View tracker

VARDAG, SKÖNHET
weekend morning 

God morgon loves!

Idag vaknade jag på rätt sida, känner mig så lycklig och pirrig i kroppen. Det är klarblå himmel utanför mitt fönster och jag ska alldeles strax gå ut på en morgonpromenad och sedan ta en lååååång dusch. Jag älskar att börja min helg med träning för att få lite endorfiner i kroppen innan jag tar tag i resten av dagen.

I eftermiddag väntar en trip till Göteborg för vin, lägenhetsvisningar och kvalitetstid med min kille - mys!

Ha en fantastisk lördag, kram på er!

Likes

Comments

VARDAG
friday love!

Plugg, jobb, fika, jobb...och nu fredag! Herregud vilken fredagskänsla jag har i kroppen idag, solen skiner och det känns som vår i luften. Jag tror inte man kan börja helgen på ett bättre sätt, nu ska jag raka vägen hem, hälla upp ett glas bubbel och äta middag. Cheers!

Likes

Comments

VARDAG
thursday wishes 

7.30 - 19.00... Nu är jag trött i kroppen och har slut på energi, resten av kvällen kommer spenderas i soffläge med en alvedon i kroppen och en tekopp i handen. Trots det har jag sol i sinne och hade faktiskt lite vårkänslor i kroppen idag, fredagsbuketten fick dessutom komma på besök en dag tidigare vilket gjorde hela min torsdag.

Kram på er!

Likes

Comments

VARDAG
morning glory 

Morgonkaffe, utsikt över vättern och nyhetsmorgon i bakgrunden - gud vad härligt det är att komma hem ändå!

Idag börjar jag termin två på min kandidatutbildning och ska börja med att åka in till skolan, köpa en stor starbuckskaffe och möta upp Michelle för lite plugg. Älskar ändå rutiner, glad torsdag!

Likes

Comments

RESOR
on my mind 

Inspirerande platser x 3. Skyskrapor i Bangkok, da Matteo i Göteborg och Cast Away på Kho Lipe - tre platser inom tre veckor som både inspirerar mig men också visar sig från sina bästa sidor i kontrast med varandra. Att så många ställen kan ge så mycket? Göteborg som jag behövde en liten paus ifrån i höstas känns helt fantastiskt nu och jag trivs så himla bra. Ibland behöver jag nog åka iväg ett tag för att längta hem igen? Så tror jag det är i alla fall.

Nu? Bläddra igenom de tusentals bilder som jag har samlat på mig från Thailand, plugg och lite jobb. Happy onsdag hörni!


Likes

Comments

View tracker

VARDAG, SKÖNHET
good morning sunshine

Clarins Beauty Flash Balm 50 ml & Clarins Instant Light (adlinks) är ett måste för mig trötta morgnar.

Idag börjar jag den här onsdagen med den största koppen kaffe jag kan rota fram på kontoret. Jag känner mig trött i hela kroppen och skulle nog behövt några fler timmars sömn. Kämpa! Idag ska jag i alla fall försöka beta av ganska mycket jobb på kontoret innan jag åker tillbaka till Jönköping i eftermiddag, helst sjukt att jag inte har varit där sedan julafton? Imorgon drar skolan igång för mig igen och jag är så taggad på den här terminen! Tror kurserna kommer vara riktigt kul, jag ska bland annat läsa Marketing Management och Purchasing & Sales - wiie!


Likes

Comments

  • Jewelry on my mind

    "bling bling  All blues / Mango / Tom Ford / Mango / H&M Sedan jag var femton har jag alltid haft en…"

  • On my mind

    "what to wear  Ljusa volanger på stilrena basplagg kombinerat med utstickande detaljer är vad som sn…"

  • Honey I am home!

    "back on track Skor JW Anderson Topp H&M Väska Ganni Älsklingar jag är hemma! Vi landade i Sverige i…"