Header

Våra dagar springer iväg och vi får ändå inget gjort. Det känns som en äter, sover, matar, byter blöjor och leker. Är dock trött som en panda så jag orkar ändå inte göra något! Haha. Foglossning från helvetet har jag börjat få också, kunde knappt gå häromdagen. Men that's life! :)

19 dagar kvar tills vi drar till Turkiet! Det ska verkligen bli jättekul. Har dock en del att fixa inför resan. Måste fixa en reseförsäkring där graviditet ingår, då min vanliga försäkring inte täcker utlandsresor! Måste fixa intyg från
min barnmorska that I'm "good to go", hyra airshell till vagnen, and so on.. ja, så en har lite att styra med om man säger så! Men det blir nog bra, hoppas jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hade verkligen en toppenhelg! Har haft mamma + hennes karl på besök från Stockholm och även min syssling Joy var här. Vi har bara chillat, umgåtts och ätit god mat. I lördags var vi iväg och kikade på visningslägenheten och det var såååå jäkla bra. Så fint! Nytt och fräscht, precis som jag vill ha det. Aydin tyckte att det var awesome med släktbesök :)

Likes

Comments

Vi började vår dag med att skriva kontrakt på nya lägenheten. 1 december är den vår! Imorgon får vi åka och kika på en visningslägenhet. Det är nybygge så än så länge har vi bara sett bilder! Dock är detta boendet bara temporärt då vi har planer på att köpa hus, men vi kan inte bo kvar i området vi bor i nu då kriminaliteten ökar för varje dag (känns det som iaf..) som går. För drygt en månad sedan så var där skottlossning på vår gata så jag har verkligen fått nog nu! Usch..

Likes

Comments