Hej!
Sitter för tillfället hos frisören, har blivit som en vana vilket är otroligt dåligt både ekonomiskt och för håret. Jag brukar gå till lite olika frisör men tror jag har hittat rätt nu och det är på Sussies hairteam, otroligt duktiga och trevliga! Var här för ca två veckor sedan för att göra slingor i en nyligen gjord ombre som jag blev onöjd med (var på ett annat ställe då). Idag är jag här för att lägga i lite extra i luggen bara sen ska jag låta håret vila. Så nu ska jag bara vänta på att blekningen ska sitta i sen ska jag få håret tvättat. Kan nog vara det bästa med att gå till frisören!!

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Hej alla!
Idag är det måndag och ny vecka. Var i skolan till 16 och därefter har jag bara legat i soffan och gjort ingeting. Har knappt något plugg vilket är underbart, men blir dock uttråkad snabbt och vet inte vad jag ska fördriva tiden med. Har försökt att letat efter lite nya höstkläder men knappt ens det roar mig. Brukar vanligtvis älska att kolla efter nya kläder?? Tror jag kommit in i något mood då det mesta känns lite tråkigt. Har kännt så på sistone. Kan längta efter en fest men sen när jag väl är där så har jag inte samma känsla längre. Samma när jag längtar efter ledig tid, sen nu när jag har den blir jag uttråkad. Jobbigt, men lite så är ju livet. Det går upp och ner. Sen vad det beror på kan självklart variera. Låter som jag har världens problem och det är inte alls vad jag vill få fram. Har roliga stunder med, men hade kanske hoppats att det skulle kännas bättre.
Aja, har sånna perioder ibland, sen kommer det en period då allt är roligt istället!

Bilder från en fest i lördags. Festen i sig var helt okej, men alltid kul att träffa folk och ännu roligare när man lär känna lite nytt också!

  • 11 readers

Likes

Comments

Hej!

Sitter för tillfället i soffan och väntar på att tiden ska gå. Slutar 11 på fredagar vilket är otroligt skönt men blir samtidigt väldigt långtråkigt eftersom de flesta slutar senare. Så nu sitter jag här och har absolut ingenting att göra... Får helt enkelt bara vänta tills det börjar bli kväll. Kul (!!) kvällens planer är inte helt bestämda än, är bjuden på fest men känner för tillfället för att ha en myskväll. Får se vad jag bestämmer mig för. Har faktiskt lite beslutsångest.

  • 16 readers

Likes

Comments

Hej!
Nu har det gått ett bra tag sedan jag skrev sist och helt ärligt så har jag ingen bra ursäkt för det. Jag har helt enkelt inte haft någon motivation till att blogga.... Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka blogga så mycket jag kan.

Så, vad har hänt under tiden jag vart borta? Jag har vart i skolan, skrivit prov, vart i Stockholm, gått på fester (både bra och lite sämre), slingat håret, gått ut och ätit, umgåtts med kompisar, jobbat, tränat och lite annat smått och gott. Det har vart dagar då humöret vart på topp och sedan dagar då jag känt mig lite nere. Dagarna har alltså rullat på på precis som de brukar.

Idag är det torsdag och det känns otroligt skönt att det redan är helg imorgon. Dagarna går så fort!
Ikväll ska jag iväg på spinning och efter det ska jag duscha och ta det lugnt, inga läxor eller prov för tillfället så ska njuta utav det!


  • 18 readers

Likes

Comments

Har så svårt att ta tag i saker, det spelar egentligen ingen roll vad det är, jag säger alltid att jag gör det senare. Det där ordet "senare", ja när är senare egentligen? För varje gång när tiden har gått så säger jag samma sak igen. Jag vet att jag borde göra det nu, men är helt enkelt för lat för att göra det, och jag vinner inget på det. När det gäller läxor så är jag expert på att säga att jag ska göra det senare, vilket resulterar i att jag sitter sista minuten och har panik. Blir så arg på mig själv att jag gör så för mår aldrig bra utav det. Måste bli bättre. Hatar egentligen att stressa men slutar alltid i att jag gör det. Kan vara läxor, när jag ska gå till skolan eller när jag ska göra mig ordning. Gör allt "senare" och stressar alltid. Som sagt, måste bli bättre på detta. För min skull och för andras.

  • 57 readers

Likes

Comments

Typiskt nog så har jag drabbats av ännu en förkylning, känns som jag nyligen var det... Så himla trist när jag precis kommit igång med träningen igen. Kände på mig att jag skulle bli förkyld men gick på spinningen idag och när jag kom hem bröt förkylningen ut helt. Ska lägga mig tidigt ikväll och försöka vila ut min kropp så jag snabbare kan bli frisk. Förhoppningsvis är detta inget långvarigt!

Aja, skola imorgon och endast två lektioner så jag borde klara av att gå dit även om jag känner mig lite småsjuk. Har ett engelska prov som jag måste göra så ska kämpa mig dit. Får hoppas att jag känner mig bättre redan imorgon, det skulle vara något.

Godnatt!

Likes

Comments

Oj vilken träningsvärk jag har idag. Var på ett riktigt tufft ATC-pass igår med inriktning på rumpa och ben, och det känns ju idag. Samtidigt som det är en smärta så är det otroligt skönt eftersom jag vet att det är pga något bra!

Idag, i vilket fall som helst, så var jag i skolan som vanligt och därefter övningskörde jag till sundbyholm där jag mamma och pappa gick runt lite. En himla fin och varm kväll så vi passade på att njuta av de sista varma dagarna innan hösten kommer på riktigt. Längtar efter soliga höstdagar då man kan ha på sig tjocktröjor och gosa in sig hemma, men jag vet mycket väl att så fort hösten har kommit och vintern närmar sig så kommer jag längta efter sommarens varma dagar. Men men, hösten kan vara bra den med!

Likes

Comments

Tja alltsammans!
Sitter i soffan och kollar på idol just nu, lika roligt att se på de riktiga idolerna samt det som är hela tondöva. Både och är underhållande!
Innan jag slog mig till ro i soffan så var jag ute och övningskörde och jag tycker faktiskt att jag blivit mycket bättre och känner att det är mycket roligare att köra då! Idag blev det en tripp till kvicksund hem till farmor och farfar igen. Därefter körde jag hem igen och nu sitter jag här i soffan. Ska kolla klart på idol sen ska jag invänta premiärer för paradise hotel klockan 10.

  • 97 readers

Likes

Comments

Lördagen gick snabbt och jag hade inte så mycket att skriva om. Jobbade och åkte till Leo framåt kvällen där jag och gänget tog det lugnt och kollade på film.

Idag är det söndag och jag har vart i Kvickan och hälsat på hos farmor och farfar. Alltid lika trevligt!
Efteråt åkte vi till Tuna Park där jag skulle leta efter ett par jeans. Alltid lika svårt med jeansletande så blev tyvärr inget napp denna gång. Tröstade mig med lite mat från chop chop och nu ligger jag och inväntar filmmys med familjen. En lugn söndag helt enkelt.

Likes

Comments