NU när taste of alingsås är i full rullning kände jag att det var det perfekta tillfället för mig att börja skriva. Jag har länge velat blogga, förstår inte varför jag hela tiden hittat skäl att skjuta på det.

Om man känner mig så vet ni att det finns tre saker som betyder riktigt mycket för mig. Nummer ett är min sambo och tillika ganska nyblivna fästman. Han är min dag och min natt och min bästa vän. Den andra saken är att resa. Jag är Sååå rastlös i själen och har så alltid varit. En drömmare kan man kalla det för. Det tredje är mat och vin. Om jag har en dålig dag så finns det inga bekymmer kvar såfort jag fått slå mig ner på en restaurang och börjat botanisera i vinlista och meny. Lycka-intresse-passion.


Som tidigare nämnt så startade en grej i vår lilla stad idag-taste of Alingsås. Ungefär samma sak som krogveckan i Göteborg eller Stockholm men i mindre skala. Restauranger och caféer har under en veckas tid specialmenyer till toppenbra priser. Tror ni det kliar i fingrarna?

Då jag ändå var ledig idag så passade jag på o hoppa in på bueno taco för deras erbjudande. Provsmakning av fyra rätter till en enkel kostnad av 100 kr. Bäst var deras variant på ceasarsallad. Lagom stor mellanrätt/större förrätt och riktigt bra kryddning. Sedan serverades det en pizzadilla som var en capricciosa gjort i tortilla bröd. Sådär blev betyget. Störst förhoppningar hade jag ju givetvis på burriton med köttfärs, guacamole mm. Det är ju mexikanskt tema trots allt. Smakmässigt var burriton bra- det var välkryddat. För vem avskyr inte mat som inte smakar något liksom. Det som tog mig lite off guard var att köttfärsen är blandad med ris. Egentligen är det inget problem. Man mättas desto mer. Det är bara väldigt ovanligt-i sverige. Dock är det precis så det serveras på en klassisk taco Bell i usa. Medan jag satt och försökte bli överens med migsjälv om jag gillade risblandning eller ej kom desserten. Churros. Vem älskar inte churros? I detta fall med varm chokladsås på. Bra avslut!

Bueno taco är snabbmat. Det känns i kvalitén av råvarorna och det faktum att de inte tillagar något själva från grunden. Men vad fasen. För 100 spänn var jag megabelåten och allt smakade jättegott. Bra start på veckan säger jag.😁

Jag hoppas på att kunna testa iaf några fler erbjudanden under veckan. Jag o världens nästa brud ska ut på torsdag så jag ska höra vad hon känner sug för. Tills dess-arriverderci!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw