Long time, no seen. Dagarna rullar på och vi har sällan en lugn stund! Aydin håller på att skolas in på förskola och Emir är i full gång att lära sig att ta sig fram. Han kryper, står med stöd och till och med går själv om man hjälper honom genom att hålla honom i händerna. Mina fina pojkar börjar bli stora, tiden går alldeles FÖR fort! Åhhh.. Jag vill att dom ska vara mina små bebisar för alltid ju. Mammas älsklingspojkar!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tänkte tipsa om dessa fina mössor som jag fyndat till mina kottar! Finns här (och även i tre andra färger). Den i mindre storlek har knytband medan dom två större storlekarna har utan, fyi. Tyckte att mössorna var så söta så barnen fick varsin, syskonmatchning. Syskonmatchar ni?

Likes

Comments

Jag föll för grupptrycket och beställde lite flaskor från Twistshake jag också. Som alla andra, haha.. Barnen älskar dom så det blir nog att vi fortsätter med dessa skulle jag tro! Roligt med så mycket olika färger tycker jag. Passa på ni också, dom säljer ut sin neon-kollektion med 40%.

Rabattkod: neon40.

Likes

Comments

Har gått och kära ner mig i massor av olika skor från Kenzo, dessa blev favoriterna! Vill ha, ja tack! Finns här.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är det inte lång tid kvar till förskolestart för min stora kille, så nu måste vi fylla på garderoben lite! Jag fyndade dessa leggings, kunde inte låta bli när det var så himla bra pris. Detta var första gången jag handlade från Mini rodini, så jag hade inte alls någon koll på deras storlekar. Tycker dom var väldigt stora, men jaja, då har dom att växa i, haha.. Älskar dom gula, så coola! Finns här och här. :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag beställde ljusstakarna och jag är så himla nöjd. Dom var superfina på bild och ännu finare på riktigt, så den här tjejen är superglad!
Om ni också är sugna på dessa så beställ härifrån då dom har bäst pris! Jag fick mitt paket dagen efter jag beställde, grym leveranstid :)

Likes

Comments