Header
View tracker


Jag gillar att vinna det vet du eller hur. Tävlingar av alla dess slag ligger mig varmt om hjärtat och nu i december så måste jag tipsa om alla bra julkalendrar och tävlingar som finns på Instagram. Sök under haschtag #tävling så kommer det upp flera bra tävlingar att vara med i, med bra vinstchans dessutom.

Lycka till!

Jag lovar att tipsa om alla bra tävlingar som jag springer på. Lova bara att du berättar här när du vinner.

En som verkligen fått vinstvittring är Björn, dock inte via Instagram denna gång utan med sitt jobb. I fredags messade han mig dessa bilder:

Bilderna visar den vackra Hooks Herrgård i Jönköping och BJörn har nämligen gått och vunnit en spaupplevelse på denna magiska herrgård. Det ser helt fantastiskt ut där och jag bara längtar tills det är dags för oss att åka dit <3

Någon som har varit där och vill dela med sig av sina " får-inte-missa"-tips?

Kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fest i fredags och som alltid; "What to wear"? Min nya favorit är denna Blus från Halens. Jag matchade den med denna kjol och dansade natten lång. Allt från Halens.

Danny Saucedos "Snacket på stan" är en favorit just nu. Så skön att dansa till.

Vilken är din dansfavorit just nu?

Likes

Comments

View tracker

För att vara redo för allt som julen innebär i form av bak, stök och julklappar så ligger denna tomtenisse redan i hårdträning. Blinkskor, spel, böcker, fotbad och kläder är redan uppskrivna på hennes önskelista.

Kram

Likes

Comments


Min älskade fina farmor kom med ett gäng lökar för ganska så länge sedan. Att de skulle planteras innan frosten slog till var viktigt och så klart skulle jag det... Så blev det inte riktigt. De fina vårlökarna har snällt väntat och väntat och väntat tills idag.

Idag fick jag äntligen tummen ur och med hjälp av Flisan och hennes kompis så är nu alla fyrtio vårlökar på plats i jorden och jag håller tummarna för att de blommar fint till våren.


När vi har varit där ute och fixat så har Björn slitit med vår grovhall. Nu är den alldeles snart färdigmålad och redo för att inredas. När vi ändå är inne på pratet om inredning... har du tjuvstartat ännu?

Ja, du vet vad jag menar. Har du börjat julstöket ännu?

Mina stjärnor är rätt sugna på att komma upp i fönstrena om man säger så...

Ha en fortsatt fin söndag fina du <3

Foto: Felicia

Likes

Comments

En dag som denna bestämde sig mitt hår för att matcha omgivningen och ljuset ute nu är magiskt.

Passar på också att tipsa om en bra winterdeal hos Halens på flera jeans - 50 % rabatt!

Gäller till den 20/11. Blusen jag har på mig på är en klar favorit med sin turtleneck. Du hittar den här : Blus

Kram

Likes

Comments

En sån där fantastiskt krispig Farsdags-förmiddag, alldeles innan det vankas Kalkonmiddag. När Hon fullständigt lamslår en med sitt bubblande skratt, sina tokiga idéer och sitt underbara leende.

Älskade Felicia <3

Likes

Comments

Ja det blev inte bättre än så. Två halvdåliga bilder får sammanfatta en helt fantastiskt romantisk vistelse i Malmö. Det fanns helt enkelt inget som helst fokus på att ta foto utan istället låg fokus på att drunkna i min mans vackra ögon. <3

På bilen hem sa vi båda, samtidigt; "Det här gör vi snart igen!"

<3

Likes

Comments

Till pappa ❤️- för att du alltid låtit mig cykla min egen väg, påmint mig att trampa hårdare i motvind men att också våga släppa tramporna och njuta när det blåser medvind. 🙏🏻

❤️

Likes

Comments

Har du sett Ida Sjöstedts ljuvliga kollektion för Ellos. Med möjlighet till matchning för de små raringarna så är denna kollektion helt fantastisk. Kollektionen går i marin och rosa i spets och mjuk fuskpäls. Mina favoriter i kollektionen hittar ni här:

Ida Sjöstedt Klänning från sommarkollektionen -16

Kram <3

Likes

Comments

Åh vad många tips på romantiska restauranger det ramlade in efter mitt nödanrop igår kväll. Ni är bäst 💕

Sankt Markus vinkällare verkar vara en klar favorit bland många av er. Med eget bås, brasa och Luxusbuffé verkar här finnas allt som behövs för att få en ljuvlig kväll. Även Rådhuskällaren, Bastards , JP och Pinchos lyftes fram av er som favoriter och restauranger väl värda ett besök.

Ikväll ska jag titta närmare på era tips och gotta ner mig i all romantik som de kan erbjuda och sen får det bli ett beslut med ett bokat bord eller kanske ett bås för den delen.

Tack återigen igen för alla tips. 😘

Likes

Comments