Contains affiliate links


Vi är snart färdiga med barnens rum och vardagsrummet, vilket innebär att vi har hallen kvar. Den är så himla tråkig just nu, så det är dags att den får sig ett lyft! Vill ha denna möbeln ovan från IKEA, jättebra skoförvaring samtidigt som man kan ha den som en bänk där man kan sätta sig ned och ta på sig skorna. En rund snygg spegel på väggen och en fin kudde att luta sig emot. Perf! Kudde: här, spegel: här .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Efter mycket velande hit och dit så blev det äntligen en sittpuff. Valde mellan två olika, fick rådfråga min man och hans svar blev avgörande. Ett bra val, vi båda är jättenöjda! Sittpuffen hittar ni här . Nu väntar vi bara på vår nya soffa, som förhoppningsvis kommer nästa vecka!

Likes

Comments

Gud vad tiden går snabbt! Har inte bloggat på så många dagar nu så jag kände att det var dags. Har haft barnens mormor och kusin på besök bland annat, vi har varit på Leo's lekland! Aydin är fortfarande för liten för att uppskatta det men det var kul med bollhav i alla fall. Tycker att det var ett jättefint och superroligt ställe för barnen! När dom blir äldre så vill jag att dom ska få ett varsitt årskort där så vi kan åka dit precis när dom vill. Ja, förutsatt att dom tycker att det är roligt förstås. Well well, annars har vi mest varit hemma och myst eller varit ute och lekt! Det har inte blivit så mycket mer än så. Aydin börjar på förskolan snart så vi passar på att vara hemma och mysa och ta det lugnt.

Likes

Comments


Jag är nog inte ensam om att vara förälskad i sittpuffarna från Jotex. Dom är ju så fina och nu finns det
fler färger att välja mellan, bland annat färgen ovan. Åh vad jag gillar denna färgen, verkligen snygg!

:)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har sett den här lampan på olika sociala medier flera gånger och tycker att den är så jäkla fin! Vill ha den i vårt vardagsrum och tänkt att "den ska vi köpa sedan när vi flyttar till hus!". Igår fick jag veta hur mycket den egentligen kostar, fick typ en chock och tänkte "vill man lägga så mycket pengar på en lampa?". Men ja, det vill man. Goals. SKA ha den. Börjar spara nu, punkt slut, haha. Finns att köpa här bland annat.

Likes

Comments

God morgon på er! Gud vilken hemsk natt vi haft, x antal uppvak och ledsna barn som velat ha närhet. Har pendlat mellan Aydins säng och vår säng där Emir sover. Så ja, knappt någon sömn alls för min del! Hoppas jag kan få barnen att somna samtidigt sedan så att jag få sova lite! Blir tyvärr på så himla tråkigt humör när jag inte får sova, inte kul för någon av oss. Nåja, vad händer idag? Inget speciellt på schemat faktiskt, men vi kommer nog mest vara utomhus och njuta av solen. Vi har "hittat" en mamma och en son på vår gård som vi umgås med! Så himla kul med en ny varsin kompis, roligt för barnen att leka/springa av sig medan vi mammor umgås och snackar. Så det blir säkert lite häng på gården med dom idag, annars är det dom vanliga rutinerna. Nu ska jag fixa frukost till oss, ha en fin dag! Uppdaterar lite senare :)

Likes

Comments

Som jag tidigare nämnt så har jag ett samarbete med Cykelkraft.se där denna fina cykeln kommer från! Det är en balans/träningscykel för mindre barn, mellan 2-4 år för att vara mer exakt. Jag gillar att den har lite större och bredare däck, den känns väldigt stabil! Aydin har provkört (med hjälp från mig) och hade superkul. Är jättenöjd och vill varmt rekommendera Cykelkraft! Väldigt positivt att dom får iväg sina beställningar snabbt, återkopplingen är snabb och säljarna är trevliga - toppenservice! Har ni också tänkt att ert barn ska få en balanscykel?

Beställ den från Cykelkraft vetja! :)

Likes

Comments

Idag har vi varit på BVC för 6-månaders kontroll. Lille Emir kan vända sig, både från mage och rygg. Han tittar storögt efter leksaker, kan gripa tag och flytta leksaken mellan händerna. Han jollrar också! Det enda vi inte bockade av idag var att han inte drog sig upp själv från liggande position, när man höll i hans händer. Men det fixar han säkerligen galant till nästa gång då vi ska ha hembesök! Spännande..

Pojkarna sover nu så jag passar på att kolla mina sociala medier samtidigt som jag dricker lite kaffe och äter the left-overs från tonfisksalladen jag gjorde igår! När kottarna vaknar ska vi ut och gå en promenad + leka lite ute! Man får passa på när vädret tillåter. Ha en fin dag allihop!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Känslan när det är rent och snyggt, doftar fräscht, inga leksaker på golven, inga smulor, and so on.. Ni vet den känslan? Nä, inte jag heller, hahaha! Drömmer mig bort till ett hem som alltid är fint, städat och doftar blommor. I alla fall, ÄLSKAR vårt sovrum, sängen hittar ni här!

Likes

Comments