Postad i: Tessiboo!

Har precis lagt mig i sängen. Klockan är typ fem över halv tre och att jag lägger mig vid den här tiden är ett under. Ligger bredvid Denniz och det verkar som om att han sover väldigt dåligt. Normalt sätt brukar han somna snabbt och det låter när han sover men nu ligger han bara och hoppar runder i sängen och är helt tyst. Min stackars lilla älskling som ska upp tidigt och jobba har svårt att sova fast han har tagit sina sömntabletter.

På tal om jobb så gick det jätte bra på jobbet i söndags och jag ska även jobba denna söndagen också (stackars Denniz får ta tvätten ensam denna helgen också). Eftersom att detta bara är ett helgjobb och självklart så jobbar jag bara kvällar och nätter på detta jobbet så söker jag även annat under tiden som jag ska ha på vardagarna. Jag kommer att jobba konstant nu i 3-5 år, mer eller mindre, och spara pengar så att vi kan flytta till ett hus. Ett hus i Lund men har dock inget emot att bo kvar i Landskrona, händer faktiskt inte så mycket skit i Landskrona som man ofta kan tro, sen är media väldigt duktiga på att överdriva! Jag har även vänner i Landskrona och mormor bor ju i Glumslöv så henne har jag nära till.

Prinsessan har börjat gå upp i vikt efter kastreringen vilket vi är glada för. Hon har även börjat med sin medicin som hon ska ta varannan vecka i några veckor och efter 6-8 veckor så ska vi tillbaka till veterinären och se så att allt försvunnit med hjälp av medicinen, vilket jag håller tummarna för.

Syrran sover här inatt eftersom att hon ska till sin praktik i dag och hennes praktik är ju i Landskrona så det är ju skönt för henne att slippa pendla från Marieholm till Landskrona och hon får sovmorgon när hon sover här, sen så tycker hon om att vara här. Hon brukar säga att hon bor både i Marieholm och i Landskrona samt så har hon ju ett eget rum både i Marieholm och i Landskrona!

Jag och Denniz ska försöka hitta på något tillsammans denna helgen, vi har inte hittat på något på länge och eftersom att jag nu jobbar varje söndag och han jobbar på vardagarna så är det inte så mycket tid över att lägga på varandra längre så de dagarna vi kan lägga på varandra är guld för oss!

I dag så blir det lite telefonmöten för mig och jag ska plugga räkning till jobbet, som jag har gjort varje dag sedan söndags och jag ska försöka städa lite så att Denniz inte behöver göra allt själv på söndag. Eftersom att jag jobbar i fyra timmar och har pendlingatid på sammanlagt två timmar så kommer jag inte kunna göra så mycket på söndag och tack vare min underbara ADD så orkar jag inte göra något efter att ha jobbat! ADD, jag hatar dig och jag älskar dig!

Nu blir det i alla fall att sova så ha det bra så hörs vi! Puss haaaj! :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Tessiboo!

Tjena! Tänkte börja med att säga att det jävla ryktet om att Denniz skulle varit otrogen är något som Denniz får kolla upp och ta tag i osv vilket han redan har börjat med. Jag har konfronterat honom och han har sagt att det inte stämmer. Han är väldigt arg över ryktet och vill gärna få veta vem som startat det (det vill även jag men det är ett mildare straff om Denniz tar hand om detta än om jag hade tagit hand om det, för personen som spridit ett sådant rykte i alla fall). Dock så tycker jag att det är så otroligt smaklöst eftersom att den som det sägs att han har varit otrogen med är en person som han verkligen inte tycker om av många olika och bra anledningar! Sen så har jag inga bevis vilket gör så att jag inte kan göra något åt det.. Hade jag haft bevis på det så hade jag lämnat honom och aldrig tagit tillbaka honom, det ända som jag kan göra är att tro på vad han säger men vi kan säga så här att Denniz var så jävla rädd att jag skulle lämna honom för att jag var skit arg och nu kommer en jävla massa saker att ändras, det ska jag se till och vad det är kommer folk att märka! Vill även passa på att säga att om jag får några kommentarer om detta som inte är fakta eller bevis så kommer kommentaren aldrig att publiceras och jag kommer att blockera IP-adressen! Så släpp detta nu och gå vidare för det kvittar vilka rykten det än är för inte fan går man tillbaka till det som man inte vill ha! Nu släpper vi det och pratar om något roligare och trevligare.

Jag har fått en provanställning som jag är väldigt glad över! Jag kommer att gå på deras utbildning i 7 månader och efter det så kommer jag att vara timanställd på detta företaget! Kommer inte att gå ut med vilket företag det är då jag anser att folk som snokar inte har med det att göra, mina läsare har men inte snokarna! I morgon så kommer utbildningen att börja i alla fall och vad jag har förstått det som så kommer jag att skriva på papperna i morgon så att jag äntligen kan skriva ut mig ifrån arbetsförmedlingen! Denniz och min familj är jätte glada för min skull!

Jag och Denniz var på folkrace igår och kollade på när syrran körde, 4:a i en C-final är skit bra och det var precis det hon blev. (GRATTIS SYRRAN)! Hon är här hemma hos mig och Denniz just nu och ska vara här tills på måndag, vi ska ha påskmiddag i morgon efter att jag kommer hem från utbildningen i morgon! Idag så ska vi ha hemmagjord pizza med en pizzaugn som Denniz har köpt! Han var och handlade innan och när han kom hem så stängde han in mig i sovrummet i 5 minuter medans han höll på med en överraskning. När syrran kom så sa han till oss ''det finns två påskägg någonstans i lägenheten så det är bara att leta men ni får inte hjälpa varandra''. Efter två minuter så hittade jag ett och inte långt efteråt så hittade Madde ett! Tycker att det var en söt och fin liten överraskning!

Prinsessans stygn har tagits bort och hon är jätte glad och beter sig precis som normalt, min lilla flicka! Hennes sår har läkt helt och fint så nu ska vi bara vänta på att hennes tatuering är klarläkt så att jag kan ge henne hennes medicin som ska tas i hennes öron!

Nu tänker jag umgås med Denniz och Madde och skita fullständigt i alla andra! Ha det gött så hörs vi! PUSS HAAAAAJ!! :*

Likes

Comments

Postad i: Tessiboo!

Har precis lagt mig i sängen bredvid Denniz! Legat vaken till typ 3 på natten nu tre nätter i rad för att hålla lite extra koll på Prinsessan och i morgon natt så slipper jag att göra det för hon klarar sig själv! Vi har tagit av tratten och gjort om ett par leggins till en boddy som hon nu har på sig. Hon lärde sig hur man tog av tratten så vi fick ha sten koll på henne! På det sättet med att byta ut tratten emot en boddy så vet vi att hon inte kan ta av sig den och att hon inte kan komma åt stygnen efter kastreringen. Hon vinner också på det eftersom att hon hatar tratten. Boddyn kommer hon att få ha på sig tills på torsdag nästa vecka då vi kommer att åka tillbaka till veterinären för att plocka bort stygnen! Det ser ut som om att boddyn sitter tight på henne men det gör den inte, den sitter löst där hennes stygn är men så klart så sitter den inte jätte löst och hennes ben är igenom boddyn så hon kommer inte åt några stygn och hon trivs även bra med sin lilla boddy! Vi har kollat stygnen i dag och det ser jätte fint ut, det läker precis som det ska! Hon går i lådan nu och har börjat små leka! Hon har även börjat hoppa upp i sängarna och gå rundor i lägenheten! När jag gick upp så låg hon på köksbordet och tittade ut! I dag så ska hon få sin sista tablett med smärtstillande och Denniz är jätte rädd att hon ska börja ha ont vilket jag är riktigt nervös över men vi håller tummarna för att hon ska slippa få ont! Syrran är här också men ska hem efter sig praktik(i dag eftersom att klockan är efter 00) men hon kommer hit nästa vecka under sitt påsklov och ska eventuellt följa med när Prinsessan's stygn ska plockas bort sen så kommer hon säkert att vara här hela nästa helg! Eftersom att Madde börjar 12 i morgon så hade jag tänkt att jag ska gå upp samtidigt som henne i morgon och prata med henne och så innan hon ska till praktiken! Denna helgen så ska jag och Denniz ha en myshelg (tror jag) vi vet aldrig i förväg vad som ska hända under våra helger men det blir säkert en stor myshelg, förutom på söndag när jag ska på en arbetsintervju och han ska tvätta! Nu ligger Denniz och gnisslar tänder så jag får avsluta detta inlägg och hålla om honom (ända gången som han slutar gnissla tänder och snarka är när jag håller om honom) så ni får ha det bra så hörs vi snart igen! Puss Haaaj! :*

Likes

Comments

Postad i: Planerat

Nu är jag och Prinsessan äntligen hemma igen efter att hon har kastrerats och ID-märkts! Allt hade gått jätte bra! Hon har fått hem smärtstillande som hon ska ta i tre dagar och hon har även fått medicin som ska hämtas ut! Veterinären sa att hon inte hade sagt ett ljud efter att hon hade vaknat men så fort jag kom in i rummet och sa "hej Prinsessan" så började hon jama! Jag fick med mig papper hem och en ny tid för att plocka bort stygnen vilket blir på torsdag nästa vecka! Ringde Denniz direkt när jag hämtat henne och berättade hur allt hade gått vilket han blev glad att jag gjorde. Direkt när vi kom hem så började hon vingla och gå in i saker och efter ett tag så kräktes hon. Jag har gett henne vatten men hon vill inte ha. När Denniz kommer hem så kommer vi att ta av henne tratten och ge henne mat, så fort hon har ätit så ska tratten på igen! Hon försöker att hoppa upp på olika ställen och hon jamar så fort man lyfter henne! Nu mår hon i alla fall lite bättre, hon försöker sova men det är ganska svårt med tratten. I morgon så kommer hon i alla fall att må bättre och förhoppningsvis så kan hon börja gå upp i vikt nu efter kastreringen! Håll tummarna att hon snart börjar må bättre för min och Denniz's lilla ögonsten nu! Ha det bra, så hörs vi snart igen! Puss Haaaj! :*

Likes

Comments

Postad i: Tessiboo!, Planerat

Var hos mormor igår och gjorde klart en barnhalsduk som jag hållt på med i 10 år. Samtidigt så gjorde jag en liten mössa till en bebis och påbörjade en bebishalsduk. Vet dock inte vem jag ska ge den till. Känner många med barn ju så antingen ger jag sakerna dom eller så sparar jag det tills jag själv ska skaffa barn!

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Prinsessan springer runt och leker och Denniz ligger och sover bredvid mig! Han jobbade över igår vilket gjorde så att han kom hem två timmar tidigare idag! När han kom hem så satt jag och pratade med hans syster Wicktoria på skype! Jag och Wicki har alltid haft en underbar relation och vi pratar om typ allt, hon må vara 11 men hon är en smart 11-åring. Smartare än de flesta som jag känner och de personerna är alla vuxna (eller de ska föreställa vuxna)! Wicki var ju här i fyra dagar förra året och detta året så vill hon vara här i några dagar igen, är så glad att hon trivs så bra hos mig och Denniz. Sen så har hon ju ett underbart skratt. Jag och Wicki kommer säkert att sitta och prata i morgon också om jag och Denniz inte åker dit eller dom kommer hit! Denniz ville grilla idag så jag åkte och handlade kål som vi hade helt slut på. Var inne på Jem och Fix, Ica och Netto men ingen av dom hade kål så jag gick till ÖB och köpte där istället! Denniz blev jätte glad att jag gick så pass långt handlade bara för att han ville grilla, jag ville egentligen inte ens ha grillat men jag gick med på det. Efter tre timmars grillning (vi grillar alltid mycket) så åt vi och där efter dukade vi av snabbt, tog vars en cigg och sen gick och la oss! Anledningen till att jag fortfarande är vaken är för att syrran precis ringde!

Vad vi ska göra i morgon vet jag inte, just nu är jag sugen på att ställa mobilen på ett tidigt alarm, fixa mig, väcka Denniz och sen åka till svärföräldrarna i Harlösa eller ringa dom och be dom komma hit, Wicki hade blivit jätte glad! Eller så blir det att jag och Denniz åker till stan i morgon och går på bio eller shoppar eller går ut på någon pub eller drar hem till en polare eller tar hem någon polare eller åka till stranden och ha mysigt eller bara sitter hemma och har en film dag!

Nästa vecka har jag fullt upp. På måndag sks jag ringa till vårdcentralen och vara på möte hos arbetsförmedlingen, på tisdag så ska Prinsessan kastreras och ID-märkas. På onsdag så ska jag träffa en polare och på söndag så ska jag på en arbetsintervju! Nu ska jag i alla fall ta det lugnt, krama om min lilla gubbe och somna! Sov gott och ha en underbar kväll! Puss Haaaj! :*

Likes

Comments

Postad i: Tessiboo!

Denniz har installerat en övervakningskamera i tv-rummet och han kan prata igenom den och han kan höra vad jag säger och självklart så kan han se mig. Vi skaffade övervakningskameran bara för skojs skull, Denniz ville även se vad katten gjorde när vi inte var hemma vilket jag tyckte var roligt. Igår skrämde han mig med den. Jag satt i köket och åt frukost och hör att någon säger ''hallå'' två gånger från övervakningskameran, jag trodde ärligt att någon hade hackat sig in på den och hade kollat på mig och Prinsessan när vi var i tv-rummet. Så jag smsade Denniz och han erkände direkt att det var han. Senare på kvällen när jag satt och spelade på xboxet och när jag spelar krigsspel så använder jag inte alltid jätte fina ord och detta var innan Denniz var hemma, så hör jag någon säga ''Går det bra på spelet hjärtat?''. Jag fattade direkt att det var Denniz så jag svarade ''ja det går jätte bra bby, var är du?'', fick veta då att Denniz var på stationen och väntade på bussen och sen pratade vi lite via övervakningskameran. Han har sagt att han vill ha fler övervakningskameror vilket jag har sagt ja till. Tycker att det är kul att han har kul och eftersom att han är så intresserad av det så är det klart att jag tycker att det är okej att han håller på med det, han stöttar mig i allt som jag är intresserad av..

Idag har jag varit i stan och köpt tobak, varit och handlat mat och lite annat som är roligare än mat och hämtat ut ett paket. Denniz har precis gått och lagt sig och Prinsessan ligger och myser med honom så just nu så sitter jag helt själv och funderar på om jag ska kolla någon serie eller om jag ska sätta mig och spela något av de nya spelen som jag har köpt.

Satt och pratade med Denniz innan och gav mina föräldrar en liten mini hyllning, jag berättade för Denniz att mina föräldrar alltid har försvarat mig men de vet även om att jag kan göra fel många gånger, de har stöttat mig i allt. De har kramat mig, torkat mina tårar, berättat om hur underbar jag är och de skyddar mig och min syster till döds. De har lärt mig att älska, glömma och förlåta. De har drivit mig till vansinne flera gånger speciellt under tiden som jag alltid trodde att jag hade rätt och höll på med skit. De har stöttat mig och varje gång som jag var ute på fel bana och umgicks med folk som man egentligen inte ska umgås med så hjälpte de mig ifrån allt. De har aldrig gett upp om mig eller min syster. De har alltid ljudet igång på sina mobiler ifall jag eller syrran skulle behöva hjälp. Om jag eller Denniz skulle ringa någon av dem och säga att jag, Denniz eller Prinsessan hade behövt hjälp så hade de kommit direkt. De har lät mig att om man gör fel så ska man be om ursäkt och att man alltid ska finnas där och försvara de som man älskar. Kort sagt så har jag underbara föräldrar. Tycker verkligen synd om de som inte har blivit uppfostrade på samma sätt och jag vet många som inte ens kan be om ursäkt när de har gjort fel, det såg jag senast idag. Mina egna barn kommer att bli uppfostrade på samma sätt som jag blev och det är tack vare att mina föräldrar. Jag älskar mina föräldrar.

Nu ska jag i alla fall försöka komma på något att göra, blir nog att rulla cigg till Denniz som han ska ha med till jobbet imorgon! Ha det bra så hörs vi! Puss Haaaj!! :*

Likes

Comments

Postad i: Spel, Tessiboo!

Sitter i soffan och spelar Call Of Duty 4 och jag har sammanlagt spelat i flera timmar, det är skit kul och ! Det bästa med att spela vid denna tiden är en var dag är att Denniz ligger och sover så jag kan göra precis vad jag vill utan att störa honom, visst jag stör aldrig honom och jag kan göra som jag vill nästa hela tiden men jag tror att ni fattar vad jag menar. När han kommer hem ifrån jobbet så vill han kolla tv vilket gör så att jag inte kan spela xbox då så nu när han sover så gör jag det. Under tiden som han är iväg och jobbar så går jag rundor och städar, tvättar, handlar, leker med katten, umgås med vänner, söker jobb osv vilket gör så att jag inte har tid med att spela. Sen på helgerna så umgås jag med min familj, mina vänner eller med Denniz så då kan jag inte heller spela. På tal om jobb så ska jag på fredag vara i Helsingborg på arbetsintervju, jag blev jätte glad när de ringde och när jag berättade det för Denniz så blev han också jätte glad. Denniz är ju den som ser att jag söker en massa jobb och han har mött upp mig i Lund och Malmö många gånger för att visa mig vägen till olika intervjuer som jag har varit på. Dock så kommer han inte att kunna visa mig vägen till detta stället i Helsingborg men enligt google maps så ligger stället typ två minuter ifrån Helsingborgs station! Jag har förövrigt köpt tre nya spel och det är South Park The Stick Of Truth, Dead Space Classic och Dead Space 2 Nordic! Så de tre spelen kommer som tidigast på fredag och jag längtar verkligen efter att testa spela dom. Dock så har jag testat South Park The Stick Of Truth innan och då tyckte jag att det var roligt men det var också flera år sedan. Jag har även hittat några andra spel som jag också vill testa och som jag säkerligen kommer att köpa hem, ska bara prata snabbt med Denniz om det eftersom att jag tydligen har ett köpberoende, så fort jag blir arg eller ledsen så brukar jag handla saker online och eftersom att jag inte vill handla en massa onödigt skit på internet så bad jag Denniz om hjälp och det har gått jätte bra! Jag har inte köpt något nu på flera månader fast jag har blivit arg och ledsen så Denniz säger ofta att han är stolt över mig och att han älskar mig för att jag kämpar så pass mycket som jag gör. Nu ska jag i alla fall spela i någon timme och sen blir det att krypa ner bredvid Denniz i sängen och mysa sönder med honom fast att han sover! Ha det bra så hörs vi snart! Puss Haaaj! :*

Likes

Comments

Postad i: Tessiboo!

Tjena! Jag har inte varit aktiv på typ en vecka nu. Anledningen till det är för att jag inte varit hemma. Jag har sovit på ett annat ställe och knappt pratat med Denniz. Jag har mått väldigt dåligt så det slutade att i onsdags förra veckan så packade jag en väska med kläder och lite nödvändiga saker, sen tog jag Prinsessan och åkte. Denniz visste självklart om att jag skulle åka och han var hemma under tiden som jag packade och han till och med hjälpte mig att packa. Allt för att jag skulle må bra. Jag åkte iväg i alla fall och sen ville jag knappt prata med någon, Denniz ringde mig några gånger per dag för att se hur det var med mig och Prinsessan. Anledningen till att jag var borta var som sagt att jag mådde väldigt dåligt och jag hann inte ta tag i det innan jag mådde alldeles för dåligt och ja, det var saker och ting som triggade mig till att må dåligt. Denniz vet om alla anledningar till att det slutade med att jag fick åka och bara för att han verkar snäll och trevlig emot folk så betyder inte det att han tycker att saker som folk gör är okej och Denniz är faktiskt väldigt irriterad för att jag mådde så pass dåligt så att jag fick åka iväg. Denniz kommer att få ta tag i detta då jag inte orkar. Detta har i alla fall fått mig till att veta mer om folk och jag är glad att jag har de vänner jag har. Jag har pratat med Jocke varje dag också och han har hjälpt och stöttat mig. Jag valde den dagen som jag åkte att inte skriva några inlägg på verken Facebook, Nouw, Snapchat, Instagram eller liknande för att jag ville ha min tid. Nu är jag i alla fall hemma igen och Denniz är glad över att ha mig hemma, det märks samt han säger det hela tiden. Jag och Denniz har valt att inte gå ut till någon (förutom min familj och hans pappas familj) om vad anledningen till att jag blev triggad var och det är inte för att jag eller Denniz har gjort något dumt. Dock så om man undrar och står mig eller Denniz nära så får man fråga mig för Denniz kommer inte att svara. Jag och Denniz vill i alla fall nu kunna få umgås själva och det får alla acceptera! Detta är även ett bevis på att Denniz älskar och bryr sig om mig mer än någon annan och ett bevis på att han tar mig först för det är inte många som hade orkat med att ens sambo var borta i nästan en vecka utan att vilja prata med någon. Kommer avsluta detta inlägg med att säga att jag som sagt mår mycket bättre och att jag kommer att se till så att det sker en jävla massa ändringar och ärligt talat så skiter jag i om någon blir sur för jag tar fan inte skit! Ha det bra så hörs vi snart igen! Puss haaaj! :*

Likes

Comments

Postad i: Tessiboo!

Håller på att skriva ett inlägg med frågor och svar så att ni kan lära känna mig bättre, vet dock inte när det kommer upp.

Satt och pratade med min svärmor Katarzyana precis. Hon är en riktig ängel, när man pratar med henne så blir man så glad och fast hon var på jobbet så hade hon ändån tid till att sitta och lyssna på allt jag sa och hon hjälper mig i allt. Alla de ord som hon säger när man är ledsen och arg får mig att känna mig trygg. Precis så som en svärmor ska vara, min mamma är lika dan emot Denniz och pratar med honom så fort han känner att han behöver prata av sig.

Eftersom att klockan är över 00 så måste jag tänka på att det är en ny dag och idag så ska jag träffa en tjejkompis tidigt på morgonen och jag kan inte sova så jag kan lika bra vara vaken hela natten, vilket jag inte har varit på länge. Vet inte hur länge som jag och min tjejkompis kommer att umgås under dagen men eftersom att det är en av mina vänner så kan jag umgås med henne hela dagen om det behövs. Älskar mina vänner och min familj och jag gör allt för dom.

På torsdag så är det dags för Prinsessan att kastreras. Jag vet inte varför men jag är så jäkla nervös inför att hon ska sövas ner och bli opererad. Hon är så liten och det gör ont i mitt hjärta att veta att hon ska sövas och opereras. Hon är min lilla bebis. Hoppas i alla fall att det går bra!

Nu ska jag prata med en jourhavande präst och står i kö dit. Kan förklara varför sen. Ha det bra! Puss Haaj! :*

Likes

Comments

Postad i: Tessiboo!

Var idag inne på mitt tredje förhör efter anmälan och allt går långsamt med det verkar gå väldigt bra. Jag åkte lite över 8 i morse hem till mamma och pappa så mamma följde med mig till polisen. Efter förhöret så åkte vi till mormor och morfar och fikade och pratade. När vi var hos mormor och morfar så ringde jag och bokade tid till Prinsessans kastrering så på torsdag nästa vecka så kommer hon att kastreras. Min lilla bebis, hon springer runt och leker nu och är jätte glad att jag är hemma. Jag kom precis hem i alla fall och ringde direkt till vårdcentralen som kommer att ringa tillbaks lite senare. Eftersom att jag har varit iväg hela dagen så är jag skit trött nu men jag ska ändån plocka undan i köket och försöka vika tvätt och jag hade tänkt att dammsuga hallen, lilla toaletten och vårat sovrum. Jag längtar efter att det ska bli kväll så att jag kan gå och lägga mig och sova. Längtar även efter att Denniz ska komma hem så att jag kan överösa honom med en massa pussar, min lilla gubbe! Ha det bra! Puss haaj! :*

Likes

Comments