Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vädret är ganska kasst, vi har inte haft sol på hela dagen, så det är mindre kul. Men att kunna ligga i bikini i 29 grader när solen inte är framme, ja, då är det ganska okej trots allt.

Likes

Comments

Det är verkligen så så så fint här!

17.07 och mina ögon går bokstavligen i kors. Jag är ett slut, haha.
Imorse ringde alarmet 03.02 och då bar det av mot flygplatsen. Efter en extremt turbulent flygresa som även blev ganska försenad så anlände vi till Palmas flygplats. Incheckade och klara var vi vid 13 någonstans och sedan dess har jag legat vid poolen, handlat, och tittat på havet.
Då min hals är (och har varit i en vecka(!!!)) helt förstörd, har varken röst eller möjlighet till att svälja så väljer jag att hoppa över just vattenaktiviteter, har även hållt snattran väldigt mycket idag. Så jag hoppas såklart på en förbättring till imorgon, annars blir det tysta leken även då och så hoppas jag på bättre resultat på måndag. Fingers crossed!

(Note: har tidigare fått talförbud av läkaren två gånger pga mina stämband valt att totalt ge upp. Så i en vecka vardera gång fick jag inte lov att yttra ett ord. Det gick, så varför skulle inte EN-TVÅ dagar funka?) SNÄLLA halsen, SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA bli bra nu! Jag vill oxå bada och skutta och leka! Och prata!!!!

Okej, ska avrunda, tack och hej!

Likes

Comments

Framme

Likes

Comments

Idag firar vi julafton. Kidsen blev väckta av julsång och dans, sedan blev det julfrukost.
Vi har varit här i 9 dagar, och det tär på krafterna, samtidigt som man har fruktansvärt roligt. Däremot saknar jag hemma ganska mycket, mina vänner, syskon och gerbiler. Saknar att sova i min egna säng och ha egentid. MEN det är verkligen småsaker om man jämför med allt fantastiskt, fint och helt underbart man får uppleva här. 9 dagar av kärlek, skratt, gråt, kramar och allt därimellan. Jag är så lyckligt lottad som får uppleva detta. Så tack livet.

Likes

Comments

Elisabeth. Denna fantastiska Elisabeth.
Få människor känner jag mig så trygg med som med henne. Få människor känner jag ger mig så mycket energi som hon gör. Det är helt galet.
En mästare på hår är hon oxå.

En taco, mellanmål, glass, prat och skratt kväll senare lägger jag mig i sängen och tänkte sova. Imorgon väntar en ny dag, sista lektionen med mina yngsta elever och genrepet med de mellersta samt äldsta.
Har fortfarande inte fått något samtal av min käre chef, åh jag hoppas så att jag fick jobbet. Men, det märker vi vid ett senare tillfälle.
Godnatt.

Likes

Comments

Efter en ganska upp och nervänd dag i skolan så mötte jag upp fantastiska Johanna för en middag på Ikea.

Jag tänker ofta att nu måste jag må bra varje dag, nu när jag inte längre lider av psykisk ohälsa. Att varje dag ska vara enhörningar och rosa regnbågar.
Men så är det inte alltid, och det är ta mig tusan helt okej. Allas liv går upp och ned.

Träffade i vilket fall som helst Johanna, denna fantastiska varelse. Mycket skratt, djupa ämnen och osynkade saker skjutsade jag hem henne, kom hem, åt fil med världens godaste müsli och somnade på direkten.
Igår var en upp och nedvänd dag, men ack så fantastisk ändå.

Likes

Comments

Mitt påsklov var i vilket fall som helst inte händelselöst. Det är ett som är säkert.
Förra tisdagen hade vi besök av mina Lill-kusiner. Då himla mysigt och fint. Kändes även viktigt att få träffa dem med tanke på alla omständigheter.

Några dagar efter detta träffade jag en kompis, detta möte slutade mindre kul.

Just nu känner jag mig ganska ur form. Andas, samla och andas ut. Bara att ta nya tag. Livet blir lite upp och ner ibland. Livets berg- och dahlbana helt enkelt.

Likes

Comments