Header

En semesteraktivitet som står högt på listan hos oss är camping och visst är det mysigt att packa väskan och bo borta några dagar. På Skönstaviks camping i Karlskrona håller fina Karro, och hennes familj till och i helgen flyttade vi in i stugorna där och spenderade helgen tillsammans med dem.

Det blev en strålande helg med en massa bad, sol och härligt häng på campingen och med alla dessa underbara vänner. Felicia var nog mer i vattnet än ovanför tillsammans med kompisarna och Sebastian och hans nyfunna vän Karl njöt av att fiska längs klipphällarna och bryggorna. Vi vuxna njöt ikapp och varvade solandet med en och annan utmanande simtur. En toppenhelg helt enkelt.☀️

Tack Karro, Jonas, Alma, Nelly, Lina, Alice, Eric, Daniel, Karl och Nanna och min älskade familj för en underbar helg på camping.❤️

💦☀️⛱❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

🍓🐌☀️❤️🐶✨⛱👍🏻

Likes

Comments

Att hålla en viss distans till sina grannar är ett tips man ofta hör. Inte bli för nära men ändå så där lagom artigt nära så man kan be varandra om hjälp om det krisar. Att tjuvkika eller tjuvlyssna är väl en av dödssynderna och något man ska undvika eller åtminstone göra diskret...

Vi har fått ett nytt gäng grannar bak vår tomt och dem tjuvkikar jag minsann gärna på både morgon, middag och kväll och de verkar inte ta illa upp på något sätt.

Kram

Likes

Comments

I fredags drog Åhus Beachhandboll igång och denna sommarfest som varar i drygt en vecka är årets sporthöjdpunkt för barnen och oss. Felicia premiärspelade med sitt lag VhkF09 i -08-gruppen och kämpade så bra att dw tog sig till B-slutspel. Tyvärr tog det stopp där men hem och träna och ny chans nästa år.

För Sebastian är det tredje året som han och hans VhkP06 spelar. Det var en fröjd att se dem spela tillsammans och även dem tog sig till B-slutspel men åkte ut i 1/8dels final. Surt men nya tag nästa år.

Ett stort tack till tränarna för de båda lagen. Ni är fantastiska och vi är så tacksamma för ert engagemang. Utan er inga lag. Ni är guld värda. Tack också till alla härliga Vhk-föräldrar för en härlig Beachhandboll. Vi har ju helt klart det bästa supportertältet och det bästa föräldragänget.

Likes

Comments

En kväll med tjejerna med bubbel, babbel och en massa godsaker. Skratt långt ner i maggropen och samtal om allt mellan himmel och jord. Kärlek i massor till er underbara vänner.💕

Likes

Comments

Tack brudparet Rosenbäck för ett magiskt bröllop. ❤️

Det har varit så mycket nerver och längtan inför detta bröllop. Först möhippa och svensexa med allt vad det innebär. Som till exempel rädsla för att försäga sig... vi lyckades hålla allt hemligt och det blev två dagar att minnas. 💕

Till bröllopet nu så har även det bjudit på mycket längtan och en del nerver. Först klädvåndan, vad ska man ha på sig. Jag köpte två klänningar och hade en del beslutsångest. Nu ska jag bara ställa till med, eller se till att bli bjuden på ännu en stor fest så jag kan använda den andra klänningen... ett mycket angenämt bekymmer så klart. Felicia och Sebastian ville också väldigt gärna följa med till kyrkan och lyckades förhandla med världens gulligaste farfar så han körde från sommarstugan till kyrkan och hämtade dem efter bröllopet. Att få dela den kärlekens stund med hela sin familj är underbart och finns det något vackrare än en vigsel?


Jag och Björn fick frågan om att vara toastmaster och toastmadam tidigt i våras och svarade så klart ja. Så ärofullt att få frågan och visst var det lite nervöst under middagen men också väldigt roligt. Vi hoppas att alla gäster och brudparet var nöjda med kvällen och vår insats. Stämningen var på topp hela kvällen så det var ett gott tecken och dessutom är det väldigt svårt att misslyckas med så fantastiskt trevliga och roliga gäster.

Efter middagen så bjöds det upp till dans och jag tror inte att jag satte mig ner igen förrän fem timmar senare, då med avsevärt tröttare ben och en del skavsår. Det var med rätt slitna ben som vi cyklade hem från festen i sent i lördags natt. Men är det bröllop så är det och för att citera Edward Blom så "festar man, så festar man rejält". Punkt!

Tack än en gång brudparet Rosenbäck för ett fantastiskt bröllop. Vi önskar er all lycka och skål för kärleken.💕

Foto: Jon Möller

Foto: Per Andersson

Denna bilden tog Martina på möhippan och jag bara älskar den. Så mycket kärlek och glädje. 💕

Likes

Comments

Oj vad vi har dividerat. Oturssten eller ej? Plockar du hem stenar från stränder eller inte med risk för att uppröra di smau under jordi?

Likes

Comments

Äntligen så stannade han till vid en sån där sanslöst vacker blomsteräng så jag kunde fota. Vallmon är magisk och de där blå som vi inte vet namnen på har vi döpt till blå raukblommor. Linné vänder sig nog i graven när han hör det. Vet du vad de heter på riktigt?

En och annan rauk har vi spotat idag. Den 27 m höga Jungfrun i Lickershamn var en av dem och vilken häftig strand sen. Full av små vackra stenar. Dessutom hann vi också med att besöka Lummelundagrottan idag och det var häftigt i sig och värt att besöka. Barnen var imponerade samtidigt som de tyckte att det var lite läskigt med allt vatten och de många gångerna.
Just nu lusläser vi utflyktsguiden för att se om det är något vi har missat, säkerligen finns det många smultronställen kvar att upptäcka och något till ska vi hinna med innan det är dags att packa väskorna och åka hem.

Kram 🌺

Likes

Comments

Att börja midsommarafton med en långgrunda i Bunkenäs kalkbrott för att sedan äta en god frukost, svida om till bikini och sedan hoppa i poolen är inte vardagsmat för oss precis. Det brukar vara kallt som på julafton och regnigt när midsommar infaller och så var fallet hemma igår. Vi facetimade med våra fina vänner därhemma och saknade dem också för den delen. 💕

Mätta och nöjda efter fantastiskt god mat så blev det kubb och andra lekar och så klart ett dopp i poolen igen. (Vi bara måste bygga pool hemma känner jag nu... något att sätta upp på "att-göra-listan!)

Lagom solkyssta (förutom baksidan av mina lår som är väldigt röda...) , mätta och belåtna så avrundade vi kvällen inomhus med många skratt om selfies, dejtingsidor och livsmål. Ett stort tack till världens bästa svärföräldrar för allt ni gör och för en underbar midsommar. 💕

Puss på er och god fortsättning på denna sommar.🌸

Likes

Comments

Det har varit en underbar dag i Visby med besök på Glassmagasinet med sina 100 olika sorters glass, strosande i de vackra gränderna, shopping och sedan firande på Pinchos. Visby är en väldigt mysig stad att just strosa runt i och nu med alla blommor är det helt fantastiskt. Dagen till ära så firade vi svärföräldrarnas 40-åriga bröllopsdag med middag på Pinchos, något som uppskattades av alla i sällskapet.

Iza som var med hela dagen ger fyra tassar upp till staden. Det vankades skål med vatten på ena caféet och på Pinchos fick hon följa med in. Att hundar välkomnas så öppenhjärtligt är härligt och underlättar för alla som semestrar med sin hund.

Imorgon ska det plockas sju sorters blommor, göras räktårta och annat smaskigt till midsommarfirandet. Jag skickar en stor kram från hela familjen till alla er därhemma. Vi saknar er och önskar er en fantastisk midsommar.

Kram Terese


Likes

Comments