Header

3 af vores testfamilier har sammen med deres børn anmeldt bogen "Hvad vil du være når du bliver stor?"

Bogen "Hvad vil du være når du bliver stor?" er en helt unik spørgebog som også kan bruges som en alternativ barnets bog. Den indeholder 365 store og små spørgsmål - nogle sjove, andre tankevækkende og nogle blot interessante. For hver ny dato er der et nyt spørgsmål og plads til man selv kan skrive årstal ind, ved hvert spørgsmål er der plads til tre år, og man kan derfor følge barnets tanker og udvikling med udgangspunkt i bogen i en 3-årig periode.


Vores tester Camilla, har i fællesskab med børnene, Simone på 6 år g Magnus på 3 år, testet den populære bog.

Camilla fortæller:

"Det var med forventningsfulde fingre, at Simone fik pakket pakken op - dels fordi hun ikke vidste hvad den indeholdte, men også fordi at pakken vejede godt til. Hun blev ret begejstret da hun fik set de to smukke bøger som lå i pakken. Der blev straks bladret igennem og der blev talt om de fine tegninger som er illustreret for hver måned i bogen. Moren var mindst lige så begejstret, for det er virkelig en smuk bog med fine detaljer i."

"Vi begyndte at læse lidt af spørgsmålene op i bogen, og det gav faktisk straks anledning til nogle gode snakke. Blandt andet lød et af spørgsmålene "Savner du nogen eller noget?" og det fik åbent lidt op hos Simone. Det er kort tid siden, at hun mistede en af "hendes" pædagoger som passede hende i børnehaven og siden hen Magnus. Han gik bort efter korttids sygdom, og det lå åbenbart stadig og rumsterede inde i hende, selvom vi har talt om det flere gange. Så det fik vi heldigvis en lang snak om."

"Der var også andre, måske mindre "alvorlige" spørgsmål som blot gjorde snakken lidt fjollet og sjov, men det var så dejligt at kunne sidde og fordybe sig lidt."

"Og få stillet nogle spørgsmål som man måske ikke altid husker at få gjort i dagligdagen. Magnus fangede ikke helt interessen i bogen, så tænker umiddelbart stadig han er lidt for lille til den - men tænker der ikke går mange måneder før end han kan deltage aktivt på spørgsmålene."

"Udover de 365 spørgsmål indeholder bogen også nogle ekstra sider. Sider hvor man har mulighed for at nedfælde barnets guldkorn, indsætte foto af barnet og familien samt plads til tegning. Det gør at man får lidt øjebliksbilleder med fra de årstal hvor spørgsmålene bliver stillet. Jeg kan hvert fald ikke vente med at se når bogen er færdig om tre år.

Og så er det en rigtig kvalitetsbog med kraftige sider, godt omslag og flotte farver. Den er vi glade for at kunne gemme minder i."

"Jeg og ungerne er super begejstret over bogen og de hyggestunder den kommer til at skabe."

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier;

Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: - MEGET GOD: Det er virkelig en fantastisk bog, som kommer til at skabe en lille hyggestund og undren alle 365 dage om året.

Holdbarhed - MEGET GOD: Umiddelbart er bogen lavet i høj kvalitet, så vurderingen er at den godt kan holde til at blive kigget i dagligt.

Pris - MEGET GOD: Prisen ligger på kr. 350,- hvilket jeg synes er en rigtig god pris for en bog som skaber minder og holder længe.

Kvalitet - MEGET GOD: Her er der ingen tvivl om at det er en kvalitets bog man har fået fat i, god kvalitet og super fine detaljer.

Medina, som har testet bogen med sin søn på 5 år, fortsætter:


"Jeg havde kun lige kort læst om bogen før, da det er helt nyt den er udkommet på dansk, efter at have været en stor succes i Norge. Jeg elsker sådanne slags bøger og synes det er så hyggeligt og fedt, at have en masse guldkorn samlet ét sted. Jeg ved selvfølgelig godt, at der er 365 dage på et år, men blev alligevel lidt overrasket over bogens tykkelse da vi modtog den og jeg begyndte straks at bladre rundt. Bogen anbefales fra +4 år og jeg tænker den kan være skæg at bruge, også selvom barnet er nogle år ældre før man starter."

"Man kan jo vælge at bruge bogen på flere slags måder. Især når man skal se i den om nogle år tænker jeg, at det er langt fedest at starte med at udfylde bogen 1. januar, men man kan selvfølgelig begynde når som helst og ligesom os i slutningen af året. Vi har gjort det, at vi har taget 1-3 spørgsmål af gangen og prøvet at stille dem så naturligt som muligt. Nogle spørgsmål er stillet direkte fra bogen og andre har jeg læst for mig selv og så indflettet det i dialogen med Quentin i dagens løb. Begge dele har fungeret super. Jeg har selvfølgeligt fortalt ham at hans svar skrives ned og efter nogle dage gik det op for mig, at han troede der kunne gives "forkerte svar" så super fedt med den dialog der følger med helt naturligt. Der har både været alvorlige snakke og også mange smil. Jeg måtte lige tage tilløb til at spørge ham "hvad tror du mor eller far synes er det bedste ved dig - og grinede da han prompte svarede: "6 uger" på spørgsmålet om, hvor længe babyen er i moderens mave"

"Jeg glæder mig allerede rigtig meget til at se hans svar om 1 år og vil helt sikkert huske bogen næste gang jeg skal bruge en unik barsels/dåbsgave. Super fedt alternativ eller supplement til den traditionelle barnets bog".


Bogen laves i 3 flotte farver - lyseblå - grå og rosa og købes for kr. 350,-

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD (super hyggeligt)

Holdbarhed: MEGET GOD (udfyldes i 3 år og gemmes forevigt)

Pris: GOD (sammenlignet med en "barnets bog")

Kvalitet: GOD (hard cover)

Sophie og sønnen Sebastian på knap 5 år har som de sidste testet bogen "hvad vil du være når du bliver stor ?"

Sophie fortæller:

"Sådan en bog som denne er LIGE vores søn Sebastian og bliver bestemt ikke den sidste vi kommer til at udfylde - både Sebastian og Noor kommer til at udfylde flere fremover. Bogen er for mig et helt nyt koncept jeg ikke har set lignende før. Bogen indeholder 365 spørgsmål eller opgaver - 1 til hver dag året rundt !! På hver side er der tre svar felter, hvorpå man selv kan føre årstal det kan eksempelvis være 3 år i træk - det kunne også være med 5 års mellemrum eller hvad man nu finder passende. på første side 1. januar skal barnet skrive sit eget navn, 2. januar hvor mange gange kan du hoppe på 1 ben, 20. januar hvem vil du gerne giftes med når du bliver voksen ? 13. februar er der nogen i bh/skole du ofte er oppe at diskutere med? og den 5. marts spørger bogen hvorfor skal vi spise og drikke ? den spørger efter alt imellem himmel og jord - det er utroligt underholdende og rørende på engang at sidde med sit barn og høre alle disse svar - vi har gennemgået rigtig mange spørgsmål allerede og Sebastian henter den selv og siger mor spørg mig om noget - det er virkeligt sjovt for både barn og voksen - det er en utroligt hyggelig stund hvor man lære nyt om sit barn - min drøm er at udfylde hvert år de næste mange år og jeg starter med Noor når han er ca.2,5-3 år syntes ikke ret meget før vil kunne lade sig gøre."

Alt i alt et FANTASTISK produkt som vi helt klart giver 6 ud af 6 stjerner den kan varmt anbefales.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET god. Produktet er super godt - man får en hyggelig kontakt med sit barn

Holdbarhed: Meget god. Bogen er i en god kvalitet der kan se tilbage på om mange år når barnet selv er blevet voksen

Pris: God.

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten er i top.

ET LILLE TIP:

Der findes en Facebookside "Hvad vil du være når du bliver stor?", som er oprettet til at dele alle de hyggelige svar.

Likes

Comments

I denne uge kan Testfamiliens følgere få lov at shoppe hos en HELT ny WEBSHOP med fokus på KVALITET til vores børn.

Et genialt koncept med et ble-abonnement, der kan bestilles her. Det skal være nemt. Bleerne kommer lige til døren, og det er komfortable, sunde og skønne bleer.

Produkterne hos YeahBABY er alle sammen ting som barnet har brug for på et tidspunkt i dets døgnrytme. Det er produkter med en god oprindelse. Det er god kvalitet. Det er bæredygtige produkter i en eller anden forstand. Det er komfortable, enkle og rene produkter. "Less is more". Produkternes tilblivelse skal værdsættes, og vores børn skal kun have det bedste.

YeahBABY er en helt ny shop og tilbuddeet i denne uge, kan måske ikke hamle op med de vilde januarudsalg der kører mange steder rundt omkring. MEN vi synes alligevel at I med denne kode:

testfamilien

Skal kigge forbi www.yeahbaby.dk og se om I ikke kan blive fristet og nyde godt at de 10%, som I med koden kan få i hele uge 2, 2017. YeahBABY er eneforhandler af bl.a. disse skønne madkasser.

De har skønne produkter til pusletid, legetid, spisetid, på farten, badetid og sovetid.

Så værsgo – uge 2 tilbuddet til jer.

Likes

Comments

Simone og Jukas har testet en babynest fra Mamamilla.dk og fortæller:

Vi har testet en luxus babynest, fra webshoppen Mamamilla.dk. Mamamilla er et dansk mærke, der går
meget op i brugervenlighed og kvalitet.

Babynesten vi har testet er dejlig blød og har en rigtig god pasform. Stoffet og madrassen er minimum øko tex standard 100 certificeret. Stoffet er 100% bomuld.

Det indvendige liggemål er 30 x 70 cm og passer til babyer fra 0-6 måneder. Snoren i kanten kan løses i takt med at barnet vokser.

Babynesten har været rigtig god at have med på tur, i det vores datter føler tryghed i den, da hun kender den.

En vigtig ting er at den er varmeregulerende og allergivenlig, og så kan man faktisk skifte coveret på babynesten.

Den model vi har testet er pyntet med den fineste blondekant, der desværre er gået op i syningen til trods for at babynesten ikke er blevet håndteret hårdhændet.

Vi har været rigtig glade for babynesten og kunne ikke være foruden. Et musthave til alle nybagte forældre.

Alle vores tests og anmeldelser hos testfamilien.dk bliver vurderet ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD - Babynesten er fantastisk til at skabe tryghed for en lille ny i nye omgivelser, og lidt større babyer til bl.a sove i tremmeseng med nesten.

Holdbarhed: MEGET GOD - nesten kan vaskes og kanten er i samme stand efter lang tid som da den var ny. Det er et stort plus at babynesten kan vaskes og tørretumbles.

Pris: MEGET GOD - prisen er alle 899kr værd. Vi ville ikke være foruden denne nest, og den bliver brugt dagligt.

Kvalitet: MEGET GOD - babynesten er øko tex certificeret, varmeregulerende og mister ikke sin pasform efter megen brug.

Likes

Comments

To af vores testere har testet produkter fra Petit by V. Camilla har testet sengetøj og Charlotte har testet en sengerand.

Camilla fortæller ”Vi blev spurgt om Fleur kunne tænke sig at teste junior sengetøj fra Petit By V Nordic, og takkede med det samme ja. Både fordi Fleur netop var begyndt at bruge sin juniordyne i sin tremmeseng, men også fordi jeg havde læst meget godt om dette mærke.”

Sengetøjet fra Petit By V Nordic er produceret i en lækker og blød økologisk bomuld, som er GOTS certificeret. Herhjemme går vi meget op i at det meste af Fleurs ting, og især tøj og sengetøj er økologisk, af den årsag at det er det som hun har tættest på kroppen. Jeg har ikke altid gået op i økologi, det er først efter jeg har fået et barn, at jeg er blevet meget mere bevidst om økologien.

Designet på sengetøjet har for mig også stor betydning. Jeg kan mærke at min egen søvn bliver bedre, når jeg sover i sengetøj som er lyst og uden alverdens farver og mønstre. Derfor forsøger jeg så vidt muligt også at vælge det til Fleur.

Petit By V Nordic er inspireret af den nordiske stil, med lyse farver og et enkelt design. Mønsteret på sengetøjet er kendetegnet med små svaler – hvilket er flot og enkelt.

En detalje som jeg er især imponeret over ved dette sengetøj, er at lukningen er med indvendige knapper. Dette er både smart for udseendet og funktionaliteten. Jeg har haft flere sengesæt til Fleur til hendes babydyne, som indeholder både lynlås og snore – hvilket i mit hoved ikke rigtig høre hjemme på en babydyne. Så disse indvendige knapper er hos os et hit.

Printet er ens både på forside og bagside, hvilket jeg godt kan lide.

Sengetøjet har nu været i brug i flere uger, og har allerede været vasket nogle gange. Det har ikke ændret farve, form eller udseende i vask, på trods af at det har fået 60 grader samt blevet tørretumblet.

Alt i alt, har vi været super tilfredse med sengetøjet fra Petit By V Nordic. Det har levet op til vores forventninger og Fleur har brugt det hver nat i tremmesengen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD – Sengetøjet holder dynen på plads med de indvendige knapper. De går ikke op ved brug og dynen bliver i betrækket.

Kvalitet: MEGET GOD – Sengetøjet ligner sig selv, selv efter flere vaske.

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD

Pris: GOD – sengetøjet i junior koster 475 kr inkl dynebetræk. Prisen er meget fair, især fordi det er økologisk og en super god kvalitet.

Charlotte har testet en sengerand fra Petit by V..

Vi modtog sengeranden fra Petit by V med stor glæde. Jeg har haft rigtig svært ved at beslutte mig for hvilken en sengetrand min søn skulle have, da vi gerne ville have en som var neutral og som kunne gå med næsten alt slags sengetøj, samtidig med at se super lækker ud. Det hele passede perfekt sammen med at vi modtog sengeranden fra Petit by V og den opfyldte alle vores krav, da den er helt hvid på den indvendige side og hvid med svaler på ydersiden, så den er ret neutral.

Første dag baby N havde sengeranden på, havde han et uheld i bleen hvor det røg ud i hele sengen og noget af det ramte sengeranden. Jeg kunne tage en vådserviet og vaske det af sengeranden og det forsvandt, det var jeg pænt imponeret over. Hvis det ikke var gået af, kan man tage betrækket af og vaske det på 30 grader og det er ret lækkert at man kan tage betrækket af.

Betrækket er 100 % økologisk bomuld og det er vildt blødt og stilrent, sengeranden er 3 cm tyk og kan stå selv, der er heller ingen snore i som baby N kan blive viklet ind i.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Sengeranden passer til næsten alle tremmesenge, den kan stå selv pga. tykkelsen. Det er godt at man kan tage betrækket af og vaske det.

Holdbarhed: MEGET GOD – skummet virker robust og holdbar i formen. Betrækket er dejlig blødt og 100 % økologisk bomuld og så er det nemt at rengøre.

Pris: MEGET GOD - prisen ligger på 575 kr som er en fin pris, kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen her.

Kvalitet: MEGET GOD – man får helt sikkert kvalitet for pengene samt et lækkert og et stilrent produkt.

Likes

Comments

NYHED!

Som lovet, villle der være spændende nyt for alle vores følgere i 2017. Det betyder, at der hver uge vil blive delt et særligt tilbud - KUN til jer.

Det kan være forskellige former for tilbud og rabatter og vi lægger ud med et lækkert et af slagsen i samarbejde med Petit by V. Læs vores seneste test af sengetøjet og sengeranden fra Petit by V her.

Petit By V - Pure & Simple Design.

Petit By V er inspireret af den Nordiske stil, og ideen bag er at skabe et stilrent og tidløst design.

Pt. består produktsortimentet af:

Sengetøj i baby, junior og voksen i lækkert blød økologisk bomuld, som er GOTS certificeret. GOTS står for Global Organic Textile Standard og på global-standard.org beskriver GOTS sig selv som verdens førende standard indenfor økologiske tekstiler. Den definerer krav økologisk produktion, miljøhensyn og sociale forhold i hele produktionskæden.

Sengetøjet er en del af basis serien – Nordic, som kendetegnes ved det minimalistiske mønster af små svaler. Inspireret af den nordiske stil med lyse farver og enkelt design, hvor der samtidig lægges vægt på kvalitet og økologi. Et stilrent design, der kan bruges af alle i alle aldre.

Derudover findes der de lækreste sengerande. Super fin sengerand lavet i 3 cm. tyk skum, så den kan stå selv - betrukket med økologisk bomuld.

Derudover er der de fineste legetæpper , som måler 100 cm x 100 cm og som også fungerer rigtig godt som sommerdyne i barnevognen.

Stofbleer er et fast inventar hos enhver småbørnsfamilie. Disse stofbleer er også velegnet til nusseklude, da de er lavet i det blødeste bomuld med en lille ekstra finesse i form at små tags i hjørnerne, som man kan nusse med.
En pakke indeholder 3 stofbleer. 2 ensfarvede og 1 hvid m. print.

Derudover findes der de fineste accessories i form af sløjfer, hårbånd og huer.

TILBUDDET TIL JER GÅR PÅ 25% på HELE SHOPPEN I HELE UGE 1. DET FUNGERER MEGET SIMPELT: DU BENYTTER BLOT RABATKODEN: testfamilien i rabatkodefeltet når du tjekker ud - så trækkes rabatten automatisk. Du kommer til shoppen her.

(tilbuddet kan ikke kombineres med januartilbuddet).

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER.

Likes

Comments

547 familier søgte i denne runde om at blive ny testfamilie hos testfamilien.dk. Det er som altid virkelig svært at vælge og vi ville ønske, at vi havde plads til alle i "familien".

Vi er dog kommet frem til 12 nye familier, som overtager 12 af de tidligere testfamiliers nuværende pladser.

De 12 nye testfamilier er vist nedenfor (med Instagramnavne). Er DU iblandt de udvalgte, så bedes du sende en mail til testfamilien@gmail.com, så vil du få nærmere information om det videre forløb i løbet af den kommende uge.

Selvom du ikke er i blandt de nye testfamilier, så kan vi godt love jer, at det vil blive en masse spændende ting for vores følgere i 2017.

Rigtig godt nytår.

Likes

Comments

BOBLES MUSLING

Vores tester Tiki har sammen med børnene Mio på 8 mdr. og Nemo på 2,5 år testet en Bobles musling med ringle lyd.

Tiki fortæller: "Vi modtog for nogle uger siden den nye Bobles musling med tilhørende ringle lyd.

Bobles har efterhånden lavet flere produkter, hvor det er muligt at isætte en lydboks. Lydboksen findes med en dyb rumle lyd og en blid ringle lyd, og den kombinerer bevægelse og lyd rigtig fint. Med denne musling medfølger lydboksen med ringle lyd.

I Bobles møblet er der udskåret et hul med en 'prop', hvor du, hvis du ønsker, kan vælge at isætte din lydboks. Klik på billedet for at se et videoklip.

Jeg blev meget positivt overrasket over Bobles muslingen. Både Nemo og Mio har haft så meget glæde af den. Rundingen er skåret forskelligt på de to sider, hvilket giver forskellige sværhedsgrader, alt efter alder og funktion.

Rillerne på den ene side gav Mio en sanselig oplevelse, og en bumbet bakke for de mange biler, som Nemo har kørt hen over den.

Herhjemme er muslingen blandt andet blevet brugt til:

At stå på - og øve balance.

At gynge på - og at øve sig i at rejse sig og stå selv.

At vippe på.

At surfe på.

At dreje på - det går stærkt når en tumling tumler.

Den er også blevet brugt til at trille med - på højkant altså, som skammel, i bane og til at træne ryg og nakke samtidig med balance, og den har garanteret mange flere anvendelsesmuligheder.

Vi er glade for Bobles herhjemme, det styrker jo både motorikken, men også båndet mellem søskende. For Bobles er en leg, som de kan være fælles om i mange år frem, på trods af aldersforskelle. Og dét har stor betydning for mig.

Bobles er nem at rengøre; brug bare en fnugrulle, en fugtig klud eller et bad med koldt vand og sæbe.

Bobles er lavet af kraftigt EVA skum, uden farlige phtalater. Det holder godt, men kan godt få ridser og mærker, hvis der f.eks kommer kattekløer eller et lille tandsæt forbi. Men det har jo heldigvis ingen forringelse af funktionen.

Med Bobles er det jo sådan, at det kun er fantasien der sætter grænser, og mine drenge har vist mig, at Bobles muslingen kan meget mere end hvad indtrykket var, ved første øjekast. Bobles muslingen er sjov!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/ nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen på bobles musling.

Nytteværdi: MEGET GOD - Bobles tumlemøbler kan noget, andet legetøj ikke kan.

Holdbarhed: GOD - det kan få nogle skrammer, men forringer ikke brugbarheden. Bobles holder til mange timers leg i mange år.

Pris: MEGET GOD - prisen er 699,- inkl. lyd boks. det synes jeg er en meget fair pris for denne musling.

Kvalitet: MEGET GOD - Bobles tumlemøbler er kvalitets legetøj!

PINDSVIN

Vores testfamilie fra Thisted har testet det nye Bobles pindsvin.

Sophie fortæller:

Sammen har hele familien - igennem leg og hygge testet tumleredskabet, vi er i forvejen utroligt glade for Bobles og har allerede en stor samling. Normalt vil jeg mene, at bobles kun bliver sjovere og bedre jo flere man har, men lige pindsvinet funger utroligt godt alene og er absolut et super godt "begynderdyr". Både fordi det fungerer utrolig godt alene, men også fordi det kan bruges til børn i alle aldre - det har mange funktioner og muligheder for sjov og udviklende leg.

Jeg vil nu opremse nogle af de gode og sjove måder vi har brugt pindsvinet på:

·Som en del af Bobles baner.

Til at trille på maven på. (klik på billede for videoklip).

Til at trille på ryggen på.

Til at træne balancen ved at stå ovenpå den mens den triller.

Til at stå ovenpå mens den står på højkant, den er smal og lang, så tungen skal være lige i munden om man kan senere udvide til 1 ben.

Sidst men ikke mindst har både voksne og børn brugt den under deres ben, både på gulvet og i sofaen, den har en dejlig højde og masserende effekt, super dejlig afslappende at ligge med !!

Der findes uden tvivl et hav af muligheder for sjove og spændende lege som stille og roligt dukker op igennem lege. Børn har jo en skøn fantasi og man må sige, at kun fantasien sætter grænser for de skønne bObles produkter. Vi kan kun sige, at vi er yderst tilfredse og glade for dette nye og anderledes bObles produkt der er kommet.

Pindsvinet har en rasleboks, denne boks kan man tage ud og ind som det passer en, Noor på 16 mdr. er vild med, at den larmer og ryster og laver musik med den. For mor og far kan det blive rigeligt, men så tages den nemt ud.

Alt i alt et FANTASTISK produkt som vi helt klart giver 6 ud af 6 stjerner den kan varmt anbefales.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET god. Produktet er fantastisk, der er mange timers leg i det.

Holdbarhed: Meget god. Som alt andet bObles kan det tåle en hård leg af såvel helt små som store tumlere.

Pris: God. Den koster 699 kr. Produkt og kvalitet lever 100% op til hinanden

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten er i top.

Likes

Comments

Tre af vores testere har testet barnets bog fra Prik & Streg.

Stephanie fortæller:

”Jeg har igennem de sidste 14 dage testet barnets bog fra Prik & Streg, som er et lille familieforetagende startet af Ewa og Angel Delgado. Deres datter Maya er egentlig årsagen til, at Prik & Streg overhovedet eksisterer, da det var under barslen med hende, at Ewa begyndte at udfolde sine kreative evner på en ny måde. Det startede som navnetavler, og siden er der kommet flere nye produkter til, deriblandt også denne nye bog."

"Førstehåndsindtrykket var rigtig godt. Jeg hentede en forsvarligt indpakket bog, og da jeg åbnede kassen, var der den fineste indpakning, og et håndskrevet kort."

"Da jeg pakkede bogen ud af indpakningen, blev jeg igen imponeret. Bogen er lavet som et ringbind, hvor omslaget er af et hårdt og robust materiale. Siderne er af kraftigt, glat papir, som er SÅ lækkert at have i hænderne. Jeg begyndte at bladre bogen igennem, og det hele er bare virkelig fint. Alle siderne har forskellige design, alle holdt i sarte farver, som passer rigtig godt sammen."

"Jeg har fået udfyldt en del af siderne, men der er også plads til at udvide med tiden, så man ender med en bog med gode minder fra de første år. Der er plads til at skrive om graviditeten, fødslen, den første tid hjemme, fødselsdage frem til 3 år, og en helt masse mere. Desværre har jeg endnu ikke modtaget alle de billeder jeg har bestilt, som skulle klistres ind i bogen, men de kan jo altid komme i, og teksten kan sagtens udfyldes uden så mange billeder."

"En ting jeg synes er rigtig godt er, at man selv kan udfylde, hvad der passer en. Fx med julen, der står der ikke ”min første jul” men i stedet ”en magisk jul”. For vores tilfælde ville Lærkes første jul ikke være noget vildt mindeværdigt, da hun som 6 måneder gammel baby bare sov det meste af dagen væk. Så nu kan vi udfylde den, når den giver mening, og er noget vi rigtig gerne vil mindes. Det samme med en snevejrsdag, som man også kan udfylde når de har fået lov rigtig at opleve sneen."

"Bogen giver virkelig rig mulighed for, at man kan udfylde den, så den passer til lige præcis en selv. Det fremgår også af den anden sidste side af bogen, hvor der står lidt om, hvordan bogen er opbygget.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD - de fleste sætter stor pris på at have et sted at samle minderne fra børnenes første år.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD - bogen er lavet i et tidsløst design, og i et materiale, som er meget holdbart. Papiret der er brugt er af rigtig god kvalitet, og går ikke i stykker så let.

Pris: MEGET GOD - bogen koster 375 kr. Det synes jeg er en god pris for en bog som denne, som kan følge Lærke altid fremover.

Louise fortsætter:

"Stor ros til PRIK OG STREG for deres kundeservice. Min pakke blev desværre væk i posten og dette problem håndterede Prik og Streg med stor professionalisme. De var meget imødekommende både pr. mail og telefonisk da jeg tog kontakt til dem for at få løst problemet."

"PRIK OG STREG drives af parret Angel og Ewa, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at de brænder for deres lille virksomhed. Det fornemmes tydeligt når man er i kontakt med dem, men ligeledes også når man læser om deres historie og idé til PRIK OG STREG på deres hjemmeside, www.prikogstreg.dk.

"Da pakken kom frem, var den godt pakket ind i kraftigt pap og havde på bedste vis klaret en levering uden skrammer og medtaget hjørner."

"Bogen er noget så fin og lever uden tvivl op til de kriterier vi har til en bog der skal følge vores kommende datter de næste 3-6 år. Den har det fineste layout, en fin udformning og indholdssiderne er spot on i forhold til de temaer der er relevante for en familie til et lille nyt familiemedlem. De mange fine print og tegninger i bogen er yndige, tidsløse og inspirerende."

"Vores kommende lillesøster er endnu ikke kommet til verden, så jeg var meget spændt på hvor meget kunne udfylde i bogen på nuværende tidspunkt. Men der er masser af oplysninger som allerede kan udfyldes før baby kommer til verden – og hvem synes ikke et lille projekt før fødslen er hyggeligt. "

"Der er god plads til at sætte sit eget præg på bogen fx ved at skrive lidt ekstra oplysninger på, selv vælge hvordan man tolker de forskellige sider i bogen og ikke mindst, selv vælge hvor mange billeder man tilføjer."

Nytteværdi: MEGET GOD. Virkelig god, især fordi den kan bruges til begge køn og forskellige typer af familier. Den er godt inddelt i forskellige ”emner”, hvilket gør den overskuelig at få udfyldt. Super smart at man kan tage sidderne ud, hvis nu man tænker at visse temaer ikke er relevante eller man blot ikke har fået det udfyldt i tide til at man kan huske oplysningerne mere – tænker at det er rart at kunne tage sidderne ud, for så stadig at have et rigtig fint resultat som ikke kommer til at virke ufærdigt.

Et stort plus er også, at man sagtens vil kunne indsætte ekstra sider, plastlommer, tegninger m.m. og få dem fint implanteret i bogen. Desuden kan der tilkøbes ekstra sider til bogen som er i matchende design.

Ydermere er den super brugervenlig, har stor fleksibilitet i forhold til alle typer af forældre – her tænker jeg på, at alle forældre prioriterer forskelligt i forhold til hvor meget tid kan bruges på sådanne projekter som ”barnets bog”.

Holdbarhed: MEGET GOD. Der er masser af temaer i bogen og den følger barnet indtil det fylder 3 år. Der kan tilkøbes tillægssider så bogen forlænges til barnet fylder 6 år samt første skoledag.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækkert tidsløst design med masser af fine smukke prints. Den måler 32x32 cm (svarende en almindelig A4 ringbind, blot længere) og lavet i en rigtig god og tyk kvalitet. Den er robust og vil uden tvivl sagtens kunne holde til de mange års skriverier den vil blive udsat for.

Pris: GOD. Bogen koster 375kr, hvilket jeg mener er helt fair pris. Man får et lækkert produkt, som har mange gode år i sig. Sammenligner jeg med andre bøger af lignende typer på markedet, vil jeg uden tvivl anbefale den på både pris, design og anvendelighed.

Vi er meget begejstret for bogen og glæder os til, at kunne udfylde resten af bogen over de næste 3-6 år. De bedste anbefalinger herfra og det er absolut ikke sidste gang, vi vil gøre brug af PRIK OG STREG´s fine produkter.

Maria afslutter:

"Først og fremmest havde PRIK og STREG sørget for en rigtig fin og gennemført indpakning af produktet, med en personlig hilsen ligeså. Dette sætter jeg som forbruger stor pris på, og jeg synes det giver lidt ”ekstra”."

"Bogen er intet mindre end fantastisk. Det oplever man allerede, når man ser på den, uden at have rørt eller kigget i den. Den er lækker at se på, har en super størrelse og når man åbner den fortsætter begejstringen bare. Kvaliteten er i top, bogen er et stort ringbind med lækre tykke sider, designet, motiverne og farvevalget, det hele er gennemtænkt og lækkert."

"Bogen er faktisk så lækker, at man næsten ikke nænner at skrive i den. Der er tænkt på det hele i bogen, tiden før baby kom til og med masser af plads til at skrive og tilføje graviditets og scanningsbilleder."

"Tiden lige da baby er kommet, med mål, vægt, hvordan baby er, hvorfor baby fik sit navn, den første tid hjemme, hvem der kom på besøg mm."

"Stamtræ og et Danmarkskort, hvor man kan indsætte steder der betyder noget for baby og familien."

"En af de sider som jeg synes er ret sjov og genial, er denne, hvor man skal skrive om hvilket elektronik der var moderne, hvad en liter mælk kostede og hvilken musik der var moderne. Jeg tænker, at en side som denne bliver sjov for Nova at se engang, måske at høre musikken, grine af vores elektronik og måske tænke at ”gud hvor var en liter mælk billig”."

"De fleste sider i bogen er lavet sådan, at man kan skrive i højre side. Venstre side er en mønster side, hvorpå man kan sætte billeder eller andre mindeværdige ting.

Det en bog vi kan udfylde i længe endnu, der er sider med plads til at skrive om vuggestuestart, børnehavestart, skrive om barnets drømme osv. og man kan faktisk tilkøbe ekstrasider, så bogen kan bruges helt op til skolealderen. Genialt hvis du spørger mig, og det er måske særligt, når de bliver ældre, at man glemmer at få skrevet sådanne ting om dem.

Der er en masse sider, hvor man kan skrive om barnets udvikling, uden at der er et bestemt alder sat på, du tilføjer nemlig selv alderen til de forskellige sider.

Bagerst i bogen er der blanke sider, som man kan skrive på og evt. flytte om i bogen, hvis man til et punkt ikke har plads nok eller lignende."

PRIK og STREG giver bagerst i bogen en rigtig fin guide til, hvordan de tænker man kan bruge bogen og med et par ret gode fif til ekstra ting man kan putte i bogen, som en dag vil være ren nostalgi.

Der er ingen tvivl om at bogen får den største anbefaling med på vejen herfra.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et minde for livet.

Holdbarhed MEGET GOD – Nu er den ikke testet så længe endnu, men jeg er slet ikke i tvivl om, at den nok skal holde til når Nova en dag bliver stor og synes den er sjov at læse i.

Pris: MIDDEL – Prisen er i den høje ende, men kvaliteten er også derefter, så går du efter kvalitet og en lækker bog, er den klart pengene værd. Sammenlignet med, hvad man får, synes jeg ikke prisen er høj.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top!

Likes

Comments

Vores tester Marie har sammen med familien testet Lego Duplo.

Marie fortæller:

Vi har testet et kæmpe sæt Lego Duplo, hvor temaet er Verden rundt.

Lige da den kæmpe kasse kom og vi fik den åbnet blev jeg lidt paf, da alt var skilt ad og lå i små dele i diverse poser. Men sådan er det jo med Lego! Min kæreste Thomas og vores søn Magnus sprang dog straks på den opgave at få det hele samlet til stor begejstring for dem begge.

Heldigvis følger der en samlemanual med, så mine drenge fik lynhurtigt samlet det hele!

Idet der er så mange forskellige elementer i sættet, så giver det også anledning til mange timers leg og en masse muligheder for forskellige lege. Derudover har det været enorm god læring for Magnus med de mange forskellige dyr, farver osv.. Han har lært at sige mange nye ord, hvilket der nok har været min største begejstring for denne anmeldelse. Hvis man spørger Magnus, så har det uden tvivl været underholdningen i sættet. Men hans basisord såsom ”hund, kat, fugl” osv. er videreudviklet til også at kunne sige hval, pingvin, panda, bjørn, rutsjebane” osv. Det er vildt så hurtigt det går med at lære nye ord, når det er i forbindelse med en god leg!

Magnus er i forvejen vild med Lego og Lego Duplo især, men dette sæt har været super lækkert at afprøve! Det meste Lego han har, er noget med toge eller biler, og der er også mange timers underholdning i det, men ikke sprogmæssigt, hvilket der i den grad har været med dette sæt!

Derudover er Magnus’ finmotorik også blevet udfordret, da de forskellige dyr kan placeres inde i ”bygningerne” og der kan flyttes rundt på diverse dele, sættes vandpjask på hvalen osv.


Alt i alt har det været virkelig super godt at anmelde dette sæt Lego Duplo! Og selvom det var mine drenge, der sprang på sættet først for at få det samlet og leget med, så har jeg også virkelig haft meget fornøjelse med det, da det har været ting fra dyreverden.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD! Hver evig eneste del har været taget i brug og leget med, med stor fornøjelse! Og de forskellige dyr er flyttet rundt fra de forskellige ”miljøer”.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD! Faktisk ville jeg ønske, at man kunne skrive ”fantastisk god”. De fleste mennesker kender til Lego Duplo og ved, at det kan holde i årevis. Vi har Duplo fra min barndom, der er over 30 år gammelt og det er stadig akkurat lige så fint som for 30 år siden. Jeg er ikke i tvivl om, at dette sæt også bliver noget, som Magnus’ børn også kommer til at lege med.

Pris: MEGET GOD! Når man tænker over, hvor stor glæde ens børn har af Lego Duplo’en og at det er noget, man kan gemme til ens børnebørn, som de også kan lege med, så er prisen uden tvivl HELT i orden! Man får legetøj, som man har glæde af i mange år!

Likes

Comments

HOLD NU HELT OP, hvor bliver der støvsuget meget rundt omkring i det ganske land.

Derfor ikke så underligt, at RIGTIG mange gerne ville vinde den fantastiske støvsuger fra Bosch.

Hvis I ikke fik læst testen, så kan den læses her.

1305 deltog på Facebook og 1004 deltagere på Instagram.

VINDEREN BLEV udvalgt på Facebook og den heldige blev: Sandra Sindbæk Jensen.

STORT TILLYKKE. Du bedes sende en mail til testfamilien@gmail.com med dine kontaktdata.

Hvis du ikke var den heldige men alligevel skulle blive fristet til selv, at anskaffe dig verdens mest lydsvage støvsuger, som den testede, så kan den købes HER. Og LIGENU er den på tilbud til 2.499 kr. mod normalprisen på 3.399 kr.

#affiliatelinks

Likes

Comments