Header

I goodiebagsen från eventet hos Rum&miljö fanns det många fina produkter, alltid lika kul att packa upp när man kommer hem, jag e nyfiken och barnen likaså. Från Jabadabado fick vi ett partyset med pompoms, photobooth detaljer, ett banner paket och sugrör, pompomsen skall få flytta in i tjejernas rum tror jag då Lex redan har flera och kommer bli toppen tillsammans med photobooth detaljerna att ha på kommande 3 års kalas. Från kidsconcept kom en söt träleksak som man bygger ihop, en liten mammut. Har flera av deras leksaker, de är ju så himla fina. Dessutom hade Hanna från Barnrumsinspo fixat superfina lampor, eftersom hon talade om ljuskällor passade ju det perfekt. Den var helt klart favoriten här hemma. Hade tänkt den som en julklapp men kunde inte låta bli att ta upp den.

Dessutom dina rabattkoder hos Annilunda och Lekhallen, där några av kvällens vinster kom från. Så sugen på väggstickers, kanske blir dem ändå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Eventet hos Rum&miljö igår, med Hanna från Barnrumsinspo som föreläsare, var riktigt inspirerande och roligt, Hanna kan verkligen få alla att leva sig in i ett barns ögon och få med sig publiken, och även om jag tyckte jag har bra koll på barnrum, kände jag att jag lärde mig massor och fick massa nya idéer, och jag precis som många andra insåg hur fel det kan bli ibland när man tror det skall bli bra men så passar det inte alls för ett barn.

Kvällen började med mingel, kul att lära känna andra likasinnade och skapa nya kontakter. Sen berättade Hanna om hur kontot @barnrumsinspo blev till till, en riktigt kul berättelse och så glad att känna denna goa inspirerande tjej.

Huvudfokuset var på hur man planerar ett barnrum, och om "rum i rum" en tanke som inte slagit mig innan, men hur logiskt det ändå låter. Så det blir det här hemma, lite den tanken har vi, men nu har jag ny inspo för detta och en myshörna blir det, det har jag bestämt nu. Och dessutom sa hon något som är rätt självklart men som man ändå missar, att sätta det i ett barns nivå. En spegel hänger inte bäst i vuxens längd, hur kul är det för ett barn att inte se sif själv. Så för framtida inredning blir det att bli 3 äpplen hög, eller ja i Lex längd, och hitta ett bättre fokus.

För övrigt pratades det mycket om belysning och förvaring, ett rum behöver många ljuskällor, inte bara en taklampa (konstaterade att vi ändå har 4) men vill ha fler. Och när det gäller förvaring finns det så mycket idag att använda, mycket som funkar i många rum, men framförallt är förvaring viktigt för att barn skall kunna städa undan och att allt har en plats. Så det skall vi bli bättre på.

Vi fick alla med oss fina goodiebags med massa roligt när vi gick och dessutom hade många möjlighet att få hem med en vinst, tyvärr inte vi, men många andra barnrum har fått fina nya detaljer.

  • 39 readers

Likes

Comments

Sköna söndag, lediga dagar är minst sagt lyx och vi försöker njuta av att inte ha några måsten alls, för många sådana annars ändå. Regn tillhör hösten, snart har hela oktober passerat med rätt bra väder ändå, så vi struntade i vädret och tig oss en härlig promenad i skogen, inte minst för att få frisk luft och medans Lex och Leya sprang runt passade jag på att få lite höstfoton på dem två, nu när naturen är så otroligt vacker i skiftande färger. Om jag njuter, ja definitivt.

Nu blir det lite mys med familjen och senare kommer ett inlägg från gårdagens event med barnrumsinspo och rumochmiljö. Håll utkik, massa tips och såklart våra dina goodiebags.

  • 41 readers

Likes

Comments

Godkväll alla underbara läsare. Kvällen spenderas ju som ni vet på event hos Rum och miljö och vi har fått en inspirerande föreläsning från bästa barnrumsinspo Hanna, så mycket nya idéer och tankar. Lovar er ett längre i lägg i morgon på deg som jag fastnade för, nu skall vi fortsätta med vi mingel och vinstutdelning, håller tummarna att kamma hem något spännande, om inte annat har vi fina goodiebags med oss hem. Tack för en härlig kväll.

Likes

Comments

Då var bilderna klara och levererade från eventet tidigare i veckan som fantastiska Desirée anordnat, och vilken kväll vi fick, och härliga bilder dessutom, så glad för möjligheten.

Kvällen spenderades på Saian Academy i Lerum med andra fantastiska bloggare. Företaget drivs av två engagerade tjejer som båda har mycket erfarenhet inom många områden och är väl hälso och miljömevtenna, så deras vision bygger mycket på Eco, hälsosammare livstil och naturlig skönhet, med produkter baserade från naturen. Produkterna och filosofin har de kommit i kontakt med i USA, och det var jättekul att få höra bakgrunden till märket och personerna bakom märket.

Vi började kvällen med mingel och fick en presentation om dem båda och deras bakgrund och hur de tagit sig dit de är idag, om företaget, tankarna bakom det hela.

Inget event utan bubbel och mingelmat såklart, så självklart bjöds vi på mycket godsaker. Bubbel från God dryck, mingelmat från Mathem, ljuvliga godsaker från Haupt Lakrits samt björksav och hälsodrinkar från Holistic Sweden

Jeanette och Susanne är båda master traineer för Saian Academy och har utbildning som massage terapeuter, och Jeanette har dessutom spa och nagel utbildning, självklart görs dessa behandlingar med naturligt material. Tycker det e så bra att allt fler satsar på Eco och naturligt, jag tror inte vi mår bra av allt vi utsäts för i vardagen och allt fler behöver bli miljö och hälsomedveten, tror det är vägen framåt.

På salongen genomförs även QRMA Frekvent analys, som mäter gifter i kroppen, det är något jag verkligen skulle vilka göra, och kanske därmed ändra både kost och annat.

Förutom en mycket bra presentation av de produkter som Saian har, så lärde vi oss mycket om naturliga produkter. I våra goodiebags fanns ett prova på kit med produkter för att under 30 dagar testa konceptet, och vi gick igenom dessa och fick lukta och känna på dem. Dessutom fick alla bloggare en BEAUTY lift Box, superfin box med en enhet och produkter för att smärtfritt och enkelt minska uppkomsten och ta bort rynkor. Lite läskigt att ta denna i ansiktet, med galvanisk ström, men jag skall absolut testa, tror det kommer ge utmärkt resultat. Superfina goddiebags som ni förstår.

Att vara iväg tillsamman med andra bloggare är så kul, vi har samma tankar och idéer och att ta fram kameran är mer regel än undantag, ingen som tycker det är konstigt, utan alla gör det, och väntar tills det är fotat, eller posaer för perfekta fotot, vi skrattade gott åt detta. Eftersom vi har både bloggare och vloggare så blir det mycket foto och videos, ett perfekt sätt att dela med sig till alla läsare.

Tack Desirée och tjejerna på Saian för en toppen kväll, och såklart alla fina bloggare, skall bli så kul att se mina foton hos er, vilken lycka.

Likes

Comments

Imorgon är det dags igen, två gånger på samma vecka, för event. Denna gången på Rum och miljö som ligger i centrala Göteborg, som håller kurser i inredning och homestyling, förutom 30 andra bloggare på eventet kommer dessutom underbaraste Hannah och föreläser om barnrum och Barnrumsinredning. Hon har det unika instagramkontot @barnrumsinspo och dessutom bloggar på Allt med barn, och är en fantastisk inspirationskälla, hon bjuder alltid på fantastiska inspo bilder, egna men framförallt delar hon andras inspo, tips, DIY och andra idéer. Trots stort konto, är hon så ödmjuk och fantastisk, och bryr sig om alla följare och läsare, fantastiskt kul att känna henne. Ser verkligen fram emot massa tips och idéer, och ny inspiration. Kvällen bjuder dessutom på mingel, tävlingar (med superfina sponsorer) och goodiebags, kommer bli grymt bra. 

Följ oss imorgon både här och på instagram, lovar er uppdateringar under eventet.

  • 75 readers

Likes

Comments

Igår blev det inte mycket tid med mitt lilla hjärta, jobb och event, men en stund fick vi emellan till att  leka, mysa och fixa hemma. Trots fart och fläng är du ett riktigt lyckopiller, så mycket skratt och glädje tillsammans, och gör tiden ihop böst. Så idag blir det kort dag på jobbet istället, och kvalitetstid tillsammans, det är vi värda, och förhoppningsvis kan mannen hänga med på ett hörn efter jobbet. Längtar redan.  

  • 88 readers

Likes

Comments

Ikväll är det åter igen dags för event, en lyxigare vardag helt enkelt, med ett event på Saian Academy i Lerum. Det är Desirée som driver bloggen Larsens Liv som tillsammans med Saian, som arbetar med hudvård, har ordant ett event för några utvalda bloggare, där jag fick turen att delta och dessutom kommer jag att fota under kvällen så att de andra tjejerna får ta del av mina bilder. Super kul och jag ser verkligen fram emot kvällen, som bjuder på gudamakts, mingel, tävlingar och lite goodiebags. Supertrevlig kväll ser vi fram emot, håll utkik efter inlägg senare från eventet.

  • 95 readers

Likes

Comments

Ni vet när man känner sig så där lite extra stolt över sig själv, att man har ett koncept som funkar, just så känner jag nu på instagram. Valt att uppdatera mig lite map bildredigeringen och har dessutom delatgit i flera SFS:er och har fått så många nya härluga följare. För varje inlägg blir jag mer taggad, många ❤️ och så fina kommentarer, blir så glad för varenda en. Nu säger jag inte att massa följare är allt, men när man själv lägger ner mycket tid så vill man ju få ut ngt för det. Hoppas ni som inte redan följer oss på instagram vill göra det, ni hittar oss på @tessochlex

  • 124 readers

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter och förhoppningsvis lite mer tid med den här lilla killen, på tok för lite av det senaste veckan, en spännande men tuff jobbvecka. Men masa pappa tid fick han då han var sjuk och mannen tog det denna gång, min andra superhjälte. Mini är vår lilla hjälte, en egen lite stjärna. Skulle verkligen behöva ta ledigt en dag eller två och göra något kul med honom, passa på att få lite kvalitetstid. Funderar på ett besök på Alfons åbergskulturhus, Universeum eller något annat spännande, något han gillar. Han älskar sina bilar, så kanske Volvomuseet igen, vi får se vad vi hittar på. Nån som vill hänga på? 

  • 120 readers

Likes

Comments