Vad skönt att man kommer hemma ifrån och fisk var med min pojkvän . Vi hade de mysigt och vi hade det kul . Vi tog det lugnt och var med varandra . Så klart så saknade jag mina djur när jag var med min pojkvän . I dag har jag inte gjorde så mycket mer än att man har laga mat och ta det lugnt . Jag har mysa med katter .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ska inte göra så mycket i dag och igår var jag på jobbet och packer till skola och dagis och med mer . Jag hade rast med och så åt man mat och jobba mer så se det ute när jag har en jobba dag . Jag vill bara att det ska var fredag nu så man kan åka till min pojkvän . När jag sitter här så lyssnar jag på musik som jag skriva . Katter sover som vanligen och det är så här hela tiden . Jag har nästa pack klart till imorgon . Så ska jag träffa min bästa vän i dag och vi ska kolla på film hemma hos henne . Jag kommer blogga när jag är hemma hos pojkvän om vi hitta på nåt kul . Så klart så har jag marsvin med och hanen heter Douglas och honan heter Nellie . Dom har en bur och dom får också var ute när det är varmt ute . Dom ska slå om maten . Ni får har det så bra så hörs vi när jag skriva ingen

Likes

Comments

Nu hålla jag på att tvätta och samma tid se kolla jag på film och vänta på att det ska blir klart . Katter vänta på att får mat och sen ska dom väl mysa och sova . Imorgon ska jag jobba och efter jobbet så ska jag fixa till djuren och fixa lite hemma med och jag ska väl prata med min pojkvän med . Jag kan inte sluta skriva när jag börja med de . Jag får så mycket ut när man skriva nåt och så tycker jag om att nån kan läsa de jag ska skriva om vad jag gör om dagen och kvällen . Men jag kan inte förstår att det finns folk som skriva hata på sidor och kan inte sen står för de när man fråga sen . Jag tycker att man ska var snälla mot varandra istället för att var dum mot varandra eller var tycker ni ? Jag hoppas att ni kan ge mig ett svara och ni behöver inte svara om ni inte vill . Ha en bra kväll så hörs vi imorgon

God Natt

Likes

Comments

Jag har färga håret klart och nu ta jag det lugnt och vänta på att håret ska blir torrt . Katter ligger och sover som vanligt . Jag ska tvätta ikväll så man har rena kläder tills imorgon .

Likes

Comments

Jag är en tjej som tycker om att var med min familj och min älskade djur och var med min vänner . Jag jobbar och tänker att man kunde att man kanske kunde skriva och det är min första bloggen . Jag hoppa att ni vill följa med mig och läsa vad jag göra på dag och på kväll .

Likes

Comments