Header

Idag kom dessa fina bokstavsmuggarna! Lite små var dom men är ändå väldigt nöjd. Dessa är från Wish men jag tycker faktiskt dom ser ut som originalet. Hade tänkt att använda dom, men det blir nog prydnad istället :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här är mina nya fina skor! Mina girly girl shoes. Jag är absolut inte mycket för rosa, but I like these så dom får helt enkelt stanna. Dom finns även i färgerna grå, beige och blå! Och det är jättebra pris på rean så pass på!

Likes

Comments

Ny vecka och måndag, det innebär vägning och mätning! Jag kan inte påstå att jag har haft världens bästa vecka direkt. Har gjort övningar hemma men jag har inte promenerat så som jag velat på grund av ledsen bebis. Har skött kosten rätt bra dock, om man bortser från en kaka och en glass, haha! Även fast jag inte minskat jättemycket i vikt så känner jag mig ändå mindre. Har nog tappat en del vätska skulle jag tro. Btw, lite komiskt att jag minskat i cm på alla mått förutom bysten. Mama got milk. Ja, det är på grund av mjölken!

Längd: 1,80 m
Startvikt: 115,7 kg

Vikt sist: 97,3 kg
Vikt idag: 96,8 kg

Midja sist: 93 cm
Midja idag: 92 cm

Byst sist: 105 cm
Byst idag: 107 cm

Höft sist: 113 cm
Höft idag: 112 cm

Stuss sist: 121 cm
Stuss idag: 118 cm

Lår sist: 70 cm
Lår idag: 69 cm

Vad sist: 44 cm
Vad idag: 43 cm

Likes

Comments

Skorna och tröjan som jag beställde från Odd Molly har kommit. Jättefina men har ännu inte bestämt mig för om jag ska behålla eller ej! Men det lutar nog åt det. Visar lite bilder senare om jag får tid :)

Likes

Comments