Idag började dagen bra. Frukost som vanvanligt.fått i väg sonen till skolan .som vanligt går ja ut till kaninerna på morgonen såg konstigt ut då dom brukar möta mig.men idag gjorde inte Zlatan de.såg att något hängde i rumpan på han fick panik och blod i rumpan .ringde pappa fixade numret till djursjukhuset för avlivning.barna ledsna men det bästa för han.och att berätta det för Arvid va värst för det är hans kanin fick han att bli ledssen 😢😢men vi har en kvar och som måste ha mycket kärlek nu.och som är ensam ute känns tråkigt.men nya tag i morgon och glömma det som va.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det tredje dagen inskolningen. Känns lite så där att lämna i från ebbe till någon men jag vet ju att det går toppen bra.inskoling en vecka till Sedan köra igång med jobb och allt. Och hoppas vi slipper sjukdomar med mera.och ni känns det som vår i luften och man vill bara vara ute.men det är tur att det är en eftermiddag med.

Likes

Comments

​efter 14 dagar så håller magsjukan i .i går kväll va det 1 åringen tur igen tråkigt nog.tror aldrig det slutar skulle skolat in idag men det fick vi hoppa över.lagom när skolan börjar idag säger stora sonen att han har ont i magen fast de va inte så.nu efter alla vänder så vill jag ha alla i familjen friska.

Likes

Comments

att ha sjuka barn är aldrig kul ons kom sonen hem och vart magsjuk.sedan hände 2 st på efter ett par timmar. Peppar peppar så klara 3 st av oss bra.idag blev det tillbaka till verkligheten men träningar och kompisar här igen.14 dagar kvar till vi skolar in sonen känns så där att tiden gått så fort.men man får bita sig i läppen och känna att det ska va så här.i morgon kör vi fc och skola igen.😍

Likes

Comments

Idag fredag jobbar jag sista dagen lite skönt med en paus i 4 veckor.sedan för att jobba heltid. Men kommer nog endå att sakna dessa jobbarkompisar efter en tid.Att vara Mamma till 4 st är en dröm men en mardröm me på en del sett.Ibland är man älskad och ibland inte alls omtyckt men endå som lägger sig sedan.Man får ta dagarna som dom kommer och det är nog det bästa.Och hoppas denna helg blir så bra den bara kan bli.😍

Likes

Comments

funderingar ☆☆ alla dagar är inte som dom andra och det är tur.tur.idag fredag blev det jobb och trött när jag kom hem.tog min son och la mig ca 2 tim så skönt för man hade ont i huvet.sedan kvällsmat och mys med resten av familjen.och i morgon väntas poolspel för våran stora kille😍och denna gång ska alla med.söndag kör vi på och hoppas den blir bra.trevlig helg.

Likes

Comments

Idag blev det först jumpa och bandy för 2 i familjen och sedan hem för lite lunch och sedan vidare på fotbolls möte in för sommaren.och där uppe åkte vi skridskor jätte mycket folk och trevligt.och Sedan hem och dra tapeter på dotterns rum.sedan kände man sig väldigt trött bara.i morgon väntas det skola och lite lek för tjejerna.och en härlig natt för mig som jag hoppas på i alla fall.

Likes

Comments

Idag en annorlunda dag🕭 firade min dotter igen men denna gång med hennes kompisar från dagis m.m. Och fullfart hela tiden. Snart dags för 2 kalas till.Känns lite kaka på kaka med tårtor här och där just nu. Men bara att gilla läget i februari.funderat lite extra idag måste ta tag i dottern rum nu så det blir klart och sonen så det blir i ordning innan sommaren. Idag var halva familjen i kyrkan och tog i mot droppen som vi fick när sonen blev döpt förra året så fin den är.så kul att många va där.nästa vecka kör vi på och lite nya möten och se hur det går för stora sonen i skolan.

Likes

Comments

sista veckan har vart fullt upp.träningar och kalas.planeringar.så både jag och gubben har tappat humöret.retar mig på kommentarer så det skriker om det.firade dottern 1/2 och hon blev så nöjd men endå kände jag att det va något som fattade.om några dagar firar vi systerns barn känns som alla fyller denna månad.och nu har ja fixat så min minsta son skolas in en vecka tidigare skönt att fixa allt innan det är försent. Helgen är det full upp med alla barn och far i huset jobbar för ett bröllop.Men blir det att ta kväll .

Likes

Comments

dessa dagar har gått otroligt fort och varje dag är något nytt.idag kom svärföräldrarna från Skåne och hälsade på.och kusinerna fick leka av sig.lunch och fika blev de idag och de va så gött.vid 8 åkte vi hem med 4 trötta barn som pang i säng.och nu är jag trött

Likes

Comments