Igår firade jag och Arvid ett halvår tillsammans. Ett halvår med världens bästa människa. Är så lycklig med honom. ❣️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagarna här i Cypern består av sol och bad. Vi har haft några otursdagar med stormvindar, moln och till och med åskväder men idag hade vi turen med oss. Dagen har bjudit på stor sol och vi har legat vid poolen mest hela dagen. Så himla underbart!

Nu börjar klockan närma sig 19 och vi ska snart iväg för att inhandla pizza från Pizza Hut. Längtar, är verkligen så hungrig!
Hoppas ni haft en lika skön dag som jag haft!

Likes

Comments

Ligger för tillfället vid poolen och solar. Så himla underbart när solen steker på. Appen visar dock att det ska bli sämre väder snart så vi får passa på att njuta så länge vi kan. Klagar inte just nu om man säger så!

Likes

Comments

Idag har vi hängt på stranden från 09-17. Var sol hela dagen så vi passade på att sola och bada. Riktigt skönt, dock hat jag lyckats bränna mig... måste bli bättre på att smörja in mig!

Just nu ligger vi på hotellrummet, Matilda tar en powernap och jag håller på med mobilen. Om ca 1 timme ska vi ut och käka. Det ska bli gott.

Likes

Comments

Igår landade jag och Matilda på Cypern. Vi kom fram runt 14 så vi hann få några soltimmar innan det var dags att gå upp till hotellet för att duscha av sig. Hotellet känns väldigt fräscht för övrigt och poolen är väldigt fin.

Idag är det tisdag och vi passade på att sova till 9. Vi fick ca 2 timmars sömn igår i och med flygresan mitt på natten så det var välbehövligt. Nu så ligger vi dock på hotellrummet och väntar på att regnskuren ska försvinna. Vi hann bara lägga oss vid poolen och sola i ca 30 minuter innan tjocka regnmoln svepte över oss... Aja, det ska faktiskt bli strålande sol och ca 26 grader resterande dagar som vi är här. Känns bra!

Likes

Comments

Sitter för tillfället på tåget påväg mot Stockholm. Ska inhandla present till Arvid då vi firar halvår snart och åker utomlands på måndag så hinner inte annars. Ja juste, glömt att nämnt men åker till Cypern på måndag natt/tisdag morgon med Matilda. Längtar!

Likes

Comments

I lördags var jag och Arvid på restaurangen Kalas och käkade. Vi var där torsdagen innan också då vi firade 5 månader och eftersom det var så god mat där så ville vi äta där igen. Det är verkligen en himla mysig miljö där och maten är toppen!

Likes

Comments

Måndag och prov imorgon. Ska hinna med att vara med Arvid och plugga lite. Får se hur det blir med det... Hoppas iallafall att det går bra på provet imorgon trots att jag pluggat allt för lie som vanligt.

Wish me luck!

Likes

Comments

Ibland kan jag verkligen känna mig stressad. Stressad över vad som helst som skolan, utseende, träning etc. Och när jag är stressad mår jag bokstavligen skit. Jag sover sämre, drömmer mardrömmar och känner mig nere. Det är som att man alltid går och bär på något tungt. Man märker inte alltid av det men det finns liksom alltid där.

Hatar att vara stressad och känna mig otillräcklig. Vissa dagar suger verkligen då, och idag är sen sådan dag. Men det går över, det gör det alltid. Bättre dagar kommer och då försvinner stressen för ett tag igen!

Likes

Comments

Vaknade upp av detta imorse och blev alldeles tårögd. Han är verkligen den bästa av de bästa och är så kär i honom.

Likes

Comments