View tracker

Godmorgon alla morgonpigga! Jag börjar kl 10:50 idag så passar på att göra en liten update.

JAG SKA UT OCH RESA! Det är nämligen så att min far fyller hela 5o år i mars och därför ska vi hela familjen + respektive åka bort till varmare breddgrader i en vecka. Åh längtar verkligen ihjäl. Jag har mina sista studentskrivningar i mars (15.3 - psykologi, 22.3 - kort matematik) och vi åker iväg på måndagen den 27:e mars.

Destinationen är Puerto Rico, Gran Canaria.

Little known fact, jag har aldrig i mitt liv varit till södern > Detta gör självklart hela resan betydligt intressantare. Dem resor jag varit på har endast varit till snöklädda alperna. Vilket i sin tur börjar vara rätt länge sedan.

Likes

Comments

View tracker

Gokväll på er alla fina. Denna vecka har då allt gått så snabbt! Om jag får säga det själv så tycker jag att det är rätt skönt med skolvecka. Förutom det har jag även tagit tag i träningen denna vecka. Grymt skönt att få vara aktiv och igång igen. Har varit sjuk i hela December nämligen.

Hela förra veckan spenderades i Rejpelt med familjen. Jag hade då ännu jullov vilket i sin tur resulterade i vikarie jobb på Tallmo. Dock hann jag även med en shoppingdag samt umgås med Tina och Hugo.

Förresten så städade jag och Tommy ut julen idag. Traditionsenligt ska julen städas ut imorgon på Tjugondag Knut men det kändes lika bra att göra det ikväll. Då får man istället tid över till annat imorgon.

Likes

Comments

View tracker

Nyåret spenderades med ett glatt gäng på 17 personer i Malax hos Tina och Tony. Kvällen bestod av tre rätters middag, sprit samt raketer. 2017 kunde inte alls ha startat bättre!

Nytt år... Ny almanacka! Min personlig almanacka trillade ner i postlådan för någon dag sen. Det bästa är att man fått designa den själv. Jag tog samtidigt och beställde hem ett par bläckpennor och extra klistermärken. Vilket gör det ännu roligare att planera och organisera. Det coola med bläckpennorna är att bläcket går att sudda, så nu är det minsann fritt fram att göra misstag.

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en fantastisk jul samt ett sprakande nyår att ni har fått fira dem med era nära och kära. Här är några bilder från julefirandet med Tommys familj i Pörtom. Efter den traditionella Kalle Anka och paketöppningen begav vi oss till Brändö och hälsade på hos min storasyster. Senare begav vi oss till Rejpelt för att fira hos min familj. Men tyvärr togs inga bilder där. Både jag och sambon var rejält förkylda så det blev en väldigt lugn och slapp jul. Men lika bra var det.

Likes

Comments

Hej på er! Det blev ett jädrans långt uppehåll här igen. Sorry! Men jag kan säga som så att jag varit förkyld så in i h*lvete. Jag har nu haft feber i en fyra dagar. Jag har haft benägenhet att hosta hysteriskt och har gjort det i en två veckor. Jag har spenderat majoriteten av tiden i sängen sovandes. Jag har druckit mängder av saft/te/finrexin. Och så vidare.

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om lärarmiddagen som var den 9 december. Startskottet till min förkylning. Jag och Ellen grundade kvällen hos Felicia i Brändö och traskade sedan iväg till Fondis där resterade klasskamrater + lärare befann sig. Vi åt lime marinerade kycklingbröst med lantpotatis och bea. Efter maten och efterrätten och respektive vinglas och drinkar begav vi oss till Oliver's inn. Gratis tillspetsad glögg fram till kl 23 gjorde speciellt mig och Ellen glada eftersom att vi är glöggälskare.

Trodde jag skulle få bomba er med bilder från kvällen men det visade sig att jag inte varit så effektiv fotograf.

Likes

Comments

View tracker

Idag har det verkligen varit en produktiv dag. Den började redan klockan 5:30 på morgonen. Skjutsade då min käraste till riks 8an. Vinkade av honom (han begav sig iväg till Uleåborg på jobbärenden). Jag drog sedan iväg på fotbollsträning 8-9:30. Skickade iväg ett paket. Hade lektioner mellan 13 och 15. Tvättat kläder, städat, diskat (vi har ju trots allt ingen diskmaskin), handlat mat..

Det ni! Imorn däremot blir det jobb, skola och lagträning. Full rulle hela tiden.

Skall nu i min all ensamhet avnjuta min pizza, räkna matte och titta Youtube. Life.


Likes

Comments

I onsdags blev det 5 timmar i salongstolen. Jag hade tänkt mig askblont hår, men det blev kanske något gulare än vad jag egentligen tänkt, men det går!

I torsdags blev det ted och kajs "Pleppo 2 - vi mårar åpå". En tvåmansshow med Svenskfinlands favoritduo. Rekommenderas! Efteråt blev det fazers café häng med Ellen i väntan på Felicia. Kvällen avrundades med tacos, suicide squad och julstjärnor i Brändö.

Helgen var lugn. Umgicks med mor, bror och storasyster i lördags. Vi besökte Österbottens största loppis, som hölls i Botniahallen. Jag kom nöjd hem med julgransbollar och sällskapsspel för sammanlagt 8€

Likes

Comments

Instagram@teresebacklundd