Hallå!

Vaknade upp till solen och bli himmel, kändes helt fantastisk och blev så glad. Vaknade faktiskt lite nervös inför resan också, vet inte vad jag kände mig nervös inför känslan bara kom. Inte jättekonstigt eftersom vi åker imorgon förmiddag, så idag har jag spenderat hela förmiddagen med att packa. Däremot började jag dagen med att göra våfflor med bär och lönnsirap på, det var gott och jag blev mätt. Jag gjorde också en smoothie på bären som blev över och som jag inte hade på våfflorna.

Denna förmiddagen har jag bara packat, har varit väldigt mysigt att bara packa i lugn och ro. Jag trodde däremot att det skulle gå snabbare än vad det gjorde. Det är mycket som ska med och för väldigt olika väder, det kommer att skifta mycket beroende på vart vi är. Det är iallafall mer vår nere i Polen än det det är här men kan tydligen bli ganska kallt ändån. Förutom att packa så har jag fått se vår nya tavla i huset som kom idag, och kan baar säga att jag älskar den. Det kommer passa så bra på över våningen och göra så att övervåningen får en färgklick.

Nu ska jag fortsätta fixa hemma och förberedda inför resan, senare i eftermiddag ska jag också gå ut på en promenad med zappa. Eftersom jag redan har klarat av den stora punken på min 'att göra lista' idag så händer det inte så mycket mer innan ikväll. Ikväll är det Earth Hour och då ska vi först på en föreläsning med astrofotografen Göran Strand, om hur ljuset påverkar bilderna när man tar nattbilder. Ska bli jätteintressant att få höra och sen också att få se några av hans bilder som är tagna i Jämtland. Efter föreläsningen så ska vi gå till Badhusparken och vara där under Earth Hour och sen avsluta kvällen hemma med att mysa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Go kväll!

Just nu är jag mätt och belåten, denna kvällens happening har varit att jag lagade middag och blev jättenöjd med resultatet. Jag fick beröm för maten så det kan inte bara varit jag som gillade den. Jag valde att laga kyckling spet med en medelhavs inspirerad marinad. På spetten hade jag också grönsaker och till det klyfta potatis, föurom det så gjorde jag också en sallad. Jag ville ha en somrig middagen så sallad var en grekisk sallad med fetaost och oliver, humus hade jag också för att få någon 'sås', Tyckte kombinationen blev väldigt bra och att den blev en fräsch middag och inte för tung.

Förutom att jag har lagat middag ikväll så har jag även suttit och gjort ett träning program, det är en uppgift till skolan och tack vare att jag gjorde den nu ikväll så får jag sovmorgon imorgon. Även fast det känns segare att göra skolarbete hemma så känns det vart nu i efterhand. Tack vare att jag var tvungen att göra ett träning program fick jag även ett träning pass idag, winwin.

Förövning har dagen rullat på och varit väldigt lugn, har haft en hel del på min 'att göra lista' men har blivit klar med allt och det känns extra skönt då många saker har legat och gnagt i bakhuvudet hela veckan. Bestämde redan i måndags att jag skulle göra den mesta på den listan idag. Känns ändån skönt att ha bestämt vilken dag jag ska göra det, så behöver jag inte gå runt och stressa för att jag inte har gjort det än. Nu är allt på listan klart förutom att packa tillResan men det ska jag göra på lördag så känner mig ändån väldigt fri. Nu blir det att ta kväll och ladda upp för sista skoldagen på en tag.

Likes

Comments

Go kväll!

Idag har jag varit hela dagen med tolerasprojektet, det var sista heldags träffen innan vi åker till Polen. Som alla andra gånger så har det varit läroriks och intressant. Hela projektet kretsar kring förintelsen, det är extremt intressant och prata och det och diskutera kring det och den händelsen. Såklart pratde vi även mycket om resan till Polen denna träffen eftersom vi åker på söndag.

Efter att dagen var slut där så åkte jag in till stan en stund, eftersom jag åker via stan hem när jag är på dom träffarna brukar jag passa på att träffa vänner då också. Idag blev det en liten tur på Stan med en kompis och det slutade med att jag löpte en keps. Har kollat på jsut den kepsen länge, men inte kännt att jag behöver den men samtsigt så har den funnit i mitt huvud väldigt länge så kändes ändån värt att köpa. Känner även att jag kommer att använda den och att den inte bara kommer ligga och dama.

Träning tog på dagen schema idag också, kändes lite trögt i börljan men det gick bättre i slutet av passet. Det var mitt sista pass innan jag åker till Polen, tyävrr kommer jag inte hinna träna när jag är där. Känns lite tråkigt men kan ju inte göra så mycket åt saken. Har sån träningsvärk sen måndagen i mage och bröst, men det känns skönt har så svårt att få träningsvärk i magen i vanliga fall nämligen. Idag så körde vi mycket axlar och rumpa, det kändes verkigen i axlarna men samtsigt skönt. Nu blir det att ta kväll och ladda upp inför morgondagen.

Likes

Comments

Go kväll!

Idag var varit en grå och snöig dag, det var inte gjort mig så mycket faktiskt. Varken överdrivet trött eller pigg idag, bara taggigt dagen som det kom lite. Idag så har det varit väldigt lugnt och inte mycket som ska göras, skolan som alltid och ett möte.

Hade kort dag idag så efter att lektionerna var slut så åkte jag in till stan och mötte upp några vänner och gick och tog en fika. Det var blåsigt och grått i stan men de gjorde så att det bara blev mysigare att sätta sig på ett fik då och dricka något varm och prata. Hemma väntade Zappa så när jag hade fikat klart så åkte jag hem, jag och zappa tog en långpromenad i det gråa vädret, det var väldigt mysigt även fast vädret inte var på topp.

Nu har jag varit hemma ett tag, var i väg på ett möte inför min resa till Polen. Ett väldigt kort möte vilket var skönt, känner själv att jag redan hade koll på allt och syftet med mötet var att känna att man hade koll på allt. Men det är ju alltid bra att gå igenom allt inför resan, för på söndag åker jag. Resan till Polen och Auschwitz har känns så långt borta, helt ärligt så känns det fortfarande det även fast det bara är 5 dagar kvar tills jag åker.


Likes

Comments

Go kväll!

Vaknade upp till grå himmel och snö utanför fönstret, sjukt trist och min energi var som bortblåst. Men det kan ju bara bli bättre som man säger, och det blev det verkligen. Runt lunch så var solen framme och nästan helt vindstilla, fick verkligen vårkänsla och har supermysigt.

Hade sån energi på eftermiddagen så efter skolan så tog jag mig in till stan, brukar i vanliga fall bara åka hem direkt efter skolan på måndagar. Brukar varken ha energi eller lust att åka in till stan på måndagar, känner ofta att jag inte heller har tid eftersom jag alltid tränar på måndagar ganska tidigt. Men idag så hade jag sån energi och var på så bra humör så följde med in till stan, det var verkligen vårkänsla i stan och det var helt underbart. Inne i stan möte vi upp några vänner och det slutade med att jag kom hem med ett par smuts rosa byxor och en svart bomberjacka.

Efter en mysig stund på stan så var det dags att träna och måste säga att jag är sjukt nöjd med passet idag, sån skillnad från förra passet. Hade en sån energi och kämpar glöd idag, tror verkligen det beror på solen och att jag hade sån mysig eftermiddag. Idag var det ben,rygg och armar som stod i fokus och kände verklige mig i stark i armarna och det är det stället jag är svagast på i vanliga fall.

Efter träningen så var jag väldigt trött i kroppen men inte jobbigt trött utan bara skönt trött. När jag kom hem så gjorde jag en fruktjuice med jordgubbar och blåbär, kändes verkligen uppfriskande och fick i mig vätska och lite energi. Efter det så har jag bara fixat med lite olika saker hemma, sånt man bara behöver göra. Men nu ska jag ta kväll och bara ta det lugnt.


Likes

Comments