Denna helg har varit lite annorlunda kan man säga. Min pappa åkte med ambulans till sjukhuset. Så jag har fått vara ensam inatt. Men han fick komma hem idag som tur! Det är så hemskt när det händer olyckor:( Min pappa blev klämd mellan en gaffeltruck och en vägg. Trucken hade börjat åka iväg lite vilket han inte märkte, och så hann han inte stiga i. Två revben gick av och ett litet hål på lungan blev det. Men det kunde ha gått ännu värre.

Likes

Comments

Hej bloggen!

Idag är det fredagen den 13:e! Jag är alltid rädd för att det ska hända något. Men som tur brukar det aldrig något för mig. Läste att man kan till och med ha fobi för den dagen. Men så rädd är jag nog inte;)

Är hemma i helgen. Och ikväll blir det filmkväll och snacks. Myys!

Likes

Comments

Brr vad kallt det är ute den här veckan! Men behövde köpa några ingredienser till dagens bakning. Så var tvungen att fara till affären. Inte ens katterna vill vara ute i den här kylan.

Har länge velat göra Oreo cupcakes. De ser så goda ut och det är de också:) Det blev första bakningen för i år tror jag.

Likes

Comments

Här har jag valt ut det bästa från 2016. Så kallade "highlights". Det är kul och göra de här listorna så ser man vad man har gjort under året! Har gjort rätt mycket ändå, fast jag inte har rest utomlands. Men det behöver man inte göra för att uppleva roliga saker.

Konsert med Kaj och Måns - I början av året var jag på konsert med Måns Zelmerlöw. Och humorgruppen Kaj var också där. Hade nästan glömt, det var så länge sen. Vi fick vänta en timme extra på att konserten skulle börja men den var super!


Tammerfors resan - Var till Tammerfors i år igen med mamma och Julia. De resorna är alltid riktigt roliga! Tar över två timmar att köra så man får stanna flera gånger. Vi var och köpte hästen Adi där och sen till Ikea också.


VIP -kväll vid Seppälä - I våras hade de en VIP- kväll vid Seppälä. Det var riktigt lyckat tycker jag. De hade -20 procent på allt i butiken och så fick man en massa gott snacks. Sånt vill jag gå på fler gånger!:) H&M kunde ju fast ha något sånt.


Mosters bröllop - I somras gifte sig min moster Tita. På samma gång hade de dop åt lilla Wilma. Efteråt åkte allihop till Faros, ett båt. För att äta tre rätters middag. Riktigt gott! Var lite synd att jag var så förkyld bara:( Men hade inte feber så for ändå.


Powerpark - Äntligen kom vi iväg oss till Powerpark som mamma har pratat om så länge! Det är en jättepopulär nöjespark. Inte så långt bort heller. Riktigt roligt att vara dit för det var länge sen sist. Vädret var perfekt också.


Samir och Viktor - Deras konsert på Norrvalla här i Finland var såå bra! Kul att någon så känd kommer hit också. Har sett Samir i Paradise Hotel och lyssnar på Viktors podd så var riktigt häftigt att se dem på riktigt. Bra låtar har de också! Inte bästa konsertvädret när man fick gå med regnkappa men...


Fyllde 18! - Det var kanske det bästa!? Det kändes verkligen speciellt att fylla 18. Jag tycker i alla fall om att vara vuxen och få bestämma mer själv. Fast jag måste betala medicin och räkningar;)

Hade ju gjort två tårtor till två olika kalas. Tårtan med engelsk lakrits var bara för god! RECEPT.

Likes

Comments

Då var jag hemma hos pappa igen. Hämtade ut ett paket på vägen hem. Inte ett så roligt paket direkt, det innehöll nämligen minne till telefon och dator. Men nödvändiga saker.

Min katt Bettis tyckte nog om att jag kom hem. Hon lade sig direkt bredvid mig när jag startade datorn:) Jag hann vara över en vecka hos mamma. Långt jullov vi har ju! Är så irriterande att jag har tandläkartid imorgon när det är lov. Som tur är det först 12 så hinner ha sovmorgon.

Likes

Comments

Då var det sista dagen av detta år. Och imorgon börjar ett helt nytt år! Jag kanske tar och gör en årsresumé, precis som förra året. Bloggare brukar ju göra såna:) Här kommer i alla fall de nio mest gillade bilderna från min instagram @teressusanna.

Likes

Comments

Idag lyxade vi till det med god mat och badtunna! Vi var och handlade och gjorde pulled pork med klyftpotatis. Supergott. Det tog lite länge att elda i badtunnan men det var det värt. Så skönt att bada i den:) Väldigt kallt bara att stiga ut sen. Kanske vi badar i den imorgon också när vi ändå har vatten i den.

Morgonrockarna fick vi i julklapp. Så fina och sköna:) Min kommer från Jysk.

Likes

Comments

Häromdagen tog jag de här bilderna. Det såg så fint ut med solnedgången vid hästhagen, så sprang iväg efter kameran. Det var lite svårt först att få bild av hästarna för de kom gående in i kameran. De trodde säkert att jag skulle ge dem något gott.

Idag var rid flickan här med oss. Det gick bättre än förra gången i alla fall! Rowena började inte springa fort som sist. Hon provade att sitta på Rowena och gick framåt en bit. Imorgon kommer hon igen. Hoppas att vi också kan börja rida henne snart:)

Likes

Comments

Idag blev det shopping i staden! Det var rätt många på mellandagsrean. Syntes att det har varit många i farten när golven i affärerna är bruna:( Jag hittade en riktigt snygg kappa på Gina och några toppar blev det också. Mina hudvårdsprodukter höll på att ta slut så köpte mer av dem. Så blev en del, men det var månader sen jag shoppade sist. Om man inte räknar julklapparna.

Likes

Comments

Nu sitter min fyraåriga syster Julia och jag vid datorn och bloggar! Vi dricker rosa oboy. Eftersom Julia var busig och lag karamellfärg i den haha. Men det är lika gott;)

Bjuder på en låt från gruppen KAJ idag. Både jag och Julia tycker om dem. Så dem har vi lyssnat på. Nya låten "Härkas" är ju bara för rolig:) När allihopa i videon twerkar. Den kom ut förra veckan eller något sånt. Jag har sett KAJ uppträda tre gånger nu. Senast var på Norrvalla när Samir och Viktor var där.

Likes

Comments