COLLAGE, INSPIRATION, WEEKLY INSPIRATION
material love

Solglasögon Celine Jacka & Slip-in Mango Lampor Hay

Mina nästa köp kommer definitivt bli något (eller några?) av ovanstående. Solglasögonen testade jag idag och älskar dem! Färgen är perfekt, och lagom mjuk för mig. Trots att många tycker att modellen är uttjatad sfär den fortfarande klassisk, och passar min ansiktsform väldigt bra. Tweedjackan, och skorna känns helrätt kombinerat med ett par blåa jeans och en vit skjorta, och lamporna kommer vara så fina i lägenheten. Mmmh!!!!

Likes

Comments

LIFE
mmmmmh life

Morning loves! Idag mår jag tio gånger bättre än igår, jag som kände mig sjuk och hängig, nästintill febrig vaknade upp med såå mycket energi idag. Om det är att jag faktiskt är frisk eller bara mår bra av solen är dock inte helt säkert.

Såhär ser mina torsdagsplaner ut idag:

Yoga & morgonpromenad - check!

Frukost & kaffe - check!

Jobba - svara på mail, planera event och minst två möten ska hinnas med.

Fixa ett och annat ärende på stan.

Möta upp Emma för en promenad i solen.

Kvällsdate med Caroline.

Så ser min torsdag ut idag - underbart! Hur mår ni?


Feeling so much better today and have lots of energy! I will focus on work, the sun and meeting up with friends in the afternoon. How are you?

Likes

Comments

CLOTHES / OUTFIT
love trench

Hur snygg är inte Totemes trenchcoat? Love it! Sprang in på NK igår och testade både den och en hel del annat, något ska jag ändå unna mig efter den här tentaperioden. Helst av allt skulle jag vilja köpa ett par perfekta sneakers men hittade inte dem jag var ute efter...nåja!

Idag står det jobb på schemat innan jag efter lunch åker tillbaka till Jönköping, känner mig hängig och inte alls på topp - så som det alltid blir för mig efter en period med stress och mycket plugg.

Nu? Livselixir aka kaffe.

Love this new trench from Toteme - New favourite!

Likes

Comments

my week: 

VECKANS KÄNSLA: Bra! Jag ser verkligen fram emot den här veckan, jobbet och att få köra på med livet till hundra procent. A m a z i n g!

VECKANS LÄNGTAN: Våren!!!!!!!!! Solen!!!!!!!! Och några dagar i Stockholm, som jag faktiskt har inbokat nästa vecka, mer om det senare!

VECKANS TRÄNING: Jag är i Göteborg nu i början av veckan, vilket alltid gör det ganska svårt för mig att få ihop det tidsmässigt när vi inte bor i stan (snart så!) men några spinningpass och lite yoga hinner jag nog med förhoppningsvis.

VECKANS THROWBACK: För prick två år sedan satt jag på stadsbiblioteket i Göteborg, tentapluggade inför Finansiell planering och gick på Textilhögskolan. Om jag inte hade ändrat mig och börjat plugga Marketing Management istället hade jag tagit min examen nu till sommaren, det ni!


JUST NU: Har jag precis kommit till kontoret, kokat en kopp kaffe och öppnat mailen - dags för jobb!

I HELGEN: Är mina planer att umgås med vänner, spendera tid med alla som jag inte hunnit träffa under den hektiska veckan som varit, gå promenader och dricka vin.

Lista från fina Anja!

Likes

Comments

WEEKLY INSPIRATION
the pyjama 

För mig, som lever i min pyjamas alla timmar om dygnet som jag är hemma, är den här trenden u l t i m a t. Baum und pferdgarten har flera varianter just nu som jag ska spana in senare i veckan...lite bortskäm av mig själv ska jag allt bli efter tentaperioden. Right?

My favorite trend right now! Comfortable and good looking!

Likes

Comments

wardrobe favorites 

Polo H&M Trend Örhängen Monki & jag minns tyvärr inte varifrån ponchon är...

Bästa kombon för att snabbt lyckas dra på sig något utan att lägga någon större effort eller tid. Ä l s k a r polon som varit min vapendragare under hela vinterhalvåret, varm men ändå tunn - och otroligt bekväm.


Best outfit for a day with no inspiration or time, love the polo since it's warm but thin and super soft!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

woho!

två bilder på mig från min artonårsdag....kan inte förstå att det är fyra(!) år sedan. Ohmy

NUUUUUU älskade ni är min tenta skriven! Så underbart att ha det gjort och en lättnad att det faktiskt kändes helt okej, det känns verkligen som att jag här och nu får mitt liv tillbaka efter några dagar av nervositet.

Det här ska jag fira med en fantastisk middag tillsammans med vänner, ett glas vitt och en resa till Göteborg imorgon för att jobba - gud vad jag har längtat efter det! Jag verkligen längtar efter att få fokusera på jobbet till hundra procent och inte behöva tänka på tentan.


It's done! My exam is handed in and I am ready for new courses and a lot of work! jippi!

Likes

Comments

hello saturday

Imorse avbokade jag morgonens inplanerade spinningpass, och bestämde mig istället för att ha en lugn och långsam morgon hemma tillsammans med Jesper. Så välbehövligt. Frukost som övergår i brunch framför morgontidning och med min favoritmusik i bakgrunden är verkligen en ultimat lördagsmorgon för min del. Imorgon är det dags för tenta och jag ska verkligen försöka att inte överplugga idag, bläddra igenom lite anteckningar men inte mycket mer än så. Innan jag tar tag i det ska jag möta upp Frida som hörde av sig och är hemma i stan!

Nu? Påtår!

This morning my biggest focus is on eating a very long breakfast together with Jesper, drinking another cup of coffee and relax before my exam together.

Likes

Comments

good morning love

Hej älskade ni!

Idag vaknade jag av sol och nu står jag vid fönstret i köket och njuter. Trots att det är tentavecka känner jag i hela min kropp att det är fredag! Härligt ändå. Strax ska jag kicka igång den här fredagen med en morgonpromenad till Michelle, min bästa spellista i öronen och solglasögon på näsan. Ikväll kommer Jesper hit, och jag är sugen på att laga egen sushi, om han går med på det återstår att se.

Ha en underbar fredag nu bästa!

Likes

Comments

let it be sunday!

Alltså mitt liv just nu hörni! Allt jag gör är att gå omkring och inväntar min tenta på söndag, ni vet när man bara vill få det överstökat? Så störigt och dessutom helt ineffektivt i och med att jag inte kan ta mig an något annat än plugg men heller inte kan fokusera pga min hjärna är färdigpluggad - förstår ni?

Idag har jag i alla fall njutit några timmar i solen, hämtat ett paket med min nya hudvård <3 (ska visa er när jag får tillbaka mitt liv) och ätit lunch framför ett serieavsnitt. Om jag hade kunnat förklara hur mycket jag längtar efter söndagseftermiddag när tentan är skriven hade jag gjort det, oavsett så ska det bli så otroligt skönt.

Imorgon kommer Jesper tillbaka hit och i helgen har jag faktiskt en hel del roliga planer inplanerade, jag behöver verkligen tänka på något annat just nu. Hur mår ni?

Counting down the days to my exam....I just want to do it now and get it over with, let it be sunday soon!

Likes

Comments

exam coming up!

Sakta men säkert börjar min skolstress krypa sig innanför skinnet. Tentaångest är alltid oundvikligt för mig, oavsett hur mycket jag förbereder mig. Som tur är har jag otroligt duktiga, peppande och roliga vänner som jag kan plugga och våndas tillsammans med. Jag började trots det den här dagen på absolut bästa sätt, en lång morgonpromenad i solen som faktiskt värmde. Strax ska jag ta mig hem till Michelle och varva

Annars då? Ikväll ska jag släppa skolböckerna för en stund, gå på yoga och ta ett långt bad. Inte så pjåkig onsdag ändå!

On my way to Michelle for 100% exam studies...oooh I'm feeling so stressed out and can't wait until the exams are done. Just one week to go!

Likes

Comments