View tracker

VARDAG
weekend mornings 

Godmorgon lördag!

Idag väntar en lugn och mysig dag, jag ska träna, umgås med vänner, fixa i ordning här hemma och njuuuutaa av ledighet. Igår inledde jag den här helgen med aw och sushi (<3) tillsammans med några vänner och ikväll har jag planer på att hitta på något minst lika mysigt. Den här veckan har minst sagt varit fantastisk på många sätt och jag ska verkligen försöka ta vara på den här helgen och landa.

Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

KÄNSLA
winter survival kit

Många av er inklusive jag själv har inte vinter som favoritårstid. För min del handlar det mycket om att jag avskyr att frysa, samtidigt som jag har otroligt svårt för det här med mörker - min energinivå är mycket lägre än vanligtvis och jag har otroligt svårt att komma upp på morgnarna. Jag och säkert några av er har därför hittat ett par strategier att ta till när vardagen blir för mörk, här är mina bästa tips för att överleva vintern (rent energimässigt):

Håll kvar vid träningen: Den här hösten har jag haft fullt fokus på mig själv och verkligen försökt hitta tillbaka till mina rutiner, inte minst när det kommer till träningen. Såhär års är det verkligen det enda som hjälper mig att få och bibehålla någon typ av energi - mer endorfiner helt enkelt!

Prioritera energi: Oavsett om du tycker om träning, eller får bra energi av en kompis så tycker jag att det är extra viktigt att prioritera det som ger dig energi, inte minst på vintern. Försök att planera in det där som du mår bra av och ha som mål att göra det för din egna skull.

Ta vara på ljuset!: När det blir mörkt redan runt lunch är det suuuperviktigt att se till att ge kroppen åtminstone lite d-vitamin. Försök att ta vara på de timmarna när ljuset faktiskt finns tillgängligt för att ge kroppen en boost.

Planera in saker att se fram emot: Om det så bara är kvällsfika med klasskompisarna en gång i veckan, en aw på fredagar eller en date med din partner så tycker jag att vardagen blir så mycket enklare när man har saker att se fram emot.

Likes

Comments

View tracker

NYTT
wake me up!

Solisar Asos Kavaj H&M

Går det att ha dålig fredagskänsla när solen lyser, jag har sovit ut ordentligt och semestern närmar sig? Jag vaknade i alla fall upp med en bra känslan i min kropp den här morgonen och hoppas det håller i sig hela helgen. Vad tycker ni om mina nya solisar med så kallad cat-eye modell? Jag har inte riktigt fastnat för det förut men nu när jag snart ska vistas i ordentligt solljus igen ville jag ha något att variera mina rayban med.

Nu måste jag ta tag i den här dagen; plugg + träning + sushimiddag är mina planer idag. Jag tänker komma igång med den här spellistan , min mest peppiga och som dessutom känns mest fredag.

Likes

Comments

INSPIRATION
snapshots from the last month 

Hej finingar!

En realtidsuppdatering kommer lastat nu när jag är hemma från skolan. Idag skickade vi äntligen in sista delen i ett stort grupparbete så nu har jag bara en individuell uppgift klar innan jag tar jullov. Hur går det för er som pluggar? Har ni mycket kvar eller har ni redan fått lov? Som tur är skymtar inte mitt studentliv så tydligt på min instagram, tur det med tanke på att kurlitteratur inte är mitt roligaste motiv att fota. För att se lite guldklimpar ur min vardag föreslår jag ändå att ni börjar följa mig där på tessb_

Nu? Jag ska svepa mitt té och sedan gå raka vägen till gymmet för en timmes yoga innan jag är helt nöjd med den här dagen. Kram på er!

Likes

Comments

INSPIRATION, KLÄDER / OUTFIT

Grå ullkjol COS Svart omlott H&M Metallic Zara Kjol med Coating H&M Grön volang Zara Randig volang Zara

Trots att midi- & maxikjolen varit poppis det senaste året är min favorit fortfarande och trots det modellen i miniformat. Det passar min kroppstyp bäst och jag tycker dessutom att det är väldigt snyggt. Jag som snart är på väg mot värme, sommar och tropiskt klimat tänker också att just minikjolen är mer lämplig och lättanvänd där, och för er som ska fira nyår här hemma tänker jag att det kan vara extra snyggt.

Likes

Comments

KLÄDER / OUTFIT
todays details 

Skjorta med vida ärmar H&M Trend Scarf COS Örhängen AnnaMathilda Jewerely

Mitt bästa tips för att piffa upp en skjorta är med scarf runt halsen för en lite mer feminin look, helst av allt hade jag velat unna mig en av dessa från toteme - förhoppningsvis inom en snar framtid. Örhängena tycker jag också är så himla fina och mina nuvarande favoriter. Jag som aldrig använde silver förut tycker nu att det är stilrent och klassiskt.

Likes

Comments