Hej!

Är det bara jag som tycker att sommaren har gått jätte fort??! Det känns som att jag inte hunnit göra någonting typ, men om jag tänker tbx så har jag ju gjort rätt mkt ändå. Jag snabbt ska försöka att sammanfatta vad jag gjort. (Vi sluta skolan precis innan midsommar)

- Midsommar . va med 3 kompisar, blev busringd och totalt minfuckad, lärde mig att hur länge man än kickar så startar inte moppen om "död-knappen" är ned tryckt :')))).

- Polen . 2 dagar efter midsommar åkte jag till polen i 1v med en ungdomsgrupp från konfan, min kompis fick en sorts sömnparalys och jag spenderade ca 2000 på kläder...

- Hemma igen : jobbade på mitt sommarjobb, "bodde" typ med min kompis i hennes husbåt, åt alldeles för mkt glass och åkte MASSA med min moped, åkte sammanlagt ca 5 mil bara för att köpa donken kl 2 på natten & lyssnat på musik.

- 1 månad innan skolstart : blir random addad på snap av någon jag svagt vet vem det är.

- Ca 1-2v före skolstart : träffar en person tror jag fått känslor för, pratar i typ 2 h och jag skulle kunna dö för att han är så lätt att prata med och gör att det inte är stelt alls att träffas även fast det typ är först ggn.

Sammanfattning av vad som hänt typ minus väldigt mycket.Likes

Comments