Header

Jag har blivit utmanad av @blondina
att besvara frågorna nedan. Let's go!

Fem saker jag inte kan leva utan: mina älskade kottar, ja alltså mina barn! Min telefon. KAFFE. Barnvagnen, för tillfället. Och mat, obviously.

Fem saker jag vill göra i mitt liv: köpa hus! Flytta tillbaka till min hemstad. Jobba med inredning eller som konditor. Resa till en massa olika länder där jag aldrig varit tidigare. Ge mina barn en trygg och lycklig uppväxt.

Fem saker jag är värdelös på: att ta kritik. Att tänka positivt när jag är på dåligt humör. Att varva ner och slappna av. Att ljuga. Att vara tyst när jag egentligen borde.

Fem saker jag är rädd för: att det ska hända barnen något dåligt/farligt. Att vara/bli ensam. Att bli illa omtyckt. Att inte kunna försörja familjen. Att förlora nära och kära.

Jag utmanar @Jeenyrosen, @sanemro, @baramicaela, @paulinabackman och @ByPetras.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är inte den som vanligtvis använder skor från Adidas, jag är mer för Nike. Men denna modellen är verkligen så snygg! Adidas Originals NMD R1, finns här!

Likes

Comments

Jag har velat ha denna vasen hur länge som helst men det har aldrig blivit av att jag köpt den. Idag var mannen på Mio med en vän, han ringde och frågade om jag behövde något och då bad jag honom köpa den. Äntligen är den min! Som sagt, Mio. 189 kronor.

Likes

Comments

H&M har fått in en hel del knasiga nyheter, speciellt på damavdelningen. Denna "väskan" är en av dessa nyheter! Vad tycker ni, är det något ni hade kunnat köpa och bära? Jag tycker den är cool, men det är inget jag skulle använda! Finns även i blått för den intresserade.

Likes

Comments

Frukost intaget, mums! Myser med mina små kottar, dricker kaffe & läser lite bloggs. Idag står städning och tvätt av sängkläder på schemat. Försöker byta varje vecka i och med jag är en liten mjölkko, inte så fräscht med mjölkfläckar i sängen. Eller hur? Annars blir det väl det vanliga, matlagning och diverse vardagsbestyr. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Häromdagen så rensade jag i Aydins garderob och det blev inte alls så mycket kläder kvar. Han har nästan växt ur allt. Så det blir att shoppa en hel del nytt nu när barnbidraget trillat in! Vi shoppar mest barnkläder på H&M, Lindex och Kappahl. Det känns så onödigt att lägga dyra pengar på kläder när dom går sönder så lätt eftersom Aydin fortfarande kryper (han går massor men kryper också..). Så att, budgetshopping och lite fler plagg istället så att vi har att byta med!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Klänningstorsk för tillfället. Gillar att den är lite längre för annars så tycker jag att majoriteten av klänningarna som säljs är så jäkla korta! Lite mer classy med knälångt, tycker jag. I alla fall, vilken färg är snyggast av dessa två? Finns även i svart, röd och mauve. Ni hittar färgerna ovan här och här!

Likes

Comments

God morgon! Idag är det tisdag och solen skiner minsann. Härligt! Vi har haft en helt OK natt. Emir hade ett uppvak för mat men somnade snabbt om. Sedan vaknade Aydin strax innan klockan fem. Jag gick in och la mig hos honom och så somnade vi om till halv sju. Gjorde morgonbestyren och nu chillar vi alla tre i soffan. Efter lunch har jag tid hos min barnmorska och sedan blir det nog ett besök till IKEA. Ha en go tisdag!

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna hyllan? En budgetversion av den omtalade "labyrinthyllan" från Bruka design. Finns även i svart. Priset? 289 kronor. Finns här!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så himla fin klänning! Jag längtar verkligen till att komma i form igen, att känna mig någorlunda bekväm i kläder likt dessa igen. Tyvärr hade jag inte kunnat ta på mig denna just nu och känna mig fin. Men förhoppningsvis i framtiden. I alla fall, finns att beställa här!

Likes

Comments