Header

Go´kväll!

Igår spenderades kvällen hos min kära vän Rosanna i Linné. Det började med myskväll, var på väg att utvecklas till promenad i slottis men slutade med drink och tapas på Pinchos :,). Juliet anslöt till Pinchos och vi beställde in lite smått&gott. Kvällen slutade sedan hemma hos Rosanna där jag sedan steg upp i gryningen för att åka till jobbet. Har dock inte så ont av att gå upp tidigt när jag befinner mig i stan, så mycket liv!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den 5 november släpper H&M sitt designsamarbete med Balmain. Tycker om blandningen mellan vardags och partyplagg men fastnade ordentligt för dessa, *hearteye-emoji":


Likes

Comments

Hallå där!

Mitt namn är Therése Berg och jag tänkte blogga lite för skojs skull. Ni kommer att få följa med i min fullspäckade vardag innehållande både de ena och det andra, så håll i er ;)

Skämt och sido så är jag relativt nyss 18 år fyllda, går sista året på natur i en skola belägen 20 minuter utanför Göteborg. Min vardag består av träning, pluggande, jobb på Telia och en del kompishäng där emellan. För övrigt så är jag intresserad av mode i allmänhet, samt träning av olika sorter som upptar en stor del av min vardag. 


Likes

Comments