Hoppsan, nu har det passerat timmar, dagar, veckor sen jag senast uppdaterade. Hur som helst så tänkte jag här förr idag på utomlandsresan som jag var på i april med familjen. Nu ska jag äntligen slänga in en hög bilder. Vi var till Cran canaria, Puerto rico. Sommar och sol åt alla.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Finns det något härligare än nyfärgat hår? Tror ej så. Älskar verkligen hur doften sitter i ännu ett par dagar efteråt. Jag var alltså till salong Beauty Office igår och blev ompysslad av bästa Annelié. Det blev kalla asknyanser, och jag är super nöjd! Välspenderade pengar helt klart.

Likes

Comments

I och med att mitt liv inte är så händelserikt för tillfället (jag läser, tränar, sover, läser, tränar, sover...) tänkte jag att jag skulle ta mig an denna lilla lista med frågor som jag hittade på Lovisas blogg.

VAD HITTAR MAN ALLTID/OFTA

På ditt skrivbord?

Faktum är att jag inte äger något skrivbord, men på köksbordet finns vanligtvis blommor och mina läxböcker och eventuell disk. På våran TV-bänk så finner man Tommys arbetsgrejer, korsord/tidningar, min dator, ibland snittblommor eller blomma i kruka.

Under din säng?

För det mesta inget. Damm ifall ingen orkat dammsuga på ett tag.

Bakom din kylskåpsdörr?

Det vanliga (mjölk, bröd, pålägg, grönsaker, ägg, potatis...). Vi veckohandlar alltid jag och Tommy, vanligtvis lördagar/söndagar eller måndagar. Det beror lite på situationen. Så det som finns i kylskåpet räcker en vecka.

Vid sidan om ditt handfat?

Handtvål, sminkgrejer, Tommys rakapparat, mitt pulsband eller pulsklockebatteriet, hårband.., ja det kan variera men är oftast mina grejer som lämnar på vift.

Högst upp i din bokhylla?

Böcker, fotoalbum.

Längst ner i din tvättkorg?

Mina kläder med specialtvätt/fintvätt och Tommys yllesockor.

Framför näsan på dig?

För tillfället psykologiböckerna med tanke på de kommande skrivningarna (stress!!!!), men majoriteten av tiden mobilen, tyvärr.

I dina tankar?

Sådant man borde ta tag i, veckans bestyr. Men även många tankar om framtiden, till största delen enbart positiva som roliga kommande evenemang/händelser (studenten, södernresa, ny studiort, nytt boende, vår och sommar...)

Vad jag älskar denna man! ❤ Idag blev det tidig väckning, vi skulle vara fem på morgonen för flygfältet i och med att han skulle iväg på jobbärenden i Sverige. I'm gonna miss you when you're gone.

Likes

Comments

Hejsan allesammans! Hoppas att allt är fint med er. Igår fyllde jag år, och hade mina fina väninnor här. I fredags hade jag alla mina nära familjemedlemmar på kaffe. Tack så mycket för alla gratulationer, presenter och för att ni förgyllt mina dagar! ❤

Likes

Comments

Inför varje år brukar man ju vanligtvis skriva i ordning lite nyårslöften. Det tycker jag är bra, att liksom rannsaka och granska sig själv inför det nya året. Lära sig av sina misstag och sina framgångar och hela tiden försöka förändra och förbättra. Men istället för nyårslöften som mer handlar om sig själv som person och sin livsstil har jag som många andra filat ihop en bucket list med mer konkreta mål. Vilket kan vara lättare att uppfylla. Listan är ej helt klar, jag får ta och fylla på lite vart efter.

Läsa/lyssna på 6 böcker under 2017

Åka över till Estland

Roadtrippa i Norden med Tommy

Ta studenten

Snorkla

Ha en vegansk vecka.

Testa på någon ny träningsform.

Oftare ge mig utanför bekvämlighetszonen/komfortzonen (tex klänning med bar rygg)

Tatuera mig.

Bli betydligt vigare (är stel som en pinne)

Springa ett color run-lopp

Alltid försöka vara generös, omtänksam och positiv.

Skänka bort saker/kläder jag inte använder

Ha en internet detox (helst en vecka)

Alltid ha fint målade tånaglar.

Rida på kameler

Säg ja till allt – i en hel vecka

Ha "halv 8 hos mig" med vänner

Gå på festival

Starta en youtubekanal

Likes

Comments

Kan ni ana hur mycket som försiggår just nu? Det är allt från penkkis planering till plugg inför kommande kursprov samt studentskrivningar. Och förutom allt jobb- och skolbaserat ska man hinna träna regelbundet och hinna vara social med så många som möjligt. Dygnets 24 timmar räcker kanske inte alltid till. Men jag försöker i alla fall ta vara på det sista.

Men i all "stress" känner jag lättnad och ett stort hopp inför framtiden, fastän man inte vet vad som komma skall. Och i stor omfattning motivation. Jag är verkligen så peppad och motiverad inför kommande skrivningar och inträdesprov. Jag har på klart vad jag vill studera inom men det är ju förstås svårt att på förhand veta hur allt egentligen kommer bli. Men hur det än blir så är jag oerhört lättad och tacksam. Mina fyra gymnasieår har minsann gett mig så mycket. Det har varit en period av personliga utmaningar och man har synnerligen växt som person. Jag har fått vänner för livet.

---

(Side note; Ifall någon intresserad själ vill veta så är min studentklänning beställd och är på kommande. I'm so excited! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Men tänker dock inte desto mer skylta om hur den ser ut, det får ni se senare då studentdagen inträffar.)

Likes

Comments

Igår var jag så himla produktiv. Jag veckohandlade mat, städade lägenheten, diskade, tvättade och gjorde allt man behöver göra för att ett hem ska vara rent och fint. Pluggade även till studentens skrivningar. Mot kvällen gymmande jag med Lovisa (plus A) och sen mös vi ner oss i soffan hos henne och bara tog det lugnt och tittade tv.

Idag har det däremot varit en desto slöare dag. Jag sitter fortfarande i min pyjamas och min rosa morgonrock. Har dock pluggat ikapp i matematiken som jag legat efter i, men jag har inte gjort något särskilt. Men jag funderade faktiskt på att jag skulle bege mig ut en snabbis. Kanske en uppfriskande promenad? Jag skulle ju kunna gå via blombutiken så att jag kan piffa upp lägenheten med tulpaner. (tantvarning, haha)

Likes

Comments

Igår tog jag karn min under armen och drog på fest. Det ordnades nämligen skolbal för oss elever på Norrvalla. Kvällen bestod således av tre rätters middag, mingel, lekar samt dans. Kände mig verkligen sååå fin i håret, tack bästa Lovisa!

Här kommer några tjusiga bilder.

Likes

Comments

Godmorgon alla morgonpigga! Jag börjar kl 10:50 idag så passar på att göra en liten update.

JAG SKA UT OCH RESA! Det är nämligen så att min far fyller hela 5o år i mars och därför ska vi hela familjen + respektive åka bort till varmare breddgrader i en vecka. Åh längtar verkligen ihjäl. Jag har mina sista studentskrivningar i mars (15.3 - psykologi, 22.3 - kort matematik) och vi åker iväg på måndagen den 27:e mars.

Destinationen är Puerto Rico, Gran Canaria.

Little known fact, jag har aldrig i mitt liv varit till södern > Detta gör självklart hela resan betydligt intressantare. Dem resor jag varit på har endast varit till snöklädda alperna. Vilket i sin tur börjar vara rätt länge sedan.

Likes

Comments

Instagram@teresebacklundd