View tracker

Sitter och funderar på vad jag ska sätta på mig idag. Ska iväg och jobba om en halvtimme, blir bara tre timmar men det är faktiskt ganska skönt en lördag. Vi får se om jag träffar I direkt sen eller vad som händer innan det blir julglögg hos moi. Ha en fin lördag!

-O

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I can resist everything except temptation. - Oscar Wild

Likes

Comments

View tracker

Gänget, vi har nått veckans bästa dag: FREDAG! Efter en lång vecka i skolan har vi mycket roligt att se fram emot de kommande dagarna. Imorgon, lördag, vankas det glöggmys med vänner och sen utgång. Kvällens planer är oklara men tanken är nog hemmakväll med massa gott.

Trevlig helg!

Likes

Comments

1. Låten som får er på omedelbart fredagshumör? Vi mot världen - Veronica Maggio

2. Bästa festen någonsin? Den där sena augustinatten på Musikaliska lever vi fortfarande på!

3. Drinkrecept som alltid funkar? Mojitos går alltid hem!

4. Har ni nån gång hällt öl över någon? Nej, det har varken någon av oss gjort, fett oskönt!

5. Värsta klädmissen i festligt sammanhang? Öppna klackar på vintern.

6. Oslagbar nattmat? Knäckemackor ligger oss varmt om hjärtat!

7. Bästa festsällskapet? Vi är en oslagbar festduo

8. Ett dance move som alltid fungerar? FULDANS, FULDANS, FULDANS!

9. När är det dags att gå hem? När klubben stänger, när någon fått i sig en för mycket drink eller när fötterna gör för ont

s

Kom ihåg att alltid ta hand om varandra och drick ansvarsfullt!

Likes

Comments

Onsdagskvällen som skulle spenderats hemma slutade istället ute med kompisar och drinkar. Idag ser vi trötta fram emot svenskaprov och sen hem och sova. Det är ungefär så våra torsdagar brukar se ut. Trevlig torsdag!

Likes

Comments

Hur gott ser inte det här ut att vara? Det var dunder! En mysig onsdagsfrukost beståendes av avokado toast, färskpressad apelsinjuice, cappuccino och en frukttallrik på Nytorget 6, rekommenderas!

Likes

Comments

//Drinkar på Brillo // mysfika på kaffeverket med Linnea och Cecilia // Kaffepaus med Linnea//

Det var ett tag sen hörni. Hur har ni haft det? Själv har jag haft fullt upp med plugg, jobb och nöje! Riktigt bra senaste dagar måste jag ändå säga. Kvällen ska spenderas med en massa indisk mat och Narcos, och sen ska jag gå och lägga mig i tid, har varit så jäkla trött de senaste dagarna!

-I

Likes

Comments

Två snapshots från helgen.

Hej hörni! Det är tisdag idag, är så himla trött! Känner verkligen att jag måste ta tag i lite plugg ikväll. Igår blev det inte av, hade en sån fantastisk känsla då jag kände att allt vara så nära; studenten, sommaren och allt där emellan! Tjihooo!

-O

Likes

Comments

1. Var köper du dina kläder? Väldigt varierat, men försöker hitta kläder som inte alla har även på kedjorna. Det blir mer speciellt och kul då!

2. Vad har du helst på dig när du ska ut å dansa? Först av allt tycker jag det viktigt att känna sig bekväm när man ska ut och dansa, därav har jag för mestadels byxor. Men annars tycker jag att det alltid är väldigt klassiskt att köra svart men en snygg liten touch.

3. Vad sover du i? Oftast en stor sovskjorta eller t-shirt

4. Hur ofta köper du kläder? Lagom ofta skulle jag säga, när det behövs slår jag till!

5. Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob? En regnjacka, jag avskyr regnkläder det är något utav det värsta jag vet. Dock är det nödvändigt typ 11/12 månader när man bor i Sverige.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder? Ger till min kusin, mina kompisar eller skänker till klädinsamlingen.

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta? Jeans och byxor i allmänhet, då jag är väldigt lång är typ 99% av alla byxor för korta.

8. Vad känner du dig fin i? Det jag känner mig bekväm i.

9. Vad undviker du i klädväg? Kläder som saknar passform och inte framhäver kroppen på ett eller annat sätt.

10. Vad saknar du i din garderob? Just nu, en vit lite oversize skjorta och kanske en snygg sammetskavaj.

Likes

Comments

Siiter just nu på Wayne's och hetspluggar inför dagens juridikprov. Kan vara så att juridikboken knappt öppnats förens nu men som ung och dum prioriterar vi allt annat som är lite roligare just nu. Dumt? Kanske. Vi måste dock ge en big up till Wayne's som kör all in med julmusik. Önska oss lycka till på provet!

Likes

Comments