Nu sitter jag på tåget på vägen hem. Jag har varit hemma hos familje kompisar Kinning och ätit taco's... fy fan vad gott det var! Vi snackade mycket om meditation och hur bra det är för sin wellbeing. Jag ska börja med en introduktion Zen meditation kurs om två veckor och ser verkligen fram emot det. Annars har jag varit på kemi labb idag, jag gick till en tandläkare, spenderade en halv timme på att välja en billig jacka som jag bestämde mig att jag inte gillade så fort jag gick ute ur affären haha. Jag returnerar den imorgon biti 😅

Idag kändes ganska så bra. Jag tror att min simträning igår kväll gav mig en fysisk kick in the butt, så idag har jag bubblat med energi. Det är inte att säga att jag inte sov mitt på dagen en halv timme haha. Nu ska jag kliva av vid Lund C, vi hörs igen!

Likes

Comments

Okej jag kom tillbaka. day 2.

Intressant att fortsätta mina tankar från igår, nu igen... jag känner mig så olik som jag gjorde igår. Men jag fortsätter väl att skriva det första som kommer till hjärna, det är så det här fungerar eller?

Idag så har jag haft en ganska bra energi nivå, även om jag kände mig omotiverad att plugga där mitt på dagen. De senaste åren så har jag haft det svårt med att hålla en hög energinivå. Jag blir så lätt trott och kan gå och lägga mig vid vilken tidpunkt som helst. Jag sover mycket, har bra kondition och äter bra.... men ändå så somnar jag om jag börjar läsa en bok för 10 minuter. Min syster och pappa blev precis diagnoserad med ADD (Attention Deficit Disorder) och därför undrar jag om jag har det också och bli trött från att tänka för mycket, som jag gör... ADD betyder inte att man ska vara nånting annorlunda från den nästa människan, men man tycker kanske det är svårare att koncentrera för längre tider eller sånt. Men när jag tänker vidare så vet jag att jag kan (under mycket press) ganska lätt sitta och plugga i flera timmar rakt, effektivt. okej nu orkar jag inte snacka mer om det här haha det är skönt att jag inte behöver utveckla mina idéer som en essay om jag inte vill. Men kanske jag inte orkar för att jag har ADD och har tappat koncentrationen? O.o

vad mer har hänt idag då? Jag tränade simning, pluggade, blev kompis med en handikappad kille på tåget, lagat mat, läst bok, dansat med några som har fest i korridoren och spelat online schack i mitt rum. ganska mycket shit tycker jag.

I alla fall, det här får räcka till insatts numero 2, vi får se om jag skriver nåt äver helgen men ganska osannolikt tbh. Ciao!

Likes

Comments

Hejsan!

Det här kommer vara mitt första inlägg tillblogg världen. Jag börjar med det här bara så att jag kan förbättra min Svenska! Det första jag vill säga är att jag kommer låta på papper helt olik som jag är i verkligheten, och det kommer säkert vara jobbigt för mig. Till exempel så kommer jag skriva i korta meningar... det längre in jag kommer på en mening desto mer stressade blir jag att jag gör något grammatiskt fel. Som just nu. Men jag hoppas jag kommer själv kunna läsa den här insatsen om nån månad och se hur långt jag har kommit!

Just nu sitter jag i min korridors rum här i Lund och lyssnar på radio. Jag fick en radio/väckaklocka i julklapp från farmor och den är superhärlig. Jag har inte kunnat testa fram mig till en radiostation som jag verkligen gillar än, så jag lyssnar på mainstream pop sång efter mainstream popsång för att jag orkar inte lyssna på någon nisch station som spelar rock eller nåt. Däremot så vaknar jag varje morgon till sjungande fåglar och natur ljud medan väckaklockan blir mer och mer ljus över typ 20minuter. Det känns som att man har vaknat själv när det egentligen var väckarklockan!

En annan anledning att jag börjar med den här bloggen är för att jag försöker vara mer social. Missförstå mig inte... jag är en väldigt social person, men jag tror att om jag kommer in i moderna kulturen av att vara väldigt investerad i socialt media, så kan jag bli även mer social och bli en generellt positiv person. De senaste åren har jag dismissed människor som är mycket inne på social media bara för att jag tycker att det de blir self-obsessed och ointresserad av människor som inte kan entertain de eller som inte är snygga. Man blir mer superficial helt enkelt. Som Kim Kardashian. Men jag har insätt att när jag inte gillar såna här människor så blir jag en mer negativ person. Istället ska jag försöka gilla så många personer som jag kan, och samtidigt inte vara så själv kritisk om jag låter själv-intresserad. Till att knuta ihop allt det här så ska jag börja den här bloggen, och börja läsa om andras bloggar, så att jag kan gilla mera människor och också bygga lite mer konfidens.

Den här bloggprocessen är som att träffa enperson som man pratar med som är super intresserad i allt du har att säga... så du bara snackar på hur mycket som helst. Det känns faktiskt väldigt bra :)

Men nu har jag snackat på hur mycket som helst och om det är nån som nånsin läser det här så tycker jag nästan synd om er haha. Jag ska försöka skriva en insatts de flesta kvällarna i veckan, så då ses vi snart. - MaxLikes

Comments