Header
View tracker

Fick en liten hint idag om att jag just idag varit bloggare här på nouw i precis ett år. Tänk vad fort det går, nästan dags att fira. Så glad att jag bytte portal, det har verkligen varit ett lyft för både mitt bloggande och självkänslan, en bra boozt med massa nya lösare och följare, så kul att kunna följa varandra, helt klart lättare att både läsa och kommentera. Det går framåt helt klart, jag har nya tydliga mål med bloggandet och hoppas att klättra ytterligare några steg på topplistan, men framförallt hålla mig kvar på en lagom nivå. Jag är imponerad av dem som kan driva runt de större bloggarna, fullt medveten hur mycket tid det tar, men för mig kommer det alltid finnas ett vardags jobb i grunden och tiden för just bloggen kommer vara begränsad, men av den tiden hoppas jag kunna få ut det bästa och att ni följer oss på den resan vidare. Utan er vore jag inget här ju.

Bytte header samtidigt som jag bytte blogg, fortfarande lika nöjd. Kanske någon bild byts ut inom kort, men för övrigt älskar jag den ännu.

Så vad vill ni läsa mer om? Vad gör att ni läser min blogg? Länka gärna till era bloggar så kikar jag in hos er med 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

Dagens klappkalender till mini, måste säga att jag verkligen älskar några av printen på påsarna, speciellt denna. Dessa små ögon finns ju dessutom som vägg dekoration, visst hade det varit fint. I paketet fanns ett litet flygplan som kan köra själv, en motorgalen liten måste ju få något fordon i kalendern, han hade nog varit glad om det var fordon i alla paket.

  • 20 readers

Likes

Comments

View tracker

Härliga bilder från dagen, önskar vi hunnit med så mycket mer denna helg, men det känns det som jag alltid gör. Innan man vet ordet av det är det kväll, mörkt och vi sitter uppkrupna i soffan. Nån som känner igen sig? Tänkte hunnit med lite pepparkaksbak, en tur till havet, plockat lite ris och annat nyttigt, men sovmorgon, 2 fotograferingar senare av goda vänners barn, ute lek, städning, mer utelek, middag, och lite fix runt huset, så var den här dagen slut också. Eftersom L inte fått sova middag under helgen, har han somnat på två röda, en trött liten men samtidigt i bra tid och utan problem. Det känns bra att få rutinerna att funka bättre även på helgerna, även om middagsvila och lite egentid är lyx det med. Så lite tid för både blogg och jobb för att komma ikapp efter veckans vabb får det bli, och nån bra serie på tv om jag har tur. Trevlig kväll på er.

  • 38 readers

Likes

Comments

Lucka 4 i dagens klappkalender öppnad av barnen, de tycker om att få öppna ett litet paket alla tre, inte så noga med innehållet egentligen utan mest känslan av att få något litet. Vi hade hittat en cool tandborste med Batman till Lex, något som han ändå behövde och dessutom en cool som han gillar. Användbara klappar känns riktigt bra, en liten som sprang in och borstade tänderna direkt, trots stt det redan var gjort. Leya fick hundgodis, hon har ju hund både här och hos sin mamma så det blir kul att kunna öva med. Och Nova fick en ansiktsmask, hon är ju i den åldern att det är kul, så lätt att hitta på saker till henne.

Håll utkik på vad som kommer i morgon. Själv håller jag tummarna att vinna nån av alla kalendrar jag tävlar i, tänk om jag vann vilken underbar känsla. Ja @mammatilltwå lite lätt avis på dig.

  • 39 readers

Likes

Comments

Syskonkärlek när den är som bäst. Morgonen spenderade mini och Nova tillsammans i Lex rum och lekte, de lagade mat, matade varandra, nallen och skrattade gott tillsammans. Den där varma känslan i kroppen av barnens kärlek till varandra, att sitta och titta på dem när de leker med en kopp te i handen och höra de där härliga goa skratten, det busiga som de där två har tillsammans, äkta kärlek. Hoppasfå klart Lex kök och uppdatera det med lite detaljer så de namnlekar ännu mer.

  • 48 readers

Likes

Comments

Årets julkalender, bättre sent än aldrig men de blev klara. Lite i sista minuten såklart, viss spänning måste man ju ha. Om jag tagit mig vatten över huvudet? Absolut varje gång. Mannen tycker jag är hopplös. Är det värt det? O ja det tycker jag allt, i alla fall för oss, men tjejerna börjar bli förstora.

Jag hade flera idéer om kalender, och hittade många favoriter när andra la upp sina på instagram, har hunnit ångra mig flera gånger och velat göra andra istället, men när jag väl blev klar blev det riktigt bra. Lex kalender blev 24 påsar med blandat innehåll, både kul inredningsdetaljer, lite gott på helgerna, och några praktiska saker, enkla billiga påsar från panduro, som jag själv målat. Tjejernas kalender är såklart med klar, deras hänger på kalendern som farmor sytt för några årsedan, och även där både lite godis, nyttiga saker och annat, men de får inte lika många utan bara de dagar som de är här på morgonen.

  • 67 readers

Likes

Comments

En månad går så fort, älskar att kika tillbaka varje månad och se vad vi hunnit hitta på och visa er några guldkorn. November har bjudit på yttepytte lite snö, vi hoppas på så mycket mer, men njöt av det som kom. Lyckats fånga familjen på bild, inte med mig själv dock det är decembers mission. Farsdag firande och mys med vänner och familj, lekt och lekt med mini, hunnit med skolfotografering. Dessutom några härliga event, bla hos Kurragömma, den magiska leksaksaffären, som bjöd på massa inspo, julklappar, fin musik, underbara bloggare och fina goodiebags. Blivit erbjuden att vara brandrep för Adoreusbabies, finaste printet från dem har kommit och förgyllt hans rum, som för övrigt blivit ommöblerat, så nöjd med resultatet. Hunnit med några fotograferingar, det är ju så kul att fota och föreviga minnen. Ja kort och gott några guldkorn från ett underbart november.

  • 54 readers

Likes

Comments

Igår var det dags att öppna första luckan på kalendern, tyckte ändå att den blev rätt bra ändå. Ja det råder viss hysteri kring dessa kalendrar, och åsikterna är delade, men för oss är det en bra grej. Det brukar bli små detaljer, som inredning eller leksaker som de ändå skulle få, men lite mer utspritt nu får de dem samlade och med en verklig tanke bakom, följer ni med får ni se.

Oavsett var det en spänd liten kille som fick öppna på kvällen eftersom vi försov oss på morgonen. Helt fascinerad av kalendern och alla påsarna, och supernyfikna på vad det är. Första paketet att öppna var spännande, och innehållet var riktigt fint, små ljusspöken som kan lysa upp när det är mörkt. Snart skall vi öppna dagens paket och tjejerna även få sina.

,

  • 81 readers

Likes

Comments

Ja bättre sent än aldrig säger man väl, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Större delen har gått åt att måla grafiska figurer på alla 24 påsarna till Lex kalender, numrerat dem och packat, tjejernas hann jag inte ens börja slå in, men de kommer först på fredag som tur är. Kvälksnöje i morgon alltså...Finns så mycket fin paketinspo för kalendrar, lovar er visa mina favoriter till helgen, har redan börjat fundera på nästa års kalender.

Men denna gång fick det bli vita påsar från panduro med svarta grafiska handmålade figurer på, supernöjd och nedan förbi en sneak peak, resultatet i sin helhet upphängt får ni se imorgon. Hittade inspo hos underbara Moa.nyberg som ni hittar på instagram och har gjort påsar med samma koncept men det lite andra former. Supernöjd med innehållet också, tror det kommer uppskattas.

  • 88 readers

Likes

Comments

Vi passade på att ta en riktigt lång promenad tidigare idag i det fina vädret då vi stannade hemma så Lex fick chans att bli ordentligt krya på sig. Imorgon blir det föris och jobb igen, hoppas han får hålla sig frisk då det går både magsjuka, svinkoppor, halsfluss och löss för och nämna några saker. Frisk luft blir man friskare av tror jag allt, det skadar inte i alla fall så han fick promenera lite vid kyrkan innan vi handlade, allt för att trötta ut honom så han fick en god middagsvila i den härliga luften och jag fick en skön PW.

Hade planer på att hinna klart kalendrarna till barnen redan i helgen, jag som skulle vara ute i så god tid. Lär få hålla på halva natten så ekar det tomt här resten av kvällen så vet ni varför. Men lovar er resultatet ikväll eller i morgon.

  • 72 readers

Likes

Comments