Hej på er fina!

Som många av er vet så har jag börjat jobba lite extra inom skönhet & hälsa. Det ska bli super spännande att äntligen testa grymma produkter & få starta en business jag kan jobba med hemifrån.


Kolla resultaten min partner fått av denna magiska mudmasken👇Detta grymma läppglans som stimulerar collagen produktionen i dina läppar och kan öka volymen upp till 40% utan stickningar! 3 olika nyanser - vilken vill du ha?

Nu ska jag gå ut och hitta på något med älskling och mina fina vänner!
Hare bäst alla!

Bästa Madde! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

har varit på BVC med Liam.
Först vägde vi honom och han väger nu 5050g och var 59 cm lång, lillen börjar nli stor ♡♡♡ Han fick även sin första vaccin spruta som bebisar brukar ta när de är tre månader.Nästa spruta blir om två månader, när han är 5 månader. Allt gick super bra, han gnäller lite för att han e öm och har lite ont, hoppas bara på att han inte får feber, stackarn!

Nu är jag påväg till Söderköping och ska hämta mitt skötbord 😄

Juste, jag tänkte att ni skulle få se hur jag bor lite och då kan ni även se skötbordet!
Har inte världens finaste lägenhet dock då den är lånad från socialkontoret, men den duger iaf ♡

Vi hörs, hare bäst!

Likes

Comments


-Början av min graviditet skapade en gammal vän rykten om mig, rykten handlade mycket om att Oscar inte var pappa till Liam. Jag kommer ihåg att jag fick mycket samtal från folk och undrade om vem som var pappa. H*n som skapade rykten gjorde det för att " hämnas " på mig då vi hade bråkat. När jag gick förbi henne på stan så skrek hon massa olämpliga saker som man inte ska säga till folk. Jag vill inte ta upp hela den historian här för det är bara onödigt och gammalt.

Många av er vet att Liam är lik sin pappa. Vi har till o med tagit DNA-test för att ha bevis på papper och där på pappret står det att Oscar är pappa till Liam.

- Folk slutar aldrig döma en när man är ung och har barn. Jag ska inte behöva bevisa för någon annan att jag kan ta hand om min son, jag orkar inte lägga massa energi på det så jag låtar de få tro vad de vill. jag tycker att allt går väldigt bra, både för mig och Oscar. Liam mår super bra och vi tar hand om hans mående och hans hälsa. Många tycker att man ska ha jobb, egen lägenhet / hus och bra inkomst vilket man ska egentligen ha.

Oscar har precis fått jobb nu, jag är mammaledig och går i skolan ibland. Vi bor i en lägenhet som socialen har lånat ut och förhoppningsvis så har vi egen snart,vi får svar den här veckan eller nästa vecka. Vi får nästan 7000 i månaden och vi klarar oss på det.

Vi är världens bästa föräldrar åt Liam, även om vi är unga. Vi klarar av det här och vi har så otroligt många människor runt om kring oss som stöttar och finns där så vi är aldrig ensamma.

Nu ska jag fixa i ordning Liam och sedan åka till BVC för han ska vaccinera sig.. 😓

Hare bäst alla! 💚
Likes

Comments

Godmorgon på er!

Jag tänkte att jag skulle skriva min förlossningsberättelse då det är många som är nyfikna hur allt gick osv.


- Den veckan Liam var beräknad så gick min slempropp och en stund senare fick jag väldigt ont i magen. det kändes som en " mensvärk ". Jag ringde in till förlossningen och berättade att min slempropp hade gått och att jag även var väldigt öm där nere. De vill ta in mig för en kontroll och kolla även hur öppen jag var. När vi kom fram till förlossningsavdelningen fick jag CTG för att kolla hur starka värkar jag hade och hur ofta. Just då hade jag bara 1 värk på 30 min och var öppen 1,5 cm. Jag fick lite starkare Alvedon av barnmorskan så jag kunde åka hem och sova.
Jag gick över 10 dagar så jag trodde att jag skulle bli igångsatt, men 11 juni en tisdag hade jag väldigt ont. jag kunde inte sova på hela natten då jag hade starka värkar. Jag vaknade dagen efter vid 7 tiden och tog ett bad för att se om det skulle hjälpa. När jag gick upp och skulle torka mig så kom det blod och mina värkar blev väldigt starka. Jag ringde till förlossningen och ville att de skulle ta upp mig direkt för jag visste att det var dags. Vi var där vid 10:30 och kollade om jag hade tillräckligt med värkar och det hade jag. Jag fick ett förlossningsrum och eftersom att jag nästan inte klarade av smärtan så fick jag lustgasen, och det hjälpte massor!

Vid 13:00 tiden så var jag öppen 3,5 cm, jag hade samma smärta som då när jag kom in. Eftersom det gick väldigt segt så fick jag en gymboll som jag skulle använda för att det skulle hända lite mer. Ca kl 17 tiden så var jag öppen 4 cm och kl 18 så var jag öppen 5 cm och då fick jag ryggbedövning för att jag hade så ont. Vid 19:30 tiden så var jag öppen 7 cm, så jag hade alltså öppnas från 5 till 7 cm på en timme och 30 min. Ca 21 tiden så kände jag mig väldigt bajsnödig. De kollade mig och jag var öppen 9 cm, jag började krysta lite smått och vid 21:50 så började jag krysta på riktigt!

Kl 22:12 kom lilla Liam ut och vägde 3030g och var 46 cm lång. ❤ Jag blev så lycklig när han kom ut så jag skrattade och grät samtidigt, haha!

Det var det finaste upplevelsen jag har varit med om och skulle kunna göra om en förlossning en gång till!

Igår blev Liam 3 månader och han väger 7778 och är 57 cm lång, tiden går alldeles för fort tycker jag! 💚

3 dagar innan Liam var beräknad <3

När Liam hade precis kommit ut. <3

Och 3 månader senare ser han ut såhär!
Mitt största kärlek!

Likes

Comments

Hej igen! Nu var det ett par veckor sen jag bloggade, jag har inte haft den tiden att göra det då det har varit mycket nu. De flesta känner igen mig då jag har bloggat här förut men för er som inte vet vem jag är så tänkte jag väl dra en kort beskrivning om mig.

- Jag heter Teresa och jag är 17 år, jag bor i Norrköping med min sambo Oscar och våra son Liam som är nu 3 månader. Jag blev gravid när jag var 16 men hann och fylla 17 innan han kom.

kommer inte på just nu vad man kan skriva om sig själv, men ställ några frågor så kan jag nog svara på de!

Min blogg kommer handla mycket om min och Liams vardag, hur det är att vara ung mamma och även annat smått och gott.

Nu ska jag gå duscha och sedan gå lägga mig! Natti ❤


Likes

Comments