Header

Hele 6 af vores testere har testet plakater fra A:SIGN.

Tina har testet ”Lights” i A4.

FullSizeRender

Tina fortæller:

”Vi manglede lidt kunst til vores kontorafdeling i stuen, og derfor valgte jeg en plakat med fine lamper, som passer meget godt ind i ”skrivebordsmiljøet”.

FullSizeRender-1

Amalie, som står bag A:SIGN, designer mange forskellige stilarter, og jeg vil mene, at man kan finde noget til de fleste hjem. Stilen er let og grafisk, og jeg havde faktisk ret svært ved at vælge plakat. Babys værelse kan ikke rumme flere plakater, og derfor blev det til en til mig selv, selvom hendes fine børneplakater fristede meget. Hurtig levering og god service hele vejen igennem!”

FullSizeRender-2

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – som sagt er der mange slags stilarter, så jeg tror, de fleste vil kunne finde noget nyttigt hos A:SIGN!

Pris: GOD – prisen er 149 kr. for et A4-print, og det stemmer meget godt overens med resten af markedet derude, så det synes jeg er helt fair!

Kvalitet: GOD – plakaten virker til at være i god, kraftig kvalitet, og da den ikke var rullet sammen i rør, var den nem at smide i ramme. Ifølge hjemmesiden er plakaterne printet på miljøvenligt papir, og det kan vi jo godt lide ὤ

Christina fortsætter:

“Jeg får muligheden for at teste og fremvise plakater fra A:SIGN og takker glad ja.

FullSizeRender-4

A:SIGN laver grafiske plakater og illustationer som henvender sig både til børn og voksne, og der er mange fine, stilrene plakater. Da jeg så Danmark-plakaten i den blå udgave, var jeg solgt. Jeg har personligt noget med blå i min indretning for tiden, så den fine pastelblå plakat ville passe perfekt ind i min stue!

Jeg har en kontakt frem og tilbage med A:SIGN vedr. hvilken størrelse, der vil passe bedst ind herhjemme, og oplever den allerbedste kundeservice. Vi finder en løsning, og jeg bestiller.

FullSizeRender-6

Med posten modtager jeg et rør, hvor plakaten er pakket godt ind uden den har stødt sig på kanterne. Jeg pakker den ud og er ret begejstret over resultatet, jeg står med i hænderne. Jeg får plakaten i den ramme, jeg allerede har klar til den, og får den hængt op på væggen. Jeg er vild med udtrykket, jeg får i min stue, og den pastel blåfarve giver en fin rød tråd sammen med resten af min indretning.”

FullSizeRender-3

Nytteværdi: MEGET GOD – med det stilrene design og de afdæmpede farver passer disse smukke plakater ind i de fleste hjem. De henvender sig til den moderne indretning og kan nemt hænge sammen med andre plakater, men giver også et smukt udtryk alene.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – det er lidt svært at finde oplysninger om hvilken type papir, plakaten er lavet i, men det er lavet i kraftigere kvalitet en alm. papirkvalitet.

Pris: GOD – alle A:SIGNs priser er inkl. porto og varierer alt efter str. En A4-plakat koster 149 kr.

Karina siger:

”Vi har været så heldige at teste/anmelde en valgfri plakat hos A:SIGN. Valget faldt på en af de smukke plakater til børneværelset. Det var et svært valg, da jeg både har forelsket mig i dyre- og isplakaterne, men da den skulle hænge på mine pigers værelse, fik de lov til at vælge. Derfor har vi testet/anmeldt den plakat, der hedder: Ice, ice – baby! i størrelsen 30×40.

IMG_7926

Plakaten ankom inden for et par dag i et paprør og var rigtig godt pakket ind i silkepapir. Der var også vedlagt en lille personlig hilsen.

Jeg er ret vild med de flotte pastelfarver, som passer ind på de fleste børneværelser. Den er tilpas barnlig samtidig med, at den er pæn at se på.

IMG_7659

Kvaliteten er rigtig god. Plakaten er trykt på 200 grams mat kvalitetspapir. Jeg kan rigtig godt lide, at logoet på plakaten er neutralt, så det ikke tager fokus fra isen.

IMG_7924

IMG_7927

Isen har fået en fin plads på mine pigers værelse i afdelingen med deres legekøkken. Mon ikke der kommer en mere til samlingen på et tidspunkt? ὠ

IMG_7931

Nytteværdi: GOD – der er altid brug for vægdekoration på et børneværelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – når først plakaten er i ramme, kan den holde i rigtig mange år.

Kvalitet: MEGET GOD – trykt på kvalitetspapir.

Pris: GOD – plakaten koster 219 kr., hvilket jeg synes er en rimelig pris for et flot stykke arbejde.

Tine fortsætter:

Asign1

”Da ejeren af A:SIGN, Amalie, kontaktede mig for at høre hvilken plakat, jeg mon kunne tænke mig at få tilsendt, var jeg faktisk ikke i tvivl. Det endda på trods af, at der er så mange flotte motiver at vælge i mellem. Anton er dog helt vild med pingviner, og jeg måtte se mine ønsker om en fin Z:ODIAC stjernetegnsplakat slået af min to-årige drengs fascination af pingviner.

Plakaten kom dagen efter min ordre. Den var pakket forsvarligt i et rør, så den ikke havde taget skade, og der fulgte en lille personlig hilsen med. Det sætter altså bare prikken over i’et!”

Asign3

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg er vild med plakater på børneværelset. Især når de er af ting, som man kan snakke om inden puttetid. Anton bruger lang tid på at studere pingvinen, og derfor kan den siges at have bragt endnu mere lykke ind på børneværelset.

Holdbarhed: MIDDEL – en plakat på et børneværelse er altid et sats. Især i dette tilfælde, hvor jeg har valgt kun at hænge den op med tape. Jeg kunne selvfølgelig bare ramme den ind, og så ville holdbarheden jo ikke fejle noget. Når vi snakker om den grafiske holdbarhed, så synes jeg ikke, en pingvin er et modefænomen, så plakaten vil sikkert også kunne bruges om 20 år.

Pris: GOD – vores plakat er A3, og den koster 199 kr. inkl. fragt. Jeg synes, det er en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – papiret virker tykt, og trykket ser rigtigt fint ud!

Maria siger:

IMG_1551

“Vi har testet en superfin plakat fra A:SIGN. Vi havde selv indflydelse på valg af printet. A:SIGN har mange rigtig fine prints. Der var flere af de lækre prints, som faldt i min smag; ikke kun til børneværelset, men også prints til vores stue og andre stedet i hjemmet. Men denne gang var det Olivias værelse, der blev bestilt til, for det er ved at blive indrettet og har intet på væggene endnu.

Plakaten kom forsvarligt pakket ind i et paprør og havde derfor ikke taget skade ved forsendelsen. Plakaten er printet på tykt pap og er af god kvalitet.

Da plakaten blev pakket ud, udbrød Olivia: ”Mmh is, mig smage”, og haps så fik hun lige savlet på plakaten, som desværre var skyld i lidt misfarvning af denne.

IMG_1547

Farverne er lækre og indbød tydeligvis også Olivia, da hun ligefrem synes, den var spiselig ὠ  Farverne og motivet på plakaten får en til at tænke på sommer, sol og varme. Den passede perfekt ind på Olivias værelse og gav hurtigt rummet lidt hygge og varme. Plakaten blev sat på en af Olivias hylder, og der skulle derfor ikke hamres eller bores i væggen, hvilket nogle gange kan være et plus. ”

IMG_2065-1

Nytteværdi: MEGET GOD – plakater giver værelset det sidste finish, og jeg tror, den ville passe ind på de fleste pigeværelser.

Holdbarhed: MEGET GOD – den har ikke mistet farve eller lignende.

Pris: MEGET GOD – prisen kan alle være med på, og jeg synes, prisen er fair sammenlignet med, hvad man får.

Kvalitet: GOD – plakaten er fremstillet i tykt papir. Dog kunne den ikke klare lidt savl fra en 2-årig, og farverne forsvandt og falder desværre lidt sammen. Dog kunne jeg have undladt Olivia at holde plakaten, da den jo egentlig er til pynt, og bedømt ud fra dette er plakaten af god kvalitet. Farverne er lækre, og plakaten har et skønt udtryk.

Mie afslutter:

”Magnus var så heldig at få lov at få en vælge en plakat fra Asign.dk til sit værelse. Eftersom vaskebjørnen er et af hans yndlingsdyr, så faldt valget naturligt på denne plakat.

Plakaten er trykt på noget kraftigt papir og i en god kvalitet.

FullSizeRender-7

Vi fandt en passende ramme og hængte først plakaten over sengen.

FullSizeRender3

Vi fandt dog ud af, at det ville være mere passende at hænge den ved siden af Magnus’ anden vaskebjørn, som han allerede havde på værelset, og jeg synes faktisk, det ser rigtig fint ud.”

FullSizeRender1

Nytteværdi: GOD – næsten alle børn (og voksne) synes at det er hyggeligt at udsmykke væggene med lidt sjovt og sødt at kigge på.

Kvalitet/holdbarhed: GOD – Rigtig god kvalitet og virkelig kraftigt papir.

Pris: GOD – 149 kr. for en plakat i A4 str., må siges at være en rimelig pris og meget tilsvarende, hvad man ellers kan få på markedet.


Likes

Comments

a-3


Vores tester Helene har sammen med sin familie testet Selected by Aperie puder og viskestykker:

Viskestykker i pakke med 2 stk. til 180,- kr. pr. pakke.

CAMERON // 80 X 50 TEA TOWELS // OMBRE BLUE WAFFLE

Puder:

PARIS // 40X60 PILLOW // OMBRE BLUE WAFFLE á 300,- kr./stk.

LONDON // 50X50 PILLOW // OMBRE BLUE PIQUE WEAVE á 300,- kr./stk.


Helene fortæller:

“Vi modtog varerne fint pakket ind i indpakning, hvor der var gjort noget ud af detaljen med naturfarvede mærkater.

Puderne var opdelt i betræk og ”inderpude”. Inderpuden var dejligt fyldig og certificeret (se billede). På betrækket er der lavet en næsten usynlig lynlås, som er syet smukt ind i stoffet. Den gør det nemt at vaske stoffet, og med af og til ret beskidte børnefingre i huset, slapper jeg bedst af med puder, der er nemme at vaske, selvom sofaen er ”madfrit område”.

Selve stoffet er utrolig lækkert både at røre ved og se på. Det er også meget nemt at stryge efter vask. Samtidig sidder man rigtig godt og får fin støtte af puden pga. den fyldige inderpude.

Det er klart, at det lyse Pique stof er mere sart, men når det er nemt at vaske, er det faktisk helt ok med lidt sarte farver. De blide nuancer i både Pique og Waffle puden passer rigtig godt ind i vores nordiske stil både i stue og soveværelse, og jeg er blevet så glad for Waffle puden, at jeg må have én mere til dobbeltsengen, så der er balance i udtrykket.


Derudover har puderne en fin detalje med brandets mærke. Normalt er jeg ikke så glad for, at mærker er for tydelige på ting, men navnet bliver på disse puder en diskret og fin detalje, som også kan ”vendes lidt væk”, hvis man ikke gider se på ”flappen”. Pudernes udtryk fremgår bedst af billederne. Jeg er blevet overrasket, hvor fint de passer ind mange steder i vores indretning, og jeg synes, at de er en billig måde at skabe et lækkert nyt look eller twist til indretningen.”


”Viskestykkerne lagde jeg i blød i koldt vand i et døgn og vaskede dem derefter med klar husholdningseddike, da jeg har lært, at det nemmere får bomulden til at suge vandet.

Allerede efter første vaske sugede viskestykkerne super godt, og de har ikke skuffet siden. De er tykke og lækre at røre ved, og så fungerer de bare helt efter hensigten i et køkken. Jeg havde faktisk størst problemer med at tage billeder af dem, da farven forandrede sig på fotos, måske pga. den meget ujævne overflade, som det fine ”wafflede” mønster giver. I mine øjne er de en dyb grå farve, og jeg synes, at det kommer nogenlunde frem på de vedhæftede billeder her. Uanset kan jeg varmt anbefale både farve, kvalitet og anvendelse (hvis man som jeg er træt af viskestykker fra andre brands, der ikke tørrer servicen ordentlig).”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Så skønne puder både i praktisk brug og som pyntepude. Det samme gælder viskestykkerne, der helt sikkert lever op til deres formål.

Holdbarhed: MEGET GOD – efter gentagen vask er farverne stadig smukke og bomuldskvaliteten er kraftig.

Pris: GOD – man får høj kvalitet for pengene og dermed en lang holdbarhed, hvilket designet også underbygger.

Kvalitet: MEGET GOD – lækkert, holdbart og smukt tekstil udført med sans for detaljen.Louise fortsætter:

Aperie er et dansk mærke, der producerer alt fra viskestykker og puder til tasker og håndklæder. Kendetegnet er, at det hele er produceret af naturlige materialer som træ, uld, læder og økologisk bomuld.

Aperie er et nyt, dansk mærke med fokus på naturlige materialer og med en etisk tilgang til produktionen.

Jeg kendte ikke til mærket, inden vi fik mulighed for at teste både et par viskestykker og et par sofapuder. Begge dele i skøn bomuld.

Der er flere forskellige farver og materialer at vælge imellem. Vi faldt for denne sommerlige farve.

Vi valgte de fine puder og viskestykker i den friske og sommerlige farve Melon Pique. Farven levede fuldstændig op til den anviste farve på webshoppen aperie.com. Så førstehåndsindtrykket var godt.

Pæne viskestykker, der rent faktisk også fungerer efter hensigten!

Viskestykkerne blev taget i brug med det samme. Normalt ville jeg have vasket dem inden, men disse fungerede rigtig fint uden. De har en god sugende effekt, og så er det dejligt, at de også tørrer relativt hurtigt. Og så pynter de ikke mindst. Normalt har jeg valgt de smarte, moderne viskestykker fra, fordi jeg helt ærligt ikke har oplevet, at de leverede det, sådan nogle gerne skulle: At tørre opvasken hurtigt af og ikke bare skubbe vandet rundt på panden. Men det gør de her. Og så holder de sig pæne efter vask. Det er et kæmpe plus.

De fine puder har fundet plads både i sofa og i vores lænestol i stuen.

Sofapuderne fik vi hjem i to størrelser. 50×50 cm og 40×40 cm. De kommer med fyld, så de er lige til at tage i brug. Og de er virkelig fine. Vi er meget glade for farven, der giver lidt sommerlig stemning i vores stue, men som faktisk ikke er sarte, selvom de ser sådan ud. Og skulle de blive smudsede, ja så kan betrækket vaskes ved 40 grader.

Farven “Melon Pique” er fin og let. Og den kan matches sammen med mange andre farver. Her er den sat sammen med en arvepude fra oldemor. Nyt møder gammelt.

Selve stoffet har en rillet overflade, der gør, at de ikke tager alt til sig, så selv med to aktive unger, is og katte i sofaen, så ser de fortsat pæne ud. Eneste lille minus er, at vi synes, de let bliver lidt krøllede i stoffet. Men så vender vi dem om, og så udligner det sig selv.


I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: GOD. Der er en god fasthed i puderne, så de faktisk også er rare at sidde med i ryggen. Og viskestykkerne har en god sugeevne.

Holdbarhed: GOD. Både puder og viskestykker virker til at være i god kvalitet. Jeg er overrasket over, at de ikke er blevet mere nussede af brugen. Og så holder de sig pæne efter vask.

Pris: Den store pude koster 300 kroner. Den mindste 275. Et sæt viskestykker koster 180 kroner. Jeg synes, det er ganske rimelige priser, når kvaliteten samtidig følger med.

Kvalitet: GOD. Vi er godt tilfreds. Både puder og viskestykker er i skøn, blød bomuld.

Likes

Comments

Tre af vores testfamilier har testet håndklæder i 100% økologisk bomuld fra Aperie.

Billede 1

Camilla fortæller:

”Vi har været så heldige at få lov at teste nogle virkelig lækre og flotte håndklæder. Produktpakken bestod af to badehåndklæder og to gæstehåndklæder. Allerede få dage efter bestillingen var afsendt, kom pakken med posten.

Med håndklæderne var der en god og grundig beskrivelse af, hvordan håndklæderne skulle håndteres ift. vask og tørring, hvilket var utrolig brugbart. Badehåndklædet måler 150 x 100 cm., og gæstehåndklædet måler 40 x 65 cm.

Billede 2

Min første tanke, da jeg modtog håndklæderne, var: ”Kan de overhovedet gøre én tør efter bad? Mest af alt ligner de forstørrede viskestykker!” Jeg blev dog meget positivt overrasket, for modsat de klassiske frottéhåndklæder fylder disse mindre at have hængende, og så er de langt flottere. De tørrer også langt hurtigere end almindelige håndklæder, netop fordi de er tyndere. Strukturen i håndklædet havde jeg frygtet ville kradse, når man skulle tørrer sig, men det gør de slet ikke. De er overraskende bløde og giver lidt en spafølelse, når man kommer ud af badet, fordi de er så anderledes end almindelige håndklæder. En anden god ting ved håndklæderne er, at de er 100% økologiske, hvilket jeg sætter stor pris på, idet man dagligt bruger det på sin krop. Farvesammensætningen på håndklæderne gør, at de passer ind på stilbevidste badeværelser. De er nu vasket fire gange, og hverken farve eller form er ændret af vask. De er heller ikke blevet grimme i strukturen. Jeg havde dem hængende på badeværelset i søndags, da vi holdt barnedåb. Flere kommenterede håndklæderne; både for deres lækre udseende, men også for deres gode tørringseffekt.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD – håndklæderne har ikke ændret sig efter gentagne vaske.

Kvalitet: MEGET GOD – håndklæderne af lavet af lækkert bomuld, som også er 100 % økologisk.

Nytteværdi: MEGET GOD – håndklæderne løftede lige vores badeværelse i stil og udseende. De passer perfekt dertil i både stil og design.

Pris: GOD – de store badehåndklæder koster 200 kr. stykket, og gæstehåndklæderne koster 65 kr. stykket, så prisen er helt fair.

Maria fortsætter:

“Vi modtog to flotte badehåndkælder og to gæstehåndklæder. De var pakket lækkert ind og udstrålede kvalitet. Farverne er virkelige fine; godt tænkt i forhold til alle de ensfarvede, kedelige håndklæder, der findes. Dem her pynter virkelig på et badeværelse! De fåes i mange fine farver, så der skulle være noget for enhver smag.

IMG_5364

Jeg må indrømme, at jeg tænkte: “De er godt nok tynde!” De er ikke at sammenligne med almindelige håndklæder i tykkelsen, da de minder mere om viskestykker, synes jeg.

Normalt er vi faktisk ikke fan af nye håndklæder herhjemme, da jeg synes, de skal vaskes nogle gange, før de “suger” ordentligt, men der er disse virkelig gode – de har en rigtig god sugeevne.

Jeg tænker, at håndklæder virkelig er en smagssag; personligt kan vi bedst lide bløde, tykke håndklæder, men jeg er nu også blevet fan af disse.

De er dejlige at tørre sig med, og vores piger kan rigtig godt lide dem, da de ikke er så “tunge” som mange af de andre håndklæder, vi har.

IMG_5368

Ud over at kvaliteten er i top, synes jeg virkelig også, det visuelle udtryk er lækkert. De er rigtig spaagtige og pynter supermeget på badeværelset.”

IMG_5865
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – lækker økokvalitet, god sugeevne og ikke for tunge.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – de bliver ikke nulrede eller nussede at se på, men mærket mister lidt farve efter vask.

Pris: MEGET GOD – pris og kvalitet hænger så fint sammen; et badehåndklædet koster 200 kr., hvilket jeg synes er en meget fair pris for et stort økohåndklæde. (Gæstehåndklædet koster 65 kr. – billigt!)

Marie afslutter:

“Aperie er for mig et fuldstændig ukendt mærke, så jeg var lidt spændt på at modtage håndklæderne. Inden de kom med posten, var jeg inde på deres hjemmeside for at læse lidt om deres produkter, og jeg blev vildt begejstret! De er 100 procent GOTS certificerede og lavet af økologisk bomuld. Og så har de et utroligt smukt nordisk look, som jeg er vild med!

image1-14

Jeg modtog fire håndklæder med posten – to gæstehåndklæder (40 x 65 til 65 kr. stk.) og to badehåndklæder (150 x 100 til 200 kr. stk.) i den smukke farve Ombre Blue, som jeg selv havde fået lov til at vælge. Men det var svært, da der var mange smukke farver at vælge imellem!

Håndklæderne var pakket utrolig smukt ind, og man er ikke i tvivl om, at kvaliteten er høj. Jeg er dog vant til tykke frottéhåndklæder, så jeg var spændt på, om disse tynde håndklæder fra Aperie kunne tørre lige så godt!

image2-13

Håndklæderne røg straks i vaskemaskinen på et kogeprogram og blev taget i brug næste dag. Jeg må indrømme, at jeg faldt pladask for deres smukke udseende. De pynter smukt inde på badeværelset og går i ét med resten af indretningen. Men jeg blev også meget positivt overrasket over, hvor god en sugeevne de havde efter blot én enkelt vask! Det, der måske imponerede mig mest var, at efter man har brugt håndklæderne (både gæstehåndklædet og badehåndklædet), var det på ingen måder ”klamt” og fugtigt. De suger ekstremt meget! Og de er så bløde og lækre mod ens hud. Derudover er det en lækker fordel, at badehåndklædet er så tyndt og let, så det er utroligt nemt lige at slå omkring sig efter et bad uden at det falder ned.

image3-10

En anden fordel er, at de fylder utrolig lidt i skabene med håndklæder i modsætning til frottéhåndklæder, så jeg kunne godt drømme om at få skiftet alle mine håndklæder ud med Aperies håndklæder, da de er lækre i brug, nemme at opbevare og smukke, når de ligger/hænger fremme.

image4-7

Det har været en stor fornøjelse at anmelde håndklæderne fra Aperie, og jeg vil sende de varmeste anbefalinger videre!”

image5-3

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – håndklæderne bliver brugt flittigt herhjemme af alle i hele familien. Magnus elsker at blive svøbt i det bløde håndklæde og jeg må indrømme, at det føles vildt luksus at bruge de store badehåndklæder!

Holdbarhed: MEGET GOD – de er lavet i ekstremt god kvalitet, og jeg tvivler på, at de vil komme til at blive grimme med tiden ligesom frottéhåndklæder, der kan trevle op.

Prisen: MEGET GOD – jeg vil endda sige, at den er ekstremt god! Jeg har aldrig i mit liv haft fornøjelsen af SÅ lækre nogle håndklæder og så endda til priser, som man kan få dem til i Jysk. Og de er jo som tidligere nævnt lavet af de bedste materialer.

Kvalitet: MEGET GOD – for mig er disse håndklæder indbegrebet af luksus. Kvaliteten er i top, lavet af de bedste materialer og sugeevnen er fantastisk!


Likes

Comments