Hej Hjärtan! Sitter och väntar på att min syster ska anlända till stan. Sippar på en slät kopp kaffe och drömmer mig bort till sommaren och hur ypperligt det är när benen är lite brunare och humöret lite mer på topp. Fan att det ska var så himla kallt och mörkt, förstår verkligen inte hur folk kan tycka om den kombinationen. Utöver istiden som lyder i Sverige har vi ett berg med saker som ska göras innan april och då menar jag verkligen Mount Everest. Känner mig mest stressad över det faktum att jag inte bara måste klara allt helskinnat med nöd och näppe utan också relativt bra, då jag vill komma in på ett bra uni. Ja ni, det är tonårsdrömmar det.

-O

Likes

Comments

Sminkprodukt: Rimmel London, Stay Matte powder & Anastasia glow kit

App: Spotify, helt klart!

Serie: The O.C. & Gåsmamman

Podd: Alex & Sigge

Plagg: Just nu college/hoodietröjan & mom-jeans

Mat: Pasta rouge, med andra ord; pasta med ketchup

Godis: Mintchoklad & lakrits

Blogg: nouw.com/frejawewer


Likes

Comments

Läget? Med mig är det ganska bra faktiskt. Sjukt onice dock med ännu en skolvecka men 3 dagar kvar till fredag. Vill hellre sitta med en drink i handen omgiven av vänner än i en grå skola och bara en massa jäkla håltimmar. Längtar tillbaka till förra helgen och ser fram emot den som kommer!

Likes

Comments

Har ni sett min Chili som jag har odlat, är väldigt stolt må jag säga. Sitter i skrivande stund vid fönstret och njuter av ljuset som tränger in över Stockholm. Vet inte om det är solen eller bara ett ljust moln dock. Om ett tag tänkte jag ta en promenad och därefter får vi se vad som väntar denna Lördag! Har lust att gå ut och mysa med mina tjejkompisar, det blev inget igår då jag fick feber och en ren jävla förkylning över mig. Men febern är borta så vi får helt enkelt se vad som händer ikväll! Inget är skrivet i sten.

Likes

Comments

Sitter för tillfället på Matapoteket, precis i början på Bondegatan! Väldigt mysigt litet fik, de spelar La Vie En Rose på högsta volym och jag har sån fredags feeling. Hahah. Framför mig har jag dock en juridikpresentation som behövs göras klart innan kvällen kommer, skulle nästa behöva börja på ett svenskatal också (Intressant va?) Resten av helgen ser väl precis likadan ut, plugg och kaffe. Dock har jag har planerat vindejt med tjejerna ikväll och en museumtrip till Artpelage med mamma på söndag! Det blir bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ett supermysigt bageri/café som vi verkligen rekomenderar är Robin Delselius som ligger på Renstiernas gata 19, Södermalm. Vår lunch bestod utav gulashsoppa och en chevré macka som vi delade på och till det kaffe.

Likes

Comments

Hej hörni! Först och främst vill jag bara påpeka hur fint Stockholm var idag, var tvungen att knäppa bilder när vi strosade runt på söders gator. Annars är det back to normal och jag menar verkligen det, lektioner, prov och plugg ligger framför oss i veckan! Sjukt opepp men känner att för varje dag som går kommer vi bara närmre våren och studenten! Känns helt overkligt!

Likes

Comments