Header

Events & Samarbeten , Fotografering by Tess

I lördags spenderade jag kvällen tillsammans med runt 30 andra härliga influencers hos @hellobombshell som ligger i centrala Göteborg. En supertrevlig kväll som anordnades av @lmevent med @Storstadsmamman och @lindamarie i spetsen samt Clara som är grundare av salongen. Hon jobbar med extensions och stylar otroligt snyggt, tänk att få gå från salongen med den perfekta looken 👌🏻. På Hellobombshells instagram kan ni se en mängd snygga lookar.

Kvällen började med härligt mingel i Salongen med bubbel och mingelmat från mat.se samt kallpressadjuice från hjärtstsjuicer och ett varmt välkomnande från tjejerna på salongen och LMevent. Alla fick möjlighet till att både bli stylade av Clara och hennes kollega och sminkade FacebyKarin på salongen och självklart ville alla ta chansen att bli fina. Eftersom jag fotade och dessutom bara skulle hem hoppade jag det denna gång, men tjejerna blev så fina. Skall bli så kul att se mina foton i andras inlägg kommande dagar. Dessutom fanns det möjlighet att kika på och köpa kläder från fina Capricollection, många fina plagg helt klart som även tjejerna bar. Hittade superfina boots som ja ångrar atg jag inte köpte, men den här gravida kroppen orkade helt enkelt inte.

Under kvällen fanns det massa tävlingar att delta i, Fotvård från Näsetsfotvård, smycken från ShinethJewlery, flaskor från Glacial bottle och en fantastisk hudvårdskorg. Själv vann jag ett smycke för bästa bild, så fint och roligt att ha eftersom flera av de andra tjejerna har från samma märke. Dessutom tävlade Hellobombshell ut en månads styling, önskade så att jag vann för det hade vad verkligen behövt.

Dessutom gick alla hem med en liten fin goodiebag vilket tillhör ett event helt klart, en fin påse med fina produkter och erbjudanden.

Njut av en massa härliga bilder från kvällen och glöm inte kika in hos Hellobombshell och bli amazed.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments