Idag blev min lilla tös hela 5 månader 💓 Bvc besök och hon var 65.5 lång och vägde 6810 g 💓
Hon fick även 5 månaders vaccinet och det gick bättre än sist. Lite grin blev det såklart men vi slog på babblarna på telefon så hon blev lite distraherad. Hon var jätte duktig i alla fall 💓 Men hon har blivit dålig av vaccinet 😭💓 Feber och hängig 💓😔 Mammas lilla hjärta 💓 hoppas hon mår bättre imorgon och att hon får sova inatt 💓

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Onsdag. Hade skit svårt att somna inatt igen, typ tredje eller fjärde natten jag har svårt att somna. Somnade efter 1 någon gång och halv sex gjorde Maja morgon. Vi låg i sängen fram tills typ halv tio.. Då jag bokade tid på vårdcentralen för mina jövla bihålor slutar inte göra ont. Så fick tid 11..20.

Besöket tog typ 5 minuter och jag fick penicillin utskrivet. Sedan for jag och Maja till min farmor och fikade och umgicks med henne. Jag önskar att alla hade en sådan fin farmor som jag har. Hon är liksom genom go, Fast lilla tant har ont och ska opereras efter nyår.

Efter att ha varit hos farmor några timmar så åkte vi och hämtade ut mina tabletter. En 10 dagar kur. YEY, Hoppas jag blir bra nu! Passade på att springa in på ica och handlade lite. Tänkte köpa slingfärg till håret, är så sugen på att slinga lite, men ändå inte. kluven i den frågan så lät bli. Har ju lyckas spara ut mitt naturliga ganska långt nu, Känner jag mig själv så kommer jag bli uttråkad någon dag och bara färga.

Nu har Robin åkt till jobbet och jag la på en ansiktsmask och tog en varm dusch. Maja hon ligger och sover. Hoppas hon sover någon timme. Så jag hinner plugga lite.

Likes

Comments

Mammas fina tjej 💓
Så lyckligt lottad att jag fick min fina dotter 💓
Alldeles perfekt 💓
Ett jäkla humör ibland, med det där leendet och skrattet är det bästa jag vet 💓

Likes

Comments

Då var vi äntligen herr och fru Haapala 💓
En liten och mysig ceremoni med dem viktigaste 💓
Sedan tog jag med min man och Emelie på estreet och käkade. Maja hon följde med moster hem och sover där inatt.
Väl hemma har vi bara umgåtts och legat i sängen och sett film 💓 Konstigt att vara utan Maja 😂 Hoppas man lyckas sova ut imorgon.

Likes

Comments

Både jag och Robin vaknade upp och mådde bajs. Såklart lagomt till The big day imorgon. Blir att kurera oss ordentligt idag och hoppas att vi mår bättre imorgon.
Så idag blev det inget babysim, tråkigt men dumt att åka om man inte mår bra.
Det är torsdag och nya avsnitt av två serier jag följer och idag är det premiär för ny säsong av vikings 😍💓

Igår mixade vi vattenmelon till Maja, det tyckte hon var jätte mumsigt 😍

Likes

Comments

Förmiddagen blev chill och hela familjen som mesta delen 😅 Trött mamma idag.
Sedan for vi till Birsta för att handla och köpa en byrå men vi kom hem med mat och en julgran 😍
Slängde upp granen och sedan kom Charlotte på besök och hon kom med en jätte fin dress till Maja 😍 och jag fick en söt tomte 😍😂 Jag som har börjat samla på tomtar. Efter att hon hade åkt så slängde jag ihop lax wraps, som var jätte gott!

Strax efter 18 drog jag till gymmet och kötta på. Blev ben idag och det kändes i trappen upp hemma 😂

Likes

Comments

Varit dålig på att blogga 😅

i fredags var det ju Black friday, en helt överskattad dag enligt mig. Men jag ville åka till Birsta ändå, hade lite saker ett köpa. Tänkte att jag åker dit tills det öppnar och dem öppnade 8.00. Passade denna småbarns morsa alldes utmärkt då lilla fröken Haapala gör morgon oftast runt 06.30.
Vi åkte dit och hängde på låset typ, var rätt mycket folk och när dem öppnade dörrarna så var det vissa som sprang in. Galningar. Men det visade sig att dem 100 första fick 40% vid köp av 3 plagg ist för 20%. Fick ett sådant kort men hittade inget, så gav bort det.
Gick runt en stund hittade leopardbody och byxa till Maja och halsband till bröllops. Så nära nu.
Vi tog en fika innan vi drog till babyproffsen. Strax innan halv elva var vi påväg hem, då var det kaos i Birsta. Långa köer.
Vi åkte hem och sov i stället😂

Igår gjorde vi inget speciellt, Majas farfar kom förbi en sväng och eftermiddagen åkte jag och Maja till Gnarp och hälsade på Morbror Lars, Camilla och mina kusiner Albin och Elin. Blev bjuden på mat och massa surr. Maja busade för fullt. Vid 19 tiden åkte vi hem, för det var läggdags för lilla fröken.
Hon var helt däckad. I vanliga fall brukar hon vakna när man lyfter upp henne men icke, kunde till och med klä av henne utan att hon vakna.

Idag var vi tillbaka till Birsta 😇😆 Denna gång för att köpa julgran. Har inte haft en julgran sedan hemma i Årskogen.
Väl på Rusta fick jag världens beslutångest. Om jag skulle ha en gran som var 180 cm eller 150. Vill inte en sån stor för att jag har två huliganer till katter som kommer med största sannolikhet att riva ner den och är den för hög kan den tippa på Tv:n eller något annat viktigt.
Så jag bestämde mig för att ta en 150 cm, men då kom nästa problem. Ville inte ha full stora kulor och dem som var mindre var gjorda i glas. Vem som helst kan räkna ut vad som händer med glaskulor om katterna välter granen.
Så jag åkte därifrån utan en gran. Ganska meningslöst tripp men ändå.
Annars har vi bara tagit det lugnt idag

Likes

Comments

Idag har vi tränat på att sitta 😍 hon blir bättre och bättre 😍

Likes

Comments