Minns du också Valborg från när man var i tonåren? Jag minns att det nog var den mest förbjudna aftonen av dem alla. På Valborg kunde allt hända och det fanns inte alls de givna ramar som många andra av de traditionstyngda helgdagarna har. På gott och ont så klart. Som ungdom så känns brasa, körsång och korvgrillning kanske inte så lockande och vad gör man istället?

Jag är rätt glad att barnen inte har hunnit dit ännu, till den där ungdomen, tonåren som kan vara så tuff och orolig ibland. Nu nöjer barnen sig med och njuter av gemenskapen vid brasan, doften av den grillade korven och när körsången väl ljuder så lyssnar de bara inte för de har så fullt upp att jaga varandra och leka. I några år till så räcker detta för dem och kanske är det detta år när Sebastian har fyllt 10 som jag faktiskt har insett att inget är för evigt. Snart är vi där när inget av det som jag och Björn tycker är mysigt räcker, utan då är allt annat än roligare än att hänga med föräldrarna. Än är det några år dit men jag försöker att påminna mig själv om att njuta och ta tillvara på alla tillfällen.

På Valborg då ska jag njuta lite extra av att hålla handen med Felicia, som just nu saknar båda framtänderna där uppe, och jag ska krama Sebastian lite extra alldeles precis innan han springer iväg till brasan med alla sina kompisar. Än så länge får jag de där kramarna och jag njuter!

Innan jag önskar Glad Valbrorg så ska du få en liten valborgspresent av mig:

Med kampanjkoden 335453 ger Ellos mina läsare 20% rabatt på alla skor i Ellos hela sortiment. Espadrillor, sneakers och träningsskor - här finns alla typer av skor från flera märken.

Handlar gör du här.


Glad Valborg!

Kram

Terese

*Villkor

Gäller på alla skor på ordinarie pris i Ellos sortiment, även varumärken. T.o.m. 2016-05-01. Rabatten dras av i kassan. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. Max 1 gång/kund.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments