Vill verkligen inte ha denna sjukdom som nu börjar sätta sitt grepp i min kropp, vill verkligen inte att det blir värre så här går ju bra än så länge men blir det värre då vet jag inte vart jag tar vägen. Ni som inte har den förstår nog inte hur det är så säg inte till att det går över för det gör det inte ena dagen ont där nästa ont där och så fortsätter det. ska till vårdcentralen nästa vecka och ta prover sen i början av mars träffa den underbaraste sköterska som finns och får hoppas jag kan berätta mer nu hur jag mår eftersom det onda tar mer och mer tag i min kropp och man har ju en fundering om jag förstått att det var Fibromyalgi som jag skulle få under alla dessa tre år jag kämpat och stressat och mått dåligt att det antingen var på gång eller att det var just dessa år som utlöste sjukdomen nu ska jag bara kämpa för att få det på papper.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nytt läkarbesök inbokat den 27 jan, får vi se om dom går vidare med min onda kropp, har troligen åkt på fibromyalgi inte riktigt det jag vill ha nu men det är väl bara att läsa på och hoppas att det i framtiden försvinner och man får väl också lite hoppas att det bara är det och inget annat men ska nu begära en full genomgång av kroppen nu ger jag mig inte.

Jag är också mycket besviken på många att folk kan vara så dumma och idiotiska man blir bara förbannadmen jag måste se framåt inte bakåt och det är nått jag arbetar med mycket inom mig men det ska väl bli bättre de också.

Många tror nog man är stark men även den starka bryts sönder

Likes

Comments

När man varit utanför hela sitt liv, stått brevid "klasskamrater" och inte fått komma in i gemenskapen för att man är mindre värd man är för mullig man är för ful man är för konstig ja det sätter sina spår och när man sen blir behandlad exakt så som vuxen ja då upplever man barndom och skolan om igen varför är jag mindre värd än alla andra varför fryser dom ut mig.

Va folk inte förstår att först bli mobbad i skolan sätter sina spår så när man sen blir mobbad/utfryst som vuxen det sätter sig i huvudet man blir otroligt besviken, man måste kunna ge nån en andra chans och vi är väl för FAN vuxna.

Och nu tänker ni att jag gör ju exakt likadant ja jag vänder folk ryggen som hela tiden har vridit om kniven i ryggen på mig som hela tiden gör det om och om igen dom har inget i mitt liv att göra dom tar jag bort.

Likes

Comments

Mitt liv just nu består av att försöka få i ordning här hemma samt komma igång att fixa i ordning på övervåningen med att tapetsera och måla så min man kan flytta upp sitt kontor på övervåningen så även han kan städa och röja bland sina papper som tyvärr ligger överallt. 

Sen så genom går jag en utredning men den kommer jag till senare när allt är klart.

Jo jag fyller ju snart och funderar på om jag ska ha något kalas eller om jag bara ska ta det lugnt men vi får se vad det blir när det närmar sig det är ju en månad kvar i morgon 😃.

Jag mår just nu toppen bra har bytt ut mina blodtrycksmediciner mot några andra och det mesta har blivit bättre men jag måste lära mig stänga av allt negativt runt mig och bara fokusera på det positiva och det går väl så där men jag börjar lära mig.Likes

Comments

Idag firar jag 16 år som gift med bästa mannen i mitt liv är så otroligt glad att det just är du och jag, visst har vi haft våra stunder då jag bara ville sticka och bara försvinna men kärleken övervinner allt och tänk att det är 27 år sen vi träffades eller rättare sagt jag fångade dig 😃 vevade in dig i mitt spindelnät, vi har varit med om mycket under dessa år köpte hus, fick våran underbara son, rest runt, fixat den bästa milleniefesten som gick, delat både sorg och glädje ja mycket har vi varit med om och jag hoppas vi kommer få uppleva otroligt mycket mer och att vår kärlek överlever alla hinder som kommer dyka upp.


jag älskar dig till månen och tillbaka du är mitt allt du ger mig både glädje och sorg men mest glädje du finns där för mig när jag mår dåligt du finns där för mig när jag mår bra du finns där för mig när jag vill häva ur mig allt jag bär på jag vad säger man du är för bra för mig men

jag älskar dig

Likes

Comments

Halloj var ett tag sen sist uppdatering vad som hänt sen sist, jag har gått färdigt hos kuratorn och kan faktiskt säga att det hjälpte men har allt en bit kvar men jag arbetar på det varje dag, tar mig i kragen och tänker till en gång extra innan jag gör eller säger nått 😄.

Jo jag har börjat med att dricka ett glas citronvatten varannan dag surt som f... men va gör det känner att det faktiskt gör nytta yippie så jag fortsätter med det så får vi se.

Jo solen och värmen har kommit för att vara denna veckan i alla fall tjoho men sen så skulle det väl bli lite kyligare nästa vecka igen fy.

Jag vill göra så mycket i sommar men man ska hinna med allt men men man får ta en sak i taget men framför allt hoppas jag att min mage håller sig i trim denna sommaren så det inte blir som förra att jag låg helt utslagen nästan hela sommaren men jag tror det beror på att jag hade ångest och var stressad nu har jag taggat ner och tänker mer på mig själv och jag känner att det går bättre men visst får man bakslag och känner av det men man får ta dagen som den kommer och tänka sig för mer.


Likes

Comments

​Jag vet att jag inte är perfekt att jag gör misstag men det gör väl alla men varför straffas jag hårdare än andra.

Jag vet nu att skitprat sårar och det kan såra djupt om man inte har en vän man verkligen litar på jag har 2 jag verkligen litar på där kan jag slänga mycket skit och tvärtom och jag vet att det stannar där och dom vet att det stannar här. 

Jag vet att jag har gjort mycket dumt men det händer oftast när jag är arg och det är mycket därför som jag går hos kuratorn.

Jag vet att vissa tycker illa om mig men jag tvingar ingen att vara kvar passar jag inte in i era liv så är det bara att gå men gör det på ett bra sätt.

Jag vet att det är viktigare att fråga istället för att sprida rykten som kanske inte är sanna och antingen får man svar eller så får man det inte men ofta får man svar för dom det handlar om är också trötta på skitprat och rykten och blir bara glada när man ringer eller skickar sms och frågar om allt är sant och jag vet att jag ibland har gått på en massa skitprat och har snackat vidare men jag lär mig sakta men säkert att det är inte alltid det bästa alternativet, nä var så modig istället och fråga den det handlar om eller dennes familj.

Likes

Comments

Livet blir ibland inte som man vill eller tänkt sig, ja jag har en bra man och en son som jag älskar men det där andra som man behöver en BFF, en kompis som ringer, stöttar, hör av sig eller bara kommer och säger nu ska vi hitta på nått roligt häng på, jag saknar det, jag behöver det just den där vännen den där BFFén som ger mig en spark i röven eller ringer och bara tjötar om allt och inget, just den där vännen som bara tittar förbi för att ge dig en kram.

ja jag har vänner jag kan ringa och jag har ringt tro mig men varför har dom så svårt att ringa mig det tar inte lång tid att lyfta luren och slå mitt nummer.

Har haft funderingar på att inaktivera mitt FB konto nu några dagar bara komma ifrån det ett tag men inte än jag är inte så stark än att släppa det enda sociala livet jag har just nu, den enda länk till livet utanför dessa väggar.

Likes

Comments

Sen ett tag tillbaka går jag hos en kurator och får prata och jag känner att det ger mig väldigt mycket och jag känner mig mycket lugnare men vi har mycket att bena ut, nästa vecka ska vi börja prata på hur jag har haft det i skolan och vad som hände under den tiden och för mig gäller att hålla i hop för det är mycket som jag stängt inom mig som kommer komma fram fy nästan så tårarna kommer bara jag skriver detta nu men men vi får se vad tisdagen ger och vad framtiden har att visa mig.

Men en sak är då säker i alla fall att en dörr har jag stängt och kommit fram till att jag ska aldrig mer öppna den för den kommer bara såra mig mer då är det bättre att stänga och låsa den.

många vet nog inte vad jobbigt jag har haft det och det är det som speglar vad jag blivit för person.

Likes

Comments