Idag är dagen före, årets sista dag. Känner mig oerhört tacksam över året som gått! Jag hann både bli gravid och få min andra lilla tjej, samt få mitt hus jag drömt om! Jag hann även med att börja jobba på en salong som jag stortrivs på. Mycket gott som sagt.

Enda minuset som jag kan komma på just nu... är nog att Johan slet av ledbandet (am.fotboll). Så jaa... inte mkt minus haha

Just nu är Celine och J ute och åker pulka. Både Celine och Tova-Li är förkylda. Tovis sitter här vid mig och är lite gnällig stackarn. Kan inte vara lätt att vara 3månder och sjuk!

Jag hade tänkt att börja måla köksluckor, men färgen hade stått så kallt i källaren... så den hade stelnat. Får bli ett senare projekt. Kanske ska städa akvariet istället. De är kul... haha Kanske inte, men så skönt när det är gjort. Är inte större än 60 liter, så det går på typ en timme.

Ha en fin dag!

//Tessi

Likes

Comments

Blir ett inlägg till! Håller fortfarande på att lära mig hur allt fungerar här inne... vilket kommer ta lite tid tror jag haha Är inget snille när det kommer till datorer mm Men jag hoppas på att överaska mig själv haha

Tänkte jag skulle berätta lite om mig själv. 

Therese heter jag som sagt. Än så länge börjar min ålder med en 2a, men i sommar kommer det ändras! Ser jag mkt fram emot haha Det där med åldersnoja är inget för mig, kris hit & dit, nej du! Njut av varje år säger jag! Jag har en underbar sambo som jag delar 2 små tjejer med. Celine som är nyss fyllda 2 och Tova-Li som är 3 månader. Jag jobbar som sagt som hudterapeut. Bor i en villa i Karlstad, som vi renoverar pö om pö. Har bara bott i huset i lite mer än ett halv år, men älskar "huslivet". Att vi dessutom hittade ett hus i det området vi önskade, var bara ett stort +! Mammaledig är jag de flesta dagarna, men jag jobbar även litegrann. Som egenföretagare kan man bestämma på ett helt annat sätt, än om man är anställd. Älskar friheten som egen! Men allt har såklart sina för och nackdelar. Jag är född och uppvuxen här i Värmeland... men har bott både i Göteborg och Jönköping. Har kvar fina vänner i båda städerna och hälsar mer än gärna på dom. Dock är det tidsbrist till det för tillfället...


Kommer nog berätta om mig själv i omgångar, så detta får räcka för nu. Ska alldeles strax dra igång ett avsnitt 24, är fast i "Jack Bauer" träsket! Försöker till och med övertala min sambo att vi ska byta till Bauer den dagen vi gifter oss haha

//Tessi 

Likes

Comments

Första inlägget kommer här! Nypeelad i ansiktet och en mask som nu jobbar för fullt. Bättre start kan man ju inte få!?

Har du peelat bort dina döda hudceller på sistone? Är det något jag ofta brukar rekommendera, så är det just peeling. Många vet inte hur viktig den är! För får du inte bort alla döda hudceller, så lägger sig bara alla andra produkter som en hinna på huden... där vill vi inte ha dom! Vi vill ju att dom ska komma ner i huden, eller hur? Annars så kvittar det nästan, hur bra produkter du använder. Eftersom dom inte får komma ner i huden och jobba. Samt att dom nya cellerna inte kommer fram, när dom döda sitter i vägen.

Men vilken peeling ska du välja? Finns ju en hel djungel att välja mellan! 

Allt är beroende på din hudtyp! En kornpeeling passar exempelvis inte för en känslig hy. En känslig hy kommer bara att bli känsligare, med riviga korn som rubbas runt. Då väljer man istället en peeling med syror i, som löser upp dom döda hudcellerna. Den lägger man på som en mask och låter verka en stund. En peeling med korn i, där jobbar man mekaniskt bort dom döda hudcellerna. Det gör man genom att massera i cirklar med peelingkornen. 

Det bästa, oavsett vad du ska välja för produkt är att rådgöra med en hudterapeut. 

Jag jobbar med märket dermalogica, så himla bra produkter! Finns en serie för alla hudtyper. Många har även en hud med olika behov, då är det min uppgift som terapeut att mixa ihop din kombination. Det är det jag älskar mest med dermalogica, att jag kan skräddarsy ett produktschema till mina kunder.

Tveka aldrig att fråga om du undrar över något, älskar frågor! Kan handla om precis vad som helst!

Nu ska jag ta och mata min mage, även den behöver få näring... inte bara huden haha 

//Tessi

Likes

Comments