Header

Bilderna från fotograferingen hos @fotografannajohansson har kommit, att fastna framför kameran nån gång ibland känns underbart, så glad för alla magiska tillfällen. Anna tar ljuvliga bilder och jag hoppas vi kan ses när det är lite grönare ute eller vid havet. Skall ni boka en fotograf i Göteborgsområdet så är hon superduktig, in och kika HÄR och dröm er bort.

Till helgen skall jag iväg på två fotograferingar, och åter igen få chansen att hamna både framför och bakom, skall bli så kul. Foto: @fotografannajohansson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 32 readers

Likes

Comments

Igår fick jag en härlig nominering av @Archeyyy som valde att hylla just vår blogg i en "pay IT forward" lopp. Tacksam och lycklig att bli utvald, självklart vill vi fortsätta denna loppen. En loop som aldrig dör, utan för att göra någon glad. Det enda jag vill att du som blir hyllad gör - tagga den som hyllade dig och pay IT forward.

Kika in hos @Archeyyy som bjuder på underbara bilder från vardagen och livet som 3 barnsmamma. En tjej som driver en personlig blogg ocv alltid skriver fina omtänksamma kommentarer. Följder ni inte henne redan tycker jag absolut ni skall göra det.

Jag vill hylla @susanas en härlig bloggkollega, tvåbarnsförälder och bjuder på ett härligt flöde på bloggen, härliga och ärliga inlägg och fantastiska bilder. In och läs. Det är helt klart värt det.

  • 13 readers

Likes

Comments

Denna dag skulle vi vilja starta om, en olycka kommer sällan ensam. Först kom mannen hem igen från jobbet, med bärgaren, något på bilen hade gått sönder. Så trist och krångligt, tur det är vår nu och att han kan köra motorcykeln ustället. Själv hann jag vara på jobbet nån timma innan förskolan ringde och meddelade att Lex behövde hämtas. De ringer i princip aldrig, tror det hänt en gång tidigare att vi fått hämta en sjukling. Han bara låg och ville inte något alls, trött och lite febrig.

Suck vilken dag 🙈 Tur att vi kan ta nya tag i morgon.

  • 43 readers

Likes

Comments

I samarbete med @_mina_j_ har vi nu fått möjligheten att tävla ut ett jättefint fotosmycke med en personlig text och bild. En underbar tävling nu innan morsdag, självklart vill jag att ni är med och tävlar inne på instagram HÄR , en chans jag absolut tycker ni inte skall missa.

  • 47 readers

Likes

Comments

Barnen och mannen har redan hunnit sjunga i omgångar, blivit grattad på både instagram och Facebook.Det värmer så i hjärtat, det spelar ingen roll hur mycket man fyller, det är lika underbart att bli firad och få varma hälsningar från alla varenda gång. Ikväll blir det middag med hela familjen hos mina föräldrar och jag hoppas på en underbar bukett från mannen i eftermiddag 💐men först lite jobb och ett besök hos frisören, något jag ville unna mig på min dag.Lovar lite härliga bilder ikväll från dagen såklart så hoppas ni kikar in senare.

  • 52 readers

Likes

Comments

Ikväll har instagram krånglat, hela kvällen, så trist men självklart inte en världslig sak. Från början kunde jag inte uppdatera alls tills att jag helt plötsligt kom in, och efter det hade jag varken följare eller inlägg. Skumt, men det verkar vara ett allmänt problem i alla fall, det är ju tur det.

Flera som hört av sig och frågat om jag avföljt, men det stämmer alltså inte alls. Och skulle jag mot förmodan missat att följa någon av er här eller på instagram så hoppas jag att ni skriver nedan så följer jag er mer än gärna tillbaka. Det blir så mycket roligare om vi teamar och hjälps åt att växa, tillsammans blir vi starkare.

  • 115 readers

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter och massor att se fram emot, inte minst min födelsedag imorgon. Imorses fullkomligen hällregnade det, regn på på tvären och min hals känndes som ett rivjärn och att dra täcket över huvudet igen hade varit så mycket mer lockande, dock var det bara att gå upp och ta veckan med nya tag.

Bilderna från Falkenberg förra helgen får tala för sig själv, jag längtar redan tillbaka till stranden, plocka snäckor och leka i sanden, gärna lite mindre blåst. Skall se om inte några av mina underbara bloggkollegor kanske kan mötas upp och fota på stranden.

  • 70 readers

Likes

Comments

"Jag skall plocka blommor till dig mamma" Behöver jag säga att mamma hjärtat smälter litegrann. Två timmar fyllda med utelek, men få som vågat sig ut (vi var helt ensamma på lekplatsen hela tiden) och egentligen hade jag behövt ligga nerbäddad hela dagen och kurera min förkylning, men det funkar sällan som småbarnsföräldrar.

Idag skulle jag träffat underbara @susanas och Liselotte och fotat tillsammans, men sliten och med hemsk förkylning var jag så glad att vi kunde boka om, men ser så fram emot att ses och fota varandra.

  • 58 readers

Likes

Comments

Vad passar inte bättre en sån här underbar solig söndag än utelek, familjetid och grillning. Barnen slängde av sig strumporna, lekte med vatten och lyste av lycka medans vi grillade massa gott. Vi älskar denna årstiden och försöker utnyttja massor med tid ute, 3 timmar ute har gjort oss gott, lite kallt men det hindrade inte barnen från att gå barfota och ha vattenkrig. Då hade vi ändå lekt ute i flera timmar, tjejerna har varit med kompisar (märks att de är stora nu och tonåringar) och Lex och jag har cyklat, plockst blommor, lekt på lekplatsen och fikat med mannen som grejat. Lex gillar majs, men tror inte han ätit grillad tidigare. Behöver jag säga att han älskade det.

Här satsar vi på en nyttigare kost och påbörjat våra powerwalks och lite träning, med hopp om att äntligen komma i form, det är så på tiden för oss båda. Vad gör vi? NU KÖR VI

  • 69 readers

Likes

Comments

Efter dagens fotografering av en härlig bloggkollega och hennes barn och en tur till frisören med mini, var min ork slut, det tar på energin att vara förkyld. Men vi svängde förbi mormor och morfar en stund medans testen av familjen hittade på annat, och rekade i skogen hos dem, tänkte försöka fota barnen bland vitsipporna i veckan, ett helt hav av vitsippor har börjat kika fram. Ni vet när man får en bild precis hur man vill ha det och bara måste förverkliga. Men man får vara snabb, snart är de borta igen

Mini sover sedan flera timmar och jag tänkte kika vidare på en bra film med mannen, planera veckan och förbereda lite planer för bloggandet, i en fullspäckad vardag måste det finnas struktur och ordning, så hinner man med allt man vill.

Likes

Comments