Header

Terminen har dragit igång med full fart och några fler stranddagar hanns aldrig med innan sommaren tog farväl. I torsdags chockades jag av att mörkret kommer så tidigt. Kvart i nio fick jag och Aladdin famla oss fram inne i Galgbacken och det är nog dags att rota fram reflexerna.

Det gäller att ta vara på tiden och vi har varit rätt duktiga på att fira in jobb- och skolstarten. Med härlig kräftskiva för två veckor sedan ( all in ända till kl 23:00 innan vi fotbollsföräldrar packade ihop och laddade inför söndagens Levins cup) och förra helgen passade vi på att fira lite till och åkte till Liseberg. Felicia grät efter första rundan i Lisebergsbanan men var ändå prompt bestämd att åka den igen. Gång nummer två kiknade hon av skratt och likaså nummer 3,4,5,6 och gång nummer 7. Starkt jobbat av vår lilla kämpe. Även Sebastian utmanade sina gränser och åkte Balder till sin mammas förtjusning. Jag fick lov att hålla honom lite i handen i början på väg upp men sen hade både han och jag fullt sjå att hänga med i svängarna. Grymt vågat av honom. Loke, Helix och Mechanica sparar vi till nästa år.


Det var en helt fantastisk dag och vi bara njöt av alla karuseller, chokladhjul och Lisebergskaniner.

Även denna vecka bjuder på äventyr men i form av en helt oväntad filminspelning som vi har trillat in på. På torsdag fylls vårt hus av ett stort filmteam och det ska spelas in ett program här. Jag är så förväntansfull och rätt så nervös också för den delen.
Håll utkik här på torsdag så lovar jag att berätta mer.

Stor kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick på jobbet frågan om när jag kände mig framgångsrik. Svaret på det är oväsentligt när den viktigaste frågan egentligen är om när man känner sig lycklig. Att ingå i ett sammanhang med en massa kärlek, generositet och glädje i överflöd för barn och vuxna gör mig lycklig. ❤️

Likes

Comments

Dina ord! ❤️

Jag älskar dig så mycket och vill leva med dig resten av mitt liv. Grattis till oss älskling. ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Sen förra besöket en solig sommardag förra året så har ett återbesök till Ronneby Brunnspark stått på årets semesterlista. Parken är verkligen underbar och här finns nya upptäcker att göra varje gång. Inte minst floran med sin prakt och sina dofter. Längs ån finns uppslag om Bäckahästen och annat oknytt och här är det naturen som råder, vi är bara gäster. Jämte stigarna hittar barnen lingon och blåbär och det är mäktigt att se hur murgrönan klänger sig fast och blir ett med träden.

Efter en lång härlig skogstur avslutar vi på caféet där de serverar himmelskt god glass. Att parken dessutom är ett Mecka för alla pokemonspelare gör att barnen redan har bokat in ett nytt besök nästa år.

Likes

Comments

Direkt från Skara Sommarland till sommarstugan. Här tar vi tillvara på varenda minut av semesteryran. Som alltid så saktar tiden ner en aning när vi är i stugan och är det något vi verkligen vill så är det att njuta av de sista sommarlovsdagarna innan vardagen drar igång på riktigt igen.

Än är inte semestern slut och än finns det tid för bad och sol innan hösten är här. Passa på att njuta för fullt lite till.


Stor kram på dig!

Likes

Comments

Det där med campingliv är visst inget som vår familj får nog av. Denna gång bar det av till Skara och Skara sommarland tillsammans med Åsa, Ulf och Anton. De tog med sin husvagn och vi hyrde en stuga. Två dagar på Skara sommarland är perfekt och för våra barn som älskar att bada utnyttjade vi badlandet till max. Våtdräkter som finns att hyra är att rekommendera om man åker dit en helg när vädret inte riktigt levererar. De gjorde att vi kunde bada länge och mycket utan att frysa.

Även tivolit fick tummarna upp av oss och barnen åkte i princip allt. Någon ännu mer magkittlande berg-och dalbana hade vi önskat men annars var det toppen. Skara sommarland får nog räkna med ett besök av oss nästa år igen.

Tack Åsa, Ulf och Anton får underbara dagar med så mycket roligheter.

Kram Terese

Likes

Comments

En semesteraktivitet som står högt på listan hos oss är camping och visst är det mysigt att packa väskan och bo borta några dagar. På Skönstaviks camping i Karlskrona håller fina Karro, och hennes familj till och i helgen flyttade vi in i stugorna där och spenderade helgen tillsammans med dem.

Det blev en strålande helg med en massa bad, sol och härligt häng på campingen och med alla dessa underbara vänner. Felicia var nog mer i vattnet än ovanför tillsammans med kompisarna och Sebastian och hans nyfunna vän Karl njöt av att fiska längs klipphällarna och bryggorna. Vi vuxna njöt ikapp och varvade solandet med en och annan utmanande simtur. En toppenhelg helt enkelt.☀️

Tack Karro, Jonas, Alma, Nelly, Lina, Alice, Eric, Daniel, Karl och Nanna och min älskade familj för en underbar helg på camping.❤️

💦☀️⛱❤️

Likes

Comments

🍓🐌☀️❤️🐶✨⛱👍🏻

Likes

Comments

Att hålla en viss distans till sina grannar är ett tips man ofta hör. Inte bli för nära men ändå så där lagom artigt nära så man kan be varandra om hjälp om det krisar. Att tjuvkika eller tjuvlyssna är väl en av dödssynderna och något man ska undvika eller åtminstone göra diskret...

Vi har fått ett nytt gäng grannar bak vår tomt och dem tjuvkikar jag minsann gärna på både morgon, middag och kväll och de verkar inte ta illa upp på något sätt.

Kram

Likes

Comments

I fredags drog Åhus Beachhandboll igång och denna sommarfest som varar i drygt en vecka är årets sporthöjdpunkt för barnen och oss. Felicia premiärspelade med sitt lag VhkF09 i -08-gruppen och kämpade så bra att dw tog sig till B-slutspel. Tyvärr tog det stopp där men hem och träna och ny chans nästa år.

För Sebastian är det tredje året som han och hans VhkP06 spelar. Det var en fröjd att se dem spela tillsammans och även dem tog sig till B-slutspel men åkte ut i 1/8dels final. Surt men nya tag nästa år.

Ett stort tack till tränarna för de båda lagen. Ni är fantastiska och vi är så tacksamma för ert engagemang. Utan er inga lag. Ni är guld värda. Tack också till alla härliga Vhk-föräldrar för en härlig Beachhandboll. Vi har ju helt klart det bästa supportertältet och det bästa föräldragänget.

Likes

Comments