Header

4 af vores testfamilier har testet EXOMEGA hudplejeserien fra A-DERMA . Produktserien er en specialserie til tør, irriteret og atopisk hud.

Louise fortæller: Vi har i min lille familie haft fornøjelsen af, at teste produkter fra A-Derma. Vi var så heldige at modtage følgende 4 skønne plejeprodukter fra serien:

* EXOMEGA FOAMING GEL - en sæbefri vaskegel, der renser og tilfører huden masser af fugt, samt kan dæmpe kløe allerede imens man er i badet.

* EXOMEGA EMOLLIENT LOTION - en 100% naturlig, ren og sikker kløedæmpende lotion, der beroliger huden samt genopbygger og styrker hudbarrieren.

* EXOMEGA BAUME ÉMOLLIENT - en fedtcreme der er god mod tør, meget tør og irriteret hud. Den er ekstra nærende og indeholder bl.a. havrekim, som virker beroligende og dæmper irritation.

*DERMALIBOUR+ REPARING STICK 8 G - en lille antibakteriel reparationscreme som ideel til små lokale problemområder fx revner, rifter, rødme, tørre pletter, klør, sprukne læber og udslæt.
kilde: A-Derma

Vores førstehåndsindtryk af produkterne var meget positiv. Emballagen er pæn, enkel og udstråler generelt renhed. De er nemme at dosere fra, hvilket betyder meget med en selvstændig 5-årig i familien.

Et stort plus ved produkterne er, at de alle kan bruges til både babyer, børn og voksne, hvilket klart gør det nemmere for en børnefamilie - både økonomisk , men også praktisk. De er alle uden parfume, hvilket er af foretrække når man dagligt smører sig selv og sine børn ind i det.

Vaskegelen var jeg noget spændt på i forhold til, at Thit skulle bruge den. Men allerede efter det første bad blev den godkendt og bestod også "svier ikke i øjnene" testen. Den er nem smøre ud og er meget drøj i brug - hvilket alle produkterne egentlig er.

Jeg var en smule skepsis til at starte med, da beskrivelsen af produkterne lægger op til, at produkterne anvendes til hud der er irriteret og evt. udsat for forskellige typer af skader. Men her 3 uger inde i testen, er min skepsis gjort til skamme. Hverken jeg selv, min mand eller datter lider af decideret irriteret hud, men har alle tre blot den velkendte efterårs/vinter-trætte hud som vi næsten alle oplever på denne tid af året.

Især min datter, Thit, har ofte meget tørre hænder og røde kinder efter en lang dag i børnehaven, og her har de to cremer gjort store underværker. Kinderne er knap så røde efter kulde på legepladsen og hænderne ikke tørre og ru, hvilket er skønt for en udepige på 5 år.

Nu, 3 uger senere, kan jeg sige med hånden på hjertet, at vores alles hud er markant mere lækker, smidig og ikke det mindste vintertræt.

Jeg selv er gravid i 6. måned, og har en velvoksende mave der til tider giver et kløende maveskind. Her har den fede fedtcreme, Baume émollient, været - og er stadig - helt fantastisk. Den har en lindrende effekt i forhold til kløe, samt at den får mit maveskind til at føltes mere smidig og lækker. Og som gravid er det virkelig dejligt at kunne føle en lille smule velvære, når ens hud og krop nærmest dagligt er under forandring.

En lille bonusgevinst ved den fede fedtcreme er, at den er rigtig god at smøre sig ind i efter at man har barberet sig - både som mand og kvinde. Man slipper for den rødme der ofte kan opstå og huden føles ikke så udsat som den ofte kan efter en barbering.

Den lille reparing stick har været guld værd. Den har nu fast plads i min taske (eller pung) hvor jeg agter at beholde den, indtil der skal investeres i en ny. Den er genial, ganske enkelt. Den er lille af størrelse, praktisk at anvende også virker den til det den skal, nemlig at reparere. Mine læber har det med at blive voldsom tørre og sprække temmelig meget ligeså snart de første kuldegrader melder sig, og her har den lille stick reddet mine læber på én enkel nat. Smurte et tykt lag på mine læber da jeg gik i seng, og næste morgen var de bløde og lækre igen. Kan I mon min fornemme min begejstring.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af A-Derma produkterne bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Fantastisk med produkter der henvender sig til hele familien.

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er alle drøje i brug og har en holdbarhed på 6 måneder efter åbning.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækker kvalitet, kan bruges af alle og kan bruges på hele kroppen og i ansigtet. Man er ikke i tvivl om, at det er af god kvalitet.

Pris: GOD. Priserne er i leje hvor de fleste kan være med samt at de fleste af produkterne fås i to forskellige størrelser. De sælges udelukkende på Apoteket, hvilket også gør dem relativ nemt tilgængelige.

Min samlede vurdering er, at vi som familie er meget begejstret for A-Derma. Der er ingen tvivl om, at disse produkter - og andre af A-Dermas produkter såsom fx solbeskyttelse og creme mod røde babynumser, vil blive indkøbt til familien fremadrettet.

Maria fortsætter:

Jeg kendte ikke på forhånd til mærket og var spændt på, hvorvidt der var tale et produkt som kunne matche hele familiens behov og have en gavnlig virkning for vores forskellige sårbarheder. Jeg har længe eftersøgt en produktserie som kunne bruges af hele familien.

Vores førstehåndsindtryk af produkterne var rigtig godt. Produkterne fremstår eksklusive, appellerer til hele familien og behøver ikke gemmes væk i skabet. Jeg læser mig frem til at produkterne er plantebaserede og 100% naturlige, hvilket betyder meget for mig, særligt i forhold til vores søn.

Min søn er en rigtig krudtugle som klatrer og kravler afsted med fuld fart, dagen lang. Dette giver ham noget slid og ind imellem rigtig tør hud på den sarte og ellers fine babyhud. De seneste to uger har Exomega Foaming Gel og Exomega Lotion derfor sammen med badeand, sejlskib og speiderman-badekåbe været en del af bade-kittet. Konrads hud har nydt godt af de plejende produkter og vi har oplevet en faldende tendens til tørhed på udsatte områder. Jeg selv har tendens til utroligt tørre læber og sprækkede knoer i de kolde tider og jeg satte mig derfor for at teste om dermalibour+ reparing cream kunne afhjælpe dette og om jeg ved brug af produktet kunne undgå at min hud blev ekstra udsat af vinterens kulde.

Repair-stiften røg derfor i håndtasken og har fuldt mig de seneste 14 dage. Cremen er fed og man har en fornemmelse af cremen forsætter med at virke plejende et godt stykke tid efter påføring. Da jeg startede med bruge stiften var mine læber utroligt tørre og skaldede en smule, hvilket jeg fik bugt med i løbet af fire til fem dage - skønt. Den tørre hud på mine knor krævede lidt mere omsorg og længere tid, men begynder her efter 14 dage, at se rigtig fine ud. Ved påføring farver cremen huden en anelse hvid og det er derfor ikke en creme som jeg ville anbefale at komme på læberne lige inden at man skal ud af døren. Min kæreste efterspurgte en kort brugsvejledning omkring de forskellige produkter og har efterfølgende meldt tilbage, at han har været særlig positiv omkring produktivere i forbindelse med hans barbering. Han oplever at de er milde ved huden og at man undgår den sædvanlige stikken og prikken efter barberingen.

Det er tydeligt at mærke at vi har at gøre med et gennemtestet og naturligt produkt. Alle i familien har på forskelligvis oplevet en gavnlig virkning ved brug af produkterne.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – plejeserien har været rigtig god for hele familien og har haft en gavnlig effekt på hver vores sårbarheder omkring vores hus.

Holdbarhed: MEGET GOD – meget drøj i brug og man behøver ikke at bruge en særlig stor mængde.

Pris: GOD – Jeg synes at prisen er helt fair, da der jo er tale om produkter som faktisk virker.

Kvalitet: MEGET GOD – lækre, rene produkter, uden en masse skidt og tilsætningsstoffer.

Tina fortsætter:

Vores førstehåndsindtryk var meget positivt. Produkterne fra A-derma er alle plantebaseret og derfor rene og uden farlige stoffer, hvilket er rigtig fint for den sarte, skandinaviske hud. Faktisk er disse produkter så rene og fine at hele familien har testet dem.

Første produkt, der blev taget I brug var Exomega foaming gel og lotion – som er pleje til tør, irriteret og atopisk hud. Produktet lover en intensive reparerende creme, der virker kløestillende og genopbygger hudbarrieren og hudens naturlige forsvar. Konsistensen er lækker og cremet, og huden nærmest suger den til sig. Produktet lever fuldt ud op til beskrivelsen. Vinterkulden og tørt indeklima udfordre huden på både børn og voksne herhjemme, men nu har vi fået en ny medspiller til at bekæmpe det.

Vi testede også Dermalibour stick på revner og sprækker I huden på hænderne samt udslet omkring munden. Førstnævnte fik Jesper lov at teste, da han hver vinter har store problemer med revner og sprækker efter hyppig håndvask og arbejde foran skræmen. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en hård opgave for cremen, da Jespers hænder er meget medtaget af sprækker og revner. Han har brugt sticken efter behov, hvilket fungerer rigtig fint, da påføring er meget nemt netop fordi det er en stick. Jesper fortæller: “Mine hænder var virkelig medtaget af revner og sprækker, og jeg har igennem tiden prøvet en del forskellige håndcremer. Denne creme virkede dog positivt ved første indtryk: den trænger hurtigt ind i huden uden at svie og er drøj i brug. Det føles som om at den danner en hinde på huden, også efter at jeg har vasket hænder. Efter få dage kunne jeg allerede mærke forskel. Sprækkerne og revnerne er mindsket og huden føles mere fugtet”.

Vores søn på 7 år testede sticken til udslæt omkring munden. Han syntes at påføringen var behagelig og ikke sviende, som han ellers havde frygtet. Udslættet fortog sig efter et par dages brug og sticken bruges nu kun som forebyggende. Den er nem og praktisk at have med på farten og er drøj I brug.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god! Produkter til hele familien.

Holdbarhed: God! Alle produkterne har en holdbarhed på 6 mdr. efter åbning.

Pris og kvalitet: Meget god! Man mærker klart den gode kvalitet ved brug af disse produkter fra A-derma. Prisen er god – hvor de fleste kan være med.

Samlet vurdering: Rigtig lækre produkter fra A-derma som bestemt lever op til forventningerne! Vi er fans!

Mie afslutter:

Vi har testet samme 4 produkter fra A derma som de 3 familier ovenfor. For os er det et kæmpe plus, at det er produkter uden parfume og med naturlige ingredienser.

Det er ikke første gang, at vi har stiftet bekendtskab med produkterne fra A derma. Da Anna (vores datter på 8) var mindre, led hun rigtig meget af børneeksem og tør hud. Der fik vi på apoteket anbefalet netop A dermas reparerende creme og det virkede rigtig godt på hende og fulgte os i de første to-tre år af hendes liv. Eksemen har heldigvis fortaget sig på hende, men nu er hendes lillebror på 4 begyndt at få noget udslet på huden, som vi ikke rigtig ved hvor kommer fra og som vi ikke rigtig har kunne få bugt med.

Vi begyndte at bruge vaskegelen i badet og efterfølgende smurte ham ind i cremen. Vi har skiftet lidt imellem de to forskellige slags. Lotion er lidt nemmere at smøre ud og den bruger resten af familien også med stor fornøjelse til daglig brug.

Sæben virker mild og effektiv og det er et stort plus, at få virkningen allerede i badet. Den lille stift har vi brugt både til læber og små revner på hænder og sågar fødderne. Den er rigtig effektiv - den efterlader en hvid cremefarve, så man kan se hvor man har været. Herhjemme er vi KÆMPE fan af cremerne fra A-Derma og vi ved at det virker både forebyggende og genopbyggende. Magnus er rigtig glad for at hans eksem på benene nu er ved at gå væk - og han synes i øvrigt, at det er rigtig sjovt selv at få lov at smørre det ud. Doseringen går nemt med den smarte emballage produkterne kommer i.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle har brug for god pleje af sin hud.

Holdbarhed: MEGET GOD – drøj i brug

Pris: GOD – prisen hænger godt sammen med kvaliteten.

Kvalitet: MEGET GOD.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

To af vores testfamilier har testet produkter fra Units danish design.

Karina fortæller:

"Jeg har sammen med mine 3 børn testet forskellige produkter fra Units."

"Units er rigtig fine tumledyr, lavet i EVA-skum, som fås i 3 forskellige størrelser, de mindste i en æske med 5 eller 6 forskellige små dyr."

"Units har lavet forskellige serier, bla. en serie med bondegårdsdyr/traktor, derudover har de også lavet en serie med nordiske dyr, hvilket er dem vi har testet."

"Vi har testet den store isbjørn som er 32 cm. høj. Isbjørnen har virkelig mange legefunktioner, min datter på 3 år, er en rigtig tumling, så hun har virkelig fået udforsket hvad den alt kan bruges til, det er lige fra skammel i køkkenet, til at sidde på ved sofabordet og den kan faktisk også bruges som en lille vippe, samt hoppe ned fra og selvfølgelig meget andet."

"Jeg elsker den lækre creme farve, da den er forholdvis neutral og passer fint ind i stuen, selvom den er en anelse sart, så er det jo godt den nemt kan tørres af med en klud.

Jeg er rigtig glad for at alle dyrene er lavet i flotte neutrale og nordiske farver, da de kan bruges til begge køn.

De mellemste dyr på 18 cm, altså haren og isbjørnen, samt de små dyr, har mine børn mest brugt til at lege og kramme med, samt "hoppe fra dyr til dyr"De er rigtig fine, hvis man har mere end ét dyr, for så kan fantasien få frit spil."

De små dyr i æske har også været en succes at have med i badekaret.

Alle dyrene har været pakket fint ind i lækker emballage, som indbyder til leg.

Så snart vi modtog produkterne gik mine børn igang med at lege med dem.

Jeg er vild med at dyrene rent faktisk ligner rigtige dyr, for samtidig med at børnene leger med dem, kan de også få lært en hel mase omkring de forskellige dyr.

Dyrene har fået lidt hak og overfladeridser, men derudover er jeg sikker på de kan holde til mange timers leg. Jo flere store dyr de har, des sjovere bliver de at lege med.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD - rigtig fine legemøbler, som har mange anvendelsmuligheder og kan bruges fra barnet er ca. 6 måneder gammel og måske helt op til 8-10 års aldren.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD - der er ingen tvivl om at det er rigtig lækker EVA-skum som er blevet brugt, de kan holde i mange år.

Pris: GOD - priserne er ret rimelig, den store isbjørn koster 1150 kr. Og de mellem dyr koster 250 kr. pr. styk.

Christine fortsætter:

"Vi modtog en KÆMPE stor pakke fra UNITS , som indeholdte en STOR Hvalros, en mellem isbjørn, en lille kanin og en pakke med mini dyr."

"Begge børn var MEGET begejstret og begyndte med det samme at lege med de fine UNITS ting."

Josephine er 3 år og Joshua 6 år. Joshua var mest interesseret i den store hvalros imens Josephine meget hellere ville lege med den lille kanin og mini dyrene. Hun tog med det samme den lille pakke med op på værelset, hvor de små dyr blev sat sammen med hendes dukker.

Alle delene virkede fra starten af meget robuste og har en virkelig god “hårhed”, som gør at de ikke vil “smuldre”, eller få hakker på samme måde som vi har oplevet med andet tumlelegetøj.

Vi bor i et to-etages rækkehus og de små syr og isbjørnen er i hvert fald blevet smidt et par gange eller fem ned af trapperne, uden det har kunne ses overhovedet.

Joshua har primært brugt det store dyr, altså hvalrossen. Den har været brugt til at ligge på imens han har set fjernsyn, eller som stol når han spillede Playstation.

Der er også blevet lavet en del “jorden-er-forgiftet” baner - en god leg, som begge børn kunne lege sammen og som UNITS er perfekte til.

Børnenes alder gør, at de bruger UNITS på to forskellige måder og det syntes jeg egentlig er ret sjovt at se. Josephine opstiller, især mini dyrene men også den lille kanin og mellem isbjørn og finder på en “leg”.

Joshua tumler og “hænger” mere på den store hvalros, som klart har været hans fortrukne.

Vi er meget glade for UNITS dyrene!

Nytteværdig: GOD - Både tumle-funktionen og dét at finde på en “leg” med dyrene styrker både deres motorik samt fantasi.

Holdbarhed: MEGET GOD - Jeg er virkelig positivt overrasket over, materialet UNITS dyrene er lavet i. Utrolig holdbart!

Pris: MIDDEL - Jeg syntes priserne er lidt i den høje ende. Den store hvalros koster 1.150 kr. Det syntes jeg er mange penge. Mellem, lille og mini syntes jeg dog er en fair nok pris.

Kvalitet: MEGET GOD - Er som sagt MEGET imponeret over den kvalitet man får, ved et UNITS produkt.

JULETILBUD

Units er i julehumør så fra d. 3. dec-24. dec. 2016 kan I få 20 procent i rabat ved brug af koden "testfamilien16" ved bestilling via deres hjemmeside www.units-dd.dk.

Bestil direkte herfra (fra mobil) (fra mobil)

Bestil direkte herfra (fra PC/MAC)

Likes

Comments

Vores tester Trine fortæller: "Jeg har haft fornøjelsen at af teste en babynest fra Emmibaby.dk.

Emmibaby forhandler babyprodukter i høj kvalitet. De sælger både babynests, sengelinned, puslepudebetræk, sengerand og babyhuer. Deres babynests og sengelinned er håndlavet i lækkert bomuldsstof og det er enten økologisk eller oeko-tex certificeret. Disse ting er et stort plus i min verden!


Vi modtog hurtigt babynesten og fik den pakket ud. Vores førstehåndsindtryk af nesten er rigtig godt, den føles lækker, blød og ser så flot ud i dens neutrale farver.

Den er flot syet og har et fint `silke` bånd bundet på ved samlingen hvor barnet har sine fødder. Den ser indbydende ud og er en man sagtens kan have til at ligge fremme i stuen, eller tage med sig i byen hvis man vil det.

Jeg havde tidligt i min graviditet med lillebror, bestemt mig for at jeg gerne ville have en babynest. Min første tanke var at den ville være dejlig at have, så den kunne være med at at lette min hverdag lidt - så jeg havde et sted at ligge lillebror og hvor jeg vidste han lå trygt og godt. Fx bruger jeg den når jeg lige skal have hænderne fri til at lægge vasketøj sammen, så ligger lillebror i babynesten på sofaen. Så kan han ikke trille nogen steder!

Udover at den letter min hverdag, så er den også en kæmpe trykhed for min søn når han skal sove. Han fylder bare ingenting i hans vugge, selv om han nu er 2 måneder.

De fleste babyer har jo brug for massere af tryghed og nærhed og det er babynesten en stor hjælp til at give. Babynesten har store bløde sider, som min søn putter/ligger sit hoved ind til. Så der hvor jeg bruger babynesten mest, er i hans seng/vugge som står lige ved siden af min side af sengen. Så er han tæt på, nem at tage op når han vågner og ligge fra sig igen. Før vi fik babynesten kørte han meget rundt med hovedet, ben og arme. Han var urolig og fik næsten altid skubbet sin dyne af! Nu har vi brugt babynesten i ca 3 uger og vi kan tydeligt mærke forskel på ham. Han falder meget hurtigere til ro og dynen bliver hvor den skal. Den kan nemlig puttes ned ved siderne af nesten, så den bliver holdt godt på plads.

Vi bruger den også til at ligge lillebror i, på spisebordet når vi andre spiser, det føles noget rare - så er han med til bords. Jeg har også et par gange brugt den i barnevognen, især når han har været faldet i søvn i denne inde, så har jeg kunne løfte ham forsigtigt ud i barnevognen uden at vække ham.

Babynesten har jo tykke runde sider og de er faktisk en rigtig god hjælp til når der skal trænes nakke. Det har vi brugt den til flere gange!

Et andet stort plus er at babynesten er venbar, så kan man selv bestemme lidt med hensyn til farve og så kan man også justere den i størrelsen - det er kun godt med den fart de små vokser med!

Jeg kan, med hånd på hjertet, kun anbefale den - vi er meget tilfredse med den her hjemme!


Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.


Nytteværdi: Meget god. Vi bruger den hver dag, flere gange om dagen.

Holdbarhed: Meget god. Ingen tegn på slid og er stadig flot i stoffet efter vask.

Pris: God. Man får et lækkert produkt i god kvalitet. Der findes babynest i flere prisklasser her.

Kvalitet: Meget god. Rigtig god kvalitet og lækker matrialer - valgt med omhu.

Likes

Comments

En fredag formiddag i november 2016. 3 forventningsfulde unger (på hhv. 4, 6 og 9 år) samt to mødre fra testfamilien er inviteret på en tur ind i Københavns Tivoli for at besøge deres årlige juleudstilling.

Tivoli er en af Danmarks ældste og mest berømte haver – en forlystelsespark beliggende i centrum af København. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark og traditionen tro omdannes Tivoli hvert år omkring juletid til en fantastisk juleudstilling.

Charlotte og Mie fortæller:

”Allerede i billetlugen møder vi den første super smilende og glade kvindelige medarbejder, der hjælper os alle med at få sat turpasset rigtig på plads på vores håndled. De kørende forlystelser er nemlig også åbne i forbindelse med juleudstillingen, så vi skulle selvfølgelig prøve både rutsjebaner, karusseller, veteranbiler og den fortællende kuffert (den flyvende kuffert), som Magnus så sødt kalder den.”

"Allerede når man træder ind af hovedindgangen, kan man ikke undgå, at komme i julestemning. Der er smukt pyntet op og der er endda drysset kunstig sne – så selvom det slet ikke var snevejr, fik man fornemmelsen af, at træde ind i det fineste snelandskab, med nisser, juletræer – selv isbjørne og en masse små hyggelige boder.

"Juleklokkerne hænger og skinner smukt på juletræerne og duften af gløgg, æbleskiver og tilmed flæskesteg siver igennem de små gader og stier."

Julemanden er selvfølgelig også flyttet ind i Tivoli. Her kan man kigge forbi og fortælle ham, hvad man ønsker sig i julegave. Alle kan hilse på ganske gratis. Ønsker man at få et taget billede til familiealbummet eller til årets julekort, så koster det 60 kr. for et enkelt billede og 100 kr. for to billeder. (se mere her.)

Vi havde valgt at tage fri fra skole, børnehave og job – på denne fredag, som også var BLACK FRIDAY. Måske derfor var der ikke særligt mange mennesker i parken. Vi oplevede ikke en eneste gang at skulle stå i kø til nogen forlystelser, så ungerne kunne prøve alt det de gerne ville og alle de gange de gerne ville. (det kan altså godt anbefales, at gøre det på en fridag, hvis muligt).

Skulle man få lidt kolde fingre er der sat små ”ildsteder” op i haven – her får man virkelig varmen – man skal dog passe på, at de små ikke kommer for tæt på.

Et julelandskab med juletræer, en nissehytte og julemusik skabte stor glæde for de to små, som stadig var helt betaget over den fantastiske park.

Et stop ved vaffelbutikken for at få hjertevafler og varm kakao blev første pause på turen.

Derefter gik turen rundt i parken, hvor der skulle prøves alt hvad vi kunne komme i nærheden af – og som ikke var for ”farligt” for de små.

Mie fortæller: ”Magnus på 4 år turde ikke prøve den gamle rutsjebane. Vi stod derfor alene og kiggede på, at de tre andre tog af sted op på ”bjerget”. Rutsjebane-kaptajnen var så sød at tilbyde, at kun Magnus og mor kunne få en helt eksklusiv tur i toget, hvor han ville sætte farten lidt ned og han skulle nok sige til, når bakkerne kom. Det valgte Magnus desværre (til mors store ærgrelse) at takke nej til.

Kendetegnet ved hele turen var en utrolig afslappende stemning og SUPER imødekommende personale, som kun kunne smitte af på omgivelserne. Og så var der bare fantastisk smukt.

Ingen tivolitur uden en Candyfloss.

Natalie på 6 år fortæller at det bedste ved Tivoli turen var at møde julemanden for han var sød og kunne trylle chokolader frem.

Jennifer på 9 år fortæller at det bedste ved Tivoli turen var at prøve forlystelserne i de smukke jule landskab, i de høje forlystelser kunne man rigtig se det.

Generelt var hele parken bare gjort super hyggelig og imødekommende. På de små gevinstboder stod fine julemænd og snemænd og juletræer pryder hele parken.

Efter ca. 5-6 timer, gik turen hjemaf igen. Tre trætte og glade børn – fyldt med dejlige oplevelser. Tivolis juleudstilling får 5 ud af 5 stjerner herfra.

Konkurrence

Vi har været så heldige, at Tivoli vil udlodde en tur for 4 personer med entre og turpas (værdi op til 1.360 kr.) - du kan deltage tre steder - enten på bloggen, på Facebook eller Instagram. Deltager man alle tre steder, så forøges vinderchancerne. Her på bloggen deltager du blot ved at smide en kommentar til dette indlæg. Vinderen findes på torsdag d. 1. december 2016.

Tak fordi I læste med (: Må alle få en fantastisk dejlig jul.

Likes

Comments

4 af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra PRIK & STREG.

Maria fortæller: Vi har modtaget de fineste plakater fra PRIK & STREG. Jeg havde både valgt nogle til pigerne og en stor plakat som først var tiltænkt vores soveværelse, men som nu har fået plads i stuen i stedet.

PRIK & STREG laver nogle rigtig fine plakater og det var svært at vælge på deres side. Men jeg valgte disse fire plakater i forskellige størrelser.

Til de ”voksne” bestilte jeg plakaten Feathery i farven grå med pudder fjer i størrelse 50*70cm. Til pigerne bestilte jeg ABC sæt 30*40cm, som består af en ABC plakat i grålige nuancer med hvide og pudder bogstaver. Og med i sættet flugte også en sky plakat, med en grå sky på pudder baggrund. Farvekombien i de to plakater passer perfekt sammen. Den sidste plakat er Vandmelon, en super sød og fin plakat af en skive vandmelon med ansigt på en pudder bagrund, den bestilte jeg i størrelse 21*30cm.

Jeg er vild med, at man på deres side kan vælge forskellige ”pakkeløsninger” og dermed få mere for pengene. Særlig ABC plakaten er jeg helt vild med, da man med den, samtidig også er lærerig.

Farverne på deres plakater er meget afdæmpet og rolige at se på, de forstyrrer ikke ens syn, men pynter i stedet for rigtig rigtig flot, hvor end de hænger.

Jeg vil dog lige pointere, at de også har nogle rigtig rigtig flotte navnetavler, som jeg også var ved at vælge til pigerne. Det var faktisk meget svært at beslutte sig for, hvad der skulle klikkes hjem under bestillingen. På hjemmesiden kan man også bestille invitationer og milestenskort.

Plakaterne er trykt på lækkert tykt papir og fremstår som rigtig god kvalitet. Selv skriver de ” Vi samarbejder med et af landets førende trykkerier inden for printudstyr, og du er derfor altid sikret et fantastisk resultat, når du handler hos PRIK & STREG.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Pynter og skaber god harmoni med deres rolige og glade udtryk

Holdbarhed MEGET GOD – Her har jeg ikke kunnet sætte en finger på noget.

Pris: MEGET GOD – Priser i flere klasser, så alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten lever op det skrevne på hjemmeside

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tine har testet en A4 plakat, en A3 Navneplakat, Wallstickers og pyntekaktusser fra PRIK & STREG.

Tine fortæller:

”Det første der faldt mig ind, da jeg modtog min pakke fra Prik & Streg, var måden den var pakket på. Plakaterne var forsvarligt pakket, så de var forskånet for buk og bøj”.

Det næste som slog mig, var den ”helhed” som pakken udstrålede. Der var virkelig kræset for detaljen, tingene var var nøje afstemt i farve og stil, og bag på nogle af produkterne var der desuden ideer og billeder til hvorledes, at man kan bruge tingene i sit eget hjem. Disse detaljer gav hele forsendelsen et eksklusivt og gennemført look.

Selve plakaterne er trykt på forholdsvist tyndt papir med en lækker halvmat overflade. Den halvmatte overflade er med til at sikre, at plakaten også kan ses i fuld solskin, da overfladen ikke danner genskin, som kan være svært at abstrahere fra, når man betragter plakaten. Stilen er ”skæv”, farverig og sød, og mange af produkterne vil passe ind på både børneværelset samt i stuen eller kontoret. .Papiret er, som nævnt ovenover, forholdsvist tyndt. Tykkelsen sikrer, at plakaten kan sendes på bedste vis i et paprør, samt at det gør plakaten nem at montere i alle slags rammer.

Wallstickerne klistrede fint på vores savsmuldstapet, og de kunne endda tages ned og flyttes til et nyt sted uden problemer. Alba havde en fest med at flytte rundt på de søde is, og hun brugte lang tid med dem. De er søde, har fine farver og de kan snildt fylde en væg ud, hvis man overvejer placeringen.

De fine laserskårede kaktusser, som vi også var så heldige at teste, er ikke blot fine at se på, kvaliteten var bestemt i top. Et fint print, lækker indpakning og den fineste gaveide.

Vi har været meget glade for vores fine pakke fra Prik og Streg, da der virkelig er kælet både for det grafiske udtryk men også for detalje og det samlede design.

Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Prik og Stregs produkter oser af sans for detaljer og glæden ved design.

Holdbarhed: GOD. Dette baseres på papirets tykkelse, som gør det en anelse sårbart over for stød og buk.

Pris: MEGET GOD. Hos Prik og Streg kan du finde produkter i flere prislejer, så alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD. Der er kræset for detaljen og designet i alle henseender.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tina fortsætter: "Vi har fået lov at teste nogle lækre produkter fra Prik & Streg, som er en online shop, der sælger (personlige) plakater og tilbehør."

Førstehåndsindtrykket på webshoppen var rigtig positivt. Designet af hjemmesiden er let og luftigt, og hænger fint sammen med de produkter, der sælges. De enkelte varer fremstilles flot, og hjemmesiden er brugervenlig og let at navigerer rundt i.

Der sælges plakater – særligt navneplakater og milestenskort – hvilket er rigtig fine til fx. dåbsgaver mm. Af andre produkter kan nævnes personlige invitationer, knager og kaktus figurer til fx. Planter. Netop disse faldt vi for med det samme. Vi modtog tre kaktus figurer i alt. Mathilde vores datter faldt straks for den lyserøde og plantede den sammen med hendes kastanietræ.

Figurene er lavet af finer og giver et ekstra touch til enkelte planter, som fx. kaktus. De fungerer både på børneværelset og i hjemmets øvrige rum.

Vi prøvede en smuk Elsk dit barn plakat som dagligt kan minde os travle forældre om at huske at give vores børn masser af kys og kram I hverdagen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et hvert hjem har brug for noget smukt at se på. I dette tilfælde også personligt – hvilket er et ekstra plus.

Holdbarhed: GOD – Plakaterne er lavet på eksklusivt, tykt papir som oven i købet er miljøvenligt. Hvad angår kaktus figurerne kan der dannes skjolder fordi vandet fra planten, trækker op i dem. Det er lidt en skam, men ses dog kun på bagsiden af figuren.

Pris: GOD – Man får kvalitet for pengene særligt ift. Tryksagerne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trine har sammen med drengene Huxi og Louie testet de smukke navneplakater fra Prik & Streg.

Trine afslutter:

Prik & Streg er et lille firma drevet af Ewa og Angel. De designer selv de smukke plakater og jeg var meget spændt på at modtage dem til testning. Man taster nemt data ind for barnets fødselsdato, vægt, osv. – og så går der ikke længe inden man har de smukkeste navnetavler leveret.

Jeg blev virkelig positivt overrasket over det super flotte design og den lækre papirkvalitet. Jeg havde nøje udvalgt mig hvor plakaterne skulle hænge og pryde drengenes værelse og når de bliver ældre fortælle dem lidt info om dem selv som små. Jeg tænker at designet og farverne gør, at begge drenge nok tager dem med i næste design af værelse samt videre i livet.

Nytteværdi: MEGET GOD. Synes det er sjovt, sødt og brugbart med sådan en tavle og begge mine store børn ønsker sig også en.

Pris: GOD. Prisen ligger fra 250,- og sammenligner man med kvaliteten er det en ok pris, men i den dyre ende ift. hvad der ellers er på markedet.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten er super god.

Likes

Comments

Inden for kategorien Webshops med legetøj / interiør til børn har I valgt at nominere 32 skønne webshops. TOP 20 ses HER. Der er afgivet hele 266 stemmer i alt.

STORT TILLYKKE TIL LIRUM LARUM LEG - I er af Testfamiliens følgere blevet kåret til deres favorit webshop indenfor kategorien legetøj / interiør til børn med hele 19% af de samlede stemmer. Den samlede liste ser sådan ud:

Der var mange kommentarer på, hvorfor netop Lirum Larum Leg har fortjent førstepladsen på vores liste:

lillenemor skriver: "lirumlarumleg er uden sammenligning den allerbedste legetøjsbutik online. Super kvalitet og service!"

zahrasophia skriver: "Uden tvivl lirumlarumleg 😍😍😍😍 fantastisk side og god serivce!"

kamananissen skriver "Bedste service, bredt udvalg og hurtig levering 👌🏼👍🏻😊 Selvfølgelig lirumlarumleg"

Lirum Larum Leg fik i alt 50 stemmer og kom ind på en flot 1. plads.

2. pladsen går til Jollyroom.dk

Maria Stæger skriver: "Jollyroom har nogle fantastiske søde ting til bolig, således også legetøj."

frk_finnsdatter skriver "jollyroomdk fordi de har så mange gode og lækre ting 😍"

Jollyroom fik i alt 30 stemmer.

På en flot 3. plads med 22 stemmer kommer Loukrudt.

delux_mor skriver: "Uden betænkning er det loukrudt 👌🏻 En webshop fyldt med passion og smukke produkter ✨ Og ikke mindst en service, på det højeste niveau 💕💕💕"

lulubman skriver: "loukrudt er en fantastisk webshop, hvor man finder et lidt mere spændende og anderledes udvalg end ved alle andre webshops."


De næste 17 pladser i TOP 20 fordeler sig således:

I alt 32 skønne webshops var blevet nomineret - så det er utrolig flot af ALLE de 20 shops er kommet med i vores guide.

Håber at guiden kan være med til at give jer inspiration til at opdage nye og spændende webshops indenfor børnetøj på nettet.

Likes

Comments

Vi får hver dag rigtig mange henvendelser på hvornår vi søger efter nye testfamilier - og nu kan vi endelig svare, at det gør vi NU. Om præcis 6 uger - nemlig mandag d. 2. januar 2017 vælger vi 12 nye testfamilier til år 2017 og ansøgningsperioden starter NU - idag d. 21. november 2016.

HVORDAN SØGER MAN SÅ?

Vi kan virkelig godt lide at vores testfamilier er kreative og elsker at teste og komme med deres vurderinger. Du kan søge ved at skrive en kommentar til dette opslag her på bloggen der indeholder en beskrivelse af din familiesammensætning og hvilket produkt du pt. ELSKER at bruge ELLER hvilket produkt der har SKUFFET dig.

Ex: "I skal vælge vores familie, som består af mor __ år, far __ år, datter _ år, søn _ år og en hund". Vores yndlingsprodukt for tiden er: ____________________ eller vi har været skuffede over ________________". På Instagram er mit profilnavn: __________"

Upload et billede eller en collage med #blivtestfamilie2017 på Instagram og vær kreative i teksten til hvorfor vi skal vælge netop jeres familie til holdet i 2017. ALLE kan blive testere - det er IKKE er spørgsmål om antal følgere. Vi vælger i blandt kommentarerne her på Bloggen og ser jeres billeder på Instagram. Så det er vigtigt, at I både smider en kommentar her og bruger #blivtestfamilie2017 på et billede på Instagram. Det er et krav, at man har en Instagramprofil for at kunne blive tester, da det er en del af vores formidlingskanal. Det er IKKE et krav at man har børn - vi har også testfamilier uden børn.


Vi glæder os til at høre fra jer.


Likes

Comments

Hold da HELT op, vi fik gang i tælleapparatet her til aften. Hele 94 skønne webshops har I valgt at nominere og TOP 21 ses HER (pga. stemmelighed, måtte vi tage en ekstra med på listen). Der er afgivet hele 708 stemmer i alt.

STORT TILLYKKE TIL KIDS WORLD - I er af Testfamiliens følgere blevet kåret til deres favorit børnetøjswebshop med hele 19% af de samlede stemmer. Den samlede liste ser sådan ud:

Der var mange kommentarer på, hvorfor netop Kids World har fortjent førstepladsen på vores liste:

Susan skriver: "De har alt jeg har brug for, plus gratis fragt👍👏👏"

Daisy støtter op: "Jeg er enig med at det er kidsworlddk - fri fragt, kæmpe udvalg, super service og priser og hurtig levering, what's not to like 😃👏"

Nikita stemmer også på Kidsworld.dk, da de har et kæmpe udvalg og sender hurtig og har god kundeservice. Elsker elsker elsker kidsworld 😊

Kids World fik i alt 133 stemmer og kom ind på en flot 1. plads.


Den flotte 2. plads går til Luksusbaby.

Luksusbaby har netop fejret deres 2 års fødselsdag og har åbnet deres første fysiske butik i Aalborg. Stort tillykke med både 2. pladsen, fødselsdagen og butikken.

Luksusbaby fik i alt 111 stemmer.

Camilla af en af de mange der har stemt på Luksusbaby, da de har hurtig levering og et godt udvalg af de nyeste mærke varer.

3. pladsen går til Glade Rollinger med 41 af de samlede stemmer.

Birthe har stemt på Glade Rollinger pga. at de har lækkert tøj, stort udvalg og eminent betjening .👍

En flot 4. plads går til Parcellet med 33 stemmer.

maltheogmathildesmor er ikke i tvivl om at hendes stemme går til Parcellet. Hun skriver: "Super go og personlig service, lynhurtig levering, og alle de rigtige mærker samlet på ÉT sted, så man slipper for at shopper flere steder".

5. pladsen går til House of Kids med 27 stemmer.

Hanne stemmer på House of kids, da de altid er hjælpsomme, god og hurtig service, og top kvalitet 😊

De næste 16 pladser i TOP 21 fordeler sig således:

Made4mini
Mini jacobi
Messmakers
Smart Kidz
Ollifant
Molly&my.dk
Pomp De Lux
Littlecolumbine
Naturbarn
Sentier
Babyfryd
Den Lille Mode Dille
H&M
Heaven4kids.dk
Naturebaby.dk
Trendyshop

I alt 94 skønne webshops var blevet nomineret - så det er utrolig flot af ALLE de 21 shops er kommet med i vores guide. Hvis der er stemning for at vi udgiver listen med alle 94 shops, så skriv det i kommentaren - vi deler gerne alle de skønne shops med jer.


Håber at guiden kan være med til at give jer inspiration til at opdage nye og spændende webshops indenfor børnetøj på nettet.


Likes

Comments

Vores tester Karina, har sammen med sønnen Aske på 6 måneder testet tøj af mærket minipop, som ungerne.dk forhandler.

Karina fortæller: “jeg har testet flere forskellige styles fra Minipop på min søn Aske.”

Aske har testet: bodystocking, heldragt, bukser og et par strømper i str. 68/74.

Jeg modtog en rigtig fin pakke fra Ungerne.dk, der indeholdte det blødeste og lækreste tøj i flotte dusede farver.
Jeg er simpelhen så imponeret over kvaliteten. Tøjet er lavet af 50% modal og 50% bomuld og i en lækker tynd ribkvalitet, som jeg var rigtig spændt på at afprøve. Jeg har nemlig før oplevet ribkvaliteter, som bliver meget løse med tiden. Men det er overhovedet ikke tilfældet med Minipop. Det holder faconen til perfektion. Efter første vask så tøjet meget smalt ud, men når først Aske får det på, sidder det virkelig godt.

Vi har allerede brugt tøjet rigtig mange gange, men det er slet ikke til at se på tøjet. Det ser stadig ud som nyt, både form og farve holder.
Bodyen er i den fine lyse grønne farve, som de kalder for Dusty Green, den har et bredt stykke ved ærmerne, hvilket gør at ærmerne sidder hvor de skal og ikke kravler op. Den koster 169 kr. Og egner sig godt til babyer med en lang overkrop.
Bukserne sidder virkelig godt på Aske, selvom han har ret tykke lårbasser. Bukserne er tilpas lange i det og størrelsen ligger til den store side. Bukserne har en bred elastikkant foroven, den er tilpas elastisk, sidder godt til, men uden at stramme omkring maven. Farven på bukserne kaldes nightblue og er virkelig fin. De koster 159 kr.
Strømperne er ligeså bløde som tøjet i kvaliteten og er derfor nemme at komme på Aske. De bliver på fødderne, selvom de ikke har en bred elastikkant. Strømperne består af 80% bambus, 18% Polamid og 2% elastan. Et par strømper koster 30 kr.
Heldragten har en virkelig lækker pasformen. Der er metalknapper ved halsen og langs benene, som er nemme at lukke og samtidig holder de rigtig godt. Dragten er måske en anelse til den lille side, men sådan plejer det gerne at være med heldragter til Aske. Den koster 229 kr.
Tøjet er blevet testet godt og grundigt både inde og ude. Aske er begyndt at krybe, så tøjet har virkelig været udsat for lidt af hvert, men det er slet ikke at se på tøjet.
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD – lækkert kvalitets babytøj, som er smørblødt og behageligt for baby at bevæge sig i.
Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – kvaliteten er virkelig god, det er slet ikke at se på tøjet det har været vasket mange gange allerede.
Pris: GOD – her må jeg absolut sige at pris og kvalitet hænger sammen. Selvom tøjet koster mere, end jeg normalt plejer at give for babytøj, kunne jeg nok godt gøre en undtagelse lige i dette tilfælde.

Likes

Comments

3 af vores testfamilier har testet huer og hårbånd fra Léhof.

Christina med sønnen Julius på 2 år og datteren Philippa på 4 år fortæller:"Vi har været så heldige, at få lov til at teste de utrolig lækre huer og hårbånd fra Léhof. Léhofs produkter er økologiske, komfortable samtidig med designet sidder lige i øjet"

Leveringen var hurtig og emballagen praktisk så tingene ikke tog skade undervejs. Tina havde skrevet den sødeste hilsen i pakken, hvilket jeg altid sætter stor pris på.Inden jeg fik leveret vores huer, hårbånd mm. havde jeg kigget Lehof's hjemmesiden igennem. Hjemmesiden er bygget let og overskueligt op, så man ikke skal lede længe efter de produkter man søger.
Léhof's design passer perfekt til de fleste kvinders og børns garderober. Jeg er vild med at alle deres produkter er lavet i økologiske tekstiler, som er langtidsholdbare og komfortable. Hvis ikke Tina selv håndlaver sine produkter har hun store krav til hendes leverandører hvorfor hun kun bruger leverandører der er GOTS-certificeret.
Tina's motto er "Intet er godt nok til vores guldklumper" og jeg kunnne ikke være mere enig!
Philippa ELSKER at dulle sig op med fine hårbånd og hårspænder. Léhof's hårspænder knækker ikke det fine børnehår med holder stadig håret væk fra ansigtet efter en hel dag i børnehaven! Jeg har enormt tykt og tungt hår, hvilket ikke er noget problem for Lehof´s hårbånd at holde tilbage. Dette har jeg endnu ikke oplevet med andre mærker.
Selv Julius kunne lokkes til at have hue på, hvilket ellers aldrig sker. Léhofs bomulds huer er så lækre og bløde at have på at man dårligt mærker at man har hue på. Kvasten på huerne kan tages af så huerne nemt kan vaskes. OBS: Kvasten er ikke lavet af ægte pels!
Vi har alle er i familien været begejstrede for vores hårbånd, huer og accessories. Det er kun far der herhjemme har været en smule jaloux på vores andres matchende huer ;)
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering af produkterne fra Léhof.dk er:
Nytteværdi: MEGET GOD - Alle har brug for hårbånd og huer og Léhofs produkter er tilmed flotte og bæredygtige.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Produkterne har en rigtig god kvalitet. Holder form og farve i vask samtidig med det er økologisk.
Pris: GOD – Priserne på spænder starter fra 19,95 kr. Hårbånd 79,95 kr. og huer starter på 179 kr.. Prisen vil for nogle være dyr, men taget kvalitet i betragtning er det helt sikkert pengene værd.


Cebrina fortsætter:"Vi modtog pakken fra Léhof, men desværre var den ene hue noget for stor til Emmas lille hoved, men Tina som er kvinden bag Léhof er simpelthen så sød og serviceminded, at hun straks sendte en ny til mig selvom der gik nogle dage før jeg havde tid til at komme på posthuset og sende retur. Det er da service i sær klasse."Emma var fuldstændig forelsket i ”pels”kvasten, og imens huerne blev vasket blev kvasten nusset. Det er nemlig så smart at kvasten blot er sat på med en trykknap, hvilket er genialt når huen skal vaskes, men også så man kan skifte kvast farven ud. Og så er den virkelig pæn selvom den er fake.
Farverne er virkelig fine og jeg er fuldstændig forelsket i Emmas hue i farven old rose. Må nok hellere få bestilt en til mig selv også. Huerne holder facon og farve efter vask, hvilket er et kæmpe plus, og så sidder de bare så fint, også på et lille babyhoved som Frejas.
Pandebåndene er skønne, og sidder så godt. Den var en anelse stor til mig, vi har åbenbart bare små hoveder her i huset, men så er det rart at knuden ikke er syet for at holde sammen som jeg ellers har oplevet ved andre mærker.Dette gør det nemt at stramme den ind så det passer.Freja og Emma modtog begge sløjfer, Emma syns dog klart pandebåndet var mest spændene. Freja havde hendes fine hvis sløjfe på til hendes barnedåb. Størrelsen på sløjfen var helt perfekt til sådan et lille babyhoved og passede så fint til dåben.
I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværdi: MEGET GOD – Huerne holder ørene varme og pandebånd og spænder holder fint håret i trit og bliver sidende hvor de skal.Holdbarhed: MEGET GOD – farve og facon holder, også efter vask.Pris: MEGET GOD – pris og kvalitet passer mere end fint sammen: En hue pigernes størrelse koster 250 kr. Pandebåndene koster fra 75 kr.Kvalitet: MEGET GOD

Charlotte afslutter:

"Vi har været så heldige, at få lov til at teste skønne produkter fra Léhof." 

"Vi har testet 3 stk Beanie huer i farven sort med hvid knast til voksen, old rose med hvid knast i str 4-7 år og Dusty green med grå kvast i str. 1-4 år."

Vi har også testet 3 stk. pandebånd i farven sort, Dark powder og light Grey samt en lille hår elastik med sløjfe i Dusty green.

Huerne er fantastisk dejlige at have på, dog synes min datter at Lehof mærket som sidder ved panden godt kan kradse en smule, ellers er hun vild med den. Den har en perfekt pasform og materialet som består af 96 % bomuld, 4 % elastan gør at den slutter perfekt til rundt om hovedet.

Kvasten på huen er 100 % akrylpels, så ingen dyr har lidt nogen last til kvasterne.

Kvasterne er aftagelige så man kan vaske huen på 30 grader når den trænger, det har vi benyttet en del gange efter ture i skoven. Vi oplever ikke at huen krymper eller at farven ikke holder efter vask så huerne er vi mega fan af her hjemme.

Pandebåndene har især mine piger været glade for og har gået med dem rigtig tit, de har ligesom huerne også en rigtig fin pasform. De kan også vaskes på 30 grader. De fås i forskellige str. og farver.

Elastikken er en af de gode elastikker og har den sødeste lille sløjfe, helt perfekt til den enkelte udsmykning i håret.

Nytteværdi: Meget god – børn har brug for huer i den kolde tid, da de ikke selv ligger mærke til at det bliver koldt om hovedet.

Holdbarhed: Meget god - stof materialet holder fint efter vask, det kryber ikke og farverne holder. Kvasterne holder fint til at bliver taget af og på

Pris: Meget god – huerne ligger på 249,95 kr. Man kan være heldig at der er 2 stk huer for 400 kr. Man får en god kvalitet for pengene. Kvasterne er endda håndsyet på alle huerne

Kvalitet: Meget god – rigtig fin kvalitet i materialet, kvasten er akrylpels og ikke ægte pels hvilket vi synes er en god ting, samtidig er den stadig stor flot og fyldig. Designet på huen er stilrent og tidsløst og passer til en hver lejlighed.

Likes

Comments