1) Være mere sammen med mine venner og familie

2) Opleve mere af verden

4) Have en fest sammen med mine venner

3) Tage masser af billeder... især til sommer

4) Være mere positiv

5) Få en god start på efterskole!

6) Tag til flere koncerter

7) Lave ting som gør MIG glad 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey folkens!

Så er alt juleræs ved at være over og man kan snart gå tilbage til en normal hverdag. Jeg håber, at alle jer har haft en vidunderlig jul med de bedste omkring jer og I har fået nogle gode gaver. Jeg har nydt at bruge tid sammen med familien. Jeg har fået nogle gode julegaver, som jeg er super glade for. Her er nogen af de gaver jeg fik til jul, som jeg vil vise til jer, for at give jer inspiration til fødselsdagsønsker eller evt. hvad man kan bruge pengene på til januar udsalget, som allerede er startet.

Jeg har fået en Nunoo taske. Modellen hedder " nunoo Mille shopper taske vasket sort". Det er en super lækker taske, hvor at min computer kan være i og masser af andre ting. Det er klart en taske som kan anbefales, hvis man mangler en god taske, som man kan bruge til hverdag.

En anden ting som stod højest på min ønskeliste i år var en computertaske. Jeg havde ønsket mig en fra Day, egentlig en meget enkel en. Min computertaske er beige og har en lomme indvendig som evt kan bruges til skolepapir.

Så har jeg fået en træningstrøje fra Nike, som man aldrig selv får købt. Så det er super lækkert, og den kan man altid bruge både hjemme og til idræt i skolen. Så har jeg fået et par lækre natshorts i silke fra Anna Fields (kan købes på Zalando). Udover det, fik jeg også en af Medinas toppe fra hendes nye kollektion med missya. Modellen hedder "Medina Blance BH top i sort. Også fra missay fik jeg en blondebh, som man altid kan bruge under en t-shirt.

Så havde jeg ønsket mig smykker. Jeg fik et par øreringe fra månesten, formet som en måne med diamanter i. De er ret små, men fine. Næsten matchende til øreringene, fik jeg et armbånd fra Pilgrim med en måne på. Simpel og enkelt.

Jeg fik en lækker parfume fra Versace - bright crystal på 30ml. Den dufter frisk og holder i meget lang tid. Kan klart anbefales, hvis man ønsker en simpel og lækker frisk duft.

Udover det fik jeg også en oplevelse. Mine to veninder gav mig et gavekort til Xjump, hvor at vi skal ind og finde vores indre legebørn frem, når vi skal hoppe rundt og fjolle os i en trampolinpark.

Det var nogen af mine julegaver, som jeg fik i år. Jeg håber, at I har fået lidt inspiration til evt. ønsker eller hvad man selv kan gå ud og bruge ens penge på!


Jeg håber, at alle har nydt julen, og at I kommer godt ind i det nye år <3


Likes

Comments

​​​​​​​​​​​​​​​

Heey folkens!

I går var det den 24. december, hvilket også betyder hjerternes tid <3. Jeg elsker julen og ser altid frem til det hvert år. Det bedste ved julen, er at bruge sin tid sammen med familien og se glæden i deres øjne, når de åbner deres gaver den 24. Jeg havde en stille og rolig morgen med familien. Senere på dagen fik vi besøg af vores nabo for at ønske glædelig jul til hinanden. Vi fik besøg fra farmor og farfar, som vi skulle holde jul med, de kom fra Jylland. Vi havde ingen stress på og tog det stille og roligt hele dagen. Jeg gik og hyggede mig med at dække et fint bord. 

I år blev julen fejret med størstedelen af familien, hjemme hos familien Knudsen. Vi fik masser af julemad til maven, som ingen kan tåle ;) Og selvfølgelig fik vi også ris a la mande og masser af slik.

Hjemme hos os har vi en tradition med, at den yngste i familien starter med at åbne en gave, og så går det ellers derop ad. Jeg elsker at få og give gaver, og især at se glæden i andres øjne. Det tog lidt lang tid, fordi at vi var 11 personer, så klokken blev hurtigt halv 1 

I morgen står den på julefrokost med min mors side af familien, hvor at vi skal spise god mad, hygge og spille pakkeleg - som jeg elsker <3

Jeg har haft en rigtig god jul med hele familien og jeg har fået masser af gode gaver, som jeg er taknemlig for. 

Glædelig jul <3 <3

Likes

Comments

Hey folkens.

Jeg vil som mit første indlæg her på bloggen fortælle lidt omkring mig selv og fortælle om, hvem jeg er som person og hvad jeg laver i min hverdag.

Jeg hedder Teresa Knudsen og er 15 år gammel. Jeg bor på Vestsjælland, men føler mig som en københavner. Jeg bor sammen med min mor, far og min storesøster på 17 år. Til dagligt går jeg i niende klasse på en friskole. Jeg elsker, at bruge tiden sammen med mine venner og familie, når der er tid til det. Jeg arbejder nemlig i et posthus og i en legetøjsbutik to gange om ugen. Jeg går til gymnastik to gange om ugen, hvor jeg er hjælpe-træner og selv træner. Jeg elsker at danse - især stilarten hip hip.

Jeg har en stor interesse for mode og indretning. Jeg elsker at shoppe og bruge masser af penge. Jeg har en stor kærlighed for tasker og gode dyre mærker. Jeg får det meste af min inspiration af mennesker jeg møder i hverdagen, på Instagram, på Pinterest og fra forskellige blogger!

Som person er jeg en meget smilende person, men jeg kan godt have et stort temperament. Når man møder mig første gang, kan jeg godt virke lidt genert. Men når man først lærer mig at kende, finder man hurtigt ud af, at jeg godt kan have krudt i røven og at jeg også kan være snaksaglig.


Det var et lille indlæg omkring mig selv, hvor at I fik et indblik i, hvem jeg er.

Jeg håber, at I vil følge med! <3

Likes

Comments

Instagram@teresaknudsen