View tracker

Hej och godmorgon! Eller morgon och morgon, klockan börjar närma sig 12 men det är morgon för mig på helger.

Vaknade till ett landskap fullt av snö, hur mysigt som helst! Älskar när man kan se stora snöflingor falla ner och man vet att julen börja närma sig. Riktiga julkänslor! Nu hoppas jag bara att snön stannar fram till jul. Ingen jul utan snö.
Nu ska jag göra ordning mig snabbt för att åka på min kusins kalas. Vi hörs.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Igår var det dags för julfest med jobbet på Biff Grill Och Bar. Var först på förfest hemma hos en kollega med ca 20 av mina andra jobbkompisar. Därefter begav vi oss till Biff Grill Och Bar och där stod god mat, prisutdelning och fest på agendan. Var riktigt trevligt, lite försmak av hur krogen blir. Så nu längtar jag till jag blir 18, bara ett par månader kvar!!

  • 15 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej hörni!

Idag har det hänt mycket samtidigt som det inte hänt något alls. Låter förvirrande. Började dagen med sovmorgon och som enligt tradition så satte jag mig och kollade på årets julkalender. Känns som en riktigt mysig julkalender i år!
Därefter var jag i skolan precis som vanligt. Efter skolan åkte jag ner till stan för att köpa julklapp till mamma, lyckades även hitta ett par skor till mig själv. Ska nämligen iväg nästa tisdag.

Kom sedan hem, hann byta om och åkte därefter tillbaka till stan men denna gång för ett spinningpass. Jag och Elina brukar nämligen gå på spinng varje torsdag och denna gång bjöd vi även med oss tre killkompisar. Spinngen blev dock ingen succé idag pågrund av vikare, vilket känns tråkigt eftersom vi ville visa grabbarna hur tufft men roligt spinning är. Aja, inget att gräva ner sig i.

Prov i juridik imorgon, klockan 12 är det dags för indoor bootcamp och klockan 15 är det dags för jobb. Känns som en jobbig men effektiv dag jag har framför mig!

  • 33 readers

Likes

Comments

Hej igen!

Vet att jag är extremt dålig på att uppdatera men det händer faktiskt inte så mycket spännande i mitt liv just nu tragiskt nog (!!!). Går i skolan som vanligt, kommer hem, åker och tränar eller så pluggar jag, och så rullar det på tills helgen kommer.
Längtar extremt mycket till jullovet då man kan göra mer roliga saker (julafton och nyår speciellt). Ett litet tag kvar så ska kämpa mig igenom sista veckorna.

Bild från nyår 2014-2015 då jag och min familj samt min bästavän Alice övernattade på Gothia Towers i Göteborg. Innan fyrverkerierna badade vi i deras utepool som är gjort av glas (helt genomskinlig alltså) och otroligt högt uppe. Var himla mysigt och så fin utsikt. Ett bra avslut på 2014 helt enkelt!

  • 55 readers

Likes

Comments

Världens bästa pappa som alltid funnits där för mig. Älskar dig ❤️

  • 66 readers

Likes

Comments

Så får man detta. Uppskattar det lilla ❤️❤️❤️

  • 66 readers

Likes

Comments

Hej allesammans!

Igår var det dags för skola efter en veckas lov. Vaknade dock 05.00 på morgonen och mådde illa, det blev sedan en början på en morgon med magsjuka. Lyckades somna om till 14 och mådde bättre resten av dagen. Idag är det tisdag men fick inte gå till skolan idag eftersom man måste vara ifrån folk minst 24 timmar... Nu känner jag mig utvilad ordentligt men däremot stressad med allt plugg. Ska försöka plugga lite idag och få så mycket gjort som möjligt. Hoppas det går som planerat, brukar inte alltid bli så tyvärr...

  • 77 readers

Likes

Comments

Ibland ångrar jag chanserna jag inte tog. När jag hade tid men prioriterade annat istället. Ibland ångrar jag mina val. Men livet kan inte bestå av ånger, det gäller att gå vidare och va glad för de bra stunderna.
Livet är inte rättvist och att ditt liv slocknade alldeles för tidigt är orättvist. Jag önskar jag hade vart hos dig mer. Denna önskan har jag haft förut men jag gjorde samma misstag igen. Livet är fullt av misstag. Att ni togs ifrån oss alldeles för tidigt är ett misstag.
Vi alla bär på en tung sorg just nu, men samtidigt hat. Inte hat mot dig, men mot denna hemska sjukdom. Livet är inte rättvist. Livet är tufft men det gäller att acceptera och gå vidare även fast det är svårt. Man får tänka tillbaka till de bra stunderna och va glad för de man fick.

Saknaden är stor, men nu är ni återförenade ❤️. #fuckcancer

  • 88 readers

Likes

Comments

Grymt bra film med härligt gäng. Bra avslut på en lite sämre dag.

  • 86 readers

Likes

Comments