Hejhej allihopa!
Sitter just nu i täby centrum med Flisan och väntar på hennes kompis Jasmina, förhoppningsvis ska vi äta något för är så jäävla hungrig. På tal om mat så åt jag och Flisan en varsin subway macka till frukost och en nybakad kaka på det. 😩

Imorgon åker jag till London vilket kommer bli såå kul, dock ska det regna hela tiden vi är där. :/
Nu ska vi gå vidare, ha det bra kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina termosar!!
Nu har jag precis haft första provet i nationella, matte!! Gick jättebra, är så bra på matte <3 <3
Nu är det bara 2 stycken kvar sen är jag klar!! Så jävla sköönt.

Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej hej är tillbaka haha. Har så tråkigt att jag dör så sitter och tar bilder med Flisan. Som tur är ska ju jag inte vara kvar här så länge till, skööönt. Ahja här har ni en liten bild på mig och Flis, hoppas ni har en bättre skoldag än mig.

Likes

Comments

Hejsan!!!!!!!!! Välkommen till min fina blogg. :D

Jag heter Hugo och jag gillar youtube och att leka med vänner. :) skoja har inga vänner heh.

Nu sitter jag i skolan och har historia, jag haaaaaaatar historia och min lärare för asså usch han är typ sååå jobbig. Idag ska jag gå i skolan till typ 3 fett osoft för vill hem och käka nutella. Men ahja, iaf. Nu har jag då historia, senare idag har jag svenska, vi ska typ analysera noveller, fett tråkigt. Hmmm, lunch idag, det är kyckling. Som vanligt. Det var ju segt. Jag sitter bredvid min fina flickvän som jag älskar meeeest i världen just nu, asså åh hon är sååå mysig. Vill pussa henne jättemycket men måste låtsas vara lite hård och inte vilja så att hon ska kämpa lite för mig för då blir jag feeett glad asså. Nejmen ska vara lite seriös nu mina vänner, ber om ursäkt för hur oseriös jag är, även fast jag är fett sugen på nutella och min fina flickvän. Idag efter skolan ska jag krama på Flisan och laga pannkakor åt henne för jag vet att hon älskar det och hon förtjänar det bästa i livet. <3 Kul att ni läser min blogg, jag hoppas detta kommer bli en rolig grej för er att ta del av, här kommer jag att uppdatera varje dag ungefär (ska försöka men ni vet hur jag är hehe) så ah, lär hända någon gång i månaden sådär. Jag tycker det är en rolig grej för att nu kommer ni att kunna följa med mig i min vardag.

HEJDÅ TERMOSAR <333

Likes

Comments