View tracker

Hej!

Igår var det fredag och jag spenderade den hemma hos mig med Alice. Gjorde ordning lite mysigt och sedan kollade vi på film och pratade lite. Välbehövligt! Runt 00 begav hon sig sedan hemåt eftersom hon skulle på träning 9 på morgonen. Hurtigt!
Själv låg jag kvar i sängen till 04.30 och pratade FaceTime med Aydin. Nattliga konversationer är alltid roliga. Vaknade däremot 14 och hade planer att träna men riktigt så blev det inte... får bli imorgon istället!

För tillfället ligger jag i sängen och har precis haft på BUS på hela kroppen. Är så blek såhär års. Avundas de som är utomlands och får en naturligt fin bränna, aja får nöja med med en fuskbränna ;)

  • 30 readers

Likes

Comments

Hade en dålig start på morgonen men så startar vi lektionen med att ge varandra komplimanger och morgonen blev genast bättre. Så oerhört glad av alla fina komplimanger!!

Vi måste bli bättre på att lovebomba varandra, man blir så glad av det!! Lika kul att ge komplimanger som att få!!

  • 71 readers

Likes

Comments

Så har första skolveckan gått och det är redan söndag igen. Hade en mysig dag med klassen i torsdags då vi lagade trerätters. Fredag jobbade jag och myste sedan hemma. Lördagen befann jag mig i skjulstahallen för att kolla SM i handboll, därefter åkte jag till Leo ett tag. Åkte sedan vidare och sov borta natten till idag.

Idag (söndag) ska jag spela lite ps4 sedan ska jag försöka att ta tag i plugget.
Hoppas ni haft en bra helg och får en fortsatt bra söndag!

  • 116 readers

Likes

Comments

Sista dagen på lovet idag och det känns väl sådär. Är inte alls taggad på skolan. Vet att många brukar säga "men det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner igen" men förstår mig inte på det utrycket.
Mår som bäst när jag kan somna när jag vill och kunna vakna utan att sätta alarm. Känna mig utvilad och slippa all stress och ångest för allt plugg, men nu ska jag tillbaka till skolan och det är dags för dessa "rutiner" igen. Längtar redan till nästa lov!!

Även fast det känns jobbigt att komma tillbaka till skolan igen så har jag lovat mig själv att jag ska förbättra mig. Jag ska göra saker i tid och lägga ner mer energi på mina uppgifter. Jag vet att jag kan men varken lust eller ork har funnits där. Nu ska det bli ändring på det. Gör jag allt i tid slipper jag bli lika stressad och mår så mycket bättre av det. Ska försöka tänka på det också.
Svårt men det är ett löfte jag måste klara av!

Hoppas ni är mer taggad på skolan än vad jag är!!

Härliga tider från 9:an med mina fina vänner. Allt var mycket lättare och bättre då. Saknar det!!

  • 181 readers

Likes

Comments

Var på Trädgårn i fredags med familjen för att fira farfar. Var sedan där igen igår för att fira en av mina bättre vänner som blev hela 18 år!!
God mat och trevligt sällskap båda dagarna, en bra helg helt enkelt!!

  • 207 readers

Likes

Comments

Idag stod jag och mamma för maten. Brukar vanligtvis inte hjälpa till att laga mat (??) men idag så kände jag att det var dags. Vi lagade pasta med räkor, basilika, vitlök mm. Blev supergott!!
Efteråt tog vi en kort promenad ute i kylan (Hela 16 minusgrader!!) och nu sitter jag hemma igen och ska försöka fortsätta på en uppgift som jag är lite sen med.

Kram

  • 238 readers

Likes

Comments

Nu på lovet har jag fått otroligt dåliga sovrutiner. Jag är somnar runt 05 och vaknar sedan runt 13. Jag hat vänt på dygnet helt och hållet. Inte får jag tillräckligt med sömn heller. Måste vända tillbaka på dygnet snart. Skola om 5 dagar, inte alls taggad...

  • 244 readers

Likes

Comments

Helloooo!!

2017 idag, hur sjukt är inte det?! Tiden går så himla snabbt, känns som jag nyss fyllde 17 och nu är det helt plötsligt 2017 och jag fyller 18 om bara någon månad!!!

Aja, igår var det nyårsafton och började kvällen hemma hos mig med Matilda och Alice. Runt 22 fick vi sedan skjuts av Matildas pojkvän till en fest. Lite innan tolvslaget fick vi sedan skjuts till stan där vi firade in det nya året tillsammans med nära och kära. Kvällen fortsatte sedan på olika destinationer (himla snällt av Matildas kille som ställde upp och skjutsade oss överallt) och runt 5-snåret kom jag i sängs.

Tycker kvällen i sig var helt ok, kunde vart lite mer fart i festerna men fick spendera kvällen med de jag tycker om och det är det viktigaste. Man får helt enkelt göra det roligt.

Idag mår jag som jag förtjänar så blir en lugn dag.

  • 316 readers

Likes

Comments

Köpte denna igår. Tycker den är enkel och fin.

  • 337 readers

Likes

Comments

Hej!

Igår mådde jag mycket bättre så jag och mamma bestämde oss för att ta tåget upp till Stockholm. I och med att det är mellandagsrea så var det väldigt mycket folk. Stressigt säger jag bara, men jag och mamma hade det trevligt ändå. Vi strosade runt och gjorde sedan en matpaus på Vapiano. Så himla god mat!
Runt 19 gick tåget och jag fick tyvärr bara med mig en blus hem. Har alltid svårt att hitta något när jag verkligen vill. Även med bara en blus hittad så hade jag en mysig dag med mamma och det var skönt att bara få åka iväg.

  • 357 readers

Likes

Comments