Header


Likes

Comments


Har varit lite off med bloggningen på senaste tiden men jag har inte idas, hunnit eller orkat blogga, händer rätt så mycket nu så bloggningen går inte i första hand! Iallafall så befann jag mig i Göteborg måndag, tisdag och onsdag, var himla mysigt och fint där! Nu är jag hemma, och jag har avklarat mina 2 praodagar igår och idag, skulle ha varit hela veckan men eftersom att jag varit borta halva veckan så blev det bara idag och igår då! Har inte planerat något speciellt alls i helgen bara ta det lugnt och mysa! Ha de bra!

Likes

Comments

Kan säga att jag har bra mycket söndagsångest och känns inte så speciellt kul att stiga upp 6 imorgon och senare åka till skolan. Har varit ett riktigt bra lov, dock har det gått alldeles för snabbt men det är inte speciellt länge kvar till påsklovet så det är bara att kriga på! Har hunnit med en massa under detta lov, åkt en himla massa bil överallt med härligt folk, fått spendera tid med dom bästa och skrattat en herrans massa. 

Gårdagen var väl kul, somnade även med Hanna vid min sida när vi kom hem! Nu har jag precis satt mig ner i sängen och ska mysa framför ett gg avsnitt, får bli ett bra avslut på detta lov! Puuss

Likes

Comments

Igår vart jag lite rödare i håret, dock är bilden inte speciellt rättvis så man ser inte så bra. Var så less min färg och behövde dessutom färga utväxten så jag drog en spontan färgning och jag blev väl rätt nöjd! Iallafall så har mitt lov varit bra än så länge! Igår spenderade jag kvällen med Linn i Kalix och jyrade runt och sen så träffade vi även några där så det var kul! Vad som händer i kväll är inte planerat så jag får helt enkelt se vad den har att erbjuda! 

Likes

Comments


 

Hej på eer! Nu sitter jag hemma i lägenheten hos pappa och gör inte mycket alls, har precis tänt ljus och myst mig ner i soffan för mig själv, ska nog slå igång någon film eller så i väntan på att nått annat händer. Hade en väldigt bra start på lovet igår, så min fredag var riktigt bra! Gud så skönt med loov, äntligen! Händer massvis med saker som jag ser fram emot så det blir nog supeer! Nå iallafall, ha en bra kväll allihopa! :-)

Likes

Comments


Hej på er! I morse  åkte jag och Hanna iväg och gymmade tills vi började. Vid 8 började jag gå mot skolan hade dock sovmorgon till 9 så började inte förän då. Har 2 lektioner kvar av dagen och sen åker jag hem mot pappa. Senare får jag se vad som händer mot kvällskvisten, blir nog en prommis med Hanna kanske. Nu ska jag springa  på lektion så får jag blogga senare! :-) 

Likes

Comments

Tisdag idag, dagen har flytit på och jag har hunnit ner en sväng på stan med Josse efter skolan, så när vi slutade befann vi oss på myggan, åt gott och satt och pratade igenom massa som hänt, så länge sen jag umgåtts med henne så det kändes behövligt! Sen hann vi springa igenom några affärer. 

Vid halv 4 var jag hemma hos pappa, så jag har hunnit äta där sen dess och nu har jag precis anlänt till mamma. Min kväll lär nog spenderas framför massvis med plugg. Innan det ska jag springa in i en dusch iallafall. Så jag är nog rätt så busy nu kvarstående dagar av veckan, no prov på fredag, sen tar jag ju även lov den dagen så det är ju en positiv sak iallafall, kan säga att det känns verkligen behövligt med lov, gud så skönt! 


How long will I love you?
As long as stars are above you
And longer, if I can.
How long will I need you?
As long as the seasons need to
Follow their plan.


Likes

Comments

Riktigt suddig bild, men jag saknar denna brud i mängder! 

Hej på er! Idag har jag spenderat min dag inne i Kalix med Hanna, kikat innebandy och bara pratat. Har precis kommit hem, nu ska jag ta mig något att äta och sen måste jag plugga till någe so prov på tisdag så jag lyckas lite bättre på det än vad jag gjorde förra gången, haha! 

Annars så tar jag lov på fredag och det blir inget annat än gudomligt skönt! Har några planer inför lovet vilket jag ser fram emot, förhoppningsvis får jag ta igen tid med min saknade vän här ovan. Ha de bra 

Likes

Comments

Gårdagen var riktigt bra, spenderade den med mina finaa. Idag har det inte hänt mycket, Linn hämtade mig vid 1, så for vi till henne och pratade massvis, åkte därifrån vid 6 kanske. Sen dess har jag bara myst på, nu ska jag slå igång en film sen får jag se om det blir att åka en sväng in till Kalix. Då vet ni de, kyss

Likes

Comments