Hej på er! I lördags blev det alltså parmiddag, och det var mycket mysigt. Felicia och Simon stod för maten, och det var verkligen gott. Ni lade allt ribban högt. Får se när vi kan pricka in nästa gång och om jag och Tommy klarar av att prestera lika högklassigt.

Hursomhelst så fick jag idag höstlov. Jag har tränat, haft en lektion, städat och handlat. Jag har alltså inte varit så produktiv idag. Men imorgon blir det både tandläkarbesök och ett bankmöte. Me don't like dental visits... Men det är bara att bita i det sura äpplet. Ytterligare tänker jag även catcha upp med bästa Lovisa imorgon. Det är dop på kommande (närmare bestämt nu på lördag). Och jag har fått äran att bli gudmor åt lillkillen❤️  Exciting!

Jag gjorde förresten purjolökssoppa för första gången i söndags. Överraskade både mig själv och sambon. Mycket gott var det. Dold talang som börjar ta form? Skämt åsido.

Likes

Comments

Rejpelt hembygdsförening bjöd på mat och kaffe idag vid Storberget. Huvudrätt plus efterrätt. Mycket gott var det och jag tycker det är bra att en trevlig samvaro tillsammans framhålls som viktigt. Konceptet gick hem hos många - jag tror vi var en närmare hundra anmälda (Rejpelt är en liten by).

Ikväll blir det parmiddag! Yay. Jag och sambon kommer befinna oss i Brändö, tillsammans med F och S. Vi skall vara där en 18-tiden så jag borde ju hinna in via alko innan dem stänger. Mera vitt vin åt folket. Hemlagad mat med vänner, hur mysigt låter inte det?

Likes

Comments

Nu har jag gått och klippt mig, och jag är verkligen nöjd. Det blev en kort lob denna gång. Tack Lovisa! ❤️

Före - Efter

Likes

Comments

Mitt liv har verkligen bestått av bebisar på sistone. En av mina närmaste vänner, Lovisa, samt min storasyster, Tina, har båda två varsin underbar unge. Därav alla bebisstunder. I söndags blev det babysim med Tina och Hugo, och det var så roligt att få vara delaktig. Man kunde verkligen se att Hugo njöt och tyckte det var roande. Halvtimmen gick dock väldigt snabbt.

Igår (måndag) blev det långpromenad med Lovisa + bebis. Hösten visade minsann sin bästa sida.

Likes

Comments

03.09.16 var jag och Tommy på bröllop. Det var verkligen en jätte fin ceremoni. Bröllopet hölls vid Kalle's inn, Söderudden. 

Likes

Comments

Hej allesammans! Det har varit ett uppehåll här på bloggen under studentskrivningarna och på grund av blindtarmsoperationen men nu är jag officiellt tillbaka. Jag har denna höst skrivit modersmål, finska samt engelska. Finskan och engelskan gick väl sådär men modersmålet, det hoppas jag verkligen har gått bra. Jag tänker ej gå in detaljer vad som hänt under de senaste veckorna, bilderna får tala för sig. Men förra veckan så var det bland annat Wasa by night, samt min och Tommys 2årsdag. Igår blev det en dag på stan med bästa Lovisa och bebis. H&M rean in my heart!

Likes

Comments

Hejsan, det blev ett glapp i bloggningen, men det kan jag dels skylla på att jag i helgen varit på ett fint bröllop (kommer upp bilder senare), att jag har umgåtts med fina Lovisa + bebis, samt att jag insjuknade i blindtarmsinflammation. Jag hade verkligen så ont i magen natten till tisdagen och kastade upp flera gånger så jag bokade tid på tisdag morgon för att kolla upp mitt besvär vid hälsovårdscentralen i Oravais. Dem tyckte jag hade typiska symptom för blindtarmsinflammation och remissade mig därför vidare till akuten. Det var allt tur att jag hade Miia med mig, som kunde köra mig från plats A till B samt var med mig som stöd, TACK❤️. Tommy bytte sedan av henne då han kom från jobbet och satt med mig tills operationen❤️. På akuten fick jag verkligen snabb och bra vård, så tumme upp till det! Jag blev titthålsopererad sent på tisdag kväll och fick åka hem onsdag eftermiddag.

Jag har endast vilat sen dess och varit ytterst improduktiv. Jag har varit trött och magen är ju ändå rätt öm ( har svårt att ta mig upp och ur sängen, går ihopvikt..) Men bästa Tommy passar upp mig för fulla muggar så nog går det ändå bra. Idag är det fredag! Önskar er allesammans en trevlig helg.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Känns väldigt välförtjänt efter denna vecka. Jag har som sagt varit (och är) dunder förkyld, men trots det har jag ändå hunnit med en hel del skolarbeten - lektioner, studiecirklar med Ellen, prov... På grund av förkylningen spelade jag inte match igår, agerade supporter istället. Trots förlust, firade vi senare på kvällen med pizza- och bastukväll, för att vi har faktiskt vunnit hela serien i våran division.

Likes

Comments

Villaavslutningen spenderades på egen villa tillsammans med pojkvän, mina föräldrar samt storebror. Det blev en riktigt avslappnad helg. Bra så! På söndag morgon blev det bland annat en liten fisketur för pojkvännen och mig. Han fick en stor gädda och själv fick jag upp en liten en (självklart släpptes båda tillbaka till vattnet). Kände mig verkligen utvilad nu passligt till en ny skolvecka. Studentskrivningarna lurar bakom knuten, endast två veckor kvar tills dem drar igång. Jisses. 

Nu efter skolan blev det en timmes promenad med bästa Ellen. Senare ikväll ska vi ha en studiecirkel. Pluspoäng till oss.

Likes

Comments

Instagram @teresebacklundd