Tackar modegudarna för H&M, allt från en liten festblåsa till en proper ullkappa! Perfekt när det kommer till detta oförutsägbara väder Stockholm väljer att bjuda på. Dessutom måste man inte lägga ut många riksdaler för ett relativt stort tillägg i höstgarderoben. Vi älskar det! Gör inte ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En smarrig smashed avocado macka och en nice cappuccino från ​Greasy Spoon lyxar till fredagen lite extra. Pustar ut efter en lång och tuff vecka och ser fram emot helgen, yay! 

Likes

Comments

​Godmorgon folket! Startade onsdagsmorgonen med en kaffe på Urban eftersom första lektionen var inställd. Blev en promenad till Juiceverket sen för en ​Mandala sumo​ (TIPS TIPS TIPS, så god!). Sitter nu halvsovandes på matten och lite senare i eftermiddag väntar ett stort svenskaprov, önska oss lycka till!

Likes

Comments

Sitter för tillfället på Löfbergs och tar en snabbkaffe innan jag ska belöna mig själv med lite shopping! Det blev en halvdag idag då andra skolaktiviteter stod i vägen för de två sista lektionerna, super skönt om ni frågar mig. Därefter har jag i ren panik suttit med en filosofi uppsatts i ena handen och en Americano i andra! Vi har nämligen prov på torsdag och då senaste dagarna endast gått åt till allt annat förutom filosofi, får jag inget annat än att bita i det sura äpplet. Men bortsett från det hörni, är det ju redan onsdag imorgon! Bästa veckodagen, eller är det fredagar?


Likes

Comments

​Efter en hel kväll/natt full av dans och skratt väntas nu en söndag full av både plugg och jobb. Känns helt okej faktiskt, mår bättre än förväntat. Tackar vad helgen hade att erbjuda och ser fram emot en nya vecka och nya tag, ciao!

Likes

Comments

Fredag morgon, studiedag och drygt två veckor kvar till vårt sista höstlov! Allt är väldigt omtumlande just nu, man vet inte riktigt hur man ska tycka om saker och ting! Även fast det känns helt fantastiskt att studenten är så nära, vill man inte lämna den lilla bubbla man befinner sig i nu. Äh, jag struntar i allt! Jag stannar här så länge..allt är precis så som det ska vara just nu!

En bästis igår!


-O

Likes

Comments

Eller vad säger ni? Trots det OTROLIGT tråkiga och råa vädret kämpade vi oss (lite för trötta) till skolan och tog oss igenom två hela lektioner (hehe). Kämpade oss lika trötta hem och (hör och häpna) trotsade våran plugghets och avnjöt istället en kopp te framför youtube. 4 dagar kvar till helg!

Likes

Comments