Header

Årets första tulpaner i ljusrosa färg är köpta. Hittade ljusrosa tulpaner i S:t Karins Lidl när vi var där och handlade mat. Det känns verkligen som om våren är på väg nu när vi har tulpaner på matbordet i vardagsrummet.

Likes

Comments

Jag är verkligen super nöjd med mina nya fransar!

Den här gången fixade vi dem ännu längre än sist då mina egna fransar är i så bra skick. Snart har jag haft fransförlängning i ett halvt år i ett sträck. Förut hade jag bara under sommarmånaderna men nu lagade jag dem innan förra praktiken började och jag tror inte jag kommer sluta laga mina fransar i första taget. Jag tycker det är både snyggt och behändigt att ha fransförlängning för då slipper jag kleta mascara på fransarna och jag få sova lite längre på morgonen.

Stort tack till Sophia på Beauty by Sophia som fixat mina fransar och bryn!

Likes

Comments

"Nej se de snöar, nej, se det snöar, det var väl roligt, hurra!"

Vaknade upp till denna vy - ett vitt snötäcke har lagt sig på marken och ner faller små snöflingor.

Jag trodde och hade börja hoppas på att våren var på väg men ack så fel jag hade. Våren får jag nog vänta på lite längre. Jag hoppas att våren börjar kika fram innan min födelsedag - 18 dagar kvar. Oftast brukar de vara snöfritt på min födelsedag och det hoppas jag på i år med, nog har det hänt någon gång att det varit snö ännu i mars.

Dagens planer är följande... Jag kommer börja sportlovsveckan med ett besök hos kosmetologen för att piffa till fransarna och få färg på ögonbrynen. Efter lite vardagslyx skall bilen tankas och vi skall åka via mataffären och försöka lista ut vad vi skall äta till mat idag. Ikväll kommer jag åka över till mina kusiner och stanna där övernatt. Annars får vi nog se vad som händer under dagens lopp.

Likes

Comments

Tog sovmorgon till tio tiden innan jag äntligen steg upp och började min dag med en uppfriskande dusch. Käkade frukost i lugn och ro samtidigt som jag kollade på Paradise Hotel. Då Kevin äntligen steg upp fixade vi lunch, tortillas och kollade på en av våra favorit serier Johan Falk.

Dagens outfit blev...

// Bomber jacka - JC jeans company // Hoodie - Gant // Topp - New Yorker // Jeans - Gina Tricot //


Strax efter att klockan slagit 15 åkte vi till mataffären innan vi sedan styrde kosan mot Nagu. Väl framme vid vår destination mötte vi upp några av våra kompisar. Kaffepaus(inte åt mig) på Seo och så var vi ut och provåka vår kompis nya fina BMW. Vi blev nog lite småsugna på att köpa en ny bil, den var verkligen både snygg och mycket bekväm!

På vägen hem hade vi verkligen fin utsikt att kolla på medans vi väntade på färjan att ta oss hem. Vi tog färjan över till Pargas och hittade hem igen. Väl hemma laddade vi upp med Wallander på TV:n och här sitter vi ännu. Resten av kväll blir det nog enbart filmmys och tortillas att gnaga på.

Likes

Comments

Vi har rätt så mycket inredningsprylar hemma då jag älskar både inredning och att inreda. Det finns några inredningsprylar som jag gillar extra mycket och jag tror heller inte att jag kommer sluta gilla dem och byta ut dem.

Mina FEM favorit inredningsprylar är:

1. Spegeln ovanför sängen i sovrummet.

2. Spargrisen som står på fönsterbrädet i sovrummet.

3. Silverljusstakarna ifrån IKEA som står på kistbordet i vardagsrummet.

4. Vita träljusstakarna som står på fönsterbrädet i sovrummet.

5. Metallkronan som hänger ovanför spegeln i hallen.

Likes

Comments

Dagens bästa: Jag har hunnit göra mycket under dagen, bl.a. tvättat bilen, umgåtts med lillasyster, lagat mat, promenerat, gått igenom skåpen och satt "onödiga" saker till salu som jag inte använder mera.

Dagens sämsta: När vi trodde att vi hade fixat och löst problemet med varför bakluckan ibland inte hålls fast, men NEJ! Till vår besvikelse fungerade den i ungefär en timme, morr morr morr! Den delen som är inne i bakluckan och som sedan håller bakluckan fast är sönder. När pappa skruvade upp hela skiten föll det ut en rostig borrända som brustit, troligen har förra ägaren också haft problem med det och försökt fixa det och istället har borren brustit och blivit dit.

Nu måste vi bara minnas att inte öppna bakluckan innan vi fått den fixad!

Dagens roligaste: Hälsade på Stampe och hon skuddade runt och var glad att se oss igen. Under dagen har jag också hunnit spendera tid med min lillasyster.

Dagens förvirring: Vad tusan har Ninja riktigt sysslat med inatt. I morset när jag vaknade hade hon lyckas riva ner min hoodie från krokarna som hänger på dörren, mattorna var upp åt väggarna och det var kaos i sovrummet.

Dagens tråkigaste: När vi trodde att vi fått bakluckan fixad och en timme senare har den samma problem igen. Tvättade också bilen samtidigt som jag var hos pappa och han fixade bil, en halv timme senare var den lika skiten igen.

Dagens jobbigaste: Ninja tyckte inte jag skulle ha sovmorgon i morset och gjorde verkligen ALLT för att jag skulle stiga upp klockan SJU på en lördag morgon. Snark!

Behöver inhandlas: Vitamin Well Hydrat med rabarber och jordgubbssmak.

Dagens längtan: att få lägga mig i sängen och sätta huvudet på kudden och dra täcket på mig.

Dagens låt:

Dagens sötaste: Stampe som så glatt kom fram och hälsade på oss och ville gärna komma upp i famnen. Vår trotsiga kanin har blivit en riktigt mysgris som gillar att gosa.

Dagens tanke: "Varför måste vår bil krångla!?"

Jag borde: Lära mig laga enkel och simpel mat.

Likes

Comments

Det finns en del möbler och inredningsprylar som jag så gärna skulle vilja ha i vårt hem som inte för tillfället ryms in då golvytan tar slut eller inte får plats. Om vi skulle ha en betydligt större lägenhet eller ett eget hus skulle jag vilja ha en vit kökssoffan och arm knitting pläd i ljusgrått eller ljusrosa. Pläden skulle vi nog kunna ha nu också men jag tycker de är rätt värdefulla att köpa och jag kan definitivt inte sticka en själv.

Förutom de ovannämnda sakerna finns det väldigt mycket mer som jag skulle vilja ha i vårt hem, som t.ex. de här...

Nytt köksbord och stolar till finns väldigt högt uppe på listan. Glasbord och en katt är inte en bra kombination, små tassmärken längs med hela bordet. Svarta stolar runt matbordet är inte snyggt hos oss, dammet syns på flera meters håll och för att de skall vara svarta dagligen skulle jag vara tvungen att torka av dem en gång i timmen. Våra svarta köksstolar är riktigt dammsamlare och suger åt sig allt damm.

Likes

Comments

Andra arbetsveckan är slut och veckan har varit både rolig och lärorik.

Jag tog helg och sportlov redan klockan tre på eftermiddagen och sedan dess har jag inte gjort överdrivet mycket. Under dessa snart tre timmar hemma har jag kollat på Youtube-klipp, Unga mammor på TV3 och just nu kollar jag på Paradise Hotel i ögonvrån. Jag har åkt på rethosta och det är rätt tungt och tar på att hosta, hosta och hosta ännu mer. Inga andra symptom har jag och det är skönt! Vilade ögonlocken en kort stund då jag kom hem för då var hostan som värst.

När Kevin har hittat hem skall det storhandlas inför helgen. Funderar på att fixa tortilla till sen middag idag... Det skulle sitta riktigt fint med tortilla! Senare skall jag också åka och hämta mina KEX-choklad som mamma köpt åt mig på båten.

Likes

Comments