Header
View tracker

I USA

Igår var det min första "snowday" vilket betyder att det inte var någon skola.
Anledningen till att skolan är inställd är för att det är för hög risk att åka bil/skolbuss till skolan då de inte har vinterdäck i Minnesota.

Gjorde absolut inget igår vilket var så skönt!! Förrutom att Cody hämtade upp mig för att ha en filmkväll hos Ryan. Brukar ta 2 min att åka till Ryan med bil men igår tog det dubbel så lång tid då det va is på vägen och ingen hade kommit och plogat än

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

 • I USA
 • 259 readers

Likes

Comments

View tracker

I USA

I fredags hade vi "leef raking" vilket betyder att vi ska kratta löv.

Alla i Hancock hade fått information om att vi skulle städa och de fick säga till om de ville ha sin tomt städad av oss elever.

Runt 9.00 gick alla årskullar till utdelade hus och började kratta. Vi Seriors och Juniors blev tilldelade 3 hus och en park.

När det var daga för lunch tog vi skolbussen tillbaka i ca 3 min för att vi amerikaner är för lata att gå i 15 min. Man hade en partner och hade ebatämt vilken pizza man ville ha. Sedan kollade vi på en film tills den var klar och det va dags att fortsätta.

Vi krattade till klockan var 14.00. Vi hade musik och en amerikans fotboll med oss. Vilkeg var kul för nu börjar jag lära mig att kasta en sån.
Sen gick vi tillbaka och hela skolan samlades i gymnastiksalen. Från åk 3 till senios och lärare. Vi fick popcorn och vi kollade på bilder från dagen på en storskärm. Från klass 3 till Seniors. Vi skrattade åt roliga biler, visslade åt snygga bilder och bara hade det gå mysigt

Om jag skulle ha gått i en stor skola skulle det aldrig ha hänt. Jag är så glad att jag kom just till Hancock

 • I USA
 • 516 readers

Likes

Comments

View tracker

I USA

Världens bästa trandkräm. Utan denna tandkräm i 2 månader när jag har levt med den i 18 år. Och äntligen är den funnen i staterna

 • I USA
 • 825 readers

Likes

Comments

I USA

Dagen startade med att 10 minuter efter att satt sig i bilen somnade jag och vaknade upp 4h senare.
Åkte egenom Georgia och var äntligen framme i Florida. Anledningen till att vi gör denna resa är för att vi hjälper min värdpappas faster att flytta men även semester. Så vi har hjälp de med alla möbler och är i våran egen lägenget just nu.
Kan inte bli vackare, utsiken är på havet och endast strand emellan

 • I USA
 • 850 readers

Likes

Comments

I USA

Efter att åkt egenom Iowa, Illinois, Kentucky, Tennessee idag är vi äntligen framme i Georgia som vi ska övernatta på.
Planen var att sova i Atlanta men pga orkanen var alla hotell upptaga så vi bestämde oss för att stanna i staden Dalton.
Dagens resa var 13h.

Upp samma tid imorgon för då ska vi nå slutdestinationen Indian Shores, Florida

 • I USA
 • 888 readers

Likes

Comments

I USA

Skriver nu från staten Iowa.
Efter en 6h bilkörning befinner jag mig i Iowa, bilresan har gått superbra. Sov första 1,5 timmen. Upp klockan 6.00 imorgon bitti för att fortsätta så långt vi hinner. Vi har allt som allt 19h kvar tills vi är framme i Florida.

 • I USA
 • 915 readers

Likes

Comments

Klädtema: Spirit day
Denna dag hade all Hancock Owl tröjor och färger på sig då vi hade en homegame ikväll.

Vi hade endast en halvdag för efterlunch var det dodgeball, parad, peprally

Efter skolan hade vi träning och sedan 45 min för att göra sig i ordning för fotbollsmatchen. För ca 2 veckor sedan hade Ryan frågat mig om jag ville bära hans tröja under matchen. Så det gjorde jag självklart.

Vi vann matchen och sedan var det en dans efter. Dansen va inte så kul som jag hade hoppats på. Men alla säger att vinterdanaen och balen är roligast.
Men en rolig dag och vecka har det varit!!!!!

 • 1046 readers

Likes

Comments