Ja ni. Nu har jag ej blogga på ett tag.

Så nu ni.

Jag bor ej kvar i Kopparberg. Men jag e tbx i Värmland bor hos min far å hans fru, och e arbetslös. Men jag har en plan som sickan sa i jössonsliga 😁. Jag har sökt försörjningsstöd hos soc å även skrivit in mig på jobbcenter. Å sökt in på komvux här i Storfors. Så de blir att plugga till uska. Men jag e inte sysslolös för de jag hjälper en kompis å bygger uteboxar till två underbara hästar så de får snart komma in. Hmm vad mer ska jag skriva. Nä jag avslutar här. Men ni får ha en trevlig kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj de har hänt mkt sen sist jag skrev. Men tar de som e intressant. Gör de första då har de gått bra för oss med starthästarna en del har vunnit å en del har fått placeringar. Men även gått dåligt. Men ingen gråter över spilld mjölk som man säger bara på det igen. Men till de intressanta. En häst e jag med å äger nu oxå 20% en fin kille från Italien en hingst. Men sen har ju även flyttat in en liten karabat i min stuga han heter så mkt som snoddas. Han e tolv veckor gammal. Å precis blivit vän med Jamaica å Doris. Även fått kollat runt i stallet å fått träffat farajha( tror han stavas så) inge problem där inte , gick så bra. Snoddas har vilat upp dig hela veckan å nu ikväll har han busat. Även klorna i mina byxor. Men man kan även avbryta han oxå med lite kel å pussar. Just nu så sover han på kudden bredvid mig. Men de va allt de intressanta. Å hingsten heter Tancredi oro de får jag absolut ej glömma. Bilder kommer på dom. Å de e bara bra med Jamaica å Doris.

Likes

Comments

Hej

Nu har de gått fyra månader sen jag flyttade upp å jag ångrar inte de ett dugg att jag flyttade. Men visst jag saknar familjen å släkten å vänner i Värmland. Å jag å Doris å Jamaica trivs här uppe. Å vill å ska bo kvar så länge jag orkar å tills dom står ut med mig.

Men de händer så mkt i mitt liv just nu. Har fått kontakt med en killkompis som man ej har träffat lr pratat med på fem sex år. Å de e kul. Å sist men inte minst så ska jag ha hem min hund Zorro. Jag ska allt kämpa för dej för du ska hem till mig igen.

Å de har gått bra för hos oss i stallet de senaste starter jag ej har nämnt. Å de e kul att går bra för oss.

Men ha en bra lördag alla

Likes

Comments

Hej

Nu har de gått en månad sen jag flyttade från Värmland å upp till ljusnarbergs kommun å ut i skogen, på en trevlig gård i Valltorp hos trevliga människor å djur. Trivs som fisken i vattnet som man säger. Å jag tror även Doris å Jamaica trivs oxå, självklart saknar jag mina vänner å familj. Men de finns telefon om vill prata med varandra å de går å åka till varandra å hälsa på. Å nu måste jag skryta lite. De har gått bra för oss i stallet de senaste starterna de har kommit tvåa femma å sexa. Å även dom som kommer oplacerad e ju fina å kämpar på bra. Hmm vad ska jag mer skriva. Nä de får räcka så här. Kram på er

Likes

Comments

jaha då vart de helgen igen. Undrar vad man ska hitta på denna helgen hmm. Kommer nog på nåt.

Här kommer lite bilder på Doris som stormtrivs här i skogarna. ❤️

Likes

Comments

kan inget annat än bara le hela tiden de e så grymt kul å gött å få bo så här som vi göra tyst å gött å hör bara djurens läten i skogen å hästarna som låter lite istallet.

Vi har nu bott så här i en vecka nu å Doris oxå som kommer få va med oss i fem veckor till.

Men jag saknar ju familjen å vännerna men de finns ju telefon som man kan prata i.

Å idag fyller min mormor år har redan ringt å gratta henne idag men grattis ännu en gång mormor ❤️.

Likes

Comments

hej kan vi börja med.❤️

Nu har de nästan gått en vecka sen jag å Jamaica flytta å vi fick med oss Doris oxå pga att mamma ej mår så bra. Men nu till saken

Vi bor ej kvar i Värmland, vi har flyttat norr över till Valltorp i ljusnarbergs kommun. Å där bor vi på en trevlig gård när till skogen å hästar å inte vilka hästar som helst utan travhästar. Å bara älskar detta. Här kommer de lite bilder❤️

Likes

Comments

​hej 


på denna blogg kommer jag försöka å skriva om min vardag vad som händer för mig å jamaica.. 

idag har vi jobbat.. vet ej vad mer jag ska skriva men de kommer säkert mer.. ha en bra dag i allafall 

Likes

Comments