Go' kväll kära läsare, ekar ju fortfarande här? Har jobbat hela dagen idag och kommer även att göra det både imorgon och fredag. Men efter jobbet på fredag springer jag snabbt som tusan ner till centralstationen för att träffa I, vi måste nämligen hinna till Arlanda för att catcha vårt flyg 19:05 till Köpenhamn. HUR KUL? Jag är så fruktansvärt taggad. Kommer njuta varenda lilla sekund med min bästis då hon åker om mindre än en månad. Är såklart super känslosam ang att inte få ha henne nära, men samtidigt är jag glad för att hon kommer ha så jäkla kul! Nu kommer båda mina tjejer befinna sig över Atlanten, så det är bara att bita ihop den här vintern och jobba ikapp våren - då jag förhoppningsvis åker och hälsar på!

-O

My latest on Instagram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det var ju längesen jag skrev här. Så vad har hänt sen sist? Jag har fått en grym praktikplats, varit i London, kommit in i rutiner, fått världens scetch-brain så jag sitter och pillar på olika collage och rita bilder hela tiden. Tjaa inte för att jag anser mig själv super duktig men det är väldigt roligt att få vara lite kreativ! Har även hittat mina dröm byxor från Unravel som jag drömmer om D A G L I GEN - se ovan. Sjuk coola. Sist men inte minst har jag börjat den långa vägen mot att söka universitet, det står mellan tre stycken och jag är väldigt kluven. Inget utav universiteten ligger i Sverige (vilket inte gör mig nånting - har ni sett vädret eller?) så jag är peppad och hoppas verkligen jag har chans att komma in. Juste det där körkortet ska ju tas också. Well, jag antar att jag fortfarande är lika rörig som för 5 månader sen innan jag tog studenten. Vad ska jag säga. Välkomna tillbaka!

-O

Likes

Comments

Hallå Hallå! Ekar tomt här. Både mitt och O's schema har varit fullspäckat den senaste tiden. O praktiserar och jag har fått klartecken att åka till USA ett år. Ska vara AuPar i New York så 1 November drar jag, sjukt kul! Har massvis med saker att fixa innan men det känns ändå som jag har allt under kontroll (får se hur länge det håller i sig). Kortfattat har jag alltså på senaste tiden virrat runt lite överallt, hängt med mina buds och sträckkollat Black List.

Later -I

Likes

Comments

Hej kära ni!
Idag har jag suttit och mailat hela morgonen, kollat runt på en massa kurser/utbildningar/praktikplatser - känns som jag skrollat mig igenom hela internet.
Igår fixade å donade jag och I hela dagen, vi skulle nämligen ha en mysmiddag för Emma som snart åker till NY. Vart både tårar, skratt och Pizza, precis så som en helt perfekt sensommarkväll ska vara!
-O

Likes

Comments

Hur mysiga är inte vi på dom här bilderna? Hängde med mina tjejer O och Emma igår kväll, först i en park på söder (favorit i repris) och efteråt hällde vi upp lite vin och drog till Södra Teatern. Det blev liksom sista utgången innan splittringen. Hade super kul, hade inte kunnat önskat mig bättre vänner <3

-I

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Wow, vilken sommarskur man vaknar upp till. Skulle gå ner och köpa kaffe, tjaa man kan ju säga att det bara var att hänga upp kläderna på tork när jag väl var hemma igen. Idag är planerna att sitta och jobba lite på datorn, möjligtvis ta en tur in till stan och grabba en kaffe med pappa! Ikväll vet jag inte vad som händer än, kanske blir en middag, häng eller liknande med I och Emma men det är verkligen inte något som är bestämt än!

@Ljunggren igår när vi firade av min storasyster som flyttar till Linköping för att plugga i fyra år!

-O

Likes

Comments

It's been a while. Hur är det med er? Med mig är det tipp topp! Fick träffa O idag efter evigheter<3

Torsdagskvällen spenderades med O och Emma i en park på söder. Drack cola och snackade om allt mellan himmel och jord. Känns sjukt att jag drar till USA i två veckor och en vecka och att Emma FLYTTAR till USA under tiden jag är borta. Känns som att deadly combination precis förenades. Oh well, I och O lär ju dra en weekend till NY för en visit!

-I

Likes

Comments

Världen behöver fler kvinnor som Cameron Russell, får rysningar när jag lyssnar på det här klippet. Vilken inspiration! Jag uppmannar alla att ta 10 minuter av er dag och lyssna!

Likes

Comments

Hej kära ni! Är för tillfället M E G A bänkad på flygplatsen i Thessaloniki. Har laddat upp den 3 timmars flygningen med 1 liter vatten, tuggummi och Porter. Vet inte hur många gånger jag har skrivit det, men att flyga är inte riktigt min favvo grej i världen så är alltid lite extra nervig och skakig när det kommer till just det. Landar i Stockholm runt 12 i natt och kommer dyka ner i mina nytvättade lakan och snacka med kudden på direkten! Det är förstås alltid tråkigt att lämna sol och värme, det är trots allt det absolut bästa jag vet. Men har lite smått och gott inbokat inför hösten så förhoppningsvis sitter jag snart i flygstolen igen (höhö).

-O

The situation RN

Likes

Comments

Nouw Magazine