Det tar fyra timmar att somna..... Sen hinner jag sova 10 minuter så fångas jag i en dröm. Panik o tårarna sprutar, jävla dröm.
färsöker krypa intill men blir bortputtad.... Det är bara att gå upp o gråta i ensamhet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hae ett av mina jobb hemma, med mitt bsrn, som assistent..... Jag jobbar hemifrån o alla tycks tycka det är lyx. Att jag har det så bra.  Jo ingen lång väg till jobbet men jag åker heller aldrig ifrån jobbet! Så fort något kör ihop sej eller vlir sjuk så faller det på mej dessutom. Nu har jag jobbat dygnet runt i två veckor, eller på natten har hon bara tillsyn och vändning. Jag är klippr slut. Jag vill bara gråta av trötthet. Jo jag gör annat här hemma men är rätt låst. Kroppen värker och själen med.

Likes

Comments

spurtade för att hinna klart med allt inför mötet... vi hann o det blev bra. Sen var det dags att träffa alla grannar.  God mat och många löttsamma människor.  kvälken slutade med ett spabad för anders o erik som sällskap.  Halv tre kom vi i säng, mina plåster hade då åkt av.... Vak ade vid fyra o kroppen värkte och jag mådde så dåligt. Nya plåster o en kaffe så känns det rätt okej, trots att kl är 6 en lördag morgon

Likes

Comments

Tänk art dey som varit kan påverka dek så mtcket än idag... Det är över för länge sedan, men vissa minnen sitter kvar.  Jag skämtar om det ibland o inte trodde jag att jag skulle gå igång på att någob förstår att det var som det var.... Men att jag förtjänar för art jag...... nae var ju inte menat så....
Gick iväg då tårarna kom, jag hhar ju intalat mejatt jag inte förtjänat det som var.....
Jag är överkänslig....

Likes

Comments

Jag håller fullständigt på att gå sönder. Jag känner mej klippt oduglig som inte hinner, orkar eller förmår... Sömnen vill inte funka, DET ÄR INGET JAG VÄLJER! Jag försöker verkligen..... Att flytta ihop ska vara lycka, är lycka men .... känns inte som jag har tiden att njuta. Jag flyttar allt själv och allt blir inte bra, jag vill känna känslan av att landa, men alla mina saker står mest bara ivägen.... Jag har för mycket saker och kanske fel ssker. Jag vill bidra mef podituva ssker, göra saker bättre. Men just nu känns det som att allt jag tar i blir sämre... Jag har inte ens höga krav på mej själv, men misslyckas ändå. Jo sömnen och, jag vet ju saker som påverkar min sömn.... Har känt mej såååå trött sista tiden, tom behövt avstå att köra bil. När man måste göra ssker så blir man bara sittandes, hur svårt kan det vara!!?? Trött pp mej själv...

Likes

Comments

Kanske är det som han sa, att jag är nära att nosa på väggen.  Men jag kommer inte gå in i den, det kommer böi bättre, eller?

Likes

Comments

Ja bygga trapp, bygga altan efter att vi rivit den gamla. Sen bygga klart lägenheten. Tömma mitt hus p möblera in det.... hua och srn ska srnestern planeras. Redan jobbat för myxket denna månad o ingen annan petsonal finns.

Likes

Comments

Nej svartsjuka är minst lika jobbigt att leva med som att mötas av.... Men vad kommer den av o varför? Är det någon skillnad på hur händelser tas om hand, Gör det skillnad på hur undran och tvivel möts? Ja så klart! MYCKET......I perioder man inte mår bra, som man onte kan göra lika mycket, då kommer lättare svaryskukan... Man känner sej dålig o otillräxklig , så hur kan.....ja tankefjurran drar igån.

Likes

Comments

Växa i rollen som sambo, partner o mamma. Älska mej trots mina briste.

Likes

Comments