Header

Godmorgon på er! Idag var det inte speciellt lätt att slita sig ifrån sängen. Just nu har jag ätit frukost och sitter och dricker upp det sista av mitt kaffe. Alldeles strax ska jag hoppa in i bilen och åka iväg på tränarutbildning som håller på till fem i eftermiddag. Därefter ska jag möta upp Cecilia, Thea, Stina och Sandra. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt än, men kul blir det. Förhoppningsvis hinner jag plugga + sova lite innan. Hörs sen.<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er. Just nu sitter jag och Oliver och tittar på de sista avsnitten av Family Guy samtidigt som jag velar mellan att sova eller gå en snabb kvällspromenad. Idag bytte jag ut lösgodiset och chipsen emot vindruvor, kiwi, melon, mango och jordgubbar. Jag försöker även dra ner på min coca cola konsumtion. Alla som känner mig vet att jag lider av ett beroende i form av cola vilket inte är jättebra för min idrott, hehe. Köper jag en 1.5 liter coca cola är den slut inom ett par timmar. Så idag köpte jag en bruk. Bara två burkar cola på helgerna, inte mer. Nog pratat om Cola. Imorgon väntar morgonträning, utbildning och på kvällen ska jag träffa mina fina vänner.<3 Kram på er.

Likes

Comments

Godmorgon! Gårdagen bestod av en kort skoldag följt av en sopplunch tillsammans med mina två bästisar. Condecos soppbuffé kan ha varit något av det godaste jag ätit så tips tips tips! Därefter åkte jag hem och sov en stund innan jag slängde på mig mina träningskläder. Träningen bestod av intervaller. I och med att vi har försäsong så känns det som att coach försöker döda oss men älskar henne ändå, haha. Gick och la mig i sängen 21:00 och somnade i princip direkt, så idag är jag pigg och glad. Efter skolan ska jag åka och träna medicinboll. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, vi får se. Puss

Likes

Comments

Det handlar om de gångerna man satt på sig gummiskorna för att gå och träna. Det handlar om de gångerna man kämpat sig igenom intervallerna trots motvind och regn. Det handlar om de gångerna man inte känner sina ben på grund av att mjölksyran är för stark. Det handlar om de gångerna man ligger på marken efter ett pass med spyan i halsen med lagkamraterna bredvid. Det handlar om att gå hem tidigt för att man har morgonträning nästa dag. Det handlar om de gångerna man sitter på bussen påväg till olika destinationer i Sverige. Det handlar om de gångerna vi anländer till ett hotellrum och hoppar i sängarna. Det handlar om de gångerna man sätter på sig tävlingsdräkten. 

Det handlar om de gångerna man anländer till arenan med hög nervositet i kroppen. Det handlar om de gångerna man knyter på sig spikskorna och blickar runt på sina konkurrenter. Det handlar om när man sätter på sig sina hörlurar och går in i sin egen bubbla. Det handlar om de gångerna uppvärmningen är klar och man går till uppropet. Det handlar om det snacket man har med coach innan det är dags. Det handlar om sekunderna innan starten blåser i visselpipan. Det handlar om de gångerna man tar av sig kläderna efter startens signal och blickar ut över de tio häckarna. Det handlar om när startskottet går och adrenalinet flödar i kroppen. Det handlar om de gångerna man blir gladare över sina kompisars prestationer än sina egna. 

Det handlar om de gångerna man skriker på lagkamraterna så rösten tappas. Det handlar om den blicken man möts utav från coach efter ett lyckat hopp/lopp. Det handlar om att slå sig på benen innan start. Det handlar om att fästa nummerlappen. Det handlar om den sista highfiven man gör med Lisa innan man går in och kör. Det handlar om coach's röst som skär igenom allt annat ljud. Det handlar om att gå runt i köket och känna in häckkänslan. Det handlar om första gången man fick sätta på sig de blågula kläderna. Det handlar om att aldrig aldrig aldrig vilja sluta.

Det handlar om att inte ta det för givet.

Likes

Comments

Instagram@saebbotess