Header

Har kommit till den punkten i vardagen då allt känns likadant, går runt i samma stad, tränar, jobbar och allt på repeat. Vill verkligen komma ut och uppleva något nytt, skapa nya minnen. Som jag nämnt tidigare har jag haft funderingar på att flytta till Göteborg, inte för plugg, utan mest för att få komma bort och se en ny stad. Har alltid gillat Göteborg och om jag ska flytta någonstans så känns det som om det är där jag vill vara.

Smått har jag börjat kika på lite olika jobb som jag eventuellt ska söka, sen får vi se vad som händer därefter. Kanske blir det ett nytt kapitel i mitt liv? Att få vända sida, ta ett steg och växa som människa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här med träningskläder, i alla färger och former. Har ju en liten tendens att klicka hem ganska mycket sådant här, hehe. Denna gången från ICANIWILL! Aldrig beställt därifrån tidigare, men blev väldigt nöjd! Dessa ska användas flitigt.

Likes

Comments

Startade denna veckan med ett härligt benpass med min underbara kompis Fanny. Vi fick verkligen till det bästa passet på länge! Blev ett nytt upplägg av övningar, alltid bra med variation då och då. Hade grym kontakt i både ben och rumpa, kan nöjt säga att det kändes efteråt.

Därefter åkte jag och handlade inför veckan (kylskåpet ekade tomt efter helgens gång), fick med mig lite allt möjligt hem. Keso, bananer, musli och allt sånt där som behövdes fyllas på! Detta resulterade i en enkel pastasallad med kyckling, pasta, majs, crème fraîche och lite peppar på det.

Nu ska jag hoppa i ett bad och ikväll blir det me time. Kanske läsa en bok, kolla film i sängen och bara gotta ner sig. Hoppas ni fått en underbar måndag därute!

Likes

Comments

I brist på nya bokköp, en bok jag redan läst men oj så mysig!

Fredag och ännu en helg! Sitter i bilen på väg till min bror där kommande dagar ska spenderas. Bjuds på matlagning, hockeymatch och massa familjetid. Sådan tid som man inte ska ta för givet. Umgås, lär och älska dina nära och kära så ofta det går!

Likes

Comments

Har en tendens att skriva ner ord och meningar i mitt anteckningsblock. På bussen, i bilen, i affären, på fikan eller toan. Rätt som det är ploppar det upp lite allt möjligt inom mig. Jag hade en period under förra våren där jag ofta antecknade allt och i princip ingenting. Har valt ut några stycken, so here you go, ta det med en nypa salt.

25/2-16

Även om det var försent försökte han övertyga mig en sista gång om hur otroligt vacker jag var. Mitt svar blev en puss för att hålla tårarna tillbaka. För vad ska man svara på en kommentar som känns så mycket men som inte har styrkan till att förändra något?

24/2-16

Att få ligga med huvudet vilandes mot ditt bröst och höra dina hjärtslag är det finaste jag vet.

14/5-16

Medan hon cyklade iväg på sin gamla damcykel skrek hon glatt:

”Je t’aime ska du veta!”

Jag hade inte den blekaste aning om vilka ord som nyss lämnat hennes mun.

20/5-16

Sen sitter man där och håller på att komma över honom, tills han skriver och man faller pladask tillbaka på ruta ett.

25/6-16

Liggandes på rygg med en blick som växlar mellan att stirra upp i taket och blunda. Ännu en dag hade snart passerat med ett lika hopplöst tankesätt om framtiden som dagen dessförinnan. Hon kunde verkligen inte sätta ord på sina känslor. Hon var sårad, arg och så galet tom på samma gång. Var det ens möjligt att känna så många känslor samtidigt?

Hur hon än försökte le och se uppbrottet som något positivt så kunde hon inte övertyga sig själv helhjärtat. För nu var hon halv. En bit hade slitits loss från henne den dagen. Dagen då han gett henne den där blicken. Blicken som sa ”du är jättefin och jag älskar dig, men jag klarar inte mer. Mitt hjärta är inte starkt nog för att klara det här”. Han behövde inte säga ett enda ord för att hon skulle förstå, hon bara visste.

19/7-16

Konsten att våga kommer ur förmågan att tro på sig själv. Likaså sårbarheten som kommer ur konsekvenser av handlingar.


Anteckningar utan datum

För vad hade hänt om vi inte hade hamnat i diket och gråtit så mycket att tårarna till slut är som torkade mot kinden?

---

Nu satt jag där på en stol - i ditt trånga kök - med ett hjärta som i vilket ögonblick som helst skulle kunna explodera. Magen pirrade precis som dagen innan ens tioåriga födelsedag. Jag kunde inte låta bli att lägga märke till dina gröna nyanser i ögonen, det var som om att se dig för första gången igen. Min blick förflyttades till dina nya randiga men även charmiga gardiner av tyll, precis sådana gardiner du pratat om första gången vi sågs.

---

Med huvudet liggandes som en fjäder mot hans bröst hör hon hans hjärtslag likt en melodi. Det är något extra det där, något extra att få höra slag för slag fylla rummet. Hennes lycka är hans lycka i form av passion, att få höra honom berätta om det där otroliga. Han är som en pusselbit som gör henne hel och utan denna pusselbit skulle ingenting kännas komplett. Precis så var det.

Likes

Comments

Äntligen tillbaka i gymmet efter ca en vecka, vilket känns toppenbra! Vad hade jag gjort med mitt liv utan träning? I vilket fall resulterade det i ett effektivt armpass med test av nya övningar. Har väl inte varit sådär superbra på att prova nytt den senaste tiden, utan har kört på ungefär samma övningar när det vankas överkropps-pass.

Resten av denna dagen är jag ledig. Har tänkt städa i stort sett hela mitt rum då några kompisar kommer över imorgon kväll. Ser nästan lite ut som något monster har sprungit in och kastat omkring kläder lite här och där. Så med dammsugarn i högsta hugg tar jag mig an den här torsdagen!

Likes

Comments

Man gör alla dessa underbara saker i livet, men hur ofta är det egentligen man stannar upp, andas och uppskattar det fina i stunden? Fikan med kompisen som behövde prata av sig. Den peppande höstpromenaden - med musik i lurarna - som fick dig att känna dig som huvudkaraktären i en musikvideo. Eller den där kvällen du höll hand med den människan som fick dig att bubbla av fnitter över ett dåligt skämt. I varje stund finns det guldkorn, glöm inte att plocka upp dem, så att du en dag kan plocka fram dem och le lite extra.

Har kommit på mig själv med att bubbla överlyckligt mycket alldeles på egen hand den senaste tiden. Något som är helt otroligt jäkla underbart. Att jag får och kan vara den människan som gör just mig lycklig. Det gäller bara att våga känna lyckan och uppskatta den, det om något är så extra fint i sig.

Likes

Comments

Morgonen började med att skjutsa min lillebror till skolan. Bestämde mig för att jag lika gärna kunde handla på vägen hem, känns ju onödigt att köra fram och tillbaka för mycket. Speciellt när man inte mår helt hundra, tar både tid och ork.

Då dagen mest kretsat kring vila och Stranger things (så otroligt bra!!), blev det en snabblagad lunch bestående av schnitzel, potatis och broccoli! Så enkelt men ändå gott! Ska ikväll samla mina sista krafter och hoppas på ett grymt benpass imorgon.

Likes

Comments

Halvligger just nu på soffan, slötittar musikvideos och drömmer väl mig bort en aning. Hela helgen har varit tuff, för lite sömn, jobb och förkylning. Har även en aningens feber sedan igår kväll, men mår något bättre efter en värktablett. Det är mest kroppen som känner sig svag, nästan som om jag har tagit en joggingrunda. Men nog med negativitet!

Har en fullspäckad vecka framför mig med planer för nästan varje dag, något som jag ser fram emot något så oerhört! Längesen jag hade såpass många planer utöver jobbet. Hoppas nu att förkylningen ger med sig så att jag kan vara så pigg som möjligt!

Likes

Comments