​​​​​​​​​​​​​​

på fm var jag på BVC på hälsokontroll med lilleman sedan körde vi till Emma i Vinslöv och fotograferade barnen lite 🤗♥️​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan åkte vi till ales stenar då jag o min sambo varit tsms i 6 år, herregud vad tiden springer iväg. Vi bara njöt av det fina vädret , skärmflygningen och varandra, behövde inte vara så märkvärdigt det passar mig perfekt :)

Likes

Comments

Har haft fullt upp känns det som, varit iväg en del men här är lite bilder från i  lördags då vi var vi i Helsingborg på sofiero, väldigt ostadigt väder när vi körde dit men när vi kom fram slutade det att regna fram till 1 timme innan vi körde hem så ska absolut inte klaga :)

Likes

Comments

Igår åkte vi till Småland för att fira sambons mormor på 75års dagen, himla trevligt med mat och dryck och ett fantastiskt väder fick vi kunde inte bli bättre.

Likes

Comments

Regnig Måndag !

Tänka sig vad en sambo kan vara bra att ha tex en sån här dag som ställer upp när det regnar, lyder mina destruktiva tips hur han ska stå. 1 meter fram 2 meter bak och sidan m.m. Ja ni kan ju bara tänka er hur det ser ut , skrattar ju nästan inombords för mig själv hur man håller på, inte konstigt att han kollar konstigt på mig samt ler och undrar vad jag håller på med.


Likes

Comments

Igår blev det en liten tur till Ängelholms hembyggspark där det var lite djur och massor med bus med barn och föräldrar sedan var vi vid havet där spenderades en liten stund. Ingen sol men väldigt skönt väder för lilleman att för första gången att få känna sanden mellan tårna.☁

Älskade barn <3 

Likes

Comments

Att kolla tillbaka på sina gamla bilder gör det ännu roligare att fortsätta, att få kunna inspireras och vara på nya ställen, finns så mycket att ta i det just rätta ögonblicket.

Likes

Comments