Header

New in from Nike 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndag igen och har för ovanlighetens skull haft full rulle hela dagen. Först var det middag hos mormor, lika gott som vanligt. Efter det mötte jag upp Linnea på golfbanan och slog ut lite bollar för skojs skull och i skrivande stund sitter jag och pluggar matte inför tisdagens prov. Hade mycket hellre satt på en film istället för att sitta med matte men men det måste göras. Hoppas ni haft en fin söndag!

Likes

Comments

Igår sprang jag på denna godingen på Lindex för endast 75 kr. Ett riktigt kap om ni frågar mig.

Likes

Comments

Sitter för tillfället i skolan och väntar på mitt utvecklingssamtal som börjar om 20 min. Slutade klockan ett idag så jag och soffan bestämde oss för att ta en fika på torgis för att fördriva tiden lite samt fira att vi idag fick beskedet om att vi fått sommarjobb. En bättre onsdag helt enkelt.

Likes

Comments

Jeans - Dr denim // tröja - Tessie // kappa - Gina tricot // skor - Converse // väska - H&;M

Likes

Comments

Som nämnt tidigare överraskade vi Paulina idag. Vi fixade ihop en redig brunch och åt sedan i mängder. Mums va gott det var. Hade inte tackat nej till liknande frulle varje morgon.

Likes

Comments

Ännu en dag med strålande sol och klarblå himmel, älskar't. Hade knappt några seriösa lektioner idag och fick sluta tidigare så jag klagar absolut inte.
Imorgon ska vi ha en överraskning för Paulina som fyllt 18 år i veckan. Vad det är får ni förmodligen se en annan dag. Hoppas ni får en underbar helg för det ska jag ha.

Likes

Comments

Eftersom det är så fint väder ute idag bestämde vi oss för att åka ner och sätta oss vid bryggan efter skolan. Även fast klockan var över fyra så var det riktigt varmt och skönt. Lever för dagar som dessa

Likes

Comments

Några få höjdpunkter från svenska sommaren
Insåg precis att vissa mobilbilder har försvunnit från min dator. Självklart ska det var de bästa med, typiskt. Har som tur är kvar min gamla mobil, hoppas hoppas hoppas att de ligger kvar där. 

Likes

Comments

​Bloggningen har hamnat lite åt sidan den senaste veckan då jag haft fullt upp med att fixa inför vår UF-mässa som äger rum imorgon. Tanken var att jag skulle ta tag i bloggen igen men som sagt det har ju gått sådär, som vanligt. Vi får se hur det går i fortsättningen, kanske dyker upp lite inlägg här och var.

Likes

Comments