Header

Jag blir ledsen. Jag blir så otroligt ledsen när jag går igenom gamla bilder. När jag ser alla dessa bilder på mig, 14 år. En vilsen tjej som kände att hon inte räckte till. Hon kände sig varken hemma i kropp eller sinne. En tjej som trodde att hon skulle bli tusen gånger lyckligare om hon bara kunde få en lite plattare mage, vara lite duktigare och våga mer.

En tjej som drog ner rejält på maten, dansade flera gånger i veckan och höll sig borta från godis ett helt år. Hon som vägde sig ofta, stirrade sig blind på siffror tills skolsköterskan en dag påpekade att vikten rasat jämfört med tidigare. Något som ledde till att hon gick hem, tryckte i sig massa toffifee och lovade sig själv att försöka, försöka äta lite mer.

Jag hade velat ta tag i denna 14-årings axlar, skaka om och berätta att hon räcker till. Hon duger precis som hon är. Ingen siffra i världen kan tala om vad eller hur mycket du betyder. För du är värd guld, oavsett vad. Det spelar ingen roll vad andra tycker för fem öre. Du är du och du är bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen är kommen. Hemresedagen. Väntedagen. Den sista dagen i Kreta. Just nu väntar vi på bussen som ska ta oss från hotellet till flygplatsen. Flyget beräknas vara framme runt kl 2 på Kastrup där vi kommer vänta på första tåget som kommer runt 6.45. Så det blir ett par timmar att döda!

Har väl mest planerat in bokläsning, sovande och mat väl framme på Kastrup!

Hoppas alla får en mysig lördagkväll ❤️

Likes

Comments

Startade dagen på bästa sätt med ett rump- och benpass.

Vi tog en liten promenad för att upptäcka lite nytt runtomkring.

Blir smått galet kär i alla dessa katter man ser.

Kvällens mat blev burgare och pommes! Nu blir det sängen!

Likes

Comments

Dagarna rullar förbi otroligt fort! Vi spenderar mesta delen av dagarna i solen eller i poolen, men idag blev det även en liten promenad runt området och oj vad mysigt! Tycker husen ser så gulliga och fina ut när dem pryds med blommor.

Imorgon har vi planerat att ställa klockan tidigt för ett benpass. Sen har snart alla dagar gått vilket betyder att man måste njuta lite extra in i det sista. Ska bli både tråkigt och skönt att komma hem till kalla Sverige faktiskt.

Nu blir det strax sängen, kram på er!

Likes

Comments

Jag är en människa som tänker ta tag i grejer men gärna skjuter fram det en bit. I detta fallet gällande packningen till Kreta. Har väl sen en vecka tillbaka tänkt nästintill varje dag att den där rosa resväskan ska fyllas. Men icke. Nu, torsdag, två dagar innan, tar jag i alla fall tag i det. På lördag åker vi och tills dess ska det jobbas, tränas och lite sådant småfix. Ska verkligen bli så underbart att komma iväg även om det bara är för en vecka. Att ta lite semester från allt jobbande och vardagen.

Hoppas ni får en solig och fin torsdag därute finisar!

Likes

Comments

Ibland lutar livet. Man glider på något sätt iväg ifrån sig själv, får en distans på flera hundratusenmiljarder mil. Man springer i motvind och hoppas på att komma fram, att man kanske till slut kan hitta sig själv. Där. I slutet av tunneln där lyckan väntar.

Det är på vägen dit man lär sig. Man faller, slår och reser sig upp för att sedan vackla iväg på ostadiga ben. Man hatar, sårar och älskar sig själv.

Men till slut är man framme där i slutet av tunneln och då mår man lite bättre.

Likes

Comments

Jag tror att vi är många som till hösten känner att man vill ha en ny start och ta tag i projekt. Det känns lite som att när det går mot mörkare och regniga tider, det är då man behöver något att fokusera på samt längta efter. Som människa vill jag ha något att göra nästintill hela tiden, vilket leder till att jag gärna träffar vänner, tränar och helt enkelt har nya projekt för mig ganska ofta.

I alla fall, nu till hösten, det är då min hjärna snurrar på högvarv. Har tusen idéer och tankar på vad jag vill/ska göra. Därför har jag satt upp lite planer och mål!

1. Fokusera på mig själv

Nu när hösten börjat komma krypandes känner jag att nu, nu är det dags att lägga mer fokus på mig själv. Jag ska vara nyckeln till min egen lycka, göra saker jag mår bra av och framförallt saker jag vill göra. När höstkvällar känns extra gråa ska jag tända ljus, kanske kolla film eller ha "mini spa". Bara saker som jag känner för just där och då helt enkelt.

2. Mål inom träningen

Vad det gäller mål inom träningen är det likt detsamma som tidigare. Kämpa för att bli starkare och utveckla mig själv. Men även att ta ut vilodagar, eller rättare sagt stanna hemma om jag varken har lust eller ork. För det gör inget att vila lite extra då och då, det är bra för själen det med.

3. Äta och laga mer mat

Om jag ska vara helt ärlig är det väl det här som jag har slarvat lite med under sommaren. Latheten har tagit över vilket har lett till att man slängt i sig något snabbt innan man ska någonstans.. Men nu blir det ändring på det med! Något jag vill är att först och främst börja planera mina måltider mer, dvs vad jag ska äta och hitta lite nya recept. Också ta mig tiden till att laga mer mat och till sist börja äta ännu för att gynna träningen mer.

4. Förnya och rensa garderoben

Den här punkten känns nästan som ett måste inför varje höst, i alla fall för min del. Det är nu det är dags att rensa ut allt som man inte använder/inte passar och fylla på med nya mysiga höstkläder. En sak som jag kan vara ganska dålig på, tänker oftast att "men den här kan jag spara, den kan komma till användning senare" om plagg som aldrig använts.

5. Piffa upp rummet

Jag är ganska nöjd med mitt rum överlag, dock hade jag velat byta bilder i mina tavlor, kanske köpa en ny matta eller nya kuddfodral. Sådant smått som ändå piffar till rummet lite extra och gör det lite "nyare" på något sätt.

Likes

Comments

Om endast en månad tar jag och en kompis flyget till Kreta för att spendera en vecka där. Ska bli otroligt kul och bara så skönt att få komma iväg för en stund. Därför har lite nytt slänt in hemma hos mig! En topp och en kjol från Nakd. Kjolen var ju lite skrynklig (kanske syns på bilderna), men det lär nog fixas till med ett strykjärn.

För övrigt om någon har varit på Kreta och kanske har lite tips/sådant som måste ses, så får man gärna hojta till!

Likes

Comments

Att införskaffa sig det där nya som piffar till garderoben lite extra i höst, det gillar jag! Har aldrig riktigt varit en tjej med smak för väskor och därav hungrar garderoben nu nya väskor. De väskor jag väl äger är antingen tygpåsar eller slitna träningsväskor. Men nu mina damer och herrar, hösten 2017 har jag äntligen skaffat mig en grå! Passar perfekt till dagar på stan och dessutom till resan som är inbokad i oktober.

Likes

Comments

Igår var det inget mindre än brunch-fredag! Klockan ställdes med tuppen och det blev en tidig start på dagen. Därmed hoppade vi på tåget och tuffade hem till Sara. Med ett mycket bra sällskap, knäppa samtalsämnen och många skratt så blev det en perfekt förmiddag! Tummen upp för dagar som dessa.

Det bjöds på fin utsikt.

Plockades jordgubbar i mängder.

Bordet fylldes med en massa festligheter.

Och en fin Vilma.

Likes

Comments