sig en lækker blød madras, når den bliver slået ud.) Sengene er ikke særligt store, men vi kunne uden problemer sove 6 personer i hytten, der også har en lille terasse (som vi grundet vejret, desværre ikke fik glæde af) og så er der et fint badeværelse med brus. De små features, som LEGOlabyrint på væggen og lyssvær over køkkenvasken var noget, som fik ungerne helt op at ringe. Det var fantastisk at opleve deres begejstring. Og så var det muligt at se NINJAGO på fjernsynet 24/7.

Vores samlede vurdering af NINJAGO-HYTTERNE bliver 5 ud af 5 stjerner. Det hele var meget nyt og lækkert, hvilket selvfølgelig også trækker op i vores vurdering. Eneste minus er, at der manglede en svaber på badeværelset, til at fjerne vandet efter endt brusebad (læs = vand på hele gulvet) og så savnede vi en informationsmappe i selve hytten og måske en lille malerbog eller andet til ungerne. Men de var meget søde til at hjælpe i receptionen. Der er i øvrigt en skattejagt i selve holiday village området, som vi desværre ikke nåede at komme ud på - da vi prioriterede tiden i selve parken - men hvis vejret havde været lidt bedre, så var det klart noget vi ville have deltaget i - og vi kunne faktisk snildt have brugt meget mere end blot en overnatning i hytten. Der er en fantastisk legeplads tilknyttet NINJAGO området også, som vi startede søndagen med at bruge et par timer på inden vi gik i parken igen.

LEGOLAND PARKEN

Vi gik I LEGOLAND parken omkring kl. 14 om lørdagen og var der til de lukkede. De fleste forlystelser lukkede allerede kl. 17, hvilket man lige skal være obs på. Derfor var det godt at vi havde hele søndagen i parken også, hvor vi var der i 5 timer. Så i alt 8 timer i Parken blev det til, hvilket var passende for især de to små på 4 og 5 år, som godt kunne blive lidt trætte i benene. Vejret var lidt skiftende, så vi havde klædt os på efter det. Faktisk var vi så heldige, at vi gik helt fri fra regn - og en KÆMPE fordel, ved at være der lidt uden for sæsonen og i lidt svingende vejr var, at vi på INTET tidspunkt skulle stå i kø i mere end 5 minutter. Dvs. vi fik prøvet alle de ting vi gerne ville. Søndag mødte vi de smukkeste prinsesser inden vi skulle ind i selve parker og her skulle der selvfølgelig krammes og hilses på.

LEGO miniland er jo HELT fantastisk i sig selv. Især Magnus kunne bruge en hel dag på blot at gå rundt, at kigge her. Måske også derfor, at han var helt tosset med LEGO-world tidligere på året, som I kan læse om her.

Der er en helt særlig STAR WARS udstilling og ellers bare københavnske gader samt danske og udenlandske kendetegn. Det er sjovt for både børn og voksne.

Faktisk nåede vi at prøve alle de forlystelser vi ville. Skal vi fremhæve nogle særlige, så er det den nye Ninjago - The Ride, som alle ungerne var helt vilde med. Det fine LEGO springvand tiltrækker også ungerne lige med det samme. Vi kørte i tog, safaribiler, var i spøgelseshus, i de vildeste rutchebaner, rafting og på vild og våd kanotur.

Uanset, at vi kun havde 7-8 grader, så skulle der selvfølgelig både spises is og candyfloss. Der er masser af muligheder for at købe mad i parken - priserne er (som i de fleste andre forlystelsesparker), lidt i den høje ende. Men der er mulighed for selv at medbringe madkurv og drikkevarer, hvis man synes. Vi havde selv pakket lidt snacks til turen.

Selve LEGOLAND Parken får 4,5 ud af 5 stjerner. Den sidste halve stjerne går til det utroligt servicemindede personale, som vi mødte både i billetkontoret og ved indgangen. Og ved alle forlystelserne var personalet også super smilende og imødekommende. Der måtte for os, godt have været ENDNU flere små forlystelser og evt legepladser for de små. Duplolegepladsen var helt overfyldt (selvom der faktisk ikke var særlig mange mennesker), så den sprang vi over denne gang. Selvom de små på 4 og 5 nu gerne ville have været derinde.

Et plus (selvom, vi ikke fik gavn af det denne gang) er de små ventestationer ved indgangen til selve forlystelserne, hvor de små kan underholde sig med lidt LEGOkonstruktion imens der ventes.

LEGOLAND er klart et besøg værd. Hvis man ikke vælger overnatning, så er alle forlystelser gratis, når først entreen er betalt. Det er ofte muligt at få fingrene i gratis børnebilletter rundt omkring, hvilket kan anbefales, da entreen for en familie på 4 vil løbe op i over 1.000 kr. og da det er svært at gå derfra uden en lille souvenir. Der er penge at spare på billetterne, hvis man bestiller dem i god tid. Se de aktuelle priser her. Vi slutter af med tre små videoer fra hhv. FROG HOPPER, KÅLORMEN OG DRAGEN.

Likes

Comments

Flere af vores testfamilier har den seneste tid testet ansigtsplejeserie fra Australian bodycare.

Vores tester Nina fortæller

"Jeg har altid haft lidt besværlig hud, som svinger meget fra utrolig tør, til fedtet med tendens til urenheder - at jeg så også er højgravid, har absolut ikke hjulpet på det. Førstehåndsindtrykket af produkterne var gode! Deres hjemmeside er let, overskuelig og pæn. Det samme er emballagen på produkterne. Det hele udstråler kvalitet og virker lækkert.

Jeg husker duften af Tea Tree Olie fra jeg var barn. Der fik man olien i håret, for at holde lusene væk - jeg kan huske at mange synes at det var en mærkelig lugt, men jeg har altid godt kunne lide den. Disse produkter dufter alle ens - nemlig af Tea Tree Olie. I disse produkter er den dog mere mild og frisk, sådan lidt eucalyptus/mint agtig!

Min hud i ansigtet har altid været skør og reagerer let på hormonelle forandringer. Den kan være utrolig tør og pludselig utrolig fedtet og uren. Nu er jeg højgravid og det kan ses på huden.

Da jeg var yngre brugte jeg enorme beløb på hudpleje serier og jeg blev lige skuffet hver gang. Så de sidste mange år har den stået på facial scrub og en fugtighedscreme - that's it. Så jeg var meget spændt på at se om Australian Bodycare produkterne kunne hjælpe og om det var "besværligt" - tålmodigheden hos mig dur ikke til daglige lange ansigtsmasker osv.

Jeg bruger Face Wash hver aften, når jeg er i bad. Den er så nem at smøre ud og skummer ikke helt overdrevet - lige noget for mig! Jeg lader den sidde imens jeg vasker hår og skyller så af. Det føles helt friskt i ansigtet bagefter.

Spot sticken bruger jeg hver dag, både morgen og aften. Den er smart lavet, som en lille roll-on, som jeg smører på de røde/urene områder i ansigtet. Det tørrer hurtigt ind i huden, så også her pleaser produkterne min tålmodighed.

Jeg kan både se om mærke forskel og vil absolut fortsætte med at bruge produkterne!

Her under ses før og efter billede

"Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - et godt alternativ til alle de dyre cremer og produkter man ellers kan købe.

Holdbarhed: GOD - jeg har fornemmelsen af at Tea Tree Olien sidder længe i huden.

Pris: MEGET GOD - prisen er meget fair. Hvis man sammenligner med andre hår og hudpleje produkter, får man virkelig meget for pengene her!

Kvalitet: MEGET GOD - det tæller rigtig meget op hos mig, at produkterne er baseret på Tea tree Olie, som er et naturprodukt. Mange andre produkter er fyldt med kemikalier og parfume.

Vores tester Louise fortæller:

"Effektiv førstehjælp til din hud. Med de ord beskriver Australian Body care selv deres produkter, og sådan vil jeg også beskrive mit første møde med Australian Bodycares hudplejeserie, som jeg har fået lov til at teste de sidste tre ugers tid. Jeg er ret stor fan, for jeg kan virkelig se en forskel.

Smukke produkter i en fin, ny indpakning. Kan sagtens stå fremme på badeværelset.

Min hud har drillet mig de sidste ti år. Jeg gik egentlig nemt igennem teenagereårene, men efter et par graviditeter, så blev min hud mere og mere usamarbejdsvillig. Jeg har prøvet alverdens cremer og renseserier - og flere har da også virket, men har været så dyre, at jeg ikke har haft råd til at fortsætte.

Jeg har derfor længe døjet med tør hud, bumser og efterfølgende ar - og jeg har ganske givet heller ikke været for god ved min hud. Har fodret den med alt for meget sukker og hvidt brød, det indrømmer jeg gerne.

For nogle uger siden dumpede en pakke med en skræddersyet serie til uren hud så ind ad døren. Australian Bodycares ansigtsplejeserie indeholder en face wash, en face tonic, en face cream og så den lille spot stick. Jeg har derudover også testet en body cream. Produkterne er for nyligt kommet i ny indpakning, og de ser både lækre og præsentable ud.

Fælles for alle produkterne er, at de alle indeholder tea tree oil.

Spot sticken er min favorit. Lille og praktisk til at have med i lommen. Den virker hurtigt og nemt.

Og apropos denne olien, så er det helt sikkert den, jeg har haft det sværest med. Jeg bryder mig ganske enkelt ikke om duften, og det er lidt grænseoverskridende at smøre sin hud ind i en 4-trins-raket, hvor man egentlig ikke er fan af duften. For duften slår kraftigt igennem, uanset om det er ansigtsvasken, skin tonic'en eller cremen, man smører på huden.

MEN, hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det alligevel. For hvor er duften dog uendelig ligegyldig, når resultaterne er så gode, som de har været hos mig. Og man vænner sig mere og mere til den lidt bitre, skarpe duft fra olien.

Jeg kan tydeligt se, at min hud er blevet pænere efter de sidste ugers brug af produkterne fra Australian Bodycare.

De sidste uger har jeg oplevet, at produkterne har hjulpet mig af med flere bumser, de har mindsket de pigmentpletter, jeg havde på hagen efter tidligere bumser, og cremen har gjort min hud dejligt blød og lækker.

Og så til en overkommelig pris på 399 kroner. Dertil skal siges, at produkterne er meget drøje i brug. Jeg skulle lige lære at dosere ansigtscremen, de første par gange var jeg helt hvid i hovedet, fordi jeg fik taget alt for meget på.

Men alt i alt er jeg meget glad for hudplejeserien og kan på det varmeste anbefale den til andre. Det er virkelige effektiv førstehjælp til din hud.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - dejlige produkter, der gør det, de skal.

Holdbarhed: MEGET GOD - produkterne er drøje i brug

Pris: MEGET GOD - Man får ikke mange andre hudplejeserier til en samlet pris af 399 kroner.

Kvalitet: MEGET GOD - God virkning og virkelig lækre produkter.

Vores tester Melike fortæller:

"Jeg har altid haft en meget ren og blød hud, men efter 2 graviditeter har hormonerne påvirket min hud ret meget. Jeg har fået en anelse uren hud, ikke noget man egentlig lagde mærke til ude fra, men jeg gjorde selvfølgelig.

Min søn har også smittet os med en hud infektion som var svær at komme af med og viste sig i form af sår.

Jeg har vasket mit ansigt med Australian bodycare's ansigtsvask hver dag siden vi modtog produkterne og jeg vaskede faktisk også med det de steder hvor jeg var blevet smittet med infektionen.

Jeg har kæmpet med den infektion siden min dreng var 7 mdr.

Denne gang tog jeg en enkelt gang medicin mere og som noget nyt vaskede jeg samtidig med denne sæbe - og jeg er faktisk endelig sluppet af med det! Hvilken befrielse! Jeg er virkelig overrasket og totalt lykkelig for at det er væk!

Min hud i ansigtet er også blevet SÅ meget bedre! Efter jeg er begyndt at bruge produkterne. Ansigts cremen er rigtig lækker og fedter slet ikke og trænger hurtigt ind.

Jeg er utrolig glad for produkterne og det bliver en del af min faste morgen/aften rutine fremover, men man skal dog lige vænne sig til den kraftige lugt af tea tree oil, men den er jo væk i løbet af få minutter så det gør mig intet.

I dette tilfælde er vurderingen

Nytteværdi: Meget god - jeg tror på at tea tree oil er virkelig godt og at alle og enhver sagtens kunne trænge til denne form for selvforkælelse.

Holdbarhed: Meget god - man bruger meget lidt ad gangen og der er meget i hvert produkt, så det holder længe.

Pris: Meget God – Jeg synes faktisk at man får ret meget for pengene. Man kan få en bestemt serie for ca 500 kr, det er en ret god pris i forhold til mange andre steder.

Kvalitet: meget god - konsistens, kvalitet og virkning går bare op i en højere enhed. Jeg syns bestemt det er lækre produkter.


Likes

Comments

Flere af vores testfamilier har den seneste tid testet hårplejeserie fra Australian boodycare.

Vores tester Cebrina fortæller:

"Herhjemme har både min kæreste og jeg været testere på Shampoo og balsam, begge fungerer fuldstændig som de skal og lever op til det lovede. Renser håret for diverse produkter som f.eks voks og hårlak. Tea tree oil lugten er ret karakteristisk og jeg syns den hænger i mit hår længe efter vask. Mit hår var til gengæld virkelig blødt efter brug af shampoo og balsam og sammen med hårkuren, som jeg har testet, har de en virkelig god effekt på min hovedbund. Jeg har døjet lidt med kløende hovedbund efter jeg for første gang i 15 år farvede mit hår. Jeg lod kuren sidde i en hel formiddag. Det passede med jeg kunne putte den i da mini sov formiddagslur og så kunne jeg gå i bad og vaske den ud da hun sov middagslur. Jeg må sige jeg er positivt overrasket over hvor godt det virker. Jeg havde en umiddelbar effekt og jeg var klø fri i en uge. Jeg kan altså nøjes med at bruge den en formiddag om ugen. Jeg er så glad for at være af med kløen, så uden tvivl hårkuren forbliver en del af min produktsamling!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg er fuldt ud tilfreds med produkterne og der er nok ikke ret mange der rent faktisk kan undvære shampoo og balsam i hverdagen

Holdbarhed: God - jeg syns ikke at man skal bruge hverken ret meget af produkterne for at opnå rent og blødt hår.

Pris: God – pris og kvalitet passer sammen. Og jeg syns at produkterne lever op til det lovede. Shampoo og balsam vil jeg dog isoleret set bedømme til middel da min kæreste ikke umiddelbart finder dem bedre end andre mærker. Min erfaring er at de sammen med hårkuren fungere super fint og køber man et sæt med alle 3 til 299,- syns jeg det er ganske ok pris

Kvalitet: MEGET GOD.

Vores tester Nina fortæller at hendes mand Nicolai også har testet hårkuren.

"Nicolai døjer rigtig meget med virkelig tør hovedbund og har prøvet en masse produkter tidligere. Så vi var begge meget spændte på, om disse kunne afhjælpe os.

Nicolai var MEGET skeptisk da han gik igang, da han har prøvet alt fra naturprodukter, til hidsig shampoo på recept. Han gik dog igang med det samme! Han startede med Scalp Cure, som han smurte i hovedbunden og lod sidde i en times tid. Det svier ikke, løber ikke og det er faktisk kun duften, som afslører at han har noget i håret.

Efter en times tid gik han i bad, hvor han brugte både shampoo og conditioner.

Dette ritual har han faktisk brugt dagligt siden og allerede på dag 2 kunne jeg se og han mærke forskel!

Han bruger ikke conditioner dagligt, da hans meget kraftige hår bliver lidt elektrisk af det (det gør det med al slags balsam), men shampooen og scalp cure er blevet fast inventar i badet! Vi forsøgte at tage nogle før/efter billeder, men hans kraftige hår gjorde det svært at se noget som helst.

Han er utrolig svær at begejstre, men denne her hårkur kan altså noget!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - et godt alternativ til alle de dyre cremer og produkter man ellers kan købe.

Holdbarhed: GOD - jeg har fornemmelsen af at Tea Tree Olien sidder længe i huden.

Pris: MEGET GOD - prisen er meget fair. Hvis man sammenligner med andre hår og hudpleje produkter, får man virkelig meget for pengene her!

Kvalitet: MEGET GOD - det tæller rigtig meget op hos os, at produkterne er baseret på Tea tree Olie, som er et naturprodukt. Mange andre produkter er fyldt med kemikalier og parfume

Vores tester Trine fortæller:

"Jeg har i de sidste ugers tid testet produkter fra AUSTRALIAN BODYCARE. AUSTRALIAN BODYCARE sælger produkter til ansigt, krop, hår og rene olier.

Jeg har testet hår serien derfra. Den består af af en shampoo, balsam og en scalp cure. Alle 3 produkter er med Tea Tree Olie og så indeholder de også mange andre lækre naturlige ingredienser som er effektive mod skæl, irriteret og tør hovedbund.

Jeg var ikke i tvivl om at jeg gerne ville teste hårserien. Jeg har meget langt hår, næsten til ned over numsen. Det betyder også at jeg MAX vasker mit hår 1-2 gange om ugen!

Når jeg så gør, er det også vigtigt at det er med produkter som virker godt og som holder mit hår sundt og lækkert i lang tid ad gangen. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er mit hår nok den del af mig som får allermindst opmærksomhed. Så når det endelig får lidt opmærksomhed, er det vigtigt at det er med gode produkter!

Jeg døjer on/off med tør hovedbund og jeg hader det! Det kan klø og ser bare træls ud. Især når man går med sit hår meget i hestehale eller den praktiske mor-knold.

Hver gang inden jeg skulle i bad, fordelte jeg hår masken (SCALP CURE TREATMENT MASK) på min hovedbund. Jeg lod den sidde imens jeg fik børstet tænder på min store dreng Oliver og gjorde ham klar til at komme i seng. (Den skal sidde mindst 5 min). Jeg havde den til at sidde ca 1 times tid. Derefter smuttede jeg i bad og vaskede mig med shampoo og balsam fra samme hår serie.

Her 3-4 uger efter er min tørre hovedbund faktisk væk! Det er så dejligt ikke at skulle tænke på og fedt at produkterne bare virker som de skal.

Og så er jeg bare stor fan af balsamen, mit hår er blevet så meget nemmere at redde ud efter brug af den, kæmpe plus i min bog - især når man har så langt hår som jeg hår!

Jeg er så tilfreds, lækre produkter i lækker emballage - som man ikke har lyst til at gemme væk.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, det er produkter som er et must og man bruger næsten dagligt.

Holdbarhed: GOD, umiddelbart er der til mange gang i flaskerne.

Pris: GOD, Synes bestemt at prisen passer til det man køber.

Kvalitet: MEGET GOD, der er tale om lækre produkter, som lever op til det de skulle kunne.

Mie har testet samme serie inkl. bodywash.

Mie fortæller:

Faktisk fik min datter Anna på 8 år lov til at teste med - da hun har døjet med kløende hovedbund. (Og faktisk altid har haft en ret sart hud). Allerede efter første gang kunne hun mærke en forskel. Shampooen og balsamen virker efter hensigten - men dugten er lidt kraftig i det. Efter et par gange vender man sig til det.

Bodywashen er jeg blevet rigtig glad for - trods den lidt skrappe duft. Men det føles virkelig som om, at den rigtig vasker én ren.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD, priserne ligger i den lave ende for produkter i den kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD.

Likes

Comments

Flere af vores testere har den seneste tid testet kropsplejeserien fra Australian Bodycare.

Vores tester Helene fortæller:

"Jeg har testet Australian Bodycare body serie stor (pris 469 kr). Denne pakke indeholder fire plejene produkter til alle hudtyper.

Den indeholder:

- Body wash - Boddy Lotion - Body cream intense repair - Body balm after shave.

Da jeg fik pakken ind af døren med disse 4 produkter, var jeg vild for at se hvordan disse lækre produkter var. Så derfor skyndte jeg mig at åbne alt emballagen, så jeg kunne teste det af.

Det er virkelig lækkert, og når man har en sart hud er det dobbelt så godt.

Selve produkterne lugter ikke helt så godt, men det er fordi de er naturlige og ikke fyldt op med parfumer eller parabener.

Produkterne indeholder det australske Tea Tree Oil, dette har en antibakteriel virkning på din hud.

Første gang jeg havde været i bad og vasket mig med body wash og smurt mig ind i cremen, brokkede min mand sig lidt, over lugten. Men han skal ikke brokke sig, han smører sig ind i camferine, og jeg vil mene det lugter lidt lige sådan ;-)

Jeg vil sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med disse lækre produkter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, din hud vil elske dig, hvis du bruger disse produkter. Naturlige produkter, er bare det bedste for din krop.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD, synes det er en helt fair pris, for disse lækre produkter. 469 kr. er jo ikke dyrt, og hvis du skal have andre produkter, kan du nemt komme op i en meget højere pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Tror jeg og så at i kan tyde, ud for det jeg har skrevet.

"Jeg lider af “knopper” på mine overarme. Mange cremer er afprøvet, også hormoncremer fra lægen m.m., men intet har hjulpet. Intensive Repair cremen har virkelig overrasket mig for jeg har ikke lige så mange knopper længere. De er ikke forsvundet men mindsket hvilke jeg er vildt lykkelig over"
"Deo balm, har virkelig bestået sin utilmative test, da jeg har været til flere eksamener, samt hele 3 møder på én dag. Deoen er uden parfume og aluminium. Den både plejer og beskytter huden"

Vores tester Camilla fortæller:

"Vi har i den seneste periode været så heldige, at teste den store body serie pakke fra Australian bodycare. Denne består således af: en body wash, body lotion daily care, body cream intense repair og en body balm aftershave. Produkterne er beregnet til alle hudtyper, og så indeholder de naturlige ingredienser og Tea Tree Oil.

Især jeg har været spændt, da jeg har en hud som er betydelig sartere end de flestes. Jeg har før haft problemer med diverse produkter, så når jeg endelig finder nogle produkter som virkelig plejer min hud frem for at skade den, ja så er det altså en keeper! Det er lige hvad disse produkter er!

Især cremen: body cream intense repair, har begejstret mig. Jeg lider af store problemer med mine hænder, og det har denne creme formået at forbedre det ekstra end andre cremer jeg har prøvet. Så jeg har yderst tilfreds og glad!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget godt. Det er bestemt nogle produkter, jeg kunne finde på at investere i igen. Hvem har ikke brug for lækre cremer, som fugter godt?

Pris: Meget god. Samtlige af Australian Bodycares produkter, ligger på en pris der er til at betale for de fleste. Den store Body serie pakke som vi har testet kan købes for et beløb på 469 kr.

Kvalitet: Meget god!! Vi har været fuldt ud tilfredse med alle produkterne, de har givet den fugt de skulle og så har de formået at reparere mine ellers meget skadet hænder.

Likes

Comments

Mie har sammen med datteren Anna på 8 år i de sidste par måneder testet et nyt og smart GPS ur med indbygget mobiltelefon - specielt lavet til børn.

Anna valgte selvfølgelig det lyserøde ur og med pakken fulgte der et SIM-kort og en powerbank. Uret var dermed hurtig klar til brug.

Disse fordele fremhæves på hjemmesiden gpsforbørn.dk

Øget tryghed når familien er på tur Øget tryghed når familien er på tur
Følg dit barns færden fra din mobiltelefon Følg dit barns færden fra din mobiltelefon
Så enkelt at selv de voksne kan bruge det Så enkelt at selv de voksne kan bruge det
Alsidig funktionalitet der opfylder alles behov Alsidig funktionalitet der opfylder alles behov
Klar til brug med det samme – taletidskort er inkluderet, og uret er sat op Klar til brug med det samme – taletidskort er inkluderet, og uret er sat op

Prisen på uret er 1.395 kr. og der tilbydes et Greentel abonnement, (vores var Telia, men de kører ikke med taletidskorts mere). Der vil være et månedligt minimumsforbrug for kun 19 kr.

Vi satte straks uret i laderen - Anna fik uret på og gik en tur ned på legepladsen. Der findes en særlig app man henter ned på telefonen - med den kan man via kortfunktionen se - hvorhenne barnet befinder sig. Man kan også bruge chatfunktionen til at sende en sms til uret. Og så kan man selvfølgelig ringe op til uret - helt normalt. Man koder de numre ind i uret, som barnet har brug for at kunne ringe til.

Der er en masse andre features der kan indstilles. Det er ikke helt nemt at sætte sig ind i, det kræver lidt træning. Vi har primært brug den basale funktion med at kunne se fysisk placering og med at ringe. Der følger dog en dansk brugervejledning via hjemmesiden hos GPSforbørn.dk og senere på året vil der komme en dansk app version. Uret har mange forskellige funktioner. Der er mulighed for at både barn og forældre kan ringe til hinanden, sende beskeder, indtale beskeder og bruge geofence. Endelig har uret en utrolig god GPS positionering. Som forbruger er det en stor fordel, at uret er kodet og klar til brug ved modtagelsen, og at man ved bestillingen kan tilvælge et teleabonnement, som er en betydelig tidsbesparelse.

"Alle vores tests og anmeldelser testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:


Nytteværdi: GOD - Uret kan eksempelvis bruges, når man som forælder er på vej fra arbejde, og kan ringe til sit barn i SFOén, som efterfølgende kan gøre sig klar til at blive hentet. Uret kan også bruges, når ens barn løber rundt hos deres legekammerater på vejen, og når familien eksempelvis skal spise aftensmad, så kan man let og hurtigt komme i kontakt med barnet. Ved ture i forlystelsesområder er det også et godt alternativ til børn, som evt er for små til at få mobiltelefon. Og er man på ferie eller andre steder hvor barnet nemt kan "blive væk", så er det også en super god ting, med et gps-ur.

Holdbarhed/kvalitet: GOD - Det virker til at være et ur, som kan holde i mange år.

Pris: MEGET GOD - prisen er meget fair. Faktisk billigt for et ur der kan så mange ting.

Likes

Comments

To af vores testfamilier har indrettet sig med en fin billedvæg fra Livink. Der findes flere forskellige pakkeløsninger på Livinks egen hjemmeside netop nu.

Pia fortæller:

Vi har været så heldige at skulle teste/fremvise plakater til en billedvæg fra Livink. Vores billedvæg er sammensat af billeder 2 stk 50X70 cm og 4 stk A3 samt et A4 billede med en kanin til Ellienora.

Vores stue indeholder ikke så mange farver og derfor passer Livinks plakater fint ind i vores stil med deres dæmpede farver og stilfulde design.

Vi har valgt at sammensætte vores billedvæg med grønne og grå nuancer, hvilket fungerer godt til vores gråblå væg, som billederne hænger på.

Udvælgelsen af plakater til vores billedvæg foregik ved, at vi målte hvor lang vores væg var og hvor mange billeder der kunne hænge samt hvilke størrelser plakater vi skulle have. Derefter udvalgte vi plakater fra deres hjemmeside.

Førstehåndsindtrykket af Livinks hjemmeside var positivt. Meget brugervenlig og nem at finde rundt i, størrelse og pris var tydelige på alle deres produkter.

Vi modtog vores plakater hurtigt efter bestilling, ligesom lovet på deres hjemmeside. Rigtig god service.

Efter modtagelsen af Livinks plakater, måtte vi en tur i Ikea efter nogle rammer. Desværre sælger LIVINK ikke rammer til deres plakater, eneste minus ved deres hjemmeside, men rammer er ret svært at skulle sende.

Det store udvalg af plakater hos Livink gør, at der er noget for alle typer og til alle typer bolig. Det gode ved Livinks plakater er, at de kan mixes og matches efter behov, langt de fleste billeder kan vende på begge leder og derved gør det det nemt at sammensætte en billedvæg.

Som et nyt tiltag har Livink lavet en “pakkeløsning” med en komplet billedvæg til 999 kr. Dette tiltag synes jeg er virkelig smart, da det for nogle vil være svært selv at skulle sammensætte en væg med billeder og være kreativ.

Kaninen Emma passer så godt ind til et pigeværelse. Billedet er placeret inde hos Ellienora, men Milja på 10 år er også helt vild med billedet, så det passer til flere aldersgrupper.

Vores billedvæg er blevet taget rigtig godt imod fra venner og familie. Flere venner har efterfølgende sagt at de er igang med at planlægge en billedvæg med billeder fra Livink.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - Livink har plakater i forskellige størrelser og design, som passer godt ind i langt de fleste hjem. Plakaterne passer både til voksne og til børn og er i et stilfuldt design. Deres plakater kan sammensættes på utallige måder og vendes på langs og på højkant, hvilket gør at de er nemme at sammensætte til en billedvæg.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD - Priserne hos Livink ligger op ad andre plakater på markedet og er derfor en fair pris. Livinks plakater koster fra 199 kr til 499 kr, et prisleje hvor alle kan være med. Jeg syntes at kvalitet og udseende gør dem alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD - Alle Livinks plakater er trykt på syrefrit papir, således at solen ikke kan ødelægge/blege plakaterne. Materialerne af plakaterne er helt i top. Plakaterne lever op til det skrevne på deres hjemmeside.

Anette fortsætter:

Livink laver så mange skønne plakater – første gang jeg så deres skønne forårskollektion blev jeg så forelsket – jeg måtte have et par af dem hjem.

Jeg havde så svært ved at vælge, hvilke jeg skule have, dels fordi der er mange flotte motiver men synes også det er så svært at sidde hjemme i sofaen og se hvad der virker godt sammen af både motiver, farver og størrelser.

Livink har sidenhen lavet pakker, der gør det let for deres kunder, at se hvad der matcher sammen – desuden kan flere af deres motiver hænge både vandret og lodret.

Mit valg faldt på 2 stk. 50x70 plakater og 4 stk. A3 plakater.

De 2 stk. 50x70 plakater kunne jeg have hængt op på samtlige vægge i vores hjem – de gør det simpelthen så godt. Vi har loft til kip mange steder i huset og de fylder godt på de store hvide flader.

Da jeg skulle lave billedvæggen kunne jeg ikke finde plads til alle 6 billeder – så de øvrige 2 plakater med citater indgår i indretningen på en hylde i stuen og en i soveværelset og samtidig har jeg mulighed for at skifte dem ud med en af de øvrige billeder i billedvæggen og herved give lidt forandring.

Jeg elsker den forandring nye plakater kan give – min holdning har altid været, at købe kvalitetsmøbler, der holder i mange år og når jeg så trænger til forandring, så er der puder, plakater og lysestager der skiftes og det virker ret godt for mig.

Med Livink plakaterne synes jeg min stue har fået helt nyt udtryk – og prisen for de 4 billeder i billedvæggen er samlet kr. 1.296.-

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – går under kategorien Nice to have – en billige måde at skabe nyt liv og forandring i et rum.

Holdbarhed: MEGET GOD - Plakaterne er af god kvalitet og holder jo evigt i glas og ramme.

Pris: GOD – A3 plakaterne koster 249.- pr. stk. og 50x70 plakaterne koster 399.- pr. stk.

Kvalitet: MEGET GOD

Likes

Comments

#annonce

I dag bliver I forkælet med en ny SUPER LÆKKER rabat til denne shop, som sælger bl.a. Petit by Sofie Schnoor, Pom Pom, Petit by V, Minipop og andre lækre sager.

Men koden SPRING får I hele 25% på hele shoppen (gælder dog ikke tilbudsvarer). Koden gælder til og med d. 24/4-2017.

Likes

Comments

#annonce

I anledningen af, at vi I dag får børnepenge har vi været så heldige, at SAFEHEALTH vil forkæle med en rabatkode til jer. Koden løber til og med d. 23/4-2017. (koden giver 20% i rabat)

Koden er: sommer

Og kan bruges her: SHOP

Lækre brands som
AlphaNova
Bamboo
Bimbamboo
E-coffeecup
EnergyDOTs
HayMax
Jack N’Jill
Lanco
Miss Nella

(foto Annamaria Anhalt)


Flere testfamilier har de seneste måneder testet et udvalg af ovenstående produkter.

Læs således Susans test af AlphaNova og Jack N' Jill HER

Læs Trines test af Jack N' Jill HER

Og læs Karinas test af Bamboo og Bimbamboo HER.

Likes

Comments

Vores tester Trine har sammen med børnene testet produkter fra Jack N'Jill.

Trine fortæller:

"Vi fik fra Safe Health tilsendt en fantastisk fin pakke med lækre produkter fra Jack N' Jill. Indholdet bestod af 3 forskellige slags tandpasta, med smag af banan, jordbær og kirsebær. 3 tandkrus og tandbørster med forskellige motiver på, så vi kunne kende forskel. Derudover var der også 2 toothkeepers og en tand/gummebørste til mindste manden. Alle produkterne er gode, sunde og uden skadelige tilsætningsstoffer, og hvilke forældre kan ikke godt lide det til deres små poder?

Jeg må sige at vores tre børn på 7, 5 og 2 år alle har været meget glade for at bruge produkterne, og vi har snakket meget om at det er gode produkter både for mennesket, men bestemt også for naturen. Kopperne er f.eks. lavet af bambus og tandbørsten af majsstivelse. Det vil sige at den med god samvittighed kan smides i komposten når den er slidt op. Tandkruset har min store pige også flittigt brugt som vandkrus, til hvis hun blev tørstig i løbet af natten. Vores lille dreng på 2 år har brugt en tand/gummebørste, som han faktisk har været ret vild med selv at bruge, og så er den er super let at håndtere af sådan en lille størrelse. Lidt tandpasta på begge sider og så kan man selv hygge sig med at børste sine tænder. Stort hit, kæmpe anbefaling herfra.

De smarte toothkeepers til Rokketænder, er desværre ikke nået at blive brugt endnu. Men min datter har flere tænder der rokker, så det er nok lige om lidt den vil blive brugt. Hun syntes at det er så fint at tanden skal ned og ligge i den lille lomme og så under hovedpuden, så tandfeen kan finde og bytte den ud med en guldmønt, så det er noget hun ser meget frem til.

Vi er herhjemme uden tvivl blevet meget glade for alle produkterne fra Jack N´jill , og udover at det er nogle gode og sunde produkter, så er det også pænt at have at stående på badeværelset. Vi vil helt klart fortsætte med at bruge alle tingene fremover, og giver den varmeste anbefaling herfra.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GODT, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: MEGET GOD - De fleste af produkterne er noget man bruger hver dag, flere gange om dagen.

Holdbarhed: GOD - Bliver slidt på samme måde som andre produkter i samme kategori.

Pris: GOD - Alle kan være med her.

Kvalitet: MEGET GOD


Likes

Comments