Hej kära ni!
Idag har jag suttit och mailat hela morgonen, kollat runt på en massa kurser/utbildningar/praktikplatser - känns som jag skrollat mig igenom hela internet.
Igår fixade å donade jag och I hela dagen, vi skulle nämligen ha en mysmiddag för Emma som snart åker till NY. Vart både tårar, skratt och Pizza, precis så som en helt perfekt sensommarkväll ska vara!
-O

Likes

Comments

Hur mysiga är inte vi på dom här bilderna? Hängde med mina tjejer O och Emma igår kväll, först i en park på söder (favorit i repris) och efteråt hällde vi upp lite vin och drog till Södra Teatern. Det blev liksom sista utgången innan splittringen. Hade super kul, hade inte kunnat önskat mig bättre vänner <3

-I

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Wow, vilken sommarskur man vaknar upp till. Skulle gå ner och köpa kaffe, tjaa man kan ju säga att det bara var att hänga upp kläderna på tork när jag väl var hemma igen. Idag är planerna att sitta och jobba lite på datorn, möjligtvis ta en tur in till stan och grabba en kaffe med pappa! Ikväll vet jag inte vad som händer än, kanske blir en middag, häng eller liknande med I och Emma men det är verkligen inte något som är bestämt än!

@Ljunggren igår när vi firade av min storasyster som flyttar till Linköping för att plugga i fyra år!

-O

Likes

Comments

It's been a while. Hur är det med er? Med mig är det tipp topp! Fick träffa O idag efter evigheter<3

Torsdagskvällen spenderades med O och Emma i en park på söder. Drack cola och snackade om allt mellan himmel och jord. Känns sjukt att jag drar till USA i två veckor och en vecka och att Emma FLYTTAR till USA under tiden jag är borta. Känns som att deadly combination precis förenades. Oh well, I och O lär ju dra en weekend till NY för en visit!

-I

Likes

Comments

Världen behöver fler kvinnor som Cameron Russell, får rysningar när jag lyssnar på det här klippet. Vilken inspiration! Jag uppmannar alla att ta 10 minuter av er dag och lyssna!

Likes

Comments

Hej kära ni! Är för tillfället M E G A bänkad på flygplatsen i Thessaloniki. Har laddat upp den 3 timmars flygningen med 1 liter vatten, tuggummi och Porter. Vet inte hur många gånger jag har skrivit det, men att flyga är inte riktigt min favvo grej i världen så är alltid lite extra nervig och skakig när det kommer till just det. Landar i Stockholm runt 12 i natt och kommer dyka ner i mina nytvättade lakan och snacka med kudden på direkten! Det är förstås alltid tråkigt att lämna sol och värme, det är trots allt det absolut bästa jag vet. Men har lite smått och gott inbokat inför hösten så förhoppningsvis sitter jag snart i flygstolen igen (höhö).

-O

The situation RN

Likes

Comments

Igår var vi helt lediga och därför tog vi bilen bort till en liten lagun som inte ligger allt för långt bort från huset. Väl när vi kom dit tappade vi alla nästan andan då det var så otroligt vackert i all sin enkelhet. Det var heller inte allt för mycket folk vilket är ett stort plus enligt mig. Vi badade och solade från klipporna vilket gjorde att vi inte satte oss i bilen igen förrän 17:30 på eftermiddagen/kvällen!

Idag får vi se lite vad som händer, jag skulle vilja gå ner på måndagsmarknaden och handla lite färsk frukt och juice. Vet även att dom gör egen mandelmjölk, så himla gott <33 Men i skrivande stund sitter jag iallafall med en kopp kaffe på altanen och kollar ut över havet, väldigt harmoniskt i know. Varför måste Sverige bestå av 80% kyla och olika typer av kall nederbörd? Vi missar ju allt detta. Jaja dessa problem får vänta två dagar till. I'm out!

-O

Likes

Comments

Godkväll från en ö utanför Greklands Norra kust! Vilken extremt ouppdaterad blogg detta har blivit nu de senaste veckorna. Jag och I pratade och kände att vi verkligen är tvungna att komma igång lite igen! Det är ju faktiskt väldigt kul!

Här på ön stannar jag fyra dagar till! Därefter bär det av hem igen där jag ska ta tag i livet, krama på mina kära vänner och komma igång med rutinerna! Nya rutiner, fy vad skämt det känns att skriva det. Inte samma gamla vanliga skolrutiner, utan nya och fräsha! Ska se till att denna höst blir av högsta kvalitét oavsett vad som händer! Hänger ni på?

-O

Likes

Comments

Nouw Magazine