Hejsan allesammans! Hoppas att allt är fint med er. Igår fyllde jag år, och hade mina fina väninnor här. I fredags hade jag alla mina nära familjemedlemmar på kaffe. Tack så mycket för alla gratulationer, presenter och för att ni förgyllt mina dagar! ❤

Likes

Comments

Inför varje år brukar man ju vanligtvis skriva i ordning lite nyårslöften. Det tycker jag är bra, att liksom rannsaka och granska sig själv inför det nya året. Lära sig av sina misstag och sina framgångar och hela tiden försöka förändra och förbättra. Men istället för nyårslöften som mer handlar om sig själv som person och sin livsstil har jag som många andra filat ihop en bucket list med mer konkreta mål. Vilket kan vara lättare att uppfylla. Listan är ej helt klar, jag får ta och fylla på lite vart efter.

Läsa/lyssna på 6 böcker under 2017

Åka över till Estland

Roadtrippa i Norden med Tommy

Ta studenten

Snorkla

Ha en vegansk vecka.

Testa på någon ny träningsform.

Oftare ge mig utanför bekvämlighetszonen/komfortzonen (tex klänning med bar rygg)

Tatuera mig.

Bli betydligt vigare (är stel som en pinne)

Springa ett color run-lopp

Alltid försöka vara generös, omtänksam och positiv.

Skänka bort saker/kläder jag inte använder

Ha en internet detox (helst en vecka)

Alltid ha fint målade tånaglar.

Rida på kameler

Säg ja till allt – i en hel vecka

Ha "halv 8 hos mig" med vänner

Gå på festival

Starta en youtubekanal

Likes

Comments

Kan ni ana hur mycket som försiggår just nu? Det är allt från penkkis planering till plugg inför kommande kursprov samt studentskrivningar. Och förutom allt jobb- och skolbaserat ska man hinna träna regelbundet och hinna vara social med så många som möjligt. Dygnets 24 timmar räcker kanske inte alltid till. Men jag försöker i alla fall ta vara på det sista.

Men i all "stress" känner jag lättnad och ett stort hopp inför framtiden, fastän man inte vet vad som komma skall. Och i stor omfattning motivation. Jag är verkligen så peppad och motiverad inför kommande skrivningar och inträdesprov. Jag har på klart vad jag vill studera inom men det är ju förstås svårt att på förhand veta hur allt egentligen kommer bli. Men hur det än blir så är jag oerhört lättad och tacksam. Mina fyra gymnasieår har minsann gett mig så mycket. Det har varit en period av personliga utmaningar och man har synnerligen växt som person. Jag har fått vänner för livet.

---

(Side note; Ifall någon intresserad själ vill veta så är min studentklänning beställd och är på kommande. I'm so excited! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Men tänker dock inte desto mer skylta om hur den ser ut, det får ni se senare då studentdagen inträffar.)

Likes

Comments

Igår var jag så himla produktiv. Jag veckohandlade mat, städade lägenheten, diskade, tvättade och gjorde allt man behöver göra för att ett hem ska vara rent och fint. Pluggade även till studentens skrivningar. Mot kvällen gymmande jag med Lovisa (plus A) och sen mös vi ner oss i soffan hos henne och bara tog det lugnt och tittade tv.

Idag har det däremot varit en desto slöare dag. Jag sitter fortfarande i min pyjamas och min rosa morgonrock. Har dock pluggat ikapp i matematiken som jag legat efter i, men jag har inte gjort något särskilt. Men jag funderade faktiskt på att jag skulle bege mig ut en snabbis. Kanske en uppfriskande promenad? Jag skulle ju kunna gå via blombutiken så att jag kan piffa upp lägenheten med tulpaner. (tantvarning, haha)

Likes

Comments

Igår tog jag karn min under armen och drog på fest. Det ordnades nämligen skolbal för oss elever på Norrvalla. Kvällen bestod således av tre rätters middag, mingel, lekar samt dans. Kände mig verkligen sååå fin i håret, tack bästa Lovisa!

Här kommer några tjusiga bilder.

Likes

Comments

Godmorgon alla morgonpigga! Jag börjar kl 10:50 idag så passar på att göra en liten update.

JAG SKA UT OCH RESA! Det är nämligen så att min far fyller hela 5o år i mars och därför ska vi hela familjen + respektive åka bort till varmare breddgrader i en vecka. Åh längtar verkligen ihjäl. Jag har mina sista studentskrivningar i mars (15.3 - psykologi, 22.3 - kort matematik) och vi åker iväg på måndagen den 27:e mars.

Destinationen är Puerto Rico, Gran Canaria.

Little known fact, jag har aldrig i mitt liv varit till södern > Detta gör självklart hela resan betydligt intressantare. Dem resor jag varit på har endast varit till snöklädda alperna. Vilket i sin tur börjar vara rätt länge sedan.

Likes

Comments

Gokväll på er alla fina. Denna vecka har då allt gått så snabbt! Om jag får säga det själv så tycker jag att det är rätt skönt med skolvecka. Förutom det har jag även tagit tag i träningen denna vecka. Grymt skönt att få vara aktiv och igång igen. Har varit sjuk i hela December nämligen.

Hela förra veckan spenderades i Rejpelt med familjen. Jag hade då ännu jullov vilket i sin tur resulterade i vikarie jobb på Tallmo. Dock hann jag även med en shoppingdag samt umgås med Tina och Hugo.

Förresten så städade jag och Tommy ut julen idag. Traditionsenligt ska julen städas ut imorgon på Tjugondag Knut men det kändes lika bra att göra det ikväll. Då får man istället tid över till annat imorgon.

Likes

Comments

Nyåret spenderades med ett glatt gäng på 17 personer i Malax hos Tina och Tony. Kvällen bestod av tre rätters middag, sprit samt raketer. 2017 kunde inte alls ha startat bättre!

Nytt år... Ny almanacka! Min personlig almanacka trillade ner i postlådan för någon dag sen. Det bästa är att man fått designa den själv. Jag tog samtidigt och beställde hem ett par bläckpennor och extra klistermärken. Vilket gör det ännu roligare att planera och organisera. Det coola med bläckpennorna är att bläcket går att sudda, så nu är det minsann fritt fram att göra misstag.

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en fantastisk jul samt ett sprakande nyår att ni har fått fira dem med era nära och kära. Här är några bilder från julefirandet med Tommys familj i Pörtom. Efter den traditionella Kalle Anka och paketöppningen begav vi oss till Brändö och hälsade på hos min storasyster. Senare begav vi oss till Rejpelt för att fira hos min familj. Men tyvärr togs inga bilder där. Både jag och sambon var rejält förkylda så det blev en väldigt lugn och slapp jul. Men lika bra var det.

Likes

Comments

Instagram@teresebacklundd