Header

To af vores testfamilier har indrettet sig med en fin billedvæg fra Livink. Der findes flere forskellige pakkeløsninger på Livinks egen hjemmeside netop nu.

Pia fortæller:

Vi har været så heldige at skulle teste/fremvise plakater til en billedvæg fra Livink. Vores billedvæg er sammensat af billeder 2 stk 50X70 cm og 4 stk A3 samt et A4 billede med en kanin til Ellienora.

Vores stue indeholder ikke så mange farver og derfor passer Livinks plakater fint ind i vores stil med deres dæmpede farver og stilfulde design.

Vi har valgt at sammensætte vores billedvæg med grønne og grå nuancer, hvilket fungerer godt til vores gråblå væg, som billederne hænger på.

Udvælgelsen af plakater til vores billedvæg foregik ved, at vi målte hvor lang vores væg var og hvor mange billeder der kunne hænge samt hvilke størrelser plakater vi skulle have. Derefter udvalgte vi plakater fra deres hjemmeside.

Førstehåndsindtrykket af Livinks hjemmeside var positivt. Meget brugervenlig og nem at finde rundt i, størrelse og pris var tydelige på alle deres produkter.

Vi modtog vores plakater hurtigt efter bestilling, ligesom lovet på deres hjemmeside. Rigtig god service.

Efter modtagelsen af Livinks plakater, måtte vi en tur i Ikea efter nogle rammer. Desværre sælger LIVINK ikke rammer til deres plakater, eneste minus ved deres hjemmeside, men rammer er ret svært at skulle sende.

Det store udvalg af plakater hos Livink gør, at der er noget for alle typer og til alle typer bolig. Det gode ved Livinks plakater er, at de kan mixes og matches efter behov, langt de fleste billeder kan vende på begge leder og derved gør det det nemt at sammensætte en billedvæg.

Som et nyt tiltag har Livink lavet en “pakkeløsning” med en komplet billedvæg til 999 kr. Dette tiltag synes jeg er virkelig smart, da det for nogle vil være svært selv at skulle sammensætte en væg med billeder og være kreativ.

Kaninen Emma passer så godt ind til et pigeværelse. Billedet er placeret inde hos Ellienora, men Milja på 10 år er også helt vild med billedet, så det passer til flere aldersgrupper.

Vores billedvæg er blevet taget rigtig godt imod fra venner og familie. Flere venner har efterfølgende sagt at de er igang med at planlægge en billedvæg med billeder fra Livink.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD - Livink har plakater i forskellige størrelser og design, som passer godt ind i langt de fleste hjem. Plakaterne passer både til voksne og til børn og er i et stilfuldt design. Deres plakater kan sammensættes på utallige måder og vendes på langs og på højkant, hvilket gør at de er nemme at sammensætte til en billedvæg.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD - Priserne hos Livink ligger op ad andre plakater på markedet og er derfor en fair pris. Livinks plakater koster fra 199 kr til 499 kr, et prisleje hvor alle kan være med. Jeg syntes at kvalitet og udseende gør dem alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD - Alle Livinks plakater er trykt på syrefrit papir, således at solen ikke kan ødelægge/blege plakaterne. Materialerne af plakaterne er helt i top. Plakaterne lever op til det skrevne på deres hjemmeside.

Anette fortsætter:

Livink laver så mange skønne plakater – første gang jeg så deres skønne forårskollektion blev jeg så forelsket – jeg måtte have et par af dem hjem.

Jeg havde så svært ved at vælge, hvilke jeg skule have, dels fordi der er mange flotte motiver men synes også det er så svært at sidde hjemme i sofaen og se hvad der virker godt sammen af både motiver, farver og størrelser.

Livink har sidenhen lavet pakker, der gør det let for deres kunder, at se hvad der matcher sammen – desuden kan flere af deres motiver hænge både vandret og lodret.

Mit valg faldt på 2 stk. 50x70 plakater og 4 stk. A3 plakater.

De 2 stk. 50x70 plakater kunne jeg have hængt op på samtlige vægge i vores hjem – de gør det simpelthen så godt. Vi har loft til kip mange steder i huset og de fylder godt på de store hvide flader.

Da jeg skulle lave billedvæggen kunne jeg ikke finde plads til alle 6 billeder – så de øvrige 2 plakater med citater indgår i indretningen på en hylde i stuen og en i soveværelset og samtidig har jeg mulighed for at skifte dem ud med en af de øvrige billeder i billedvæggen og herved give lidt forandring.

Jeg elsker den forandring nye plakater kan give – min holdning har altid været, at købe kvalitetsmøbler, der holder i mange år og når jeg så trænger til forandring, så er der puder, plakater og lysestager der skiftes og det virker ret godt for mig.

Med Livink plakaterne synes jeg min stue har fået helt nyt udtryk – og prisen for de 4 billeder i billedvæggen er samlet kr. 1.296.-

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – går under kategorien Nice to have – en billige måde at skabe nyt liv og forandring i et rum.

Holdbarhed: MEGET GOD - Plakaterne er af god kvalitet og holder jo evigt i glas og ramme.

Pris: GOD – A3 plakaterne koster 249.- pr. stk. og 50x70 plakaterne koster 399.- pr. stk.

Kvalitet: MEGET GOD

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

#annonce

I dag bliver I forkælet med en ny SUPER LÆKKER rabat til denne shop, som sælger bl.a. Petit by Sofie Schnoor, Pom Pom, Petit by V, Minipop og andre lækre sager.

Men koden SPRING får I hele 25% på hele shoppen (gælder dog ikke tilbudsvarer). Koden gælder til og med d. 24/4-2017.

Likes

Comments

#annonce

I anledningen af, at vi I dag får børnepenge har vi været så heldige, at SAFEHEALTH vil forkæle med en rabatkode til jer. Koden løber til og med d. 23/4-2017. (koden giver 20% i rabat)

Koden er: sommer

Og kan bruges her: SHOP

Lækre brands som
AlphaNova
Bamboo
Bimbamboo
E-coffeecup
EnergyDOTs
HayMax
Jack N’Jill
Lanco
Miss Nella

(foto Annamaria Anhalt)


Flere testfamilier har de seneste måneder testet et udvalg af ovenstående produkter.

Læs således Susans test af AlphaNova og Jack N' Jill HER

Læs Trines test af Jack N' Jill HER

Og læs Karinas test af Bamboo og Bimbamboo HER.

Likes

Comments

Vores tester Trine har sammen med børnene testet produkter fra Jack N'Jill.

Trine fortæller:

"Vi fik fra Safe Health tilsendt en fantastisk fin pakke med lækre produkter fra Jack N' Jill. Indholdet bestod af 3 forskellige slags tandpasta, med smag af banan, jordbær og kirsebær. 3 tandkrus og tandbørster med forskellige motiver på, så vi kunne kende forskel. Derudover var der også 2 toothkeepers og en tand/gummebørste til mindste manden. Alle produkterne er gode, sunde og uden skadelige tilsætningsstoffer, og hvilke forældre kan ikke godt lide det til deres små poder?

Jeg må sige at vores tre børn på 7, 5 og 2 år alle har været meget glade for at bruge produkterne, og vi har snakket meget om at det er gode produkter både for mennesket, men bestemt også for naturen. Kopperne er f.eks. lavet af bambus og tandbørsten af majsstivelse. Det vil sige at den med god samvittighed kan smides i komposten når den er slidt op. Tandkruset har min store pige også flittigt brugt som vandkrus, til hvis hun blev tørstig i løbet af natten. Vores lille dreng på 2 år har brugt en tand/gummebørste, som han faktisk har været ret vild med selv at bruge, og så er den er super let at håndtere af sådan en lille størrelse. Lidt tandpasta på begge sider og så kan man selv hygge sig med at børste sine tænder. Stort hit, kæmpe anbefaling herfra.

De smarte toothkeepers til Rokketænder, er desværre ikke nået at blive brugt endnu. Men min datter har flere tænder der rokker, så det er nok lige om lidt den vil blive brugt. Hun syntes at det er så fint at tanden skal ned og ligge i den lille lomme og så under hovedpuden, så tandfeen kan finde og bytte den ud med en guldmønt, så det er noget hun ser meget frem til.

Vi er herhjemme uden tvivl blevet meget glade for alle produkterne fra Jack N´jill , og udover at det er nogle gode og sunde produkter, så er det også pænt at have at stående på badeværelset. Vi vil helt klart fortsætte med at bruge alle tingene fremover, og giver den varmeste anbefaling herfra.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GODT, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: MEGET GOD - De fleste af produkterne er noget man bruger hver dag, flere gange om dagen.

Holdbarhed: GOD - Bliver slidt på samme måde som andre produkter i samme kategori.

Pris: GOD - Alle kan være med her.

Kvalitet: MEGET GOD


Likes

Comments

Vores tester Susan har sammen med døtrene Anemone og Lilje testet en række produkter fra Safe Health , nemlig produkter fra Alphanova og Jack N’Jill.

Susan fortæller:

Safe Health udvalgte ud fra mine døtres alder, de produkter de syntes kunne være interessante for os og teste, hvilket var følgende:

ALPHANOVA KIDS PRINCESS BODY WASH OG SHAMPOO

Disse to skønne produkter har Anemone på 2 år testet. Udover at den søde lille prinsesse på emballagen jo tiltrækker enhver lille pige, så var det første jeg noterede mig, at de er økologiske og dufter dejligt af jordbær. Og da jeg elsker duften af jordbær, ja så er det jo allerede der en sand fornøjelse at bade sin datter. Det næste jeg noterede mig var, hvor meget man faktisk kan få sæberne til at skumme. Selvfølgelig ikke ligeså meget som sæber med sulfat i (der udtørrer huden), men alligevel overraskende meget skum. Shampooen har vi selvfølgelig brugt som normalt i håret, men badesæben puttede vi i vores badekar, og ved at bruse vandet ned i den, som kom der ganske meget skum. Og faktisk er det første gang Anemone prøver at være i skumbad. Det blev undersøgt meget i starten og badene tog lidt længere. To skønne produkter som vi er vilde med

JACK ’N JILL TANDBØRSTE OG TANDPASTA

Anemone blev ligeledes den heldige tester af tandbørsten og tandpastaen. Tandbørsten har et lille hoved med bløde børster og ved selve skaftet, er den lidt tykkere således, at den ligger godt i den lille hånd. Det kunne jeg til sammenligning med nogle af vores andre tandbørster, se er en fordel. Tandpastaen er også en naturlig tandpasta med certificeret økologisk morgenfrue og jordbær ekstrakt i. Udover at den ikke er for stærk til Anemone og at hun tydeligvis synes den smager skøn, så hæftede jeg mig også ved, at denne tandpasta må bruges af vores lillesøster Lilje med mælkeallergi. Det giver ret god mening, at vi kun skal have en børnetandpasta i huset og ikke to forskellige. Det er også rart at vide, at det er helt sikkert at sluge tandpastaen, hvis man ikke lige får spyttet ud – det får vi nemlig ikke helt herhjemme. I øvrigt får jeg lyst til at fortælle, at Anemone pga hendes Downs Syndrom, har lært tegn til tale. Altså tegn der minder lidt om tegnsprog så hun bedre kan kommunikere med os. Og netop denne tandbørste og tandpasta er skyld i, at hun en uge efter vi modtog disse produkter, kunne tegnet for at børste tænder. Jeg tænker derfor at hun har godkendt disse produkter!

ALPHANOVA BEBE COLD CREAM

Den økologiske cold creme fungerer som en beskyttelse mod det kolde vintervejr og afhjælper meget tør hud. Selvom den findes i babyserien, så vil den være en god hjælper til hele familien. Da vinteren i testperioden har været nærmest ikke eksisterende, har det ikke været muligt for os at lave en helt optimal test af denne.

ALPHANOVA BEBE BUBBLE WASH 3 IN 1

Lilje, på 9 måneder, var den heldige tester af denne vask. Den er beregnet til kropsvask, shampoo eller skumbad. Vi har brugt den i badekaret på samme måde som den til Anemone og den har ligeledes givet lækkert blødt skum at lege med. Vi har også vasket Liljes hår med den. Produktet er som de andre økologisk og har en svag svag duft af kamille, lime og lavendel. Disse beroligende dufte, er dog så svage, at selv min hysteriske næse næsten ikke kan dufte dem. Ret perfekt til en baby, synes jeg. Den flaske er i øvrigt med pumpe, hvilket fungerer ret godt.

ALPHANOVA BEBE CLEANSING LOTION

Dette økologiske produkt var egentlig også sendt til Lilje. Meningen var, at den kunne bruges til bleskift ved simpelthen at smøre produktet direkte på huden eller på en klud og så rense skidt osv af huden. Det smarte er at den ikke skal vaskes af. Det er et fugtgivende produkt, som indeholder sød olivenolie og økologisk ekstrakt fra morgenfrue og åkande.

Sandheden er dog den, at jeg aldrig har prøvet den på Lilje… Der skete nemlig det, at jeg satte den ved siden af badeværelsesvasken en dag (sikkert for at sætte den på plads) men som den stressede forvirrede mor til to små, så er jeg nok blevet distraheret. I hvert fald stod den der den morgen, hvor jeg selv løb tør for rens til mit ansigt. Og ja – alt skal jo gå lidt stærkt – så jeg greb efter det nærmeste og det var så denne renselotion. Og det er muligt at små babynumser kan blive meget bløde når de bliver renset med denne lotion, men mors ansigt kan altså også blive babynumseblød når hun lige kommer til at låne dette produkt. Fremgangsmåden var dog den samme, jeg puttede lidt creme på en vatrondel, rensede mit ansigt uden brug af vand og VUPTI så så Lilje aldrig hendes renselotion igen… Ja jeg undskylder for denne drejning i testen! I øvrigt er jeg ikke i tvivl om, at den vil være perfekt til små numser også – eller andre beskidte kropsdele som fx ansigtet. Og jeg er også overbevist om, at den ville være genial at have i pusletasken.

I øvrigt får jeg lige lyst til at nævne, at jeg synes det er fedt at et firma ikke kun tænker på kvalitet i flaskerne. Men når man går hele vejen med sine produkter, laver dem økologiske og fri for alt det vi helst ikke vil have i flaskerne, søger for at de erhypoallegene og også husker at vælge en emballage, der er naturvenlige – så er det altså et fuldendt produkt. Jeg er ret sikker på, at minimum nogle af disse produkter, fremover vil være at finde hos os.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste af produkterne som fx tandbørste, tandpasta og sæbe, er lidt svært at undvære.

Holdbarhed: GOD - Jeg tror produkterne skal være åbne noget længere, for ikke at kunne holde. De er drøje i brug.

Pris: MEGET GOD - Jeg synes prisen er ret god, når man sammenligner med både kvalitet og det at produkterne er økologiske.

Kvalitet: MEGET GOD – Vi synes det er ret lækre produkter.

Likes

Comments

2 af vores familier, har testet en sengerand fra Småfolk.

Melike fortæller:

Vi har testet en sengerand fra Småfolk fra deres kollektion med skovens dyr som tema og i creme og grålige nuancer.

Vi ELSKER den. Den passer virkelig godt ind herhjemme og er sikker på den vil passe godt ind i alle hjem! Designet er sødt og børnevenligt men samtidig kan den være en del af indretningen.

Vores dreng begyndte faktisk at kigge på den en dag og sige bjørne lyde, da der er bjørne på - så der fik vi os lige en lille snak om bjørne og andre dyr.

Vi har en af de populære "hus senge" som køjeseng, den bliver dog kun brugt til leg og hygge, så en god sengerand skal der altså til. Vi har haft Småfolks sengerand i en god måneds tid nu og der er blevet leget i køjesengen hver dag. Sengeranden er stadig som da vi fik den hvilket jeg faktisk er lidt overrasket over. Vi har før haft sengerande men som ændrede form i løbet af kort tid og blev slasket.

Det har jeg ikke oplevet med denne og det er jeg virkelig glad for!

Den her er helt klart en keeper.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: Meget god - produkterne passer godt ind i ethvert hjem, fine farver og design.

Holdbarhed: Meget god - super god kvalitet, formen holder bare, stoffet drejer ikke og farverne er gode til børn.

Pris: Meget God – (en sengerand fra Småfolk koster 599 kr.) Jeg synes man får hvad man har betalt for. Priserne er ret fine i forhold til en sengerand i denne kvalitet.

Kvalitet: Meget god - kvaliteten er som skrevet tidligere, super god og holdbar.

Louise fortsætter:

For 11 dage siden blev vi forældre til en lille pige, Uma, og op til fødslen har vi haft gang i det helt store reddebyggeri. Vi har gjort os mange overvejelser omkring diverse udstyr og deriblandt også hvilken seng vi skulle vælge til vores datter. Valget faldt på en bedside crip, som min kæreste kastede sig ud i selv at bygge. Da sengen stod færdigt, skulle der vælges en sengerand til den hvilket ikke var helt nemt, eftersom sengen var bygget ud fra egne ideer og mål. Heldige som vi var, blev vi tilbudt at teste sengeraden, Forest landscape, fra Småfok. Jeg var meget spændt på om den ville passe ned i den lille bedside crip, eller om den måtte direkte ned i Juno sengen. Til al held passede den perfekt ned i den lille babyseng. Jeg foldede den dobbelt og derefter var den som skabt til den lille diy-seng. På trods af, at sengeranden er foldet dobbelt, holder den både form og balance. Den hverken vælter og ”snor” sig.
Planen er, at den skal rykkes ned i Juno sengen når Uma vokser ud af babysengen. Den måler 5x30x345cm så den passer i de fleste juniorsenge, hvilket absolut er et must når man køber en sengerand. Ydermere er der ikke monteret snore på den, hvilket betyder, at man ikke behøver at have en seng med tremmer som den skal bindes fast på – den står selv op uden at vælte pga. det tykke skum.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af sengeranden bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Virkelig god idet sengeranden kan bruges i flere forskellige senge. De fleste sengerande har snore på sig, så de kan bindes fast på fx tremmer. Dette begrænser en smule, hvorimod denne sengerand er uden snore og kan derfor bruges i alle typer af senge.
Super fine og dæmpede farver og motiver, hvilket gør at sengeranden passer ind i de fleste børneindretninger samt kan passe til det meste sengetøj.

Holdbarhed: MEGET GOD. Sengeranden holder formen og falder ikke sammen når den står op i sengen. Betrækket er vaskbart og kan nemt lynes af og vaskes ved 40 grader. Det fine print kan bruges til både drenge og piger.

Kvalitet: MEGET GOD. Det mærkes tydeligt at sengeranden er af god kvalitet da både betræk og skum holder form og farve. Skum og betræk lever desuden op til Økotex standard 100.

Pris: GOD. Sengeranden koster 599 kr. og kan købes i diverse webshops, fysiske butikker og hos smafolk.dk.

Likes

Comments

SPONSORERET: DER ER GIVET RABAT PÅ SENGEN AF BEDRE NÆTTER

Mie, som flyttede i nyt hus i starten af januar valgte i den forbindelse at investere i en ny seng.

Valget faldt på en seng fra Bedre Nætter, som er en online shop, med et stort udvalg af senge. De har både:

Boxmadrasser, Kontinentalsenge, Elevationssenge, Sengerammer og alt til soveværelset.

Valget faldt på en kontinentalseng, den som hedder Venus No. 1., normalprisen er 21.999 kr.

Mie fortæller:

Vi bestilte sengen d. 6/1-17 og d. 19/1-17 kom der en lastbil og leverede sengen på vores hjemmeadresse. Leveringstiden var på denne model 8-15 hverdage.

Grunden til, at valget faldt netop på Venus er, at det er en super flot seng, produceret med sans for detaljen.

Vi bestilte madrasser med en fasthed, der passer til vores vægt. Så der er to forskellige fastheder i sengen (der findes en fin guide på Bedre Nætters hjemmeside til hvordan man vælger fasthed). Der lægges to individuelle madrasser ind i den store madras, som ligger lige under top-madrassen.

Jeg havde glædet mit helt vildt til at sove i en ordentlig seng, da vi faktisk aldrig har haft prioriteret at bruge særlig mange penge på en god seng. Jeg blev desværre lidt skuffet, da jeg faktisk havde ondt i hele kroppen en del uger efter, at have sovet i sengen. Jeg fik at vide, at det tog tid at tilpasse sig, til en ny seng - og må sige, at jeg nu efter godt 3 måneder med den nye seng - er blevet super glad for den. I starten var det også lidt en udfordring, at sengen er så høj - men nu synes jeg at det er SUPER lækkert - og ungerne (på 4 og 8), kan sagtens komme snigende i løbet af natten. Dog havde vi i starten et lille uheld, da vores søn på 4 år faldt ned. Og der er altså noget længere at falde, end fra en seng med almindelig højde.

Vi købte også nye dyner og puder fra Bedre Nætters egen serie.

Vi valgte MIND by BN - Lun til 1.998 kr./stk., som er en 140x200 cm. dansk produceret helårsdyne med 90% kvalitets moskusdun // Bæreevne: 10, Bolster i 100% Bomuldscambric, Vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.

Puden vi valgte hedder MIND by BN , som koster 500 kr. - Den er produceret i Moskusdun og 100% cambricvår.

Det er mange år siden, at vi har fået nye dyner og puder, så det var bestemt tiltrængt.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle har brug for en god seng at sove i - og i hvert tilfælde i Danmark og en varm dyne og pude en nødvendighed.

Holdbarhed: GOD, de måneder vi har testet, er der ikke kommet slid på produkterne.

Pris: MIDDEL, Prisen er i den høje ende. Dog findes der flere forskellige prisklasser alt efter hvilken type seng man ønkser. Og man kan også være heldig, at finde et rigtig godt tilbud derinde.

Kvalitet: MEGET GOD, lækre produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Likes

Comments

To af vores testfamilier har været på besøg i Cirkus Arena. Karina har sammen med hele familien været i Vejle og Lalani med sin familie var på besøg i Århus. Se turnéplanen her.

Karina fortæller:

Jeg har sammen med min mand og vores 3 børn, Amanda på 6 år, Ella på 3,5 år og Aske på 15 været afsted i Cirkus Arena.

Det er efterhånden ved at være et par år siden vi sidst har været i cirkus. Så jeg var rigtig spændt på at se hvad især pigerne ville sige til at komme i cirkus.

Jeg startede med at kigge lidt på Cirkus Arenas hjemmeside, så jeg kunne fortælle pigerne lidt om, hvad det var de skulle ind og se.

Hjemmesiden er rigtig god, man kan se de forskellige artister, samt en hel masse praktisk information. Jeg kunne b.la. se at forestillingen incl. pause ville vare omkring 2,5 time.

Vi ankom til Vejle i rigtig god tid og fandt en parkeringplads bag ved cirkusset, hvilket betød at børnene kunne få et lille kig til de 3 store elefanter.

Vi blev mødt af venligt personale i billetlugen og fik hurtigt vores billetter, selvom køen var stor.

Der var fine toiletforhold og rig mulighed for at fylde sig med forsyninger inden forestillingen.

Forestillingen startede kl 12:00, så vi startede ud med at fylde vores maver med lidt pomfritter og franske hotdogs, herefter valgte børnene popcorn og baconsnacks, til overkommelige priser.

Selvom køen også her var lang, tog det blot et øjeblik før vi fik hvad vi havde bestilt.

Så nu var vi klar til at rykke ind på vores pladser.

Vi var så heldige at få pladser helt fremme ved manegen og alle børn havde et rigtig godt udsyn.

Pigerne var meget spændte, for de havde nemlig hørt, at selveste Motor Mille skulle være cirkusdirektør.

Selve forestillingen var bygget op omkring et eventyr, som Mille skulle præsentere, det var så fint og noget der bestemt fangede alle børnene.

Der var alt lige fra cirkusprinsesse, til elefanter, klovn, tryllekunster og meget andet.

En meget veludført og gennemtænkt Forestilling.

Ella på 3,5 år, plejer at have svært ved at sidde stille, men hun var helt opslugt af forestillingen og vi hørte nærmest ikke 2 ord fra hende.

Sangende var så fine og passede perfekt til de forskellige numre.

i første omgang, havde vi planer om at Aske skulle passes, da vi tænkte han alligevel ikke ville få noget ud af forestillingen.

Men da vi ikke kunne finde en pasningsmulighed, valgte vi alligevel at tage ham med.

Børn under 2 år, skal sidde på skødet og skal ikke have en cirkusbillet.

Aske var optaget af cirkuset, både lyde, lys og det der skete i manegen, især når det var dyr, som underholdte. Resten af tiden brugte han på at guffe baconsnacks og bruge emballagen som hat.

Det var en stor oplevelse for både børn og voksne. Vi vil på det varmeste anbefale at holde øje med, om cirkus Arena kommer forbi der hvor du bor, for det er bestemt en eftermiddag værdig. Du kan se hele turnéplan lige her: https://www.arena.dk/turne

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGETGOD, GOD, MIDDEL, MIDNRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD - god underholdning for hele familien

Holdbarhed/kvalitet: GOD - der er tænkt på selv den mindste detalje, meget gennemført forestilling.

Pris: GOD- billetterne kan købes i forskellige prisklasser, fra 170 kr. og op til 360 kr.

Lalani fortsætter:

En eventyrlig fortælling med magi, spænding, fantasi & motorkræfter i børnehøjde.

Cirkus Arena´s 2.5 times forestilling er i år bygget op som en sød fortælling fra den store eventyrbog - et eventyr med historier som Motor Mille for lov til at fortælle.

Vi havde glædet os meget, cirkus er nemlig ikke noget vi har besøgt før.

Ida på 7 år og Emma på snart 5 år var meget spændte.

Vi gik forbi af cirkusvognene, på vej til indgangen. “Ihh, sejt de bor i sådan en” siger Ida - allerede der startede glimtet i øjnene.

Inden indgangen til teltet kunne man købe mad og drikke. Vi blev selvfølgelig grebet af både candyfloss, popcorn og pandekager.

I forestillingen oplever man en tryllekunstner med seje tricks, bøllerne fra Balladegade, kæmpe store dyr, fortryllende cirkusprinsesser, en stærk mand, jonglører, akrobater, dygtige dyr og en meget drillesyg klovn.

Alle har de hvert deres talent med i eventyrbogen.

Motor Mille formår at holde interessen for børnene i 2.5 time. Det gør hun med sjove kommentarer, dans og sang. Tryllekunstneren, er god - ja jeg er 35 og kan ikke regne ud hvordan de gør. Pigerne de grinte af klovnen, han var sjov og de forstod ham.

Giver 5 ud af 5 stjerner.

Fantastisk forestilling.

Cirkus har kun ALT det gode – drømme og eventyr.

Likes

Comments