Header

Skriver ett inlägg typ varannan vecka om en det. Och alltid på morgonen.
Tycker egentligen väldigt mycket om att skriva, just precis nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska skriva om. Just nu går mitt liv liksom på repeat samtidigt som allt är så annorlunda från dag till dag.

Har iaf haft höstlov denna vecka, tog semester ifrån vikare-jobbet och ställde in läger-jobb, behövde verkligen några dagar off, så det var skönt.
Har hunnit med att skriva ganska många skolarbeten, så jag är klar med det jag skulle bli denna vecka. Känns tom bra att ev. inte hinna åka till skolan något denna vecka. Herregud alltså.

Okej, ska avrunda nu. Får se vad som händer med denna blogg.

Haaaade

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ledig vecka. Inga Lärarvikare dagar, inga barnvaktsdagar och inga funkykidz dagar. Märklig känsla faktiskt.
Tar och passar på att skriva skolarbeten, målet med veckan är att bli klar med några inlämningar som mest bara tar tid och är tråkiga. Vet att jag kommande veckor kommer ha ännu mindre tid att vara i skolan och jag. Vill. Så. Gärna. Hinna. Innan. Jul.

Försöker mest bara ta en uppgift i taget och försöka se ljuset i tunneln. Det ska gå. Jag fixar detta.

Note to self: bara gör det. För bövelen.

Likes

Comments

Vid 05.00 gav jag upp och började göra mig iordning. Hann tom plugga en hel del. Men jag har alltså varit vaken i 3,5 h redan. Wie. Men känner mig förvånansvärt pigg(?), så det är ju skönt iaf.
Ska snart bege mig iväg till skolan, då det är en av mina två lediga dagar idag. Har varit på en skola i tre dagar nu och åh va mysigt det var. Så skönt när man börjar komma in i jobbet, så jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att vara påsarna ställe fler gånger.

Dagen idag bjuder på skola, plugg, och lite annat smått och gott. Detta blir nog en bra dag.

Likes

Comments

Första oktober avklarad.

Känns helt sjukt hur snabbt tiden går, speciellt nu när jag både jobbar och går i skolan. Jag har liksom inte en dag som inte är planerad? I och med att jag läser ett fjärde år nu och bara bockar av ämnen så har jag liksom ingen tidsplan, jag bara gör sakerna när jag har tid. Vilket gör att om jag blir ledig en dag från jobbet, pga att någon i familjen tex blir sjuk, så åker jag till skolan och pluggar istället.
Så det blir liksom ingen dag som det inte finns något att göra på, som det fanns när jag gick i skolan "som vanligt".
På något sätt så känns det dock som att skolan börjar närma sig sitt slut, vilket på ett sätt kanske är dumt att tänka med tanke på att jag faktiskt har typ allt kvar fortfarande. Men det är nog mer för att jag är klar med de momenten som har känts tyngst, de andra måste jag bara få motivation (och material.... ibland alltså) till att göra. Men förhoppningvis så kan jag beta av ämnen ganska snabbt.
Oktober är iaf här, och jag är faktiskt väldigt glad över att hösten är här. Så det känns skönt.

Likes

Comments

En über-mysig eftermiddag med mitt Lill-hjärta. Så fantastiskt fint att få ha egentid med henne, så fantastiskt fint att hon faktiskt vill umgås med gammel-syrran.
Tacksamheten

Likes

Comments

sitter i skolan och försöker plugga, men har verkligen noll motivation för tillfället. Sitter mest bara av tiden.
Har iaf fått gjort något vettigt idag och ringt till tre olika ställen jag behövde få tag i och ska verkligen försöka få plugget nu oxå. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag önskar att jag vore färdig, skolan stressar mig så extremt mycket.
Så Teresa, om du läser detta om ett år, tacka dig själv för att du tillslut blev färdig med skiten.

Likes

Comments

Sitter för tillfället på jobbet och väntar på att tiden ska gå. Har varit här sedan kvart över åtta och sätter igång klockan tio, tidspessimist much? Nä, men antingen får jag ta ett tåg som gör att jag är framme 10 minuter innan jag börjar, eller såpass tidigt som jag kommer nu, och jag väljer det andra alternativet.
Det är ett under för både mig och mänskligheten att jag faktiskt kom upp imorse, då jag av någon anledning bestämde mig för att att i sömnen dunka huvudet i väggen klockan 3 var en superb ide, samt att jag kom hem ganska sent. Men det med huvudet, alltså jag förstår inte grejen? Jag har de senaste nätterna drömt om att jag varit med i något program, ska vända mig om mot någon och i det även lyckats slå huvudet i väggen. Alltså? ¿Que?.
Nog om det. Förhoppningvis kommer det några barn snart så jag slipper sitta ensam, haha.

Likes

Comments

Vädret är ganska kasst, vi har inte haft sol på hela dagen, så det är mindre kul. Men att kunna ligga i bikini i 29 grader när solen inte är framme, ja, då är det ganska okej trots allt.

Likes

Comments