Header

Vardag

God kväll!

Min dag började redan tidigt i morse då Kevin ringde lite över sju och meddelade när han skulle vara i Åbo. Kevin slapp på loma idag morse och jag hämtade upp honom vid busstationen strax innan tio. Vi åkte hem, jag duschade och fixade mig klar.

Planen var att vi skulle åka ut till Nagu och springa några ärenden, och innan vi skulle åka dit skulle vi ta och tvätta bilen.

Så blev det inte!

Åkte till pappa och försökte tvätta rent bilen som var full av kalk som satt fast som berg. Orsaken till att bilen var full med kalk var pga. att Finncement hade släppt ut kalk. Kontaktade dem och förklarade situationen och de sa att vi får åka och tvätta bilen till Paraisten auto-käsipesu. Klockan 15 förde vi bilen och tvättas. Tyvärr är jag INTE nöjd med resultatet! Mycket slarvigt och dåligt tvättat. Taket ser lika skitit och för jävligt ut, på dörren ser man hur dom har torkar och inte gjort det ordentligt. Samt att det finns väldigt mycket vattenränder på bilen för dom torkade inte av bilen ordentligt, när vi fick bilen så rann de vatten ifrån dem.

Med andra ord rekommenderar jag INTE denna biltvätt!

5/8 produkter vi testade tvätta bilen med

Vad har vi annars gjort idag?

Vi har varit en sväng till mataffären och fyllt kylskåpet inför helgen. Vi var också en sväng ut till Strandby och hälsade på innan vi åkte via pappa en sväng till. Kevin släppte jag av vid Malmnäs stranden och jag fortsatte vidare hem.

Tvättmaskinen snurrar på och jag sitter i soffan framför en nya favoritserie, Degrassi next class. Super bra serie! Kan varmt rekommendera den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments