View tracker
  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Det finns faktiskt inte ord som beskriver den förtvivlan och smärta du får handskas med och den maktlöshet jag känner över att inte kunna ta din smärta.. att du trotts detta ibland tängerna fram ett leende och ändå förklarar för oss (mig och Tobias) hur fina och bra vi är.

Mormor det är du som är bra, den bästa, den absolut starkaste och den modigaste människan i hela världen. Vilket är något jag beundrar hos dig, mormor det du går igenom borde ingen i hela världen få uppleva!! Det är ett faktum att ingen hade klarat av det du går igenom.. Du har liksom något jag aldrig någonsin sett hos en annan människa!

Idag 11.00 gjorde jag något viktigt, jag har länge tänkt och funderat på hur jag någonsin ska kunna visa den enorma kärlek jag känner för dig och morfar. Att ha er med mig livet ut har alltid varit en självklarhet.

Men det enda vi vet i livet är just det att en dag tar det slut, att en dag är allt över om vi så fått leva det eller inte så varar inte livet för evigt, inte för någon.. Även om jag önskade att det var så.

Men från och med nu, finns ni på min vänster arm, för alltid, jag önskar allt kunde vara för alltid och att alla kunde få veta, få se och förstå vilken betydelse och kärlek ni ger mig. Jag önskar alla fick en mormor och morfar som er och jag önskar att jag en dag kan bli en lika bra mor/far- förälder som ni är, att jag ska få kramas till hjärtat är helt, att jag får älska villkorslöst och på samma sätt som ni lyft mig ska jag få chansen att lyfta min barn och barnbarn.

Jag älskar er.. villkorlöst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En vanlig morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll hos Terese.. hahah, väldigt stor tid läggs i garderoben och speciellt på golvet, denna matta (10/10). Vaknade en timme senare än tänkt imorse men vad gör det, benen är ännu ömma efter mitt benpass i fredags.. Och jag bestämde mig igår för att lägga veckans fokus på återhämtning, med andra ord endast gymmet, mindre kondition och helt enkelt mer sömn och där med senare morgnar, tänkte dock sätta mig på cykeln imorse, men gjorde frukost och somnade på soffan i stället.

NU, är det dags för att möte (ett viktigt sådant) och sen en tid och passa vid 11.00 (även denna väldigt viktig) ja, mer om det viktiga får ni helt enkelt veta senare!! Måste också ringa ett viktigt samtal idag..

Viktigt hit och viktig dt.

Likes

Comments

View tracker

Hej måndag, jag bestämde mig ganska snabbt för att detta skulle vara en "oviktig" dag det vill säga, inga krav måsten eller stress...

Sov faktiskt hela fem timmar i sträck och dessutom somnade om relativt fort vilket innebär en natt med åtta timmars sömn, klev inte upp förens vid nio och gjorde frukost till mig och Linnéa.

Han en sväng förbi Nicole och lilla Hungo (så morsan fick duscha).. vid halv ett ringer min bror i smått panik och frågar vart tusan jag är.. fattar ingen ting tills jag inser att han faktiskt bokade flyg igår.. Så nu är Kahn åter i huvudstaden och påväg mot Kalorinska.

Likes

Comments

En enkel och jäkligt bra söndag, vakande tidigt (inte förvånad) och tog mig ända ut till Hemse för att se en assist och en utvisning från nr 25, bästa personen på plan (enligt mig alltid)..

Nu är det mys för fullt i soffan, dubbel upp med kusiner och en bebis räcker!!

Likes

Comments

Grekland. Vad jag önskar att jag hade prioriterat Thailand! Dem är i full gång med träningsresan där nere.. och jag skulle ha bokat, men kunde inte släppa jobbet.

Så just nu sitter jag i soffan och äter ost och kex samt kollar på Frost innan det är dags för ännu ett julbord på Joda, som jag älskar att jobba med människor som tar ut det bästa av mig. Jag menar de borde helt klart skriva ut en skylt, danslektioner med Terese i baren till efterfesten.

Nåja, här har ni några härliga bilder från en dag på omega beach, löpning i sand är hemskt men löpning i sandbackar är... så mycket värre!!

Likes

Comments

"No matter how you feel..
Get up, dress up, show up
And never give up."

Dagens motto, dags att riva av dagens första (och kanske enda) träningspass så ska se till att det blir kungligt bra!! Benen ska få sig en omgång och hoppas hoppas bara jag kan pressa mig då det är min största svårighet i all min träning. Laddade upp med socker och koffein, dricker sällan en hel kopp på morgonen så den andra halvan brukar åka ner efter min förmiddags napp tillsammans med något som kan ge mig energi till träningen, och vad passade bättre än gårdagens sockerkaka, god men inte alls som mormors..

Ass ass baby.

Likes

Comments

Hu vilken tung morgon, legat vaken sedan 05.00 med små snuttar sömn fram och tillbaka, men klev upp strax innan 09.00, bokade av morgonens träningspass för att kunna sova men ja, sömn är väll inte min starkaste sida just nu! Dock så kommer tröttheten efter frukosten så ska se om jag kan få en timmes sömn till innan ett rejält träningspass på gymmet, helst vill jag inte kunna ta mig upp för trappen påväg hem.

Ikväll är det jobb, julborden är i full gång och det är ju faktiskt December nu, hu vad fort allt gått, känns som om det bara var någon månad sedan jag tog mig upp till Åre!! Men icke, för snart är jag där igen..

Ha en riktigt bra fredag mina vänner!!

Likes

Comments

Åh där var pepparkakorna gjorda.. och sockerkaka!! Dock så var maten alldeles för mäktig så ingen av oss får i en enda liten pepparkaka, tanken var först en middag ute, men Terese var inte på topp för det, sa att isf så går jag ut exakt såhär nu vet ni inte det men jag har bara en lång t-shirt och med andra ord inga byxor, hahah.

Nu myser vi ner i soffan med fulla magar.. Så glad att jag har dessa tjejer i mitt liv!!

Första pepparkaksbakningen, check!

Likes

Comments

Titta på honoom?? Jag dör så fin han är, helt klart brås på sin mamma!!
Det blev en kusin och bebis sväng på stan med lunch och titt i affären, letar efter "en helt vanlig jävla tröja"... Med andra ord en eller flera tröjor som man kan ha till allt.. Typ när man inte orkar tänka eller har tre sekunder på sig att bli klar.

Tog mig tillbaka till gymmet efter att ha sett en dokumentär (blackfish) så sov med andra ord inte mellan träningspass ett och två, höften börjar göra ont i vissa lägen så körde inte på lika hårt i intervallerna och avslutade passet med triceps.

Tillbaka hemma, dammsugit, fixat tvätten och städat iordning.. Med andra ord otroligt rastlös (som vanligt) funderar på att börja planera packning till Åre..

Likes

Comments

Alltså morgonen här på min gata är ju magisk, blir varm i kroppen av att se himlen i alla färger och nyanser, ännu gladare när jag ser att solen tittar fram.

Vaknade tidigt idag igen men var helt säker så att jag somnat om till 06.15 iaf men tydligen 05.15 så vid 05.30 var jag på gymmet, det blev 30 minuter på cykeln och några snabba övningar för magen!!

Frukosten är intagen och jag ska faktiskt krypa ner i sängen igen, helt slut och ändå kan jag inte sova haha, men efter träning och frukost brukar jag oftast få till någon timmes sömn.

Likes

Comments