Hej hopp! Då var det måndag och dags att väga och mäta sig igen.. jag blev verkligen jättebesviken över resultaten denna veckan då jag verkligen gjort bra ifrån mig. Men ja, jag får helt enkelt komma igen och göra ännu bättre ifrån mig under de kommande dagarna. Jag känner ju att kroppen sakta men säkert förändras, men en är ju lite för impulsiv. Bättre lycka nästa måndag! Man får vara glad för det lilla.

Vikt efter fl: 115,7 kg.
Längd: 180 cm.

Vikt sist: 94,4 kg.
Vikt idag: 94,2 kg.

Byst idag: 101 cm / Byst sist: 102 cm.
Midja idag: 85,5 cm / Midja sist: 85,5 cm.
Höft idag: 109 cm / Höft sist: 110 cm.
Stuss idag: 114 cm / Stuss sist: 115 cm.
Lår idag: 68 cm / Lår sist: 68 cm.
Vad idag: 42 cm / Vad sist: 42 cm.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Hello there! Då var det måndag och det betyder vägning och mätning för min del. Jag har gått ner 1,7 kg och minskat 4 cm. Är helt okej nöjd med veckan som varit. Som jag tidigare skrivit så har det inte alls varit så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. What else? Inte så hungrig och väldigt pigg, vilket känns jättebra då jag innan gått och känt mig hungrig hela tiden. Men det har antagligen suttit i huvudet. Skönt att vara kvitt det där jäkla sötsuget. Vi har massor med glass, chips och sådant hemma, men jag rör det inte! Vill inte ha, urk.

Vikt efter fl: 115,7 kg.

Längd: 180 cm.
Vikt sist: 96,1 kg.
Vikt idag: 94,4 kg.

Byst idag: 102 cm / Byst sist: 104 cm.
Midja idag: 85,5 cm / Midja sist: 87 cm.
Höft idag: 110 cm / Höft sist: 110 cm.
Stuss idag: 115 cm / Stuss sist: 115 cm.
Lår idag: 68 cm / Lår sist: 68 cm.
Vad idag: 42 cm / Vad sist: 43,5 cm.

Likes

Comments

Hello there! Jag smygvägde mig idag. Måndagar är vägnings- och mätningsdag, men jag kände mig lite nyfiken och ville se hur pass bra det går. Ibland behöver man "tjuvkika" lite för att hålla motivationen uppe. Det går bra det här, men jag håller på siffrorna tills på måndag! Fastan är inte så jobbig som jag trodde, klart man är hungrig men det är hanterbart. Kosten går top och jag har noll sockersug. Awesome!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ny matta till vardagsrummet står högst upp på inköpslistan! Den vi har nu ligger inte still på golvet, inte optimalt när man har en vild 1,5-åring som springer runt som jag vet inte vad.. vi har haft några olyckor på grund av den där jäkla mattan, så igår åkte den ut! Hur som haver, jag väljer mellan dessa två ovan. Är jättesugen på den rosa, men tror att man tröttnar snabbt. Det kanske är bättre att köra på den vita så kan man köra på rosa detaljer istället. Exempelvis rosa kuddfodral, ljuslyktor, and so on.. Vilken färg hade du valt, vit eller rosa? Finns här.

Likes

Comments

Hello there! Uppe sedan kl sju, som vi brukar. Gjorde frukost till A, mys framför tv:n, amning för E. Vid elva åt jag mitt första mål för dagen, mat har sällan tidigare smakat så jäkla gott, to be honest. Äggröra och kycklingbacon, för tillfället kändes det som det godaste jag ätit i hela mitt liv! A sover middag nu och jag har precis städat. Ska köra igång en maskin tvätt och äta lunch i form av tonfisksallad. Senare när pojken vaknat väntar en promenad och sedan får vi se vad vi hittar på för skoj. Mest troligt går vi och leker i lekparken, och gungar. Ha det fint! :)

Likes

Comments

Vikt efter fl: 115,7 kg.
Längd: 180 cm.
Vikt idag: 96,1 kg.

Byst idag: 104 cm / Byst sist: 105 cm.
Midja idag: 87 cm / Midja sist: 89 cm.
Höft idag: 110 cm / Höft sist: 113 cm.
Stuss idag: 115 cm / Stuss sist: 121 cm.
Lår idag: 68 cm / Lår sist: 70 cm.
Vad idag: 43,5 cm / Vad sist: 44 cm.

Jag minns inte när dom sista måtten är tagna, men jag tror det är ungefär 4 veckor sedan. Det har ju hur som helst försvunnit några cm från min kropp även fast kilona på vågen inte vill försvinna. Men förhoppningsvis så blir det ändring på det nu i och med fastan! Jag hoppas att jag kan skala av ett par kilo redan nästa måndag. Nu har jag varit fastande i 10 timmar, med andra ord så har jag fyra timmar kvar tills jag får äta. Jag är rätt hungrig så nu ska jag ta en kopp kaffe och hoppas att min hunger stillas lite. Hoppas ni vill hänga med på min viktresa!

Likes

Comments

Idag blev det en promenad på 7 km och humöret har varit på topp efter det! Till middag blev det kyckling, blomkål, körsbärstomater och ruccola. Jag har en timme kvar att äta idag så nu blir det lite vattenmelon innan min fasta startar. Trevlig kväll på er så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Jag har kommit igång rätt bra med promenaderna, det är tack vare att E äntligen accepterar att ligga i vagnen! Eller så är det tack vare att han börjat med napp? Hur som haver, vi kommer ut på en promenad varje dag nu vilket är jätteskönt! Det gör mycket för humöret, känner mig mycket lugnare och gladare. Kosten är bättre också, men.. det händer faktiskt inte ett skit på vågen. Av den anledningen så har jag bestämt mig för att testa periodisk fasta. Jag ska sluta äta kl nio ikväll och äter mitt första mål imorgon kl elva. Alltså, 14 timmars fasta. Jag tänker även minska rätt rejält på kolhydraterna och utesluta sockret. Wish me luck! Taggad till tusen, nu måste det ju hända något..

Likes

Comments

God morgon! Sitter i skrivande stund och äter frukost med A samtidigt som han kollar på lite barnprogram. Det ser ut att bli kanonväder idag så då ska vi såklart gå en långpromenad och även leka i lekparken. För övrigt har vi inga planer, vi tar dagen som den kommer, som vanligt.

Inga måsten, mest mys! Åh.. igår ansökte vi om förskoleplats för A. Blandade känslor. Tanken var att båda barnen skulle börja samtidigt, men vi har kommit fram till att det nog skulle vara roligt för A. Vi får se, vi ska testa och se hur det går. 15 timmar i veckan är det ju som gäller när man är föräldraledig med annat barn och det känns ändå lagom. Hade inte velat lämna längre just nu, 15 timmar kan nog vara en bra start!

A är 1,5 år och E kommer vara 1 år när han börjar! Många tycker att det är alldeles för tidigt och att barnen mår bäst genom att vara hemma länge med en förälder, men tyvärr så funkar det ju inte riktigt så i alla familjer! Hade man kunnat dela upp alla föräldradagar som man ville så hade det sett väldigt annorlunda ut. Ekonomin måste ju fungera! Man får lite dåligt samvete, men förhoppningsvis så kommer allt gå bra.

Likes

Comments