Hej allesammans! Det har varit ett uppehåll här på bloggen under studentskrivningarna och på grund av blindtarmsoperationen men nu är jag officiellt tillbaka. Jag har denna höst skrivit modersmål, finska samt engelska. Finskan och engelskan gick väl sådär men modersmålet, det hoppas jag verkligen har gått bra. Jag tänker ej gå in detaljer vad som hänt under de senaste veckorna, bilderna får tala för sig. Men förra veckan så var det bland annat Wasa by night, samt min och Tommys 2årsdag. Igår blev det en dag på stan med bästa Lovisa och bebis. H&M rean in my heart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan, det blev ett glapp i bloggningen, men det kan jag dels skylla på att jag i helgen varit på ett fint bröllop (kommer upp bilder senare), att jag har umgåtts med fina Lovisa + bebis, samt att jag insjuknade i blindtarmsinflammation. Jag hade verkligen så ont i magen natten till tisdagen och kastade upp flera gånger så jag bokade tid på tisdag morgon för att kolla upp mitt besvär vid hälsovårdscentralen i Oravais. Dem tyckte jag hade typiska symptom för blindtarmsinflammation och remissade mig därför vidare till akuten. Det var allt tur att jag hade Miia med mig, som kunde köra mig från plats A till B samt var med mig som stöd, TACK❤️. Tommy bytte sedan av henne då han kom från jobbet och satt med mig tills operationen❤️. På akuten fick jag verkligen snabb och bra vård, så tumme upp till det! Jag blev titthålsopererad sent på tisdag kväll och fick åka hem onsdag eftermiddag.

Jag har endast vilat sen dess och varit ytterst improduktiv. Jag har varit trött och magen är ju ändå rätt öm ( har svårt att ta mig upp och ur sängen, går ihopvikt..) Men bästa Tommy passar upp mig för fulla muggar så nog går det ändå bra. Idag är det fredag! Önskar er allesammans en trevlig helg.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Känns väldigt välförtjänt efter denna vecka. Jag har som sagt varit (och är) dunder förkyld, men trots det har jag ändå hunnit med en hel del skolarbeten - lektioner, studiecirklar med Ellen, prov... På grund av förkylningen spelade jag inte match igår, agerade supporter istället. Trots förlust, firade vi senare på kvällen med pizza- och bastukväll, för att vi har faktiskt vunnit hela serien i våran division.

Likes

Comments

Villaavslutningen spenderades på egen villa tillsammans med pojkvän, mina föräldrar samt storebror. Det blev en riktigt avslappnad helg. Bra så! På söndag morgon blev det bland annat en liten fisketur för pojkvännen och mig. Han fick en stor gädda och själv fick jag upp en liten en (självklart släpptes båda tillbaka till vattnet). Kände mig verkligen utvilad nu passligt till en ny skolvecka. Studentskrivningarna lurar bakom knuten, endast två veckor kvar tills dem drar igång. Jisses. 

Nu efter skolan blev det en timmes promenad med bästa Ellen. Senare ikväll ska vi ha en studiecirkel. Pluspoäng till oss.

Likes

Comments

Igår blev det en reunion med mina fina tjejjer Amanda och Felicia. Vi gjorde det vi är bäst på - drack kaffe, klappade får och åt hambugare. Jag har verkligen saknat dessa två. 

Likes

Comments

Önskar er allesammans en riktigt trevlig helg. För tillfället väntar jag på papsen som ska hämta mig. Jag kommer spendera min kväll med familjen. Imorn bitti drar jag iväg till Tommys villa i Molpe, och så blir det dans på kvällen. Roligt värre.

​En toa selfie på det.

Likes

Comments

Skolan har kickat igång och allt är frid och fröjd. För er som undrar så har jag inlett mitt fjärde år vid idrottsgymnasiet i Vörå - och jag känner mig förväntansfull, jag tror detta kommer bli en mycket bra skolår. Dagarna kommer minsann gå fort nu då det är så lite kvar. Slutspurten.

I år ingick det i vår profilavgift att få en pulsklocka (Polar M400), och det var nu allt tur i och med att min tidigare pulsklocka började vara närmare 4 år. Och jag gillar sannerligen den nya. Tumme upp! Faktiskt intressant att kunna följa med hur träningarna och matcherna går. 

Förresten så har jag nyligen inskaffat en verkligt fin höst/vinter-jacka, som jag verkligen är så taggad på att få börja använda. Dock bör det nog bli något kyligare innan jag tar i bruk den.

Likes

Comments

Helgen har spenderats med fina vänner i Harrström. FeliciaÅ hämtade mig från Molpe på fredagen. Vi började med att catcha upp lite med AmandaK och Lena förrän de skulle dra iväg till Rhodos samt så umgicks vi med Daniella och Erica senare på kvällen på Daniellas villa. På lördag kväll kom FeliciaS över och vi åt tacos. Vi drog sen iväg till Simons villa på förfest. På fagrerö dansen spelade bland annat topcats och pistvakt. Mycket rolig kväll var det. Söndagen bestod av bakispizza samt ett kärt återseende med pojkvännen. Vi tittade OS och tog det lugnt.

Likes

Comments

Instagram @teresebacklundd