Igår var jag på The weeknd med Leo, Adam och Jakob. Har längtat i typ 2-3 år på att Abel skulle komma till Sverige och så gjorde han det och lyckades få tag i 4 biljetter.
Verkligen älskar han och konserten var helt sjukt bra!! Nu känns livet komplett efter jag sett honom, nästa mål får bli att gå på ännu en av hans konserter och då stå nära honom, skulle vara drömmen. I vilket fall som helst är jag otroligt nöjd med gårdagen!

Likes

Comments

Äntligen är det min tur att fylla 18 år!! Känns stort, liksom nu kan jag helt plötsligt beställa alkohol på restaurang och gå ut på krogen. Konstigt. Var ju typ nyss 15 och tyckte det var stort och nu är jag helt plötsligt 18 år. Jag menar 18?!?!
I vilket fall som helst har jag haft en riktigt bra dag med fina presenter och fin uppvaktning. Var ute och åt med familjen också och tog även min första lagliga drink ute. Nu är jag proppmätt och ska sätta mig vid datorn ett tag innan jag sussar.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft, kram.

Likes

Comments

Alla ❤-dag idag, en dag som gör vardagen lite mysigare och lite bättre. Solen sken idag och jag tog en promenad till stan för att sedan fika med mamma. Åkte sedan hem och tog bad för att senare mysa framför tv:n med familjen.

Detta hängde på dörren när jag kom hem, då hade världens bästa farmor vart och lämnat detta som en liten alla ❤-dag present från henne och världens bästa farfar. Blir så glad ❤❤

Detta + plus kuddar fick jag från mina finaste föräldrar. Älskar dem!! ❤❤❤

Likes

Comments

fredags var jag bortbjuden till Elins 18årsfest. Var verkligen hur roligt som helst och hon hade anordnat allt superbra! En lyckad kväll helt enkelt!!

Lördagen vaknade jag sent och kände mig lite sliten, blev en lugn dag och på kvällen var det sedan dags för Fifty Shades Darker på bio med tjejerna. Filmen var faktiskt riktigt bra och lite mer spännande än första. Nu hoppas jag bara inte att tredje dröjer lika länge som den här gjorde.

Kram!

Likes

Comments

18 år 15:e februari, The weeknd 17:e februari och Deaf Havana 30:de mars. Tre stora saker jag ser fram emot just nu!!

Likes

Comments

Under den senaste dagarna har jag firat fina Madde som nyligen fyllde 18 år!! Jag har tränat, gått i skolan, umgåtts med vänner, haft utvecklingssamtal, käkat på tapas med mamma och arbetat. Mycket mer har inte hänt. Jo juste, sa upp mig från jobbet idag, måste däremot ner imorgon och skriva på papper. Efter snart ett år på donken kände jag att det var dags, nu ska jag bara försöka hitta ett nytt jobb. Hur nu det ska gå..?

Likes

Comments

På sistone har jag inte vart på humör. Finns alltid saker som kan tynga ner mig men som jag brukar lägga åt sidan och inte låta ta min tid. Saker som jag vet att jag inte borde bry mig om, men ibland går det bara inte. Har känt mig otillräcklig, misslyckad och stressad. Det är som att jag inte räcker till. Vill vara lika bra som alla andra och känna mig omtyckt och fin. Känns som jag bara finns där och inte den man skulle välja i första hand.

Jag är inte den personen som visar eller pratar om hur jag känner. Så har jag alltid fungerat och därför märks det inte alltid att jag kanske inte är så glad. Tror jag är ganska stark egentligen men på senaste tiden har jag inte känt mig lika stark. Småsaker kan bli stora saker och som jag grubblar på länge. Dumt egentligen. Borde inte alls tänka såhär. Har bara fått så dåligt självförtroende på senaste tiden och det resulterar i det tänkande jag har. Vet att jag räcker till, även fast det inte alltid känns som det. Några dåliga dagar helt enkelt.

(Inte ute efter bekräftelse, skriver mest för mig själv så jag kan gå tillbaka sen och kolla, lite som en dagbok.)

Likes

Comments

Var förbi stan efter skolan för att inhandla lite småsaker och gick då förbi kicks en snabbis. Har velat ha smashbox bronzer i färgen deep matte ett tag nu men den har varit slut nästan överallt... Idag fanns det däremot 1 kvar så slog till och köpte den.

Likes

Comments

Hej!

Igår var det fredag och jag spenderade den hemma hos mig med Alice. Gjorde ordning lite mysigt och sedan kollade vi på film och pratade lite. Välbehövligt! Runt 00 begav hon sig sedan hemåt eftersom hon skulle på träning 9 på morgonen. Hurtigt!
Själv låg jag kvar i sängen till 04.30 och pratade FaceTime med Aydin. Nattliga konversationer är alltid roliga. Vaknade däremot 14 och hade planer att träna men riktigt så blev det inte... får bli imorgon istället!

För tillfället ligger jag i sängen och har precis haft på BUS på hela kroppen. Är så blek såhär års. Avundas de som är utomlands och får en naturligt fin bränna, aja får nöja med med en fuskbränna ;)

Likes

Comments

Hade en dålig start på morgonen men så startar vi lektionen med att ge varandra komplimanger och morgonen blev genast bättre. Så oerhört glad av alla fina komplimanger!!

Vi måste bli bättre på att lovebomba varandra, man blir så glad av det!! Lika kul att ge komplimanger som att få!!

Likes

Comments