Druckit tee hela mitt liv, speciellt grönt och vitt. MEN detta. Gud så bra tee det känns verkligen bra i hela kroppen när man dricker det, gott är det också! Finns att köpa på hälsobutiker som Acctive. TIPS TIPS TIPS

Likes

Comments

Tänker ofta på det här med framtiden. mycket press på att veta, ha en plan och genomföra. Ha en dröm man siktar på, något man alltid velat och alltid kämpat för.

Jag har aldrig haft en såndär riktig dröm. Tror jag. Saker jag velat, absolut. Velat, sen uppnått och finns ingen bättre känsla än att klara det, stoltheten över en själv. Som att ta körkort, klarat av de där jobbet som påfrestade dig så mycket att du grät under vissa delar av det, åkt och rest ensam.

Egentligen har jag saker jag vill. Känner mig så klyschig när jag säger att jag vill resa, bo i USA en tid, eller London, jobba med något jag älskar och ha en stabil ekonomi. Men vem vill inte det? Känner mig töntig på något sätt när jag pratar om vad jag vill, för vill vilja något specifikt. Som att jag velat bli arkitekt hela livet, diakon, förskollärare, vad som helst. Skäms ibland för att jag ej ha det där "stora målet".

Blir arg på mig själv när jag är så osäker på vad jag vill. Älskar media men samtidigt som jag skriver det tänker jag "men gör jag verkligen det?" Det gäller ALLT jag säger att jag tycker om. För jag tänker, "tycker jag om det nog mycket?" Fattar ni hur löjligt det låter. Har fått de där falska uppfattningen om att precis alla andra har något specifikt de vill satsa på och har det som mål. Samtidigt vet jag att iprincip alla ungdomar jag pratar med faktiskt inte vet. Vill jag det nog mycket för att satsa på det? Måste komma ur det tänket, för hur i helvete ska jag veta om jag ej provar iallafall?


Känner någon annan också såhär?

Likes

Comments

Har träffat en tjej i Sunderbyn, aldrig pratat med henne, bara sett henne. Tänkt på hur ledsen hon ser ut, ni vet ibland kan man se sånt på människor, i ögonen lixom

idag fick jag höra hennes historia


Hon har under flera tillfällen blivit våldtagen av sin pappa, blivit gravid med hans barn och tvingats göra abort. Idag går han fri, "ord mot ord" enligt rätten.


Tänkt en del på om jag ska skriva ett inlägg om detta. i ett år faktiskt. Stod i duschen för 15 minuter sedan och tänkte hur löjlig jag kände mig, klart som fan du ska skriva om det, för det finns ingen anledning att inte göra det.

_________________


En av de bästa dagarna i mitt liv skulle det bli. Studenten! Fri från skolan, bara ha kul med ens kompisar och ha ett helt sommarlov att se fram emot, kunde inte bli bättre. vad kunde gå fel?

Började med de vanliga, ni vet, champagnefrukost, underbart väder, bra klass. Åh vad bra minnen jag har att titta tillbaka på. Flaket, utspringet, hur familjen tog emot en på studentmottagningen, strålande sol och bubbel i överflöd. Gud så lycklig dag det var! Iväg på förfest jag ordnat upp för att göra kvällen så bra som möjligt. Sen var vi igång!

Gud så kul de blev, bra förfest och sen iväg till BBB. Minns inget av själva firandet. Bara hur jag plötsligt befinner mig på en toalett med en hand för min mun och en hand nere i mitt underliv, nästa minne sittandes med trasiga skor mitt på Smedjegatan. Nästa minne i baksätet i en polisbil gråtandes påväg hem. Så blev slutet på min student

_________________


Detta är inget jag skriver för någon typ av medömkan, uppmärksamhet eller sådan, hoppas ni förstår det.

Detta händer, hela tiden. Inte första gången liknande saker hänt för mig, eller mina vänner. Vet inte en enda av mina tjejkompisar som inte varit med om ett sexuellt ofredande, mer eller mindre.Spelar ingen roll om de är en "fullbordad" våldtäkt eller taffs på krogen. Det är aldrig okej. Din kropp och ingen annan om de så är din vän, din partner, en släkting, en främling, NÅGON har någonsin rätt att sätta ett enda finger på din kropp utan din tillåtelse.

Inga Jävla Bortförklaringar.

Går du hem med en kille betyder det aldrig automatiskt sex på något sätt. Även om sexet är påbörjat och du känner de minsta obehag, säg NEJ. Du är inte skyldig honom någon ursäkt av något slag.

Så otroligt mycket enklare sagt än gjort, även jag har tänkt "Äh jag gör det för hans skull, går fort". Den tanken ska aldrig slå dig. Aldrig. Vill du inte så vill du inte, varför i helvete ska du göra något för ett jävla SKRÄP. Gå därifrån utan ett ord. Spelar ingen roll om de är din partner. Vill du aldrig ha sex med din parter någonsin är det okej också. Det är alltid okej att säga nej, alltid.

Fyfan vad less jag är på er patetiska killar, gå och sug av er själva.


Likes

Comments


Så glad att hösten äntligen är här! Igår var en sånär perfekt höstdag, inte för varmt men inte för kallt. Hade en flowy "klänning" som är korsad i ryggen, knästrumpor, klackar och en svart kappa över, hela jag var svart med de funkar alltid!

Likes

Comments


Att kliva upp lite extra tidigt på helgerna ger mig så himla mycket. Igår hade jag larm där vid 9, tog mig ut på en promenad i skogen, tog en dusch och inte en enda tanke på måsten och stress fanns.


Dagens morgon blev en mer "lady sunday" Youtube, ljus, filt och en kopp kaffe, väldigt lugnande och perfekt start på en Söndag enligt mig!

Likes

Comments

Festandet är ju alltid roligast under sommaren, och denna gång var det inget undantag, så himla roligt har jag haft.

Något annat som måste vara det bästa med sommaren är ju lätt uteserveringarna! Kan inte förstå att sommaren lider mot sitt slut, aldrig varit med om en snabbare sommar. Men 3 veckor med världens bästa vänner i en riktigt svensk sommar, jag är hur nöjd som helst. Tack Sverige för ännu en bra sommar!

xoxo

​Trots en bra sommar har de även varit en väldigt mörk tid. Både ljus och mörker. Uppskatta era nära och kära vänner. Kom ihåg det.

Likes

Comments

Världens godaste tacos med ryggbiff sallad avokado osv, i solen dessutom! Åh vad skönt med lite värme

  • 666 readers

Likes

Comments


Tror dom flesta känner igen denna mascara. En till av det där typiska mascarorna, tror denna är en av värdens mest sålda faktiskt.

Testade denna och betalade ändå ett rätt saftigt pris, men blev verkligen besviken. Antingen passar den verkligen inte min typ av fransar eller så applicerar jag den fel, men gillar den verkligen inte. Inte alls något dramatiskt resultat, men om du vill ha ett väldigt naturligt resultat så är denna perfekt, den håller väldigt bra och smular sig inte, det ger jag den!

Men när det kommer till drama, nope.

Likes

Comments


Trött tjej som vaknade upp denna söndags-morgon. Inte av anledning av utgång som det varit mycket av på senaste, utan allmän brist på trötthet igårkväll. 

Trots detta tänkte jag ta mig ut på en promenad för att pigga upp mig själv lite. Hampus ligger kvar i sängen och kommer nog göra det ett tag, som alltid! Vi får de vad denna söndag har att bjuda på, tror det blir en ganska lugn dag för min del då veckan drar igång imorgon som vanligt, känns helt okej faktiskt.


Godmorgon.

Likes

Comments


Hade en brunch för andra dagen i rad med scones med marmelad och ost, vattenmelon, ister, kaffe. Trodde det var mitten av Juni utomhus idag, så himla underbart väder det var


Var tyvärr tvungen att sitta inne halva dagen för jobb, men men! Fick ju lite sol iallafall!

Likes

Comments