Hej! Skola igen imorgon då efter en veckas höstlov!

Till lunch idag gjorde jag kycklingwok! Så gott så:) Den här gången lag jag i kokosmjölk också. Kom mig ut på en promenad också idag Lånade min morbors hund Nellie. Det blev en promenad till häststallet. Men de höll på att longera en häst så vi gick åt andra hållet en bit också. Vet ju inte hur hon skulle ha reagerat om vi gick förbi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vår ponny Batriina fick en ny sadel för inte så länge sen. Var ju bara tvungen att fota den! Den är så fin, pastellrosa:) Batriina undrade nog vad jag höll på med riktigt när jag lag på sadeln. För fick inte fast den så trodde att hon blivit för tjock. Men det gick att spänna på andra sidan också. Men väldigt snäll är hon. Som en hund som min mamma brukar säga:)

Likes

Comments

Kom hit till mammas igår. Och ska vara här någon dag till. Inget speciellt ska vi göra den här veckan, bara vara. Blev att städa och laga mat idag. Inget resa till Uleåborg blev det igår. Vi for till mommos istället haha;) Sen hann jag gå på stan en stund också så länge mamma var med sin springgrupp. Alltså mina nya mjukisbyxor från jag köpte från Hm är de skönaste någonsin. Ett tips om ni vill ha ett par riktigt sköna! 

Likes

Comments

Hej! Blev tortillas idag till lunch/middag. Jag testade även på att göra guacamole för första gången. Blev rätt så gott. Och majschipsen med ost smak är ju bara för goda.

Nu har jag fått höstlov. Yey!:) Men vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Åker kanske med till Uleåborg imorgon med syrran och mamma. De ska kolla på en häst! Får se då om det blir ett hästköp eller inte... Skulle vara roligt om vi fick en häst att rida, jag har saknat ridningen.

Likes

Comments

På förmiddagen blev det hemmastudier för min del, eller vad man brukar kalla det. Jag hade uppgifter på min skoldator som jag gjorde. Eller det är egentligen en tablett med tangentbord! Var tvungen att äta mat redan halv 11 idag. För jag skulle till tandläkaren. Äntligen fick jag en bettskena! Den är inte alls bekväm, men det är bara en sån där tillfällig bettskena som tur.

Var till stan också idag. Var på jakt efter ett par vindtäta byxor men kom hem med allt möjligt annat istället. Nya vantar, spritspåsar, en smoothie mugg...

Likes

Comments

Alltså macarons är så svåra att göra. Idag var enda gången jag har fått dem någotsånär. Och då har jag gått ett år på konditorlinjen och bakat massor! Jag har googlat och sett på videor men ändå är de svåra att få till... Men snart lär jag väl mig;)

Har varit ganska trött den här veckan, för det var min tur att vara i skolans kök. Där diskar man och det blir man väldigt trött av. Och får träningsvärk i armarna.

Likes

Comments

Jag hittade riktigt bra pepp som jag vill dela med mig av. De här sakerna borde allihopa tänka på!

 ♥ Det här kommer bli en bra dag.
Vilket humör du är på när du vaknar kan ofta sätta stämningen för hela dagen. Om du känner dig arg och trött kommer det mesta gå fel under dagen. Så övertyga dig själv om att det kommer bli en bra dag, just genom att säga att det kommer att bli det.

 ♥ Tack kroppen – du är grym.
Vi är alldeles för många som är elaka mot våra kroppar och överöser oss själva hemska kommentarer. Tänk om! Tacka i stället din kropp för att den bär dig, är stark och för att den klarar så pass mycket. Fokusera inte på utseendet utan på kroppens prestationer och möjligheter.

 ♥ Du klarar precis vad du vill.
Är du nervös inför provet eller att möta någon du inte gillar i skolkorridoren? Negativa tankar kan få dig att vilja undvika skoldagen men du är en power woman som klarar allt. Bara du själv tror på dig.

 ♥ Vad snygg jag är idag! 
Nej, det är inte lätt att tycka att man är flawless varje dag (eller att man ens är det någon gång) men det är faktiskt precis vad du är. Sluta jämföra dig med hur andra ser ut och se till dig själv. Så fort du tänker en negativ tanke om dig själv framför spegeln ska du skjuta bort den och i stället högt säga hur snygg du är.

 ♥ Det kommer ordna sig.
Går du runt med en klump i magen som gör att du hela tiden är nervös eller oroar dig? Du är inte ensam! Det du funderar över kommer däremot med största sannolikhet inte sluta i katastrof, det är bara i huvudet du redan tänkt ut det allra värsta. Och oavsett om det inte blir som du tänkt dig så kommer det, på ett ellar annat sätt, ordna sig till slut.

Likes

Comments

Vad har jag gjort idag då..? Jo till lunch gjorde jag rotsaker i ugn, och det blev riktigt gott. Sen så har jag också bytt hö i katternas koja där ute. Inte så roligt arbete när man är allergisk för både damm och hö...

Här nedanför ser ni min nya guldiga klocka. Hur snygg som helst enligt mig:) Det var den jag köpte från glitter för mitt presentkort. Dessutom fick man en söt rosa påse att lägga den i:)

Likes

Comments

Så nu är jag hemma igen från mammas! Åkte hemifrån igår vid ett. Sen köpte jag ett par nya arbetsskor, för har fått nageltrång av de gamla. Det gör så sjukt ont:( Hoppas att de nya är bättre nu då. Jag ville inte ta de bekvämare heller för de var så fula att jag vägrar ha på mig såna. Mommo släppte av mig och så gick jag på stan en stund. Köpte bland annat en snygg klocka på Glitter för mitt presentkort där:)

Har haft det bra med min syster och mamma<3 Jag och min lillasyster var på en promenad med vår schäfer Mimmi idag. Det ser så fint ut när där på åkrarna. Men riktigt kallt blåste det idag. Över en timme var vi och gick på åkern! Har gympatimmar jag behöver arbeta in så.

Likes

Comments