Denna vy hade jag framför mig under gårdagens långpass. Ljuvlig miljö att springa i. Perfekt väder för en lugn jogg om ni frågar mig!

Detta är mitt första blogginlägg. Jag kommer att använda denna blogg som en träningsdagbok. Jag vill på ett enkelt sätt kunna föra planering och statistik på ett enkelt sätt. 

Ett av målen med min löpning är att förbättras, se hur mycket snabbare och bättre teknikmässigt jag kan bli - allt i balans med min vardag.

Jag är mamma till Theodor, 4 år, och Clara, 2 år. För mig började livet på riktigt när jag blev mamma. Min familj är det viktigaste och värdefullaste jag har! Jag är tillsammans med min stora kärlek Robin sedan 2007. Januari 2015 förlovade vi oss! I maj ska vi springa göteborgsvarvet för andra gången tillsammans. Denna gången ska jag vinna över honom, sist slog han mig med 1 minut...

Ibland är jag fruktansvärt målinriktad och ibland vill jag bara mysa med barnen, leka med tågbanan eller baka en kaka (med massa grädde hehehe).

Det kommer ta längre tid för mig att nå mina   mätbara mål, men så får det vara! Hade jag satsat fullt ut så hade jag fått ta för mycket tid från de jag älskar... Det vill jag inte. Utan jag försöker få till träningen så gott de går i kombination med heltidsjobb, studerande och arbetande sambo och mitt i småbarnsåren. Ibland blir det tidiga träningspass klockan sex på morgonen och ibland sena pass efter läggning av små älsklingar.

Det är inte målet som räknas utan resan dit, eller hur!! 😃

Likes

Comments