Att vara trött på livet har blivit vardags mat för mig nu på senare tid.. Att ha ångest från morgon till kväll samt depression på de och inte få någon hjälp över huvudtaget är otroligt tröttsamt.. Tankar som jag inte borde ha poppar upp i mitt huvud.. folk som försöker förstöra.. allt bara blir fel och där finns inget jag kan göra åt de. Man försöker tänka på annat, man försöker leva ett normalt liv men de är svårt. Styrkan som man en gång hade tynar bort och allt känns bara meningslöst. Ibland undrar man varför man ens finns kvar.. vad va de som stoppade mig den där dagen från att ta de längre steget och faktiskt lämna? Hade de inte varit för att han kom in i mitt liv igen så hade jag nog inte suttit här just nu.. men även om han är mitt allt så är jag fuck'd up totalt och de är enbart pga den andra.. jag har inte tillit till någon 100% längre .. jag kan verkligen inte beskriva känslan.. jag vet heller inte varför jag skriver de här.. men jag behövde få ur mig de.. 😔 godnatt på er folket

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bara för man är polis i dagens samhälle får man tydligen bete sig precis hur man vill? Men jag ska nog bli polis.. För tydligen behöver polisen absolut inte följa lagar.. Blir dom ifrågasatta så viftar dom bort de.. Hmm verkar som väl spenderade skattepengar.. Jag trodde dom fanns där för att skydda och få oss civila att känna oss säkra.. Inte tvärt om.. Inte trakassera och bete sig som rövhål!

Att bete sig som att man är allsmäktig för att man har en uniform och en polisbricka på sig är inte okej.. Eller för att man är befäl för den delen! Du är människa precis som jag! Du ska upprätthålla lagen och därför ska du också vara en förebild och hålla dig till Sveriges lagar och regler! Precis som jag! Beter ni er schysst och inte håller på och är dryga och mopsar upp er för att ni har ett speciellt yrke och tror att ni är bättre människor än mig! Så ska jag absolut visa dig den respekten och absolut vara schysst mot dig!


Konstigt att så många nu för tiden tappat tillit för poliserna i de här landet?.. Usch fy fan! :o

Likes

Comments

Jag trodde jag va en normal tjej i 23 års åldern, som lunkade fram här i livet.. Tills den dagen man får en käftsmäll och folk börjar säga till en att man borde se till att få en utvärdering gjord.. Hmm ja okej så hur går man egentligen tillväga.. de går ju inte direkt att ringa rätt upp till vpm om man inte redan är inskriven. Hört att man kan gå via vårdcentralen men hur gör man de då? Vad säger man?

"Jo hej de finns folk i min omgivning som tror jag har nått fel i huvudet jag skulle vilja att mi tittar på de!"

Nä du tankar som kommer och går flyger förbi och stannar upp.. Man måste tydligen lära sig att acceptera känslan och sen släppa den fri.. Lätt för en psykolog att säga som inte lever med de.. Aja nu fick jag skriva av mig lite iaf ha de bäst ciao!

Likes

Comments

Finns de seriöst något tråkigare än Måndagar?
Skulle inte tro de va!
Idag har man bara tråkat och inte gjort ett jäkla någe.. Hmm aja tur de är tisdag imorgon då kanske de händer något mer spännande..

Puss på stjärten!

Likes

Comments

Hej igen!

Min helg har varit underbar!
Största anledningen till att den varit så bra som den varit är nog faktiskt på grund av min helt fantastiska pojkvän :)

De blev grille i lördags med och killarna tog sig ett par öl och sen åkte vi ut på strög i min fina B-rutt!
Samt en sväng in till stan och underbara La cocaracha.

Ja du nu har jag och älsklingen precis tittat på "wrong turn 6" hmm ja vad ska man säga...
Kanske inte direkt min sorts film..
Nä nu blir de att bädda ner sig under täcket och ha en dejt med kudden :)

Ses snart godnatt! :)

Likes

Comments

Godmorgon/godnatt!


Äntligen har jag fått tummen ur r*ven och tog väck min gamla blogg här på nattstad samt gjort denna nya!

Helgen började lite smått redan i torsdags med grille och dricka hemma hos oss med ett par fina vänner!

Sen blev de mer dricka igår då 2 vänner ifrån Vetlanda kom ner! Då blev de även krogen!
Dock nykter båda dagarna! (Rätt skönt faktiskt)

Imorgon blir de grille igen om vädret tillåter :) vilket jag innerligen hoppas..


Nu blir de att sova sådär klockan 6 på morgonen.. Godnatt på er!

Likes

Comments