View tracker

Här kommer bilder från när syster och jag bakade pepparkakor härom dagen!:) Har haft problem med datorn så därför kommer de upp först nu. Alltså Julia är så duktig att dekorera dem sen också. Fast hon är bara fyra:)

Igår var jag med mamma och red på vår häst som vi ska börja rida. Vi hade problem att få på trenset först. Men sen gick det bra när vi började rida. Riktigt kul, men jag höll på att frysa ihjäl i blåsten. Så före vi ska rida imorgon så tänkler jag nog köpa ett par vinterridbyxor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Bjuder på några mobilbilder från kvällen!

Tråkig skoldag idag och dessutom äcklig mat:( Men kompenserade upp det med med lätt godaste maten på länge! Gjorde en tzatziki sås. Har inte testat det förut. Riktigt gott är det! Åt det med kyckling och couscous. (Svåra ord här att stava, hoppas det blev rätt.)

Likes

Comments

View tracker

Snart är det ju jul. Så jag har pyntat. Mycket trevligare med julpynt som lyser upp i vintermörkret. Men för mycket pynt gillar inte jag. En vit minigran har jag på mitt rum och i vardagsrummet en lite större vit gran. En ny ljusstake köpte jag med pappa i helgen. Jag ville egentligen ha en där det stod god jul, men den var tydligen för tjejig;)

Inledde julbakningen också med att baka Mjuk pepparkaka. Det är ju jättekul att baka olika julgodis och sånt!

Likes

Comments

Denna helg såg ut på samma sätt som vanligt. Jag brukar göra en maträtt och ett bakverk när jag är hemma. Gjorde ett enkelt men gott bakverk idag. Nämligen peanut butter cups! Bara fyra ingredienser tror jag. Såg att en annan bloggare tipsade om såna. Receptet hittar ni här. Lyckas alltid köpa fel när jag ska baka något haha. Den här gången råkade jag köpa crunchy jordnötssmör, men var nog säkert lika gott:)

Likes

Comments

Dessa två böcker fick jag hem förra fredagen! En bok skriven av Therese Lindgren och den andra av Kissie. Det blev en lite försenad födelsedagspresent:) Trodde att jag skulle få en åt gången, men ena boken släpptes ju först förra veckan. Så båda kom på samma gång-

Jag har läst nästan hela Thereses bok nu. Och jag tycker att den är superbra. Häftigt också att jag fick en bok som är signerad!:)

Likes

Comments

Har varit hos mamma i helgen. Gick på stan en stund på fredag och på lördag badade vi bastu. Idag åkte vi till Mommo och Moffa för att fira farsdag. Vi åt lax till lunch och sen en tårta!

Jag ska fira min pappa med tårta imorgon först för har inte färdig tårtan ännu. Håller på och gör en marsipantårta.

Haha Julias nya egenklippta frisyr:)

Likes

Comments

Jag handlade ingefära och citron idag och gjorde en förkylningsdryck åt mig. Enkelt att göra en sån själv! Ganska starkt blir det. Det är väl ingefäran som är så stark. I en vecka så har jag frusit nästan hela tiden och varit lite snorig. Men det bryter som inte ut. Hoppas bara att jag inte blir sjukare tills jag ska till mammas. Vill ju gå på stan och sånt;)

Likes

Comments

Här är några bilder jag knäppte idag! Riktigt fint är det med frost. Det börjar verkligen bli vinter. Är ju liksom minus tio grader. Vad man än tar på sig fryser man. Men solen lyser så det är ju bra:)

Min katt Bettis är jättesvår att ta bild av. Därför valde jag en bild där inte ansiktet syns haha;) Alla mina katter sprang åt alla håll som kattungar.

Likes

Comments

Det stämmer som vissa brukar säga att det är bara måndagar och fredagar. Veckorna går så snabbt. Och nu är det liksom snö och minusgrader:( Personligen tycker jag inte alls om snö.

Knäppte några bilder på mig på morgonen. Jag hade inget stativ så kameran råkade falla i golvet! Trodde den skulle ha gått sönder, då det stod kamera fel. Men den klarade sig som tur;)

Imorgon blir det eventuellt att åka till kalas. Men får se hur det blir...

Likes

Comments

Hej, är tillbaks igen med ett nytt inlägg!:) Gud så trött jag blev. Det måste nog bero på ändringen till vintertid. Så onödigt med sånt.

Ikväll var jag och red igen för första gången på länge. Den här gången var jag till ridskolan Nurk. Jag fick rida på en hästt som heter Mamma. Annorlunda namn;) Det gick bra och var roligt att få rida igen! Jag har inte ridit sen i våras när vi hade vår häst Adi. Känns btw som om alla håller på med ridning nuförtiden. Alla har massa hästbilder på sin insta.

Bild på mig och Polle. Önskar att vi hade honom kvar:(

Likes

Comments