Header

Ikväll fick vi besök av morbror Adde, eller "mojoj" som Lex kallar honom, de gillar varandra så mycket och han älskar när morbror busar och bråkar med honom, han kan liksom inte riktigt låta bli. Och jag vet var han fått det från, min pappa (ja våran) är likadan och tycker det är lite kul att skoja med honom. "Stopp mojoj inte göra så" säger han när morbror hittar på något man inte får och står där och pekar med hela handen att det är stopp. Så rätt och fel ja det har han koll på helt klart.

Morbror och farbror Melven är Lex dopfaddrar och vi är så glada att ha dem på nära håll så Lex får alla möjligheter att växa upp med dem. De skulle göra allt för honom om det krävdes, och det är en trygghet om det skulle hända oss mågot.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

On memorie lane ❤ jag älskar att få dessa underbara bilder från tidigare och drömma mig en stund tillbaka så här på kvällskvisten, när livet såg lite annorlunda ut. Sena kvällar, långa sovmorgnar, morgonpromenader och bebis gos. Bebistiden är unik och alla som pratar om bebisbubblan jag förstår dem så väl. Jag nöjt av varenda sekund då, alla talade om att man åkte njuta av bebis tiden och det gjorde jag verkligen. Men det gick för fort åndå, ett år mammaledig och nu känner jag att det var för lite, han växer upp för fort. Men istället har vi en stor kille, en som kan och vill mer och mer, som har fått egen personlighet och vilja, även om jag saknar bebistiden är det något alldeles speciell detta med.

Likes

Comments

Massa spännande pågång igen, ni vet ju att jag gärna håller igång och redan denna fredagen är jag inbjuden på ett butiks event hos Babyproffsen, där företaget Najell kommer att vara på plats för att presentera en ny produkt. Vi kommer att bjudas på lyxig frukost, demonstration och överraskningar. Så glad att bli inbjuden och självklart kommer jag berätta mer och bildbomda er senare i veckan.

Och redan om två veckor blir det ett butiksevent i Uddevalla, en liten bit att åka men det kan det absolut vara värt, en ny barnklädes butik som skall öppna upp och slår upp portarna med ett butiksmingelevent. Här kommer finnas kläder av lite exklusivare märken och även en del barnrumsinredning. Skall bli superkul detta med och hoppas få lite mer info inom kort.

Likes

Comments

I princip varje vardagsmorgon stressar vi iväg här hemma, något jag verkligen avskyr. Tid att passa för att få vardagen att gå ihop, och kommer vi inte iväg faller hela pusslet. Mini måste vara på föris 07.15 för 07.30 är det frukost och kommer vi inte innan det får vi lämna 08.00 och lösa frukost hemma. Det har jag inga problem med egentligen men att komma så sent innebär att jag inte får nån parkering (då det är helt hysteriskt med detta på jobbet) och kan åka hem igen. På den vägen är det och det är så frustrerande.

Men i morses vaknade vi tidigt och fick tid tillsammans, en mycket bättre morgon. Hur gör ni för att få ihop vardagen?

Likes

Comments

Veckan har bara precis börjar och ändå är i princip hela veckan och hela helgen redan fullbokad. Inte mindre än tre kalas och en fotografering skall jag försöka hinna med, helt optimalt är det inte men vi vill inte missa något roligt heller. Jag och L skall iväg och fotas av en god vän som blev inställt i helgen, så vi kör en omgång till helgen, me like 💕

Vi är bjudna på kalas för att fira barnen och faster Malin henne hos dem, barnen älskat stt åka dit så bara det är värt så mycket, och dessutom är vi bjudna på kalas för fina Leon som fyller 3 hos @emjay1 och det vill vi inte missa. Så fyllde ju lilla tjejen förra helgen och får ju allt bli firad. Så paket och kort måste fixas till detta med.

Men som tur ör det bara måndag ännu, håll utkik så kommer det både bilder från PHOTOSHOOT:en och "wrapping" inspo.

Likes

Comments

Liten är lämnad på föris (utan elefanten) och jag är snart på jobbet, var i valet om han skulle gå idag eller inte, hostan är kvar men en mycket bättre och en klart piggare skrutt i alla fall. Han ville ha med sig sin stora elefant till föris idag men den fick såklart stanna hemma, nerbäddad i hans säng, och han fick hjälpa till att bädda ner den. Den är ju stor nog att få släpa runt men han gillar den ändå, ibland har han med sig den in till oss när han vaknar på natten och då blir det fullt i sängen. Den är populär helt klart och går tydligen inte längre arr köpa på Ikea, så vi är glad att vi har vårt exemplar.

Likes

Comments

God kväll på er, hoppas ni haft en härlig helg, det har vi verkligen haft, även om vi hade behövt lite mer sol, och Lex hosta hade gärna fått gå över så han orkade mer. I eftermiddags fick vi i alla fall tid för att plantera lite fröer, han älskar ju att delta i princip allt vi gör, och jag tycker det är viktigt att han får göra kreativa saker på helgerna också.han tyckte det var så roligt att kika på fröerna och stoppa ner dem i jorden, och inte minst att vattna. Nu skall vi vara ordna pinnar ich skriva på och vattna dem, de står övertäckta i sina små växthus i fönstrena redan. En spännande tid som kommer att passa och kika på dem framöver.

Håll utkik så skall vi plantera "riktiga" tomater också senare i veckan, det blir riktigt kul, skall bara få tag o fina vita krukor.

Likes

Comments

Denna ursnygga kulhyllan i #lexrum hittar ni inne hos @_mina_j_ som skapar fina handgjorda inredning detaljer och fina dekorationer så som klossar, dekorationer och nu har hon även hjort små kameror, så coola och en är påväg hem till Lex. Kulhyllan tyckte Lex var rolig och kommer komma väl till användning, vi skall bara hitta en bättre plats för den men att ha djur och figurer på den passad oss.

Ni missar väl inte att hon har 20% på väggdekorer med koden MARS2017 👌🏻 Lex älskar sina dinosaurier som kommer från just @_mina_j_

I samarbete med MinaJ

Likes

Comments

Igår hade jag en liten kille på 7 veckor här och fotade, han var inte alls på humör men vi lyckades få till några riktigt fina bilder både på honom och hela familjen. Att fota små barn är lite klurigt och det är klart mycket lättare att fota när de är mellan 1-2 veckor och mest sover, men med lite lite utmaningar lär man sig. Jag är självlärd och kan grunderna, men vill bli bättre och har fått nätkurser och massa material av min kusin men har aldrig tid att sätta mig med det, men det kommer tid för det med, kanske får bloggen ligga nere ett par dagar nån gång, till förmån för bättre bilder.

Nu vill jag fota vid havet, längtar tills det ges möjlighet. Känner du nån som är gravid som skulle vilja bli fotad ute?

Likes

Comments

Tårtan på Lex kalas var helt klart en av de bästa detaljerna på kalaset och blev över förväntan, och såklart supergod. Det var framförallt utifrån tårtan jag valde temat och hade sett en liknande så jag är då glad att Tessanbakar ville hjälpa oss med den. Den var fjord på chcokladbotynar, choklad kräm och jordgubbar, helt ljuvlig smak ich krämen utanpå var himmelsktgod. Så imponerad på de olika dekorationerna och att hon får till färgerna så på detaljerna, imponerad.

Hela temat var perfekt och gjorde sig så bra, nöjd att jag bestämde mig för det till sist, trots beslutsångest, tänk vad mycket mindre jag hade behövt stressa då. Bättre lycka nästa gång. Eftersom mannen inte vill gifta sig får han stå ut med stora kalas varje år istället, nån dag kanske jag lyckas övertala honom.

Likes

Comments