Operations dagen!

Idag opererades jag! Skulle ta bort en cysta.
Jag va såå rädd när jag låg på operationsbordet jag bara låg och skakade tills jag bröt ihop och började stor grina! Och sa att jag ångrade mig och inte ville opereras!

Det va såå hemskt och sära på benen som dom spände fast! Kände mig så hjälplös! Och fick värsta paniken så gav dom mig nåt sen däcka jag tror jag! När jag vaknade upp så frös jag och skakade och hade ont i magen men fick nått värme täcke som dom blåste upp tror jag? Va sååå borta! Helt nerdrogad jäkligt skön känsla ändå asså ;)

Sen kom dr:n och berättade att jag hade endometrios :( blev så ledsen men hon va jätte snäll! Sen kom min syster för hon skulle hämta mig! Älskar henne sååå mycket!! Hon försökte verkligen få mig på bra humör och skämta så jag inte skulle va ledsen!!

Och eftersom jag inte kunde kissa så va jag tvungen att få en kateter 😳 fyyyy de va inte kul! Dom satte in en slang i urinröret så jag kunde kissa! Kände mig som en kisstant!!! Plus att jag va tvungen att sova kvar.

Men min syster va kvar tills sköterskan kom och förklarade hur jag skulle göra med allt. Sen När hon gått kollade jag och sofi ut genom fönstret och det snöade då kändes det som jag va den där flickan på lassarettet, den där låten man sjöng när man va liten haha så jävla dramatiskt ;) sen fick hon åka hem. Va faktiskt skönt att stanna kvar kände jag och personalen va såå gulliga💗

ja, så såg jag ut på sjukhuset, vill aldrig mer ha en sån där kateter!!! 👵


min mage är jätte uppblåst ser gravid ut 😳 haha

Likes

Comments