Hej!

Lovet är slut och skolan har börjat, yey...

Men men, lovet var bra speciellt när jag och min barndomskompis Nora drog till London som ni säker har fattat av alla bilder. Det vart mycket gående och många mackor i London men otroligt mysigt. Mycket shopping och bilder på hus så levde life där nere❤

Puss och kram// från lilla jag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Om exakt 6 dagar har jag jullov och om 24 dagar drar jag till London! Tiden flyger iväg så har en del i plugget och även i privatlivet att ta i tu med men men allting löser sig nog. Får vi hoppas!

Bilderna är tagna från veckan som har gått och ifrån igår när jag hade mysfika med Sara och Ella. Underbara tjejer som man kan prata med allt om, sånna vänner är bäst!

Så nu till träningen, allting som har med träning känns bara positivt, har tränat armar/mage, ben och rygg denna vecka. Förhoppningsvis blir det axlar och baksida lår imorgon men allting beror på hur jag känner mig. Förut tränade jag mycket på autopilot medan nu har jag försökt att verkligen känna efter hur kroppen och psyket mår. Mina pass blir så mycket bättre när jag går 100% in för det istället för att träna bara för att träna.

Jag har skrivit mycket på denna blogg om kroppskomplex och vikt som har en stor del i dagens träning i vårt samhälle. Vi tävlar ju liksom i hur våra kroppar ser ut istället för vad de kan göra. För mig just nu är de som en utmaning att gå ner i vikt och inte äta skit vilket just nu inte är så svårt men kommer bli svårare ju närmare julen kommer. För då ska de bakas julgodis och de ska käkas julbord. Samtidigt som jag mår bra av att vara strikt mot mig själv så får jag ångest så fort jag äter något som jag vet inte är bra för mig. Allting är upp och ner och fram och tillbaka. Ska brottas lite mer med mina tankar om vikten tills jag skriver ett inlägg om det.

Puss och kram// Tess Ekström

Likes

Comments

Hej!

Igår vart det fitnessfestivalen typ hela dagen, lunch med några snygga pinglor från klassen och sen iväg på julmarknad. En riktigt bra dag full av saker jag älskar och njöt varje sekund av den.

Idag vart det ett hårt bröstpass i ca 2,5 timme på gymmet Sthlm med Benjamin. Fick sjuk pump och kommer att räkna med att ha träningsvärk imorgon.

Träningen har jag bortprioriterat under en väldigt lång tid då jag plugga för körkort och hade mycket i skolan (vilket jag fortfarande har) men nu känns det som om jag går in för det. Har inget konkret mål just nu utan att bara träna för att det är roligt och känna mig stark. Dock har tankarna kring att gå ner i vikt och försöka minska kaloriintaget känts aktuell men jag vet att de inte är något som är bråttom med eller nödvändigt i dagsläget.

Imorgon blir det fitnessfestivalen igen och sen får vi se vad dagen leder till!

Puss och kram// Tess Ekström

Likes

Comments

Veckor rullar förbi och dagar passerar. Jag lever men vet inte vad jag gör i mitt liv. Förlorad i tid och i stunden. Helt seriöst mitt liv är som på tivoli, fast de har det väl alltid varit. Träningen är de ända just nu som är förståligt allt annat är bara helt dimmigt. 

Puss och kram// Tess Ekström

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag höstlov och det passar perfekt med lite ledighet, hehe när gör det inte det? Mycket händer i mitt lilla liv och det är skönt att ha lite tid att andas ut.

Idag var familjen Ekström på brunch på Tyresö slott, det var väldigt gott och mysigt. En perfekt söndag. Nu blir det körkortsplugg och kanske en film att mysa ner sig framför ikväll.

Puss och kram// Tess Ekström

Likes

Comments

​Hej!

Idag vart det en halvdag på Tyresö slotts ägor, med familjen och mormor har vi vandrat runt och fikat gott. Blommor och mat blev dagens objekt. Ingen söndagsångest här inte!

Puss och kram// Tess Ekström

Likes

Comments

​Hej!

Idag vaknade jag hos Hannisen efter en underbar kväll hemma hos henne med sushi och tinderswapande. Jag älskar kvinnan asså, helt otroligt enastående. 

Efter gofrulle så vart det hemgång, därefter cyklade jag, Tove och mammisen till Liljeholmen och sen vidare till Vinterviken för att fika. Denna dag har varit exakt vad jag har längtat efter, bra väder och skön känsla i hela kroppen. Från topp till tå. Önskade att alla mina dagar var så här, men ändå inte för då skulle jag inte uppskatta dem lika mycket när dem väl sker. Ikväll står det mys på schemat, ska vara med familjen, titta på serier och ba njuta liksom. 

Puss och kram// Tess Ekström

Likes

Comments

Hej!

Idag vart det inge skola för mig på grund av att jag hade körskolelektion och det tog upp en hel del utav dagen. Det är dock inget jag klagar på. Så tack vare den tid som jag fick över bestämde jag för att visa vad jag äter en dag som denna.

Till frukost vart det A-fil med bananer, nektarin, solrosfrön, chiafrön och kokostärningar. Otroligt gott för en mage som inte var sugen på frukost. För mig har alltid frukosten varit en gyllentid då allt gott så som ägg, mörkt bröd och smoothies ska dukas fram men nu på sistone har mitt sug efter frukost börja avta. Får hålla tummarna för att jag kan börja njuta igen.

Till lunch, efter 80 minuters bilkörningen och cykling hem så vart de mini filéer (Qourn) med en god sallad och några ynka potatisar. Som sås vart det sweet chilli sås, utsökt!

Till mellis, självklart efter träningen som bestod av ben och röv så vart det fruktsallad bestående av en nektarin och päron och de ljuvliga kokosträningarna som jag just nu är helt kär i! Som toppen på mossen vart de några hemma odlade jordgubbar som hängde ensamt på sin stjälk. För lite extra protein så vart det två ägg med örtsalt på.

Till middag, okreativ som man är vart det snitzlar (Qourn) med potatis igen och en god sallad och som oliven i en dry martini vart det Créam fraîche på toppen.

Det vart allt för idag så hörs vi snart igen!

Puss och kram// Tess Ekström

Likes

Comments

Äntligen lördag. Som jag har längtat, tänkt på och suktat. Idag har jag haft det bra, väldigt bra. Jag har tagit det lugnt men ändå gjort saker så som städat, tittat serier, vart och handlat och jagat pokémons. 

Puss och kram // Tess Ekström

Likes

Comments