Header

Igår var det inget mindre än brunch-fredag! Klockan ställdes med tuppen och det blev en tidig start på dagen. Därmed hoppade vi på tåget och tuffade hem till Sara. Med ett mycket bra sällskap, knäppa samtalsämnen och många skratt så blev det en perfekt förmiddag! Tummen upp för dagar som dessa.

Det bjöds på fin utsikt.

Plockades jordgubbar i mängder.

Bordet fylldes med en massa festligheter.

Och en fin Vilma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett benpass senare sitter jag här, helt och hållet slut. Utan energi och lite kaputt. Skulle ljuga om jag säger att jag har genomfört världens bästa benpass. Vaknade utan motivation vilket dock kom krypande under passets gång. Nu ska jag strax röra ihop lite bananpannkakor innan jag åker iväg och klipper mig. Har varit och är ganska så exalterad över klippningen faktiskt! Får man vara det haha? Nämligen första gången på typ ett halvår jag äntligen kan klippa det kort igen. Sparade ut håret för att kunna få till en fin balfrisyr, men nu ska det bort! Eller ja det mesta i alla fall! Hej hopp!

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!

Onsdag idag, tog en stund innan jag kom på att det redan var onsdag, var fortfarande kvar i tisdag. Så blir det när man är trött! Idag då? Idag ska jag jobba, sörjer lite att jag inte kan gå runt i mjukis hela dagen utan måste byta om till stela arbetskläder. Men men, det är ju inte en jättelång dag trots allt!

Har även valt att lägga in en vilodag då jag känner att jag måste stanna lite och bara få vara. Har sovit lite dåligt de senaste nätterna och allergin på det som adderar till tröttheten. Måste ju vara pigg inför en fullspäckad morgondag! Jag har planerat in ett ganska tidigt benpass, klippning och några ärenden i stan. Ska bli så skönt att äntligen bli korthårig igen, nästan halva håret ska bort. Spännande!

Hoppas ni får en fin onsdag med mycket skratt!

Likes

Comments

Vad är egentligen hälsa? Träna 5 gånger i veckan? Äta sparris och morötter varje dag? Springa 1 mil?

Frågan som dyker upp till och från, men som egentligen inte har ett riktigt svar. Det jag anser är hälsa kanske inte du ser som hälsa. Men vad är hälsa för mig då? Hälsa för mig är att kunna äta vad jag vill när jag vill. Hälsa för mig är att lyssna på min kropp. Att ta hand om mig själv både fysiskt och psykiskt. Hälsa för mig är att få visa mina känslor. Hälsa för mig är att koppla av och andas. Hälsa för mig är att träna när jag vill och känner för det. Hälsa för mig är balans.

Det viktigaste av allt; hälsa är olika för alla och framförallt något som ska få en att må bra.

Likes

Comments

Det blev en tidig morgon idag då min pojkvän skulle iväg till jobbet, vilket resulterade i ett tidigt benpass. Ett pass likt en godispåse, alltså lite gott och blandat. Det blev helt enkelt lite marklyft, benpress, hipthrusts med mer. Kan ju säga att mina ben var en aning skakis efteråt, ett lyckat pass!

Just nu sitter jag och redigerar lite bilder åt en kompis, men ska strax bege mig hem till mitt hjärta. Vi ska in en runda i stan för att kolla lite välbehövliga saker. Hoppas ni har en fin dag!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Hoppas ni alla har haft en bra midsommar! För min del blev det en väldigt lugn men mysig midsommar med min pojkvän. Vi bodde på hotell i Helsingborg och åkte sedan över till Danmark under lördagen där det blev strosande promenader, besök restauranger och caféer.

Likes

Comments

Att träna ben, det roligaste passet just nu alltså! Börjar äntligen se mer skillnad på hur benen börjar forma sig vilket gör det ännu roligare. Det jag försöker satsa på just nu är att äta ännu mer så att jag blir stor och stark.

Imorgon är blir det vilodag för mig, en dag som kommer spenderas några timmar på jobbet. På fredag efter jobbet åker jag även iväg på lite äventyr över midsommar! Härligt härligt!

Likes

Comments

Idag ställdes klockan tidigt! Just nu sitter jag och äter frukost, ska strax bege mig iväg till gymmet för ett benpass! Blir möjligtvis mark och lite annat skoj. Försöker lite smått att få in nya övningar i mina benpass med, för att få lite variation!

Senare idag ska jag vila lite innan jag ska iväg och fotografera en vän! Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Rätt som det är blir det svårt att få ihop tider när alla är på olika håll med olika jobbtider. Men skam den som ger sig. Igår lyckades vi spika ihop en tjejkväll och oj va kul! Kan inget annat än att skratta och le när jag är med dessa tjejer! Håll hårt i era vänner, ta vara på tiden och bara lev!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig "ligga i sängen och äta mat och kolla serie" dag. Eller ja om man ska spola tillbaka tiden från början så startade dagen effektivt. Fick till ett riktigt bra arm- och bröstpass med lite inslag av magövningar. Jag är verkligen så dålig på att lägga in mage i mina pass, hittar liksom aldrig den motivationen till att träna magen. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på, man behöver ju trots allt lite styrka i bålen.

Nu ska jag strax bege mig iväg till pojkvännen där det blir ännu mer latande. Planerna är nämligen sushi framför one tree hill! Får passa på med vilandet innan jag ska jobba imorgon. Hoppas ni alla får en fin kväll!

Likes

Comments