View tracker
View tracker

Idag har det verkligen varit en produktiv dag. Den började redan klockan 5:30 på morgonen. Skjutsade då min käraste till riks 8an. Vinkade av honom (han begav sig iväg till Uleåborg på jobbärenden). Jag drog sedan iväg på fotbollsträning 8-9:30. Skickade iväg ett paket. Hade lektioner mellan 13 och 15. Tvättat kläder, städat, diskat (vi har ju trots allt ingen diskmaskin), handlat mat..

Det ni! Imorn däremot blir det jobb, skola och lagträning. Full rulle hela tiden.

Skall nu i min all ensamhet avnjuta min pizza, räkna matte och titta Youtube. Life.


Likes

Comments

View tracker

I onsdags blev det 5 timmar i salongstolen. Jag hade tänkt mig askblont hår, men det blev kanske något gulare än vad jag egentligen tänkt, men det går!

I torsdags blev det ted och kajs "Pleppo 2 - vi mårar åpå". En tvåmansshow med Svenskfinlands favoritduo. Rekommenderas! Efteråt blev det fazers café häng med Ellen i väntan på Felicia. Kvällen avrundades med tacos, suicide squad och julstjärnor i Brändö.

Helgen var lugn. Umgicks med mor, bror och storasyster i lördags. Vi besökte Österbottens största loppis, som hölls i Botniahallen. Jag kom nöjd hem med julgransbollar och sällskapsspel för sammanlagt 8€

Likes

Comments

Hej på er! I lördags blev det alltså parmiddag, och det var mycket mysigt. Felicia och Simon stod för maten, och det var verkligen gott. Ni lade allt ribban högt. Får se när vi kan pricka in nästa gång och om jag och Tommy klarar av att prestera lika högklassigt.

Hursomhelst så fick jag idag höstlov. Jag har tränat, haft en lektion, städat och handlat. Jag har alltså inte varit så produktiv idag. Men imorgon blir det både tandläkarbesök och ett bankmöte. Me don't like dental visits... Men det är bara att bita i det sura äpplet. Ytterligare tänker jag även catcha upp med bästa Lovisa imorgon. Det är dop på kommande (närmare bestämt nu på lördag). Och jag har fått äran att bli gudmor åt lillkillen❤️  Exciting!

Jag gjorde förresten purjolökssoppa för första gången i söndags. Överraskade både mig själv och sambon. Mycket gott var det. Dold talang som börjar ta form? Skämt åsido.

Likes

Comments

Rejpelt hembygdsförening bjöd på mat och kaffe idag vid Storberget. Huvudrätt plus efterrätt. Mycket gott var det och jag tycker det är bra att en trevlig samvaro tillsammans framhålls som viktigt. Konceptet gick hem hos många - jag tror vi var en närmare hundra anmälda (Rejpelt är en liten by).

Ikväll blir det parmiddag! Yay. Jag och sambon kommer befinna oss i Brändö, tillsammans med F och S. Vi skall vara där en 18-tiden så jag borde ju hinna in via alko innan dem stänger. Mera vitt vin åt folket. Hemlagad mat med vänner, hur mysigt låter inte det?

Likes

Comments

Nu har jag gått och klippt mig, och jag är verkligen nöjd. Det blev en kort lob denna gång. Tack Lovisa! ❤️

Före - Efter

Likes

Comments

Mitt liv har verkligen bestått av bebisar på sistone. En av mina närmaste vänner, Lovisa, samt min storasyster, Tina, har båda två varsin underbar unge. Därav alla bebisstunder. I söndags blev det babysim med Tina och Hugo, och det var så roligt att få vara delaktig. Man kunde verkligen se att Hugo njöt och tyckte det var roande. Halvtimmen gick dock väldigt snabbt.

Igår (måndag) blev det långpromenad med Lovisa + bebis. Hösten visade minsann sin bästa sida.

Likes

Comments

03.09.16 var jag och Tommy på bröllop. Det var verkligen en jätte fin ceremoni. Bröllopet hölls vid Kalle's inn, Söderudden. 

Likes

Comments

Instagram@teresebacklundd