Header

Men alltså GE MIG! De som känner mig vet att jag spenderar 90% av min vakna tid i träningskläder. Jag fullkomligt älskar att köpa dem och de motiverar mig av någon konstig anledning att träna, haha. Går typ hellre och tittar på träningskläder när jag är på stan än vanliga vardagskläder, hehe. Är kär i Adidas och denna outfiten är TO DIE FOR.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Eller ja, iallafall för mig. Just nu sitter jag i sängen med min frukost i knät och tittar på youtube. Mitt gymnasiearbete ska vara inne idag idag innan midnatt vilket gör mig halvt stressad då jag inte är riktigt klar. Hur som helst, gårdagen spenderade jag med mina äldsta och bästa vänner på Biljardpalatset här i Göteborg. Vi spelade shuffleboard och stämningen var väll sådär med fyra stycken vinnarskallar, haha. Men gissa vem som vann?;-) Vi avslutade kvällen med nuggets och cola på McDonalds innan jag åkte hem och somnade i min säng. Dagen består av plugg och ett par ärenden innan jag ikväll ska möta upp Viktoria och fira valborg. Hoppas ni får en fin dag.<3 Kram!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag var det inte speciellt lätt att slita sig ifrån sängen. Just nu har jag ätit frukost och sitter och dricker upp det sista av mitt kaffe. Alldeles strax ska jag hoppa in i bilen och åka iväg på tränarutbildning som håller på till fem i eftermiddag. Därefter ska jag möta upp Cecilia, Thea, Stina och Sandra. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt än, men kul blir det. Förhoppningsvis hinner jag plugga + sova lite innan. Hörs sen.<3

Likes

Comments

Godmorgon! Gårdagen bestod av en kort skoldag följt av en sopplunch tillsammans med mina två bästisar. Condecos soppbuffé kan ha varit något av det godaste jag ätit så tips tips tips! Därefter åkte jag hem och sov en stund innan jag slängde på mig mina träningskläder. Träningen bestod av intervaller. I och med att vi har försäsong så känns det som att coach försöker döda oss men älskar henne ändå, haha. Gick och la mig i sängen 21:00 och somnade i princip direkt, så idag är jag pigg och glad. Efter skolan ska jag åka och träna medicinboll. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, vi får se. Puss

Likes

Comments

Det handlar om de gångerna man satt på sig gummiskorna för att gå och träna. Det handlar om de gångerna man kämpat sig igenom intervallerna trots motvind och regn. Det handlar om de gångerna man inte känner sina ben på grund av att mjölksyran är för stark. Det handlar om de gångerna man ligger på marken efter ett pass med spyan i halsen med lagkamraterna bredvid. Det handlar om att gå hem tidigt för att man har morgonträning nästa dag. Det handlar om de gångerna man sitter på bussen påväg till olika destinationer i Sverige. Det handlar om de gångerna vi anländer till ett hotellrum och hoppar i sängarna. Det handlar om de gångerna man sätter på sig tävlingsdräkten. 

Det handlar om de gångerna man anländer till arenan med hög nervositet i kroppen. Det handlar om de gångerna man knyter på sig spikskorna och blickar runt på sina konkurrenter. Det handlar om när man sätter på sig sina hörlurar och går in i sin egen bubbla. Det handlar om de gångerna uppvärmningen är klar och man går till uppropet. Det handlar om det snacket man har med coach innan det är dags. Det handlar om sekunderna innan starten blåser i visselpipan. Det handlar om de gångerna man tar av sig kläderna efter startens signal och blickar ut över de tio häckarna. Det handlar om när startskottet går och adrenalinet flödar i kroppen. Det handlar om de gångerna man blir gladare över sina kompisars prestationer än sina egna. 

Det handlar om de gångerna man skriker på lagkamraterna så rösten tappas. Det handlar om den blicken man möts utav från coach efter ett lyckat hopp/lopp. Det handlar om att slå sig på benen innan start. Det handlar om att fästa nummerlappen. Det handlar om den sista highfiven man gör med Lisa innan man går in och kör. Det handlar om coach's röst som skär igenom allt annat ljud. Det handlar om att gå runt i köket och känna in häckkänslan. Det handlar om första gången man fick sätta på sig de blågula kläderna. Det handlar om att aldrig aldrig aldrig vilja sluta.

Det handlar om att inte ta det för givet.

Likes

Comments

Instagram@saebbotess