Header

Hejsan! Trevligt att vara tillbaka. Det var ungefär ett år sedan jag skrev någonting på bloggen senast. Herregud vilket år jag har haft. Jag har samlat på mig många trevliga bilder som bara ligger och dammar i kameraalbumet. JAg har besökt så många vackra platser världen över som jag vill dela med mig av.

Just nu befinner jag mig i sveriges huvudstad. Jag tog mitt pick och pack och flyttade hit för två veckor sedan. Innan jag flyttade till Stockholmo bodde jag i Milano. Jag kommer att skriva ett långt inlägg om Milano lite längre fram. Just nu fokuserar jag mest på modellandet samt min konst. Jag ska även få tummen ur röva och hitta ett annat jobb vid sidan om. Jag har många roliga planer och resor inplanerade. Jag ska bland annat till Paris om tre dagar. Jag hoppas innerligt att ni vill hänga med. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Oj vad dålig jag har varit på att blogga. Men det är så stressigt just nu. Jag jobbar ca 38 timmar i veckan på Urban Outfitters, samt att det är en jäkla massa att packa tills nästa vecka. Nästa vecka börjar ett nytt kapitell i mitt liv. Då ska jag och Anton nämligen flytta hem till Sverige igen. Det är lite mixed feelings hos oss båda angående flytten. Vi älskar Amsterdam  och allt som har med Amsterdam att göra människorna, arkitekturen, restaurangerna och så vidare. Det är så skönt att bara kunna kliva ut genom dörren och veta att det finns miiljoner saker man kan göra. Staden är alltid i rörelse 24/ h om dygnet vilket jag älskar, då jag lätt kan bli utråkad. Men det finns ett problem med att bo här. Det är jäkligt svårt att spara pengar. Hyrorna är dyra, lönen är låg och så finns det alldeles för mycket shopping.... Planen är att jag och min dalmas ska flytta hem till Helsingborg och jobba gärnet i några månader så att vi sedan kan resa jorden runt. Det ska faktiskt inte bli allt för dumt att flytta hem. Det kommer att vara helt magiskt att ha alla mina nära och kära i närheten. Det var 1 år sedan sist.

P&K-T

Likes

Comments

Vardag

Oooh nu måste jag skriva av mig. Det har varit några hektiska dagar denna veckan. Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag skulle på arbetsintervju? Hur som helst, Tessan fick jobbet!! På fredag börjar jag jobba på Urban Outfitters mitt i centrala Amsterdam. Jag är så himla taggad då jag älskar kläderna och alla i personalen verkar så jäkla balla. Alla är så unika och kommer ifrån hela världen. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få platsen då det var en gruppintervju med 15 personer. Det var många som kom från Australien och Usa som pratade engelska mycket bättre än vad jag gör. Det var även flera stycken som hade jobbat inombranchen i flera år, vilket jag absolut inte har. På någon väster lyckades jag charma storemanagern;) Jag är så stolt över mig själv eftersom jag aldrig utsatt mig för en sådan situation innan. Gruppintervjun gick ut på att man konstant skulle stå i centrum och "sälja sig själv" på engelska. Det var ju bara att köra all in, fake it till you make it;)

Det har även varit mycket med med modellandet. Förra veckan hade jag skrivit på ett kontrakt och nu är jag uppe i tre. I Agusti månad ska jag till Wien för min första riktiga photoshoot. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Nu ska jag laga lite mat, ha det fint så länge!

P&K-T

Likes

Comments

Kvällsmys

Likes

Comments

Vardag
Saturday

Först måste jag bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Internet slutade fungera under dagen, tyvärr.. Men nu är internet igång och jag kan blogga igen.

Min gårkväll spenderades på en båt med vänner, öl och snacks. Det är helt magiskt att bara glida omkring bland kanalerna. Man ser Amsterdam från ett helt annat perspektiv. Om ni någon gång åker hit till Amsterdam, är båt ett måste. Efter cirka tre timmar på vattnet, bestämde vi oss för dra vidare till en bar som kallas för The Elefant. Klockan tre på natten blev jag och Anton sugna på hamburgare. Självklart blev det McDonalds på vägen hem. Det är ett tecken på att det har varit en grym kväll.

P&K-T

Likes

Comments

Vardag
Mi amor

​Idag har jag myst med Anton heela dagen. Anton skaffade även sig sin sjätte tatuering idag. Den blev riktigt kalasfin. Det kan vara kul att ha en tatuering ifrån Amsterdam, som en liten slags sovenir som man kan titta på när vi bor någon annan stans i världen. Det blev tyvärr ingen tatuering för mig idag, men lite nya klädesplagg fick allt följa med hem. Jag nöjer mig jäkligt bra med det. Bilder kommer självklart upp i bloggen om någon dag.

P&K-T

Likes

Comments

Q/A
Frågestund

Eftersom jag har fått lite nya läsare, tänkte jag att det passade bra med en frågestund. Om ni är nyfikna över någonting är det bara att fråga.

P&K-T

Likes

Comments

Vardag, Mode
Dagens inköp

En liten hatt fick följa med mig hem från stan idag, ju like? Jag diggar den i alla fall. Jag älskar huvudbonader, för de är den bästa lösningen om man inte orkar tvätta håret en dag. Då kan man ta sovmorgon istället, vilket är något som alla älskar.

Min arbetsintervju idag gick kalas. Jag får svar någon gång nästa vecka om jobbet blir mitt eller ej. Då lovar jag även att berätta för er vad det är.

Nu måste jag kila ner till affären för att handla mat, hörs sen!

P&K-T

Likes

Comments

Mat
Lunchdate

Igår vart det nyttig gröt till lunch och idag är det burgare som gäller. Det handlar om en härlig balans flickor och pågar. Nä jag skoja bara, jag käkar det som faller mig i smaken. Doch är det inte så jäkla bra med burgare för jag är både gluten och laktosintolerant. Vilket betyder att min mage kommer när som helst att blåsa upp till en gravidmage samt göra kalasont. Man fan vad det var värt det! En riktigt bra hamburgare är något av det bästa jag vet, utan tvekan!

P&K-T

Likes

Comments

Vardag, Mode
Vintage

Godmorgon mina änglar! Nu ska jag iväg på arbetsintervju, håll tummarna.. Jag är faktiskt int alls nervös, jag tycker det är kul att utmana sig ibland. Plus att detta är inte är min första jobbintervju. Sen blir det lunchdejt med älskingen i solen.

P&K-T

Likes

Comments

Instagram@tesswiderberg