Header

Mitt favorit mellanmål just när är - Grekisk yoghurt med skivad banan och jordgubbar. Mums!😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har två tatueringar från förut, en liten nedanför höger nyckelben och en lite större på höger lår.

Nu har den gått åtminstone tre månader sedan jag låg under nålen och tatuerade låret och JAG VILL HA FLERA! Min stora dröm är att tatuera hela benet fullt, en på övre armen, två små på fingrarna osv.

Bilderna är lånade från Pinterest

Jag tror att jag efter sommaren skall ta och boka tatueringstid åt mig och antingen smälla en gadd på övre armen eller fortsätta på mitt ben och fylla upp det tills det är fullt. Lär ju ta en god tid innan jag har benet fullt.

Likes

Comments

Hämtade ut mitt efterlängtade paket ifrån House of Brandon på förmiddagen. I paketet fanns tre plagg - tre Aim'n träningsplagg. En långärmad, en träningstopp/bh och ett par tights.

Det här är galant de skönaste och mest bekväma träningskläder jag någonsin har haft på mig. Snygga, bekväma och sitter bra. Värd varenda euro! Gillar att tightsen har hög midja och du hålls på. Kommer garanterat klicka hem flera träningsplagg ifrån Aim'n sport i framtiden. Rekommenderar varmt!

Likes

Comments

Affiliate-länk

Examensklänningen är vald och jag kommer att bära den här vackra klänningen ifrån Bubbleroom . Super snygg, bekväm och skönt material. Fast den är åtsittande upp till är den super skön att ha på sig.

Jag har inte något plagg ifrån Chiara Forth märket men jag kommer absolut att beställa flera plagg ifrån dem!

Likes

Comments

Måndag och nya tag!

Vi styrde kosan mot Nagu på förmiddagen för att besöka Memera och höra ifall det fanns någon 2:a eller 3:a ledig. Tyvärr fanns det inte just nu, så vi är i bostadskö hos Memera just nu. Orsaken till varför vi vill flytta och skall göra det inom en snar framtid är enkel - störande grannar och disponenten gör inte något åt saken.

Vi skall bli nagubor bara vi hittar en passlig lägenhet! Kraven vi har är att den skall vara minst 60 kvadratmeter, vara i bra skick, helst radhuslägenhet och ha en helt okej hyra(inte skyhög).

Jag vill också påminna er om rabattkoden TESSATIPSU15 som ger -15% på ert köp hos Elsa and Rose Swimwear fram till den 5 juni 2017. Rabattkoden gäller inte rea-varor.

Likes

Comments

Stort TACK till Joakim's Fotostudio som har tagit dessa bilder.

Äntligen fick jag en ny och somrig header fixad till bloggen med nya fräscha bilder. Bilderna är tagna i Malmnäs stranden. Jag är mycket nöjd med bilder och de blev bättre än vad jag hade förväntat mig.

Likes

Comments

God kväll!

Min dag började redan tidigt i morse då Kevin ringde lite över sju och meddelade när han skulle vara i Åbo. Kevin slapp på loma idag morse och jag hämtade upp honom vid busstationen strax innan tio. Vi åkte hem, jag duschade och fixade mig klar.

Planen var att vi skulle åka ut till Nagu och springa några ärenden, och innan vi skulle åka dit skulle vi ta och tvätta bilen.

Så blev det inte!

Åkte till pappa och försökte tvätta rent bilen som var full av kalk som satt fast som berg. Orsaken till att bilen var full med kalk var pga. att Finncement hade släppt ut kalk. Kontaktade dem och förklarade situationen och de sa att vi får åka och tvätta bilen till Paraisten auto-käsipesu. Klockan 15 förde vi bilen och tvättas. Tyvärr är jag INTE nöjd med resultatet! Mycket slarvigt och dåligt tvättat. Taket ser lika skitit och för jävligt ut, på dörren ser man hur dom har torkar och inte gjort det ordentligt. Samt att det finns väldigt mycket vattenränder på bilen för dom torkade inte av bilen ordentligt, när vi fick bilen så rann de vatten ifrån dem.

Med andra ord rekommenderar jag INTE denna biltvätt!

5/8 produkter vi testade tvätta bilen med

Vad har vi annars gjort idag?

Vi har varit en sväng till mataffären och fyllt kylskåpet inför helgen. Vi var också en sväng ut till Strandby och hälsade på innan vi åkte via pappa en sväng till. Kevin släppte jag av vid Malmnäs stranden och jag fortsatte vidare hem.

Tvättmaskinen snurrar på och jag sitter i soffan framför en nya favoritserie, Degrassi next class. Super bra serie! Kan varmt rekommendera den.

Likes

Comments