Dagen började med att vi körde hem till svärmor för att sedan åka o titta på kosläppet:;) Det var mycket trevligt o Hampus skrattade och tyckte det var jättekul): Fick även klappa några av kalvarna som var jättesöta:) Efteråt bjöds det på god fika:)

Senare lämnade vi Hampus hos svärmor då hon skulle passa honom över natten, jag o Emil skulle ha lite egentid tillsammans så det blev först bio, Pirates of the Caribbean 5 Riktigt bra!!

Efter det begav vi oss till en restaurang för att avnjuta en riktigt god måltid,.

Det var jättemysigt och väldigt länge sedan vi gjorde detta. Första natten vi lämnar ifrån oss Hampus för att göra något och det kändes verkligen., det var jobbigt vissa stunder men samtidigt skönt att kunna få slappna av sova ut:)

Hämtade han tidigt morgonen efter och han var hur glad som helst. Givetvis hade han också sovit hela natten haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ja nu är man inne på andra dagen när man knappt har någon röst kvar.. Det kom bara helt plötsligt sent på måndagskvällen o sen har det fortsatt,, tack o lov så mår man bra i övrigt i alla fall:) Har köpt en hel drös med olika sorters halstabletter så får se om det hjälper:) Hoppas på att det blir bättre imorgon då det e dags för jobb igen):

Likes

Comments

Den här veckan har vi haft inskolning för lilla Hampus:) Han ska gå på en förskola här i närheten och den verkar jättebra:) Personalen är jättetrevliga, miljön både ute och inne verkar super:)
Inskolningen gick bra. Vi körde en tredagars föräldraraktiv inskolning, vilket jag också trodde skulle passa Hampus bäst. Första dagen var han rätt mammig, han höll sig nära hela tiden, utom när han hittade en kille som var ett-två år äldre som han verkade tycka om:P när det var samling kramade Hampus om honom, satte sig och tittade på honom för att sedan sätta sig i hans knä:) Det gick jättebra och han började gå iväg själv mer och mer. Dagarna efter blev han mer och mer självständig och gick iväg för och leka ganska mycket. I fredags fick jag prova lämna helt, mellan 9-14. Hampus blev ledsen när jag lämnade och fy va ont det gjorde i mammahjärtat 😢 Jag försökte med en snabb överlämning då jag vet att det oftast är bäst, och så hade det varit nu också. Allt hade gått bra, han hade vara varit ledsen i ett par minuter så det kändes skönt för mej o höra:) han sov dessutom fortfarande när jag kom för o hämta honom:) haha, mitt älskade lilla hjärta<3.
Men även om det är tufft emellanåt så känns det riktigt bra och förskolan känns helt rätt :)


Likes

Comments

​idag var det dop för min söta lilla brorsdotter Klara. :)

Hon var världens duktigaste lilla tjej som var hur glad som helst i kyrkan o skrek inte något alls:)

Efteråt blev det god smörgåstårta o kaffe o tårta:) det var riktigt gott:)


Tack för en jättetrevlig o mysig dag vill jag säga till Johan o Martina :) till min underbara lilla guddotter Ellen o till finaste lilla Klara för ett jättefint dop <3

Likes

Comments

I lördags så hade vi 1-års kalas för vår älskade lilla Hampus. Jag hade fixat o bakat (o städat typ sådär en 10gånger om) ett bra dag i förväg (så det e skönt det äntligen e över haha) Det bjöds på Cake Pops med mjuk pepparkaka eller Oreo, kärleksmums, kanelsnurror o nallekakor. Givetvis hade jag bakat tårtorna också:) Jag försökte göra mej på en prinsesstårta av Bobbo, (men ser mer ut som nåt ja jag vet inte vad:P haha) och jag hade även bakat en tårta som såg ut som en stor 1:a med fyllning av dumlefluff. Med tanke på stressen o ha en liten kille som e väldigt mammig så är jag ändå nöjd över resultatet:)

Hampus fick mycket fint av alla som kom och vi är så glad av att vi har så många nära o kära som ville vara med o fira hans allra första födelsedagskalas med oss:)


Tänk att han blir ett helt år på torsdag:) kan inte fatta hur snabbt allting har gått:)

Likes

Comments

I torsdags så hade jag o Emil varit tillsammans i hela 9år! <3 Detta firades med ett restaurangbesök under fredagskvällen. Det var första restaurangbesöket som jag o Emil var på helt själva utan barn. Nästintill första gången vi gjorde något bara han o jag, sedan Hampus kom. Om man inte räknar med en Ullaredresa :P haha, o lite passning under flytten. Men detta kändes verkligen som att det bara var han o jag som gjorde något ensamma tillsammans på väldigt länge, o trotts vi saknade Hampus en del, så var det faktiskt rätt skönt att bara kunna få sitta o äta i lugn o ro, o bara kunna få tänka på sig själva. Hampus fick vara hos mina föräldrar så länge:) Tackar mamma som var snäll och ställde upp som barnvakt :)

Idag så var vi på Leos Lekland:) jag, Emil tillsammans med lilla Hampus :) Det var kanske inte så jättemycket för honom o leka, men han tyckte det var jättekul att krypa runder o titta o känna på allting:) Som han skrattade:)

Likes

Comments

I torsdags blev ÄNTLIGEN renoveringen/målningen här hemma klart. Efter fyra långa veckor av trängsel o flytta runder på saker fram o tillbaka har det nu målats om i kök, vardagsrum, hall o de båda sovrummen:) Dörrar o fönsterkarmar har också blivit målade så här har verkligen blivit ett riktigt lyft för lägenheten o här har blivit jättefint:) Under fredagskvällen kunde vi då äntligen flytta in sängen till sovrummet igen efter att ha sovit ute i vardagsrummet i en hel vecka!
Det har varit tufft många gånger, att ha en målare hela dagarna i hemmet, inte kunna vara i alla rummen, o att det har varit så trångt. Under en viss tid kunde vi knappt ens vara hemma då vi fick försöka trycka ihop alla våra möbler så gott vi kunde i vardagsrummet. Samtidigt kunde vi inte vara i något utav sovrummen. Under en viss tid kunde jag inte ens gå upp o göra kaffe på morgonen:( Det har tagit mkt på krafterna o har försökt att vara iväg så mkt som möjligt med Hampus, för o göra saker så man slapp vara hemma. Men nu är det ÄNTLIGEN klart, trotts att vi fortfarande håller på o ställa iordning så är det så otroligt skönt:) Har inte ens kunnat packa upp allt från när vi flyttade fören nu, så det är verkligen nu som vi kan börja göra klart allting:)

Likes

Comments


i måndags börjades det så smått med renoveringen här i lägenheten:) o idag har det äntligen tagit mer fart:) väven börjar komma upp som sen ska målas.
Även om det e riktigt tufft just nu då vi ska göra om i alla rummen utom badrummet så e här väldigt trångt. Just nu kan vi bara vara i Hampus rum o i vårt sovrum, tills dess att de andra rummen är klara o det e dags för dem rummen att renoveras. Men vet att det kommer bli bra i slutändan:) Förhoppningsvis kan vi börja ställa i ordning i vardagsrummet i helgen, jag e inte säker än på att det hinner bli klart men håller tummarna :)✊

Likes

Comments


Igår lyckades Knoxi smita ut igenom dörren när vi gick ut. Han höll sig bara precis omkring men varje gång vi kallade på honom så sprang han iväg igen. Vi försökte låta han vara och vi såg genom fönsterna att han sprang runtomkring där vi bor hela tiden, snusade o var hur lycklig som helst. Vi hade dörren öppen o vi hade lagt fram lite blötmat till honom men inte hjälpte det. Efter ungefär 1,5 timme hörde vi ett jamande utanför fönstret som stod på glänt, o det var Knoxi:) Vi öppnade o en glad liten kisse hoppade in:)


Imorse körde vi iväg o handlade vars ett ordentligt halsband till de båda. Med telefonnr skrivet inuti. De är ju bara chipmärkta så inte så lätt för någon annan o veta att de tillhör någon om de skulle komma bort. För vi visste att han kommer vilja gå ut igen. Och mycket riktigt. När vi hade satt på halsbandet så öppnade jag upp terassdörren lite o Knoxi sprang ut. Det var likadant idag. Han höll sig runt omkring dör vi bor nästan hela tiden, men däremot var han ute ungefär tre timmar innan vi hörde ett jamande utanför terassdörren och när vi öppnade gick han in, hoppade upp på klösträdet och var hur nöjd som helst:) Onyx vågade sig sakta men säkert ut en liten stund när hon såg att Knoxi sprang ut, men hon var bara ute på baksidan, vågade sig inte längre bort. (faktiskt förvånad att hon ville ute alls, eftersom hon inte velat det tidigare).

Förhoppningarna är nu att vi ska kunna släppa ut katterna och att dem bara håller sig precis omkring där vi bor o sen kommer in igen efter en liten stund. Jag har svårt o tro att det håller i sej för tror att i alla fall Knoxi kommer våga sig längre o längre bort. Jag hoppas bara han e försiktig över vägen som går precis där vi bor, den som oroar mest.
Det känns i alla fall jättebra att katterna kan komma ut lite mer nu än när vi bodde i förra lägenheten för märks tydligt hur härligt dem tycker att det är:) Jag hoppas verkligen bara att det här kommer att hålla i sej o funka så bra som det gör nu:)

Likes

Comments

Tisdagen började med öppna förskolan för mig och Hampus :) Vi hade nästan precis satt och ner för o börja leka när vi ser Gudmor Martina o kusin Ellen i dörren:) Vi stannade kvar en stund för sång o lek innan vi körde hem för mer lek hos Ellen:)
Hampus hade verkligen jätteroligt o kröp efter Ellen o skrattade:) Dagen var verkligen lyckad:)
En trött kille somnade sedan i bilen innan jag knappt ens hunnit börja köra:)
Väl hemma var det sedan full rulle på lilleman igen:P

Likes

Comments