Sekunder blir till minuterar och minuterar blir till timmar. Sömnen börjar brista och jag blir bara piggare för varje minut som går. Tankarna flödar runder i mitt huvud och alla minnen från de senaste månaderna kommer fram. Glädjen, sorgen och ilskan ifrån alla olika dagar påminner mig om hur lång väg jag har kommit under bara några få månader.

Gamla vanor kom tillbaka... de vanorna man trodde hade försvunnit och man aldrig skulle göra igen. Första blosset, stressen och ångesten.. det släpper direkt. Andra, tredje, fjärde, min kropp känns lättare och lättare för varje bloss, för varje gång jag ser röken komma ur min mun. Rösten ifrån Lana del ray hörs i mina öron och jag blir bara lugnare och lugnare för varje sekund som går och för varje bloss som jag tar.
Cigaretten tar sakta slut och verkligheten börjar komma tillbaka. Ångesten, stressen och alla problem runt om mig kommer tillbaka efter de korta sekunderna av rent paradis. Där sitter jag på stenkanten som bryter av där vatten och land möts inne i stan, långt ifrån där någon kan se mig eller där verkligheten kan störa mig. Kollar ner på när vågorna slår in i stenväggen och när solen sakta och underbart försvinner ner i horisonten. Blundar och njuter av den friska havs lukten, innan jag måste gå tillbaka till verkligheten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

00:55 på natten och mitt hjärta bultar efter sms jag skicka till honom. Väntan på svar av frågorna "Har du ens känslor för mig? Vad är det du vill med mig ens?" Jag vill ha svar på det men ändån så vet jag ungefär redan svaret och jag är inte redo för det. Hur ska jag reagera? Eller ens hantera svaret? Kommer jag ens få ett svar eller kommer han bara att ignorera mig och försöka undvika frågorna?
Alla dessa frågor jag inte kommer få svar på för än när han har vaknat upp och läst mitt meddelande med frågorna. Min nervositet tar kol på mig och jag känner hur tårarna bygger upp för svaret jag kommer få..

All nervositet och min puls tröttar ut mig och jag sakta börjar blunda och somnar smått in i en djup dröm och glömmer om sms jag skickade till honom.

Likes

Comments

Tanken av honom håller mig vaken.
Hans starka armar runt min midja, hans mjuka fylliga läppar på mina. Hans starka händer som hittar sin väg ner till min rumpa för att klämma åt lite när vi kysser varandra i den perfekta takten. Mitt leende och lite blyga blick kollar ner i marken efter några sekunder av ren magi. Hans ögon kollar på mig med ren lust av mer men en liten glimt i hans ögon så syns det att han vill ha mig för sig själv och att jag inte ska vara någon annans än hans.
De söta leendet på hans läppar när han kollar på mig och jag kollar på honom, de leendet vill jag vakna upp till en morgon och sedan kunna kyssa det när jag vill. Vakna upp till hans morgon röst och hans lite rufsiga ask bruna hår med några blonda slingor i.


Tanken av honom får mig att le, le som en galning i mörkret när ingen ser. Tanken av hans söta leende och extremt söta skratt gör så att jag ler ännu mer. De rosa fylliga läpparna och smaken av alkohol ifrån dom, vill jag ha ännu en gång tyckta emot mina. Vill kunna dra mina händer igenom hans sträva hår medans vi kysser varandra.
Jag saknar honom.. killen som bara vill ha mig när han är full. Killen som flörtar med mig men inte vill ha något seriöst. Utan han vill bara ha någon att leka lite med. Jag hade aldrig kunnat klara av det, det hade förstört mig inne i från och ut. Tårar börjar formas i mina ögon pågrund av tanken att bli använd och bortkastad som en flaska. Jag torkar snabbt bort tårarna och försöker att tänka på något annat än honom. Tanken av honom började sackta att försvinna och mina ögon började sakta att stängas och min andning blev tyngre och tyngre för varje minut som gick. Till slut hade jag somnat och tanken av honom fanns kvar i bakdelen av mitt huvud.

Likes

Comments

Där sitter jag, allra längst bak i en mörk och tyst bil men en massa trötta människor. Jag har mina hörlurar i och lyssnar på lugn musik med texter som når in i mitt huvud och får mig att tänka på den där vissa personen.

Hans lite bad boy look men sjukt snälla och söta ansikte. Gud, så mycket som jag saknar att kunna kyssa hans läppar och få hålla om honom. Känslan av säkerhet som jag har i hans famn. Hans grepp rund om min midja och hans ena hand som sakta hittar sin väg ner till min rumpa för att klämma på den medan vi kysser varandra. Det är som magi när vi kysser varandra, det stänger ut allt och alla. Det blir bara han och jag i några sekunder innan man blir påhoppad av alla sina vänner som är helt fulla.

Önskar jag bara kunde ha en hel dag för mig själv med honom. Åhh jag hade varit i himmelen. Tänk dig en hel dag med en person du gillar så extremt mycket. Bara att kunna spendera några timmar med dom och kunna höra deras hjärta, djupa andetag och deras röst.

Musiken spelades i bakgrunden och ni båda sjunga med lite till vissa låtar. Känslan att bli om hållen av den du vill spendera lite extra tid med. Den du vill berätta något roligt för först eller gå till först när du är ledsen. Den du inte behöver vara någon annan inför utan du kan vara dig själv helt och hållet just för att du känner dig trygg med personen.

Det är en känsla som är så underbar och man vet inte hur man ska kunna förklara den för någon. Man blir helt tom på ord, det ända man kan göra är att bara le.

Mina tankar om just honom bara flyger iväg till olika scenarios som jag kunde ha med honom om det hade varit han och jag. Mitt tomma ansiktsuttryck fick ett litet leende och mina ögonlock började sakta att stängas till den lugna musiken och tanken av honom.

Likes

Comments

Där satt vi 14 killar och 2 tjejer, en midsommar kväll och en massa sprit. Alla var fulla utom jag och två andra killar. Jag hörde rösten ifrån min favorit artist, The weeknd. Åhh hans underbara lugna röst som alltid fick mig att vilka sjunga med, killen som satt på låten vet att jag älskar the weeknd och när jag kollade på honom så såg jag hur han satt och kollade in mig.

Hans ögon som kollade på mig med lust och hur han knappt kunde slita blicken ifrån mig. Jag började frysa om mina fötter så jag skulle gå in och sätta på mig skorna, ingen annan var där inne förutom jag. När jag precis hade satt mig ner så kom killen in. Han böjde sig ner och kysste mig med sina underbara läppar som jag än gång innan hade fått äran att kyssa. Vi tog en paus och jag fick knyta klart mina skor, han satte sig bakom mig i trappan och när jag var klar så flyttade jag mig upp lie mer i trappan så jag satt närmre honom.
Det var där allt började spåra ut, han ville flytta upp det till sängen men jag kände inte mig bekväm eller var på så speciellt bra humör för att flytta vidare saker.

De andra som hade sett oss ville att vi skulle gå upp men jag sa direkt nej och gick ut där ute.

Gråta. Det var allt jag ville göra, jag höll tårarna inne för att inte dra all attention till mig. Jag ville ifrån allt och alla och bara sätta mig någonstans där ingen kunde se eller höra mig. Sitta där och gråta och reflektera över livet. Men där var jag fast tills min skjuts hem ville dra. Mitt humör sjönk totalt efter händelsen och några stycken märkte det på mig men jag försökte att inte tänka på det. 

Min oro började ta över när alla började fråga vart killen var någonstans, ingen såg han och han svarade inte när någon ringde eller ropade. Han var försvunnen och det ända jag kunde tänka på var det var mitt fel. Mitt fel att han är inte vill bli hittad, mitt fel att han inte svarar när någon ropar. Sårade han när jag sa 'nej' till att ta steget längre, sårade han för att jag inte ville göra något mer än att kyssa honom. 

Min lättnad kom senare på kvällen när jag såg att han hade svarat på mitt meddelande och min fråga på om han hatade mig. Hans mening formad i ord som fick mig att le som ett fån. Tanken av honom får mig att bli både ledsen och glad.. 

Tanken av att han inte vill ha ett förhållande men fortfarande på något konstigt sätt gillar mig. 


Önskar att någon vacker dag det kommer bli han och jag. Liggandes där på sängen och båda sjunga till the weeknd och kyssas lite då och då. 

En vacker dag.


Likes

Comments

Envis.

Det är exakt vad han är. Man kan aldrig få honom att hålla med om en liten grej utan han ska alltid ha rätt. De kan vara en av de minsta sakerna som till exempel att man kallar honom snygg, han vägrar hålla med om det. Man kan hålla på i flera minuter och säga ja och nej fram och tillbaka, till slut låter man han bara ha rätt, även om man själv fortfarande har rätt. Man ser hur han blir så nöjd när man säger att han har rätt, hela hans min och läppar ändrar sig ifrån ett envist ansikte till ett smått nöjt ansikte med ett sött leende. Hans envishet gör en att bara gilla honom ännu mer. Hur han alltid strävar efter att ha rätt och att se hur nöjd han blir sen, gör att man bara att vilja ha honom mer.

Om han bara visste hur alla dessa små saker om honom jag älskar så vet jag inte vad jag hade gjort. Hur hade han reagerat? Hade han slutat prata med mig? Hade han sagt hur kan kände för mig? Alla dessa frågorna jag vill ha svar på men inte kommer få något svar till...

Varför måste allt vara så komplicerat? Varför måste kärlek vara så komplicerat?

Likes

Comments

Där låg jag frustrerad och varm på altanen medans jag solade och försökte bli brun. Jag försökte ladda ner en sak på min dator men den ville inte funka, samtidigt så var du på mina tankar vilket gjorde att jag inte inte kunde koncentrera mig riktigt ordentligt. Med svetten som ran ner för min panna och musiken som var på i bakgrunden så ville jag bara ta ett dopp i havet och bara njuta av det fina vädret. Det var bara en sak som saknades och det var han. Killen med det super fina leendet och det lite wavy ljus bruna håret som är så snyggt stylat. Hans lite smått bruna hud och ljus röda/rosa fylliga läppar som gör att man bara faller för honom ännu mer.

Någon dag tänker jag, någon dag kommer jag få kyssa de läpparna, jag kanske även kommer vara hans och bara hans ingen annans. Tänk att kunna ligga där en kväll men honom och kolla film och bara krypa upp hans famn och somna där tillsammans. Tänk att få de små kyssarna på pannan medans man håller på att somna, eller de dagarna när det är soligt och han kastar i dig i vattnet och skrattar åt dig medans du skriker för att det är så kallt. Men ja man ska aldrig få för höga förväntningar. Mitt humör sjönk ner igen ifrån den tanken med att det kanske aldrig kommer bli något utan det bara kommer vara en dröm.

Rösten ifrån Veronica Maggio hördes i bakgrunden och texten ifrån hennes låt snälla bli min gjorde en bara ännu mer ledsen över att det kanske aldrig kommer bli något. Någonstans djupt inom mig så hade jag en känsla om att han inte gillade mig på samma sätt som jag gillar han. Men det lilla hoppet jag har inom mig får mig alltid att tro något annat när han ler så sött mot en eller erbjuder sig att köra en till ett ställe. Hur han säger "vad vill du?" med en liten retande röst när man kollar på han och han märker en. Jag själv märker hur han ibland diskret försöker kolla på mig när han tror att jag inte märker något.

Solen steker på min hud och jag märker hur jag har bränt mig på mina vader men jag orkar inte göra något åt det. Mina tankar om honom vägrar att försvinna, jag ligger och svettas och gör upp små scenarios i mitt huvud hur det hade varit om det hade varit han och jag. Mina drömmar kommer aldrig stoppa mig ifrån att fantisera om han och mig. Även om det aldrig skulle bli något så kommer han att ha en speciell plats i mitt hjärta och tankar.

Likes

Comments

Jag sitter där på stranden och kollar på solen när den sakta går ner. Efter en hel dag ute i solen så är min hud bränd men jag orkar inte bry mig för det ända på mitt minne är ditt söta leende och ditt lilla små skratt när någon säger något roligt. Du är så annorlunda mot mig när du har dina vänner runt om dig men när du är med mig själv, du blir en helt annan person. Du blir lung, snällare och mer försiktig om mig. Du vill veta mer saker om mig, försöka lära känna mig som person som ingen annan riktigt vet. Men där finns något som ger mig en känsla av att du verkligen inte alls är intresserad av att veta vem jag verkligen är bakom de där leendet, känslan gör mig rädd för att jag ska bli använd och sen bortkastad som en flaska.

Jag sitter fortfarande kvar på stranden även fast solen är borta och det börjar bli kallt. Jag vet inte om jag ska ge upp eller fortsätta kämpa, min motivation är inte lika stor längre som den var i början. Alla tankar om att det aldrig hade funkat eller att vi har två helt olika åldrar och vi kan göra olika mycket saker. Men långt där bak i mina tankar så kan jag fortfarande komma på en massa saker vi hade kunnat göra tillsammans, bara om du hade känt samma saker för mig så som jag gör för dig..

Jag kommer väl alltid ha något lite hopp för att det någon dag kommer bli du och jag. Ska inte försöka ha så höga förväntningar då jag har blivit sårad för stort en gång innan och jag insåg själv att det inte var bra för mig. Jag känner hur tårarna sakta börjar formas i mina ögon och hur de snart trillar ner för mina solbrända kinder. Tanken på att bli sårad igen gör att jag bara vill försvinna här ifrån och aldrig behöva komma tillbaka igen. Jag kollar ut mot de djupa kalla havet och tänker, ska jag? är det värt det? Vem behöver mig ändå? Jag reser mig upp ifrån sanden, kollar mot havet men vänder ryggen emot och går sakta hem med tårarna i halsen. Tar en sista blick mot havet men fortsätter min väg hemåt.

Alla positiva tankar kom till mig medans jag gick min väg ifrån stranden och det blåa havet. Det kommer bättre tillfällen, man får fler chanser än vad man tror och jag ska inte ge upp så lätt. Jag sväljer tårarna och fortsätter tänka på allt det positiva som har hänt mig. Hur jag har lärt mig en massa saker efter varje dag som går. När jag kommit hem så lägger jag mig i min säng och sakta känner hur jag somnar med en ny styrka och motivation till att kämpa vidare.

Likes

Comments

Ligga i sin säng, gråtandes för att hela ens kropp gör ont. Man har inga känslor över huvetaget, man är inte ledsen, glad eller arg. Inget även fast man gråter så är man inte ledsen. Det gör bara ont..
hjälplös känner man sig för man vet själv inte bad som händer med en, alla andra undrar vad det är som händer men du vet inte vad du ska svara för du vet själv inte vad som händer.

Du vill bara att det ska vara över snabbt. Du vill långt ifrån allt och alla, någonstans där ingen kan hitta dig. Där du måste skaffa ett nytt liv och nya vänner, allt för att bara försöka komma undan den hemska känslan i din kropp som du inte vet varför den är just i din kropp. Du vill bara försvinna från allt och alla. Försvinna bort om solnedgången som du kollar på en kväll nere vid vattnet, eller i ditt fönster. Du vill försvinna in i färgerna i himmelen, in i molnen och aldrig behöva komma tillbaka till det stället som gör så att hela du bara vill där ifrån så snabbt som möjligt.

Efter några minuter eller timmar när du har legat där med tårarna rinnandes ner från ögonen, så reser du dig, går och tvättat ditt ansikte med vatten och känner dig kanske helt tom eller kanske starkare. Tårarna fick dig att tänka om alla dessa känslorna verkligen behöver finnas där. Tänker du jobba för att må bra igen? Eller tänktes du ge upp helt och hållet på allt? Vad tänker du göra?

Likes

Comments

Åka tåg.

Att åka tåg, se nya ansikten man aldrig sett förr. Att få se nya ställen man aldrig sett innan, att få lite egentid. Kunna tänka för sig själv och inte behöva ha kontakt med någon utan bara sitta helt själv runt främlingar och okända ansikten. Du kan vara dig själv, du behöver inte bry dig om hur du ser ut för du vet att du aldrig kommer träffa personerna igen. Du kan vara precis så du vill.

Jag sitter på ett tåg just nu medans jag skriver detta, det sitter en tjej snett emot mig. När jag hade hoppat på tåget och hittat min plats, hunnit sätta mig ner bekvämt. Hennes leende var det första jag mötte, det var så trevligt att kunna sätta sig ner och bli mött av ett glatt leende. När hon satte sin mobil på laddning så såg jag hennes skal på mobilen, det stog "Everyone you meet is fighting a battle know nothing about. Be kind. Always" då kände jag att jag blev gladare att hon har de som en reminder varje dag att vara snäll mot alla som hon träffar och ser.
Det inspirerade mig till att försöka vara snäll och försöka le mot alla jag möter. Att le mot någon kan göra deras dag bättre, till och med genom att såga hej eller krama den du tycker om kan göra en persons dag så mycket bättre. Att överhuvdtaget visa att du bryr dig om någon och kanske skriva grattis på födelsedagen eller kanske namnsdagen kan göra en stor förändring på deras humör.

So always be kind. Always.

Likes

Comments