Lite sent kanske men vill bara önska er ett gott nytt år!

Likes

Comments

Neg.

1, envis. En ganska dålig egenskap med mig är att jag är jäkligt envis, om det är någonting jag strävar efter ger jag mig inte. Jag ger mig heller inte i diskussioner även om jag vet att jag har fel.


2, kan bli på sämsta humöret. Om jag blir hungrig och trött kan jag bli på ett riktigt helvetes humör. Är även en ganska trött person, både morgon och kvälls trött (om det inte är något kul på gång såklart).


3, lat. Tar oftast den enkla vägen om det går och undviker helst de jobbiga sakerna hehe.

Pos.

1, målmedveten. Jag vet hur jag vill ha det och om det är något jag strävar efter så ser jag till att det sker.

2, Social. Jag är ganska social, jag kan prata med de flesta och har lätt att prata med nya människor.

3, Egna åsikter. Jag säger oftast vad jag tycker och kan stå upp till det! Jag har även en egen åsikt om saker och ting och kan även vara ganska ärlig och öppen mot mina vänner :))

Likes

Comments

Imorgon går jag tillbaka till skolan, har faktiskt både positiva och negativa tankar kring det. Har mycket prov jag helst inte vill tänka på nu. Men annars saknar jag nästan lite att slippa jobba förutom att sitta och räkna såklart ;)).

Likes

Comments

Sitter nu på paus så tänkte passa på att skriva ett litet inlägg så länge.. Har inte så mycket att berätta om så tänkte bara dra lite spontana tankar som dyker upp.
Black friday ex. Kanske lite sent att ta det nu men tyckte iallafall att det sög. Ingen alls bra rea, hittade ett par jeans och en blus. Det är ju trots allt inte en jätte stor tradition i Sverige än men jag hade ändå hoppats lite mer. Nu kommer ju även jul snart, är super taggad.
Idag tänkte jag senare gå och köpa lite presenter så att jag får det gjort, ganska skönt att slippa tänka på vad man ska köpa. Kommer nog inte köpa alla presenter men iallafall några förhoppningsvis.

Jag och Mina <33

Likes

Comments

Solnedgångarna har verkligen varit så fina dessa senaste dagarna, när jag slutar praoen på dagarna vid 3-4 så är det nästan alltid en fin solnedgång, till och med en fin soluppgång också!
Om en vecka går jag tillbaka till skolan utan prao, prao har varit super kul och skönt att slippa prov osv, men ändå vill jag lite tillbaka till skolan. Där sitter man ändå bara och försöker ta in fakta till hjärnan, på jobb osv är jag igång nu från 9 till halv 4 och bara kör fullt. Det blir som ett träningspass nästan när jag springer ut och in med tallrikar haha.

I lördags hade jag träning och den gick så bra! Det var nog den "bästa" träningen hittills , jag och min kompis var där 45 min innan och stannade en halvtimma efter. Jag tror nog att det var lite det som gjorde den så bra. Den blev såklart bra eftersom vi lärde oss nya övningar och varv också för den delen. Den träningen gjorde mig liksom mer peppad och taggad inför morgondagens träning också, hoppas det blir en lika bra träning imorgon!

Likes

Comments

Hello darlings,,

Idag efter praon kom Tyra in till stan, där strosade vi runt lite i affärerna. Sedan åkte vi till träningen efter nån halvtimma eller så, det var ganska tajt om tid men vi tänkte ändå att vi kunde ta oss en kik i affärerna och se om något fanns där. Kanske inte det smartaste att göra när träningen började om drygt 40 min. Men vi ska dit på fredag igen när det är black friday, så vi får hoppas det blir en bra rea i affärerna.

Likes

Comments

Hello darlings,,

Äntligen kommer jag in på nouw igen, vet inte vad som hände men kom inte in på nouw ett tag. Testade nyss att radera appen och ladda ner den igen och det visade sig att det bara var något lagg eller något sånt.
Dessa två veckorna har jag prao iallafall, ganska skönt att slippa plugga i två veckor och slippa skolan på ett tag!!
Praoar på en resturang i stan för er som kanske undrar, det är väldigt kul än så länge. Jag får hoppas det håller sig så, har ju chansen att både få prova på att vara kock och servitris.

Likes

Comments

I helgen var jag och mitt lag i Landskrona och tävla! Dom vi tävlade mot var grymt bra och vi fick lite fall så vi tog inte medalj vilket var synd men det var ändå sjukt roligt i Landskrona!

Likes

Comments

I fredags köpte jag en ny choker i suede, gillar verkligen chokers då dom kan göra en outfit så snygg,speciellt simpla chokers eller också simpla fast med en detalj på.
Imorgon är det måndag igen. Helgen går verkligen så fort, känns som det precis var fredag.
Idag hade jag tävling, klubbmästerskap. Det var inte den bästa tävlingen för mig men jag är ändå nöjd över det mesta. Igår hade även Ebba en fest, tack för igår Ebba!! Det var skit kul! Innan festen hade jag träning så det var lite tajt om tid, men det gick. Är jätte trött nu efter helgen, nu måste jag orka med en hel vecka med skola också, åå ;((

Likes

Comments

Hola,
gjorde precis en smoothie bowl med två skopar glass och lite bär och lime, nom.
Snart drar jag mig iväg till träningen som börjar kl 5, ska bara gör mig iordning och äta sedan drar jag.
Idag har jag mest slappat, kollat serie och pluggat lite, hatar att ha träning på helgen men så var det för mig, denna helgen var det både lördag och söndag. Brukar vanligtvis ha gymnastikträningar på lördagar men eftersom det snart är tävling så får vi sätta in några extra.

Likes

Comments